Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdee888
tag
Sziasztok!
Meg karacsony elott beruhaztam egy F szerias SMART TV-re.
Beizzitottam a DLNA funkciot.
Az alap felallas az, hogy a sz.gepemen fel van telepitve az AllShare alkalmazas, ami a DLNA szerver szerepet tolti be. Itt meg van osztva ket mappa, amiben filmet, sorozatok..stb vannak.
Szepen jatsza a filmeket, videokat, de van egy eleg nagy problemam.
Ha pl. egy .mkv kiterjesztesu fajlt nezek, amiben van 2 hangsav es 10 felirat, akkor azt nem tudom valtogatni. Vagyis a hangot tudom valtani, de a feliratot csak ki vagy bekapcsolni tudom, kivalasztani a nyelvet nem.Letezik erre valami megoldas? Lehet, hogy nagyon hulyeseget kerdezek, de meg nincsen ilyen iranyu tapasztalatom.
Remelem jo helyre irtam a problemamat/kerdesemet.
Mindenkinek Boldog Uj Evet kivanok!
-
bigdee888
tag
Koszonom mindenki valaszat a kerdesemre es BUEK!
-
bigdee888
tag
Kis segitseget/otleteket szeretnek kerni toletek:
Van egy SmartTV-m, egy F6320-as.
DLNA-n keresztul nezegetem a filmeket, sorozatokat, de a TV lejatszoja nem toleralja a beaagyazott feliratokat, nyuglodni pedig nem szeretnek, hogy kiszedjem a feliratot a filmbol es betegyem melle a mappajaba.Van valami megoldasarra, hogy a szamitogepen jatsszam le a fajlt a megszokott medialejatszommal, ugy hogy a kep es a hang is atmenjen?
Tudom, HDMI, de az sajnos szamomra nem megoldas, mert a laptopom nem tud 5.1-es hangot kuldeni a TV-nek, en meg hazimozin szeretnem nezni a filmeket.
Van valami jo otletetek?
Nezegettem ezt a Screen Mirroring funkciot, csak nem tudom hogyan lehetne eletet lehelni bele, meg az egyatalan kuld-e at hangot.Elore is koszonom!
-
bigdee888
tag
Sziasztok!
Problémám van, nem is kicsi...
DigiTV-s előfizetésem van, amit kábelen kapok és egy F6320-as Samsung TV-vel fogom a digitális csatornáit.
Namost: szépen elrendezgettem a csatornákat, mert ami sorrendet alapból kialakított, az nem tetszett. De: a Digi variált most valamit, és nincs hangja és EPG-ja a History HD csatornának. Megpróbáltam újrahangolni az a frekvenciát, meg is találta, lett hangja is, de még másik 5db csatornával együtt összekavarták a sorrendet, sőt felül is írták azokat a csatornákat, amiknek a helyére bekerültek.
Nem voltam tőle boldog, bár a csatornalistám le van mentve, úgyhogy vissza tudtam állítani az egészet.Nincs valami megoldás, hogy csak azt az egy csatornát hangolja újra, amin éppen állok? Mintha csak az analógnál átírnám a csatorna frekvenciáját.
Előre is köszi!
-
bigdee888
tag
válasz sandró60 #57944 üzenetére
Pont ezzel kapcsolatban akartam nektek irni.
Feltetten a Plex nevezetu szoftvert, de nem akarodzott megfeleloen mukodni.
Volt amikor a 30gb-os 3d filnet is vitte, de volt amikor semmit se.
Felhuztam magam, LAN-ra kotottem a tv-t, nem Wi-Fi-re, igy most mar tokeletesen mukodik.
Ajanlom mindenkinek - ha van ra lehetosege - kabellel kosse ossze a routerrel, ne vezetekesen. -
bigdee888
tag
Sziasztok!
Mennyi ertelme van egy F6320-as 3D TV-hez WDTV Live lejatszot venni?
Jobb minosegre lehet szamitani? Lehet valtani .mkv kiterjesztesu fajlnal feliratot/okat?
DLNA? 3D filmeket le tudok vele jatszani?Van valakinek ilyenje, mik a tapasztalatok? Elore is koszonom!
-
bigdee888
tag
Sziasztok!
Kis segitseget szeretnek kerni.
Van egy 3D TV-m (6320-as), amin szeretnek frame packed (remelem nem irok hulyesegeket) 3D-s filmeket nezni. A TV-hez hozza van kotve egy DAC (a TV optikai kimenetebol konvertal analog 5.1 hangot), amihez egy regi hazimozi (J+S) tarsul.
Amikor a beepitett lejatszoval nezek filmeket, tokeletesen mukodik ez a felallas, szepen 5.1-ben szol minden, de amikor a laptoprol kapja a TV HDMI-n keresztul a jelet, akkor csak sztereo jelet tovabbit a gep a TV-nek (gondolom a TV-t csak sztereo-kent kezeli a laptop HDMI kimenete).Van valami megoldas arra, hogy az 5.1-et tudja fogadni a TV? Vagy a gepbol bevezetni valahogyan a hangot a DAC-be?
Elore is koszonom!
Ui.: penzt tul sokat nem szeretnek kolteni ra, mert ha kellene, akkor ugy erzem jobban jarnek egy kulso medialejatszoval, ami kezeli a full3D filmeket es van rajta koax vagy optikai digitalis kimenet...
Ha mar itt tartunk, errol/ezekrol a fajta lejatszokrol mi a velemenyetek? [link]
[ Szerkesztve ]
-
bigdee888
tag
Na ez az!
Ez a kerdes, hogy hogyan?
Olyan a DAC, hogy van rajta 2 optikai bemenet, egy digitalis koax es egy volnalbemenet (sima 3,5-es jack).
Ezeket a jeleket tudja atkonvertalni a 6db analog rca kimenetre (marmint 1x6), lehet a forrast valtoztatni.
A kerdes az, hogy nekem a laptopon van osszesen egy kimenet (fejhallgato) es egy mikrofon bemenet.
ilyenrol van szo@BBeci: Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
bigdee888
tag
Kicsit hitetlenkedve alltam hozza az ilyen hozzaszolasokhoz.
Aztan kiprobaltam. Ugyanazt a videot a TV beepitett lehatszojaval jatszva, ill. HDMI-vel szamitogepre csatlakoztatva XBMC-vel lejatszva hihetetlen kulonbsegek jonnek elo...
A beepitett lejatszo pl. minden reszletet elmos...[ Szerkesztve ]
-
bigdee888
tag
Sziasztok!
Van egy F6320-as TV-m, egy hazimozi rendszerem (a TV optikai kimenete van rakotve az erositore), ill. egy Raspberry Pi-om.
Az volna a kerdesem, hogy megolhato-e az hogy a TV 5.1-es jelet kuldjon az erositore?
Valamiert nem akar sehogy sem osszejonni.
A TV-re rakotom a Raspberry-t HDMI kabellel, a TV kikuldi a jelet az optikai kabelen keresztul az erositre, de csak sztereoban kapja meg valamiert a jelet az erosito.
Azert szeretnem ezt igy hasznalni, hogy ne kelljen mindig bekapcsolni az erositot (es hasznalni a hazimozi hangfalait - panellakasban ejszaka nem akarom zavarni a szomszedokat ), hanem amikor a hazimozival szeretnem nezni, egyszeruen csak bekapcsolnam az erositot...Van erre valami mod?
Elore is koszi! -
bigdee888
tag
Nekem ezzel csak annyi problemam van, hogy - ugy altalanossagban - a tobbcsatornas hanganyagoknal ingadozik a hangero. Pl.: egy csendes beszelges kozben felhangositod az erositot, az akciodus jeleneteknel meg leviszi a fejed ugyanaz a hangero.
Na mindegy, ugyis csak probalkozasokkal fog kiderulni a befuto beallitas... -
bigdee888
tag
válasz Tutu7030 #63026 üzenetére
Latod ez a baj: termeszetesnek vesszuk azt, hogy egy sz@ros csatornarendezeshez kulon program kell. Mas gyarto meg tudta oldani mndenfele fanok nelkul (gondolom nem a Samsung keszitette a ChanSort-ot) a csatornarendezest, de a Samsung nem... Tenyleg fontosabb szamukra minden, mint a felhasznalobarat televiziozas...
[ Szerkesztve ]
-
bigdee888
tag
válasz ujlakany1993 #76770 üzenetére
Hosszan nyomtad a gombot? A TV-n is meg kell jelennie, hogy csatlakoztatva lett a szemuveg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest