Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MickeyFox
csendes tag
Sziasztok Kedves Fórumozók!
Vettem egy Samsung UE40ES6100W típusú Led Televíziót!
Van rajta egy digitális memoricard amin a digitális adásokat tudom fogni. Az a gondom, hogy van rajta felvevő funkció, amin egy perdrive-t leformáztam a tv- keresztűl, mert csak akkor tudok felvenni a felvevő funkcióval, de a formázást XFS formátumba végzi el, de ez Linuxos programból eredő fájl, amit a Windows 7 nem nyit meg!!! Az lenne a kérdésem aki ért hozzá, vagy már találkozott ilyen problémával az adjon nekem tanácsot, hogy van-e valami program amivel meg tudom nyitni a Windows-on keresztül, vagy mit tegyek ennek érdekében, hogy a számítógépemre tudjam menteni vagy átkonvertálni ezt a fájlt, hogy a számítógépen is tudjam nézni, pl: egy filmet vagy meccset!
Aki tud segítsen, mert ez a dolog meghaladja a tudásom szintjét, pedig imádok ilyenekkel foglalkozni!
Köszönettel: MickeyFox
[ Szerkesztve ]
-
MickeyFox
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap szóltam először a forum oldalán és egy problémával jöttem! Sajnos a problémám még mindig áll, pedig stefi 68 segített abban is, hogy a tudástárban van leírás, hogy tudok kimenteni a samsung tv-ből linuxos fájlt az XFS expoler programmal ami XFS-ből csinál TS fájl! Közlöm itt a forumozokkal, hogy nekem sehogy sem sikerült, pedig valaki még a youtube-ra is feltett egy állítólagos ilyen fáljt! Nem tudom, hogy szórakozom-e továbbra is ezzel, mert elég kiforratlan még a fájl kinyerése a tv-ből! Lehetséges, hogy kell vennem egy valamilyen felvevőt, hogy a gépen tudjak ilyet nézni, pedig ez lett volna az egyszerűbb munka, de mégsem így van!
[ Szerkesztve ]
-
MickeyFox
csendes tag
válasz Jamboo529 #43581 üzenetére
Nekem is UPC a szolgáltatom!
Volt egy DVD-R felvevős boxom, de utábna olvastam , hogy lehetséges belerakni médiacardot és most azt raktam bele, mert a szolgáltatónál van ehhez a készülékhez ilyen típusú card!
Az a lényeg, hogy azon is lehetett felvenni, de mivel van 3 gyerekem és éppen nálam valaki tv-t néz akkor szeretnék olyan műsort felvenni ami érdekel és az asztali számítógépen megnézni amit a tv éppen akkor nem tudtam megnézni.
Ezért izgat a tv felvevő része!!
Állítólag valamilyen kódot ad a szolgáltató és akkor tudsz csak a timeshift-tel felvenni![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest