Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
Na en is megrendeltem a pc-dreamtol az uj Tv-met. Elotte telefonon probaltam egyeztetni...valahogy egy nagyon rossz kedvu eladoval sikerult beszelnem. Finoman szolva is szarnak ereztem magam,hogy ott merek rendelni. Megkerdeztem,ha nagyon felhosodik 8 napon belul visszakuldhettem? Erre a valasz: akkor ne itt rendeljen!
Ez nem egy tesztelo kozpont ahol a keszuleket kiviszuk es kedvere tesztelgeti majd 8 napon belul visszakuldi hasznaltan. Nezze meg egy boltba es utana rendeljen tolunk. Mindegyik egyforma.
Mondom,nem teszteles celjabol szeretnem a keszuleket,hanem ha negyed milliot elkoltok akkor egy jo darabot kifogni. Elkezdi akkor sem szivesen cserelgetunk. Mondom,de ha tele van vagva pixelhibaval meg csomo felhosodessel visszakuldhetem nem? Akkor inkabb mastol rendeljen. Kajak felkurta az agyamat,pedig csak egy tv-t akartam rendelni. Megkoszontem es leraktam miellott elkuldom melegebb egtajra. 3-4perc nyugi utan visszahivtam es szerencsere masik kollegát kaptam. Megkérdeztem mikor erkezik körülbelül ha ma megrendelem,elkezdi szerda-csütörtök. Megköszöntem szépen és megrendeltem. (a fogyasztovedelem szerencsére engem véd,de baromira remélem jo darabot kapok)Azért rendeltem tölük a viselkedésük ellenére,mert hivatalos samsung garancia van,így ha baj van szerencsére nem hozzájuk kell fordulnom.
A legfurább,hogy már 3 tv-t rendeltem tölük,egyiket sem küldtem vissza és mindig jó fejek voltak,most meg ez. Na mind1...betudom,hogy hétfő van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Windows 11
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest