Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
odipapa
senior tag
Észrevettétek, hogy rendszeresen jelen vannak a samu tévék az aprón, "pixelcsík" hibával? Ez azért nem túl biztató.
[ Szerkesztve ]
-
odipapa
senior tag
válasz dethroner #69280 üzenetére
...Akkor miért ne kaphatna minden tévé ugyanannyi garanciát?...
Megmondom én neked: Azért mert olcsóbb!
Kicsit unalmas már hogy ezen rágódtok.
El kellene fogadni, hogy ami több az drágább. Ami kevesebb meg olcsóbb.
X tv 1 év garanciával kevesebb értéket képvisel mint,
X tv 3 év garanciával.
Hívhatjuk ezt mateknak, logikának vagy józan paraszti gondolkodásnak is.
Gondolkozzatok, és ne higgyétek el hogy bármit is ingyen kaptok akár a boltban akár az élet bármely területén.[ Szerkesztve ]
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Valaki írna pár sort a H sorozat média player képességeiről.
mkv., hálozati lejátszás lanon, wifin.
Személyes tapasztalatok érdekelnének.
Köszönöm! -
-
odipapa
senior tag
válasz Whitealert #77012 üzenetére
Kicsit kifakulnak a szinek. Az, hogy ez kit mennyire zavar az teljesen szubjektív dolog. Meg kellene nézned valahol élőben.
-
odipapa
senior tag
válasz Teasüti #77452 üzenetére
Nem szoktam üzemszerűen BD25 vagy 50 filmeket nézni, csak leteszteltem kíváncsiságból egy régebbi filmet ami ilyen formátumban volt, már arra sem emlékszem hogy én bontottam-e ki ebbe a formában vagy így töltöttem le.
A REMUX változatok tökéletesen megfelelnek az én igényeimnek. És egy ac56u-ra kötött HDD-ról nézem a filmeket.[ Szerkesztve ]
-
odipapa
senior tag
Nem is azzal nézem, egy Med600-ast használok.
Állandó a vita, hogy mennyire is jó a beépített lejátszó.
Az én véleményem:
"Hatalmas" képminőségbeli különbséget semmi esetre sem említenék, tény, hogy a med600-nak szebb a képe, de én azt gondolom hogy a beépített lejátszót képét az átlag emberek 90 százaléka tökéletesnek, gyönyörűnek, stb... mondaná.
Mivel az 5.1-es hang nem jön ki az optikai kimeneten, itt meg is bukott számomra a beépített.
Viszont biztosan sokan vannak akik nem rendelkeznek semmilyen hangrendszerrel szóval nekik ez nem szempont.
A másik bukó nálam, hogy nem kezeli a csatolt feliratokat, de ez sem mindenkinek szükséges valószínűleg.
Ezeken kívül viszont, teljesen korrekt a beépített lejátszó.
Gondolok itt:-hálózatkezelés akár vezetéken vagy anélkül
-gyorsaság
-visz minden (általam használt) formátumot
-lejátszáskezelés, távirányító, beletekerés szintén ok.[ Szerkesztve ]
-
odipapa
senior tag
válasz Teasüti #77469 üzenetére
Igazad van az 5.1-et benéztem. Egyszer próbáltam mikor megvettem a tévét,akkor nem sikerült. Utána meg mindenki arról beszélt hogy nincs ez az opció a legutóbbi frissítés óta.
A feliratnál meg át kellett nevezni az .srt fájlt.
Köszönöm a felvilágosítást
Így akkor gyakorlatilag teljes értékű a belső lejátszó.
A minőséget meg mindenki eldöntheti, hogy megfelelő-e önmaga számára.[ Szerkesztve ]
-
odipapa
senior tag
...és igényhez....
Nem véletlenül tettem hozzá.
Én nem akarlak meggyőzni mi jó neked (nem tudhatom), te se akarj meggyőzni, hogy mi a jó nekem (te sem tudhatod).
A véleményemet nem befolyásolja sem a marketing bullshit sem a hi-tech sznobéria. Ha nem így lenne, akkor már kemény pénzeket költhettem volna el sok mindenre. -
-
odipapa
senior tag
válasz norbert1998 #77893 üzenetére
Elvileg a tv-hez is kaptál fél évet.......
Mi ez??? Erről nem hallottam. -
odipapa
senior tag
válasz Stevenstyle #79284 üzenetére
Nekem is csak random ajánlja fel a stb bekapcsolását. Jó lenne rá valami megoldás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest