- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
-
m47rules
tag
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
gyeniko
őstag
Csupán 1 db TV beállítására valóban nem érdemes megvenni, de szerintem ez nem függ össze a kalibrálással. Műszerek nélkül ugyanis a legjobb kalibráló lemezzel sem tudsz teljesen pontos beállítást végezni, nem is beszélve a kalibráláshoz szükséges rutinról (ami a kalibrálással foglalkozók többségének megvan).
A kalibráló lemez viszont mindíg kéznél van, nem csak képet, hanem hangot is állíthatsz vele.
Szerintem annak érdemes megvenni a lemezt, akit kifejezetten érdekel a téma és nem fáj neki kiadni a lemezért ennyi pénzt, vagy több TV-je/rendszere van, melyekkel szeret bütykölni.
Én kalibráltatom a TV-ket, ettől függetlenül vettem meg a lemezt. -
devil-k
nagyúr
-
Elims
veterán
Köszönöm!
Tegla: Teljesen újonnan venném garanciával.
Hoy mennyi pénzt szánok rá más kérdés.. :-) Ez elég jó árban lenne.
Igen,ez lenne a családi tv is.Ezen nézné az asszony az éjjel-nappal Budapestet/barátok köztöt. :-)
Smart tv nem nagyon kellene,annyira nem szeretnék belemerülni anyagilag.Én most is rátudok küldeni szinte bármit a tv-re/házimozira a telefonról.A ps3-mon keresztül.Vannak a telefonra olyan alkalmazások amivel mondjuk az egyikkel fotót,a másikkal zenét tudok lejátszani a ps3-mon.
+az egyik fórumtársunk tanácsára én majd csak a plazma mellett szeretnék kikötni,így most nem szivesen vernék el cca.200e-t egy lcd/led tv-re.De a plazma vásárlást most picit halasztom.. -
apszi
őstag
-
Csekusz
tag
Köszi, felvettem vele (Janos666) a kapcsolatot kalibrálás ügyben. Jelenleg pause van, kipurcant János valamelyik fontos műszere.
BBéci: én is egyre inkább erre hajazok. Szerintem legjobb esetben is csak ugyanolyan a képminősége, de mindegy, új baj van...

Valaki ajánlott 250 ezret ezért a vacakért, hát lassan ha ennyiért nem is, de innen indíthattok skacok egy licitet...
Van egy rossz hírem a "jövendőbelinek": kissé (nagyon) felhős a kicsike. Ma vettem észre(sötét volt a szoba, nemrég értem haza), bekapcsolás után, hogy a kép, ha szembenállok a tv-vel bal felső negyede(de min. egy jó ötöde-hatoda) olyan szépen ragyog, mint a mostani szuperhold az égen. Csudálatos bevilágításom van sötét háttér elött... Gyerekek... no comment.
Erre (még esetleg) valaki, valamit ? (Ingyen nem adom, illetve nem akarom még kib..ni az ablakon, levideózni és feltenni a netre...-egyéb ötleteket várok.....
)
Van valami tesztábra, vagy valami, mert akkor kíhívom a Samsungos szerelő ismerősömet, hogy szedjük le a falról, aztán hegesszen rá 4 lábat, mert asztalnak talán még jó lehet... -
nicu71
addikt
-
sunci_02
aktív tag
-
doc
nagyúr
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Flashget
félisten
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
Flashget
félisten
-
bigdee888
tag
-
Tippmix46
senior tag
-
Peddy789
őstag
közben rájöttem hogy simán csak vlct kiteszem teljesképernyőre, és a tv távirányíton bekapcsolom a 3d-t, kiválasztom hogy alul felül kép, és már megy is a 3D
, megnéztük az avatart, hát elég fasza volt
mint a moziban ^^120ért 5év garival totál megérte, igaz 3év után asszem csak mediamarktos gari van, de ne legyen rá szükség
amugy első 3napba mire kell figyelni mi lehet rossz?
-
Tippmix46
senior tag
-
milanfan
tag
-
milanfan
tag
-
Aaron919
csendes tag
-
Jovanny2
őstag
-
Jovanny2
őstag
-
Jovanny2
őstag
-
bélanéni
őstag
-
kodoboy
tag
-
sepsi0
őstag
-
localhost
Közösségépítő
-
Jovanny2
őstag
-
xxlongikaxx
aktív tag
-
Gézengúz
addikt
-
nightshadow
veterán
-
JoeYi
őstag
-
nightshadow
veterán
A samsung.hu szerint: "Smart Evolution csomag 2013 és 2016 között minden évben külön vásárolható meg a készülékhez. A Smart Evolution technológiával ön valóban új televíziót kap minden évben."
Minden évben ki fogsz adni 50-80k-át érte? Szerintem egyik évről a másikra nincsen olyan hatalmas változás, ami megérne ennyi pénzt. Majd 2015-16 tájékán érdemes megvenni szerintem, akkor már érezhető lesz az upgrade.
-
Tin
veterán
de mitől lenne olcsóbb, ha csak a prémium tévékhez létezik (ár átlagosan 300e-nél kezdődik), tehát feltételezhető hogy van rá pénz.
plusz, ez a doboz tartalmazza az új készülék alapját: új proci, memória, és minden. ez gyakorlatilag egy modern tablet belseje, azokat sem adják oda 20-30e forintért.
ez csak azoknak jó, akik nagy csúcstévéket vesznek. csakhogy ezek 5 kilónál kezdődnek, és 2 milláig tartanak. ekkora összegnél a 80e forint a tévé árának 15%-a, a csúcsnak meg 4%-a.
ez nem azoknak való, akik éppcsak össze tudták kaparni a 40 colos 7000-es modell árát.
-
davz
csendes tag
-
perfectflash
csendes tag
-
Flashget
félisten
-
MinionFlasH
senior tag
-
MattRex
csendes tag
-
MattRex
csendes tag
Azt megkérdezhetem, hogy WiFi-vel, vagy ethernet kábellel van a netre kötve a TV-d?
Azért kérdem, mert eddig wifivel használtam, és most átálltam kábelre, és úgy néz ki, hogy órák óta nem szakadt meg a kapcsolat a távirányítóval. Gondolom, ahogy a notebookokban, így a TV-ben is egy modulon helyezkedik el a Wifi és a Bluetooth, talán az lehet nálam a hibás. -
KisApám
addikt
Erről van szó.
Rengeteg bolt van, ahol ki tudja próbálni a 2 TV-t.
Amelyik bejön, megveszi.
Meg kell tapasztalni.Nekem az LG felezett csíkozott 3D-jét nagyon messziről kell néznem,
hogy főleg a homogén felületeken ne lássam a csíkozódást.
De akkor meg már olyan messze vagyok,
mintha kb. arányában egy 22 colos TV-t néznék 2 méterről.
Semmi értelme nincs. -
HornedReaper
senior tag
-
lipido
senior tag
Szerintem azt kell megnézni, hogy mire használja az illető. Ha évente megnéz 1-2 3d-sfilmet, akkor nem érdemes az egyébként "csak" 3d-ben jobb tv-t vennie. Persze ha a másik minden másban jobb csak a 3d-ben rosszabb!!
MOD: Igazából én is ezen filózom Lg vagy Samu. Izgat a 3D, de ahogy látom, rengeteg új tévét adnak is tovább egyből (ergo csalódás lesz nagy valószínűséggel, jobbra számít az ember...stb) Az a kérdés, ha a 3d-t levesszük, akkor az LG vagy a 6100-s samu?
-
Dictator^
veterán
-
zsolyx13
csendes tag
-
KisApám
addikt
-
ESP
őstag
-
KisApám
addikt
-
maxika2004
őstag
-
Kókuszdió
nagyúr
-
zlot
csendes tag
-
PITYU//
csendes tag
-
sandró60
addikt
-
Tutu7030
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
-
joci04
csendes tag
-
BBéci
legenda
Csak a kártyának kell tudnia a HDMI 1.4-et, persze a tévén kívül. Mi másra gondoltál?
(#36915) joci04
Lehet pendrive-ról, ha azt egy 3D-s lejátszóba dugod. A tévék beépítettje csak a "frame packedből" készített, felezett felbontású SBS-t és társait ismeri fel, azok pedig silány pótlékok, guminő kategóriába tartoznak. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Diablo IV
- Filmvilág
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- Samsung 75" (189cm) 4k uhd hdr smart led tv
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG (100QNED86A6) 254CM 4K 120HZ CSÚCS PRÉMIUM ÓRIÁS TV ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Teljesen eltűnt és a színek is jobbak lettek kicsit.

27 napos reg, 6 szakmai hozzászólás. Ezért kár volt regisztrálni.... 
tájékozatlan ember vesz. Nincs baj egyébként az LG-vel, annak is megvan a maga célközönsége, de inkább abban a topikban próbálkozz. 
Csepy