Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
-
Raul_Duke
tag
Sziasztok!
Van egy eladó tv a hardverapron, ő lenne az:
http://hardverapro.hu/apro/46_fullhd_full_led_samsung_le46a956/hsz_1-200.htmlItt van a nagy testvér tesztje:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le55a956-20081106134.htm30ms az input lag, ez pont a határeset játéknál, ami elbizonytalanít. Amúgy tudtok valamit a típusról, érdemes használtat venni, milyen hátránya lehet egy 3 éves tv-nek? Vegyek inkább újat? 100-120 cm között keresek 100Hz-es tv-t monitor helyett, főként játékra. 2500h üzemidő soknak számít, méri a tv? Olvastam hogy a 6100-asat javasoljátok leginkább, de mi az a felhősödés?
-
Ano
senior tag
Nálam Discovery HD-ről felvett adás full HD-ban 20 perc 1 GB ... a szolgáltató UPC, de gondolom szolgáltatótól és csatornától is függ a dolog, hogy milyen bitsűrűségű az adás ...
Szóval ez alapján saccolni lehet, hogy 1 óra full HD adás 3-5 GB-ot foglalhat el a vinyón ...
-
donjohnson
addikt
Source...................: M1 HD /DIGI DVB-C/
Release date.............: 2013-08-25
Video....................: AVC - x264
Runtime..................: 2 ora 47 perc 01 mp
File size................: 12,0 GiB
Format...................: Matroska
Frame rate...............: 25,000 fps
Resolution...............: 1920x1080
Display aspect ratio.....: 16:9
Bitrate..................: 9679 Kbps
Audio....................: Hungarian AC-3 5.1 384 Kbps
Sample...................: Van
Link.....................: http://www.formula1.com/ -
2ning
tag
Egy F1 futam mennyi helyet foglal? ( M1 FHD-ben ) Vinyót vennék.
-
Marv1988
tag
Sziasztok
Van egy Samsung Ue46es6880 as tv-m, és ha a 3D-re nyomok olyan mintha megfagyna ki kell kapcsolni és újra indítani. Mi lehet a baja? Találkoztatok már ilyennel?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
BBéci
legenda
válasz
oimuka #50589 üzenetére
A tévécsatornák és/vagy a kábelszolgáltatók hanyagsága, hibája nem indokolja, hogy kalibrálatlan tévét bámuljunk.
Blu-ray (vagy moziban vetített) filmek esetében az alkotói elképzelés miatt olyan a színvilág, amilyen. Csak akkor fogod azt látni, amit a rendező megálmodott és a stáb megalkotott, ha a tévéd szabványos, színhelyes.
Laptopom kijelzőjére sem tudnék ránézni, ha nem lenne kalibrálva, annyira hozzászoktam a pontos színekhez. Már amennyire ezt képes megjeleníteni, produkálni egy laptop. -
oimuka
tag
Én értelek téged, és meghajolok a tudásod előtt... Akkor egy kérdés. A Sport1 sportcsatorna közvetít egy meccset, a kamerák be vannak kalibrálva egy bizonyos értékre, ahhoz hogy ugyanazt lásd otthon is, az tv-t is ugyanerre az értékre kell bekalibráltatni. Eddig megvan. Ám mi van akkor, ha az Eurosport csatornának egész más értékre vannak kalibrálva a kamerái? Melyik lesz a helyes érték?
-
BBéci
legenda
válasz
oimuka #50585 üzenetére
Írásodból egyértelműen kiderül, fogalmad sincs a kalibrálásról és a színhelyességről. Éppen ezért butaságnak tűnik csaknem az egész.
Az ideális valóban nem a legjobb kifejezés, ugyanis szabvány határozza meg a színhelyességet, a neve rec.709. Ennek alapján állítják be a kamerákat, amikkel felveszik a filmeket, a monitorokat, melyeken az utómunkákat végzik. Amennyiben ugyanazt szeretnéd látni a tévéden, akkor azt is szabványos értékekre kell beállítani, kalibrálni. Ez tévétől függően akár 2-3 órás művelet, amit lehetetlen a gyártás során, csomagolás előtt elvégezni. Valamint némi bejáródási időre is szükség van a kalibrálás előtt. Ez plazmáknál 300-500 óra, LCD esetén jóval kevesebb, de nullkilométeresen nem sok értelme lenne. -
oimuka
tag
válasz
mrhitoshi #50577 üzenetére
Valaki tud esetleg valami oldalt mutatni, ahol egy F5000 nagyjából ideális képbeállításait leírják ?
Kövezzetek meg érte, de nekem az a véleményem, hogy nincs olyan, hogy ideális beállítás. Szerinted miért szerepel a menüben annyi állítható paraméter? Pont azért, hogy a saját ízlésednek megfelelően be tudd állítani. Sokan beszélnek kalibrálásról....Ok. kalibrálás. Bekalibráltatod a TV-t, képernyőt, és ha utána neked nem tetszik, akkor mi van? Meg fogja nyugtatni a lelkiismereted, hogy ez az "ideális beállítás", és olyan erősek a színeke esetleg, hogy verik ki a szemed? Ha tényleg a kalibrálás volna a tuti megoldás, akkor már eleve a gyárban be lehetne kalibráltatni a készülékeket, oszt jó napot. Megkapnád készen, csak hangot tudnád állítani, semmi mást, jó lenne így? Tudom magamról, hogy bárhova elmegyek, mindig furcsának tűnik egy tv beállítása, mert én másképpen szoktam meg. Azt is figyelembe kell venni, hogy az adók is különböző paraméterekkel sugároznak. Egyes adóknak erősebbek a színei, másoknak fakóbbak. Mi szerint állítod be akkor? Én például, ha színtelítettséget állítok, mindig az arcok szerint állítom, minél természetesebbnek hasson. Ez alapján eléggé be tudom lőni a színeket.
-
Ano
senior tag
válasz
DroiDMester #50582 üzenetére
Köszi, majd meglesem
-
Kisebb, 1szerűbb, és praktikusabb ha ISO Toolkit 5.0 progit használod erre! és még telepítgetni sem kell hozzá semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest