Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
A nagy üzletláncokkal akkor nem tudnák felvenni a versenyt mert ők nagyobb tételt vesznek és tudnak a árból alkudni , így egyforma garanciával a kisboltok magasabb áron árulnák de akkor meg a kutya se venné meg
Amúgy kíváncsi lennék hogy egy külföldi nagyker mindenfajta teher nélkül mennyiiért ad mondjuk egy 48" 6400-astDe mondjuk ennek ellenére a MM-ből én nem vennék semmit irreálisan túl van árazva, az meg hogy adnak ilyen olyan kupont nem pálya mert szintúgy náluk kell levásárolni irreálisan túlárazott dolgok közül
És az a biztosítás dolog se egy nagy biznisz lehet(lopásra ott a ház biztosítás, nincs hülyegyerek nálunk aki leverje így a törés se játszik, a szervizelés jó kérdés mert azt nem láttam sehol leírva hogy hivatalos szervizben végeznék a javítást és nem egy sufni kókány szervizbe), inkább a Samsung + garanciája ami biztosAmúgy a honlapjukon a tv-nél jobban nézne ki ha minden darabnál ki lenne fejtve a garancia, így pl Samsungoknál -> 1év Samsung garancia +1év bolton keresztüli Samsung szerviz
Mert én meglátom azt a kiírást hogy Garancia: 2 ÉV Magyarországi, már zárom is be a böngészőbe a lapot
De még az is jobban néznek ki hogy Garancia 24hónap, mint ahogy a aqua.hu-nál van és ők is bolt garanciásak (legalábbis a szerviz keresőjük szerint)Meg nagyon off
A háttérrel is kezdenék valamit(oldalra link) mert nekem túl fekete és nem is kivehető hogy mi is akar lenni, simán lehetne világosabb háttér, mondjuk így, képek ->[link], [link], vagy egy egyszínű és jobbról balról szöveggel akciók kiírva frappánsan
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest