Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Jó minőségű DVD-játszó esetén egyáltalán nem mindegy, milyen HDMI kábellel csatlakoztatod a képmegjelenítőhöz. Nekem ilyenem van, észrevehető a különbség. Kíváncsi vagyok, melyik számítógép képes hasonló minőségű DVD-lejátszásra?
-
james008bond
őstag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Azzal próbáltam, de mindannyiszor KÉK HALÁL lett a vége...de 2xFullHD-t nem hiszem, hogy vinne bármelyik ma fellelhető cucc. PS3 és Popcorn is megfeküdt és itt egy kollega szintén így járt.
Egyébként mkv-ra ha pc-n belenézek ( mert tv-n szoktam filmet nézni ) csak a Media Player Classic Home Cinema-t használom, BD ISO-t meg Power DVD 10-el, de csak azért, mert a menü irányítása kellemesebb, viszont proci terhelés asszem jóval nagyobb és még pénzbe is kerül(ne). -
mrzed
senior tag
Van valami leírás a 3D megjelenítésről?
Melyik tv mit tud e téren, hogy csinálja, stb... -
Ed Parker
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
Próbáld ki a power DVD 10 mkII lejátszót, az egyik legjobb erre a célra,nekem a vlc-vel szar volt mindkét 3D filmem.
A progi megtalálható a torrent utcai webshopban
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
Igen, ez mind szép csak ahogy abban a postban is írtál, nekem úgy jött le, mintha lenéznéd azokat akik samsungot vettek, hadd ne idézzek a sorokból, fentebb megtalálható.
Én samsungot vettem, bár Sony-t akartam, mégis ehhez több minden volt és én elégedett vagyok a készülékkel.Tény hogy vannak gondok bizonyos készülékekkel, nekem is volt, de csere után ez elmúlt.
Gőzöm sincs mért csinálja pár készülék ezeket a hibákat, de majd a Samu kitalálja. -
mrzed
senior tag
válasz
james008bond
üzenetére
Lejött a korábban említett BD 3D...
PC-n VLC player-al lejátszotta, egymás mellett a két képet.
TV-n nem támogatott felbontás üzenet volt olvasható.
Oplay pedig fekete képpel, hanggal lejátszotta, úgyhogy felejtős...Hogy a többi 1920x1080-as felbontású 3D-ből milyen felbontás lesz a tv-ben a csuda tudja...
Külső lejátszóról lejátszva az info gomb megnyomására 1920x1080-at ír... -
Zola01
tag
Sziasztok!
Bocs, ha már volt a kérdés, de eddig nem találtam rá választ. Mi a különbség a samsung LE32D550 és a D551 között? Van-e egyáltalán bármi különbség? Úgy látom, hogy az 551-es drágább egy kicsit, csak azt nem tudom miért.
Előre is köszi a választ! -
Rebell
senior tag
esetleg vki megtudná ondani hogy milyen HDMI kábellel kössem össze a TV-t D6100 a szgéppel? GTX460 videokar. gondolom ti is a mini Hdmi-Hdmi preferálnátok, csak mennyire fontos a jóó minőségű kábel?
-
james008bond
őstag
Szia!
Szerintem semmire nem jutsz ilyen felbontást ma még az én ismereteim szerint semmilyen kommersz ( értsd: kereskedelmi forgalomban kapható ) készülék nem tud lejátszani! Ezt a filmet meg még egy ilyen felbontásút letöltöttem, pc-men KÉK HALÁLT adott, mikor elindítottam ( vga: Radeon hd4870X2 ), BD lemezre kiírva, PS3-ban csak hang volt, kép meg SEMMI. Átmásolva Popcorn A210 hdd-re, onnan indítva a lejátszást, szintén csak hang volt, kép NEM és ráadásul a Popi teljesen lefagyott, csak áramtalanítás, majd újra hálózatra kapcsolás után indult el újra. Amúgy meg ez a TRON verzió nem Blu-ray, hanem mkv, ott van a nevében is: SBS vagyis side by side 3D, tehát eredeti lemezről konvertált mkv, melyen egymás mellett van a két oldalnak megfelelő kép.... -
sandró60
addikt
válasz
hunor70
üzenetére
Pedig ott van amit kersel ha egy kicsit lejebb görgetsz van ott az A-A kábel aminél felhivják a figyelmet a 2 számitógép összekötésére nemjó,de külső perifériák (HDD) csatlakoztatására jó.A fő kérdésre a válaszom van minőségi különbség a különböző USB-kábelek között,ezért ajánlottam ezt a linket,mert sajnos a sok rossz minőségű, megvett kábelek után ennél nemcsalódtam.Mégegyszer nézd meg azt a linket

-
james008bond
őstag
válasz
Ed Parker
üzenetére
1. Természetesen örülök, hogy nekem sikerült megelégedésemre szolgáló televíziót vennem a nem kevés pénzemért ( és valóban, NEM Samsung modell, noha, 3 évvel ezelőtt én is Samsungot vettem...)
2. A wifi-n való átvitel szerintem nem tv függő...de majd nálam okosabbak kijavítanak, ha tévednék.
3. Nem, nem osztom, csak véleményt fűztem 1-2 bejegyzéshez, valamint, az utóbbi napok postjaiból a számomra kiszűrt dolgokat összegeztem.
+1. Nem kérdezted, de leírom, a topikot azért olvasom, mert egyrészt érdekel, nekem is van Samsung tv-m, másrészt egyik kollégám PONT egy 6500-as Samsung modellt nézett ki, de sajnos, őt nem érdekli a topik, nincs is rá ideje, viszont tv-khez, műszaki dolgokhoz nagyon nem ért, engem kért meg, véleményezzem a kiszemelt tv-t. Mielőtt bármi rosszat mondtam volna neki, hétvégén járt nagy áruházban és onnan szinte kétségbeesetten hívott fel, hogy az összes Samsung képe nézhetetlenül rossz, sárgásak az arcok benne, stb. hirtelen elkezdett a plazma technológia iránt érdeklődni az ott látottak alapján...pedig előtte az én tv-mre nem mondott rosszat.
+1. Ami "rosszat" itt leírtak Samsung készülékekről, azokat NEM én találtam ki, írtam le, hanem gyakorló ( és véleményem szerint elégedetlen ) Samsung vásárlók.... -
-
Rebell
senior tag
vki erre?
-
air
nagyúr
Leírná valaki pontosan, hogy mit is jelent a szappanopera hatás?
Köszi. -
JoeYi
őstag
válasz
hunor70
üzenetére
két alapjelenség szokott lenni: megy/nem megy. Ezen felül instabilitás lehet még kébel hiba miatt, tehát le/fel/le csatlakozik az usb eszköz a gépről. Tehát ha gond nélkül működik az usb háttértárad, akkor nem indokolt a kábelcsere, nem fogsz jobb teljesítményt elérni vele, vagy ilyesmi (ez nem olyan mint a hangátvitel). Persze ez csak az 1 méternél rövidebb kábelekre igaz, ilyen 5-10 méteres usb kábellel én meg még nem találkoztam, de ott már bizti kell figyelni a jó árnyékolásra
-
hunor70
csendes tag
Nem tudom, hogy van-e problémám, mivel nem használtam másmilyet csak ami van; az meg egy olcsó kábel.
Akkor úgy kérdem, van-e különbség usb kábelek között.sandró60
Nem rövid. Bőven elég az 1m-es. Amit adtál linket, azon nem igazán találok nekem való usb-t. Gondolom amit keresek azt úgy nevezik, hogy : A-A
Ha nem akkor javítsatok ki légyszi!Köszi
-
Tutu7030
veterán
válasz
Sorcery
üzenetére
A develop azonosítóval beenged. A beállításoknál rendeld hozzá a gtalk-ot, és tudod használni.
Ha nincs develop fiókod, és a smart hub alatt nem enged fiókot létrehozni(elveszi a bejelentkező képernyőt), akkor menj a jobb felső sarokban a "Samsung Apps"-be , és azon belül nyomd a piros gombot. Ott nem dob ki azonnal interferencia hibával. -
Rebell
senior tag
Szevasztok,
az ue40d6500as-ról lemaradtam, azt igérték ma jön 20db az Arénába, de mire felhívtam ma őket, közölték hogy azok foglalt TV-k. és lehet hogy nem is lesz már idén.
Marad a 6100as: kérdés: mi ez az akadozás probléma? ez csak a Wifin keresztül jelentkezik Film nézésnél? vagy sima Sd HD Antennás adásnál is?
van arra lehetőség hogy a számító gépemet (filmek végett) ne Wifi-vel, hanem sima kábellel a Routeren kersztül kössem össze? (ilyenkor is van akadás?)
jöhetnek a Bombák. Köszönöm.

szerk: ezekben is Samsung panel van, vagy építettek össze más panelból is ilyen TV-t? vkinek van arról tudomása hogy melyik panellal érdemes venni?
-
air
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
SbS 3D-nél az 1920 van felezve, nem az 1080. Viszont a 6500 felezi az 1080-at is.

Így aztán nem half HD, hanem quarter HD (960x540) a felbontás 3D-ben. -
PLaci58
addikt
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Természetes, hogy elveszi. A TV tudja mit kell csinálnia PC-hez kapcsolódáskor.
A többi bemeneten a TV automatikusan 4-5 pixellel túlskálázva jeleníti meg a képet a képjavító eljárások miatt (pl. kontraszt, élkiemelés, ahol egymáshoz viszonyítja a képpontokat. A kép szélén nincs mihez viszonyítani ezért az itt keletkező hibát nagyítással korrigálja). Ha neked másik bemeneten megy, akkor soha nem lesz 1:1-es megjelenítésű a képed, ami elég nagy minőségromlást eredményez. Kb olyan mintha VGA kábellel kötnéd össze (D-Sub). Azokon felesleges 1920x1080-ra beállítani a PC felbontását, már egy 800x600-as is ugyanolyan eredményt adhat. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
samsungnyugg
üzenetére
Nem, próbáld csak ki.
Ami most a tv-den van firmware lehet hogy régebbi mint ami Samsung oldalán fent van.
Ha rányomsz a netes frissítésre nem csinál semmit, ha viszont letöltöd, USB kulcsra, fat32,kicsomagol, rádug, máris jelzi hogy van elérhető frissítés. -
torma1981
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
Milyet vettél?
-
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Ha két TV között vacillálnátok, az egyik 146ba a másik 155be kerülne, és az olcsóbbik is tetszene ráadásul, és kb egyforma a tudásuk is, viszont a 155ezres 100Hzen megy a 146os 50Hzen. Melyiket választanátok? Szemnek jobb a 100Hz azt tudom, de durva különbség van a kettő között, vagy igazából annyira nem lényeges, csak ha mondjuk 30évig nézném?
-
mrzed
senior tag
válasz
james008bond
üzenetére
Ha a legnagyobb magyar torrentportál keresőjébe beírod, hogy bd 3d, akkor ténylegesen 29 bd 3d találatot kaptam, melyből egyetlen egy volt 1920x1080-nál nagyobb felbontású.
3840x1080: Tron.Legacy.3D.FULLSBS.2010.BD25.AVC.DTSHD.Hun.x264-1stElindítottam a letöltést, kíváncsi vagyok, hogy mire jut vele a tv, ill. a lejátszó.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
Hát akkor örüljünk neki hogy nálad minden fasza, csak akkor rossz topikba irogatsz, mert ez Samsung LCD tv-s topic.
Ha nem ilyen tv-d van honnan tudod hogy csak sd tartalom megy át wifi-n?
Mert ebből a kommentedből csak az látszik hogy osztod az embereket hogy szar tv-t vettek, neked meg jó minden.
-
reggi
aktív tag
Hat en meg mindig azt,mondom,hogy az en 6100esem nem akad sem a 24GB-os full HDnal sem a 3Ds filmeknel sem.
-
-
hunor70
csendes tag
Helló
Érdemes külső vinyót a tv-vel ( d-6000-es ) vmi jobb minőségü usb kábellel összekötni?
Ha igen akkor hol kapok olyat? És milyen kéne?
Köszi -
JoeYi
őstag
holnapi akciós euronics katalógusa van vkinek?
-
sandró60
addikt
válasz
lasimon
üzenetére
Ha a te észrevételed szerint jól működik akkor teljesen felesleges a frissités usb-ről.Nálam féléve működik jól az utolsó frissitést is saját szerveréről internetten csinálta meg a tv-Ha valami komolyabb változást hajt végre a Samsung a frissitésben akkor úgyis felajánlja majd a készüléken keresztűl,hogy frissiti,de te választhatsz frissited vagy nem

-
samsungnyugg
csendes tag
Köszi, ezt gondoltam. Akkor marad a wifi, egyszerűbb így. A PC-m HDD-je úgyis csak 80 gigás, a külső meghajtóm meg 250 gigás, így a PC-vel nem is akarom összekötni. Ami tényleg meglepő, hogy 54Mbps-os routeren is megy akadás mentesen a wifivel a youtube3d (a gépen meg olykor akadni szokott). A kábelnet 30 megás, a gyakorlatban 20 mega a letöltés, 10 a feltöltés.
-
Krisz79
őstag
Már sima Full Hd-s Lcd-t nem ajánl senki?
Mert Kb: 120ba állna meg.
Ha nem,miért nem?
K. -
PLaci58
addikt
válasz
digo00
üzenetére
Nem vagyok profi a témában, de úgy tudom azt is lehet ott választani. Nincs összedugva nálam,ezért nem akarok butaságokat írni, de rémlik valami, hogy lehet választani, hogy hogyan működjön a második kijelző (valami kiterjesztett meg nemtom mi a másik
, talán másolat ). -
JoeYi
őstag
válasz
samsungnyugg
üzenetére
A telefon az otthoni hálózaton keresztül kommunikál a TV-vel. Tehát nem direktben csatlakozik a TV-hez, hanem a routereden keresztül. Ebből kifolyólag teljesen mindegy, hogy wifi-n, vagy kábelen csatlakozik a TV-d a routerhez.
-
samsungnyugg
csendes tag
Az okosteló bluetooth-on keresztül vagy wifin keresztül csatlakozik a TV-hez?
Ha kell ehhez wifi, de mégis bedugom az UTP-t az előbb említett aranyszabály miatt, akkor a kettő nem fog megzavarodni? -
mrzed
senior tag
Nekem 6570-es készülékem van.
Nem sikerült úgy beállítanom, hogy akadjon, sem SD, sem HD adásnál, sem pedig külső médialejátszóval. A belső médialejátszója számomra felejtős, max csak kisfelbontású aviknál használom, amiket nem lehet jobb formátumban elérni.
Aranyszabály a számítástechnikában, hogy ahol van lehetőség vezetékes hálózati kapcsolatra, ott a vezeték nélküli mindenképp felejtős. Ezért inkább kapott egy saját utp kábelt a tv.
Hogy full 3D, vagy fél 3D?
Nem is tudom, hogy nevezzem...
Nem tervezem Bluray lejátszó vásárlását, nem fogok 10 ezrekért filmeket venni... a letölthető 3D-s rip-elt tartalmakban meg összesen a két kép felbontása 1080p, az-az "fél" 3D.
A fentiekből következik, hogy számomra bőven elegendő a D6xxx széria. -
lasimon
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérek!
D6500-m van. Most vettem csak észre a Samsung oldalán, hogy USB- kulcsos frissítés (nov 7.) . Letöltöttem a gépemre az állományt (115 MB).
Kérdés? Kell-e frissítenem vagy hagyjam a csudába? Amúgy a TV jól működik. (szaggatással együtt
)
Előre is köszönöm! -
james008bond
őstag
Ja de azért nyomatják ezerrel a SMART funkciójú tv-iket, a reklám kampánjuk is erre épül, asszem, nem a képminőségre ( olvasva a hozzászólásokat, még jó ), de azért nevetséges ez. Olyan, mint létrehozzuk a netet, mindenkit rászoktatunk a használatára ( már pizzát is azon rendelsz, meg taxit ), aztán, ha a népek tényleg használják, az egész bedöglik. Kicsit átb@szós, lehúzós politika ez-szerintem. Reklámozunk, eladunk, aztán a vevők meg hoppon maradnak.
Az utóbbi napokban ezt szűrtem le: láthatóan felhősödik, képlejátszás akadozik, szappanopera hatású a kép ( már amikor megy
), a 3D nem Full HD, a Smart újabban nem megy, pc megosztás hol megy, hol meg nem. De lényeg, hogy adnak hozzá 40.000 ( ! ) - tényleg ennyibe kerülne ? kamerát, amin a kép kockás és akadozik, meg wifi kulcsot ( amiről tudjuk, jó ha sd avit át tud vinni, full hd-t, blu-rayt meg végképp nem, viszont lehet/ne/ netezni, ha a szerverek bírnák...ja és valaki írta: áramfogyasztást tekintve B kategória...áááá -
PLaci58
addikt
válasz
Ed Parker
üzenetére
A HDMI porthoz oda vagyon írva, hogy HDMI1 PC, hasonlóan az USB-nél is van jelölve, hogy HDD. Nem egyformák. A HDMI-nél még be is kell (lehet) állítani a PC módot (talán a bemenet cimkéjénél). Így a TV kikapcsolja az összes sallangot és gyorsabb lesz a megjelenítés. Igazán jó képet akkor lehet kapni, ha sikerül 1:1-es megjelenítést összehozni.
PC-n 1920x1080 60Hz és a TV-n is ugyanez. -
Sorcery
tag
Akkor ezek szerint csak nekünk kettőnknek van ilyen problémája?!
-
Tutu7030
veterán
válasz
Sorcery
üzenetére
Akinek hasonló gondja van, jelentse a 0680samsung számon.
Szerintük nem a samsungnál van a hiba, hanem nálam zavarja valami a hálózati kapcsolatot.

(#17926) Sorcery
azt mondták, próbáljam meg 3-4 óra múlva is. Ha 1-2 napon belül nem oldódik meg, akkor hívjam őket újra.
Jah, meg ellenőrizzem le a vezetékelést, kapcsoljam ki a bluetooth-ot, a mikrósütőt, a magasfeszültségű vezetékeket a környéken, meg ilyesmi.
-
Laca0
addikt
Az elmúlt száz hozzászólás, vélemény ismeretében úgy látom, hogy ennek a "D" szériának minden képviselője teljesítmény-hiánnyal küszködik, melynek következménye a rendszeren akadozó kép.
Maguk a képjavító, mozgás javító eljárások elégségesek, viszont az ehhez szükséges számításokkal nem tudnak tökéletesen megbirkózni a TV-k.
Ez nem tipikus edge-led betegség, mint a felhősödés és az egyenletlen fényerőeloszlás, hanem egyszerűen elspórolta a Samsung a hardvert... -
Krisz79
őstag
válasz
samsungnyugg
üzenetére
Adnak wifi vevőt a 4 szemüveg mellé?
-
samsungnyugg
csendes tag
Ja, igen, kihagytam, hogy a 6100-as B energiatakarékosságú, ha jól emlékszem ez 80 W-os fogyasztást jelent. Megnéztem a régi CRT-m hátlapját, az csak 55 W-ot evett. Ennyi a hátrány.
-
digo00
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül,hogy hol lehet beállítani azt,hogy a monitoromon és aTV-n is más felbontás menjen?A TV HDMI-vel van a videókarira dugva és nem tudom,hogy hol kell beállítani,hogy ne az legyen a felbontása mint a monitornak a TV-n 1920x1080-at szeretnék a játékok míatt!A catalistben próbáltam de akkor állította a monitorét is!Előre is THX! -
james008bond
őstag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Én nem Samsung tv-t vettem, bár a jelöltek között volt a 6000 széria is. Mint korábban írtam, felhőket csak az ablakon át látok, nálam mindenféle trükközés nélkül folyamatos és nagyon valósághű a kép, a 3D FullHD, hálózaton keresztül akadásmentesen mennek az 1080p-s filmek, 40 collos méretben 100 watt körúli a fogyasztás (full HD tartalom esetén, mert sima tv adáskor 60 watt körüli), ráadásul, ha kimegyek a szobából, lekapcsolja az LCD panelt, stb., ja és a csatornák neveit tök 1szerű szerkeszteni, sőt, a bemenetek nevét is én adhatom meg és kis ikonokkal is jelzi, épp mi van a tv-re csatlakozva, minden bemenetre lehet programozni a képjellemzőket, külön analóg/digitális tv csatornákra is.
-
mrzed
senior tag
válasz
mfranky
üzenetére
http://prohardver.hu/teszt/samsung_ue46d6530ws_3d_teve_tesztje/elozetes_beallitasok.html
A fenti linken található beállítások nekem bejönnek.Még ez a szemüveg mizéria...
Jó helyen a jó vásárlót 6 db szemüveggel honorálják...

-
Krisz79
őstag
válasz
samsungnyugg
üzenetére
Akkor ezt nem értem.
Itt Vácon holnaptól lesz akcióba.
Az akciós újság 4 szemüvel irja.Illetve akkor wifi sticket kell dugnom az egyik usb-be,hogy komunikálni tudjon a routerral?
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, mert a SMART TV mint olyan, ismeretlen nekem.
A típus: Samsung 37 UDE6500VKérdésem: Van ebben beépített kijelző teszt program? Vagy esetleg elő lehet hozni valamilyen kóddal mint az SGS2 mobil esetében?
üdv
-
samsungnyugg
csendes tag
válasz
Krisz79
üzenetére
A "csak 4" az nagyon jó, máshol egy sincs benne. + wifi kulcsot is kapsz.
A skype kamerától senki sincs eddig elájulva.
6100-ast fel lehet okosítani webböngészővel, egyetlen előnye így a 6500-asnak, hogy 2d-t tud 3d-síteni, persze ez nem tudom, hogy mekkore előny.
És szaladj az Euronicsba, mert a szemüveges akció csak máig van! -
Krisz79
őstag
Sziasztok.
Az Euronicsbe a 6100as Samu 180000Ft-ba kerül. Viszont csak 4 szemü jár hozzá ,wifi kulcsal.
A Saturnba a 6500as meg 199990-be. 4 szemü illetve skype kamerával.
A 2 tipus között milyen különbség van az áron kivül amiért estleg érdemessebb lenne venni a drágább tipust?
Köszönöm. -
Sorcery
tag
Oké, de akkor most már soha nem fogom tudni használni pl. a google talk-ot???
-
samsungnyugg
csendes tag
válasz
troland26
üzenetére
6100-hoz meg adnak wifi vevőt jobb helyeken, úgyhogy ez nem nagy előny.
A 6500-hoz adnak wifi ellenoldalt, amit a PC-be lehet dugni?
Amúgy a külső wifivel este teszteltem a hálózatot, a routerem csak 54 Mbps-es, ennek ellenére akadásmentesen ment a Samsung 3d Explore.
Jó tévé, tegnap vagy 3 órát nyomkodtam, de nem tudtam kiismerni minden pontját.
Sajnos az analóg adás nagyon kaki, azt hol lehet felokosítani?
Szobaantennán szerencsére jön a mindigTV, úgyhogy karácsony előtt veszek egy 1 éves extra csomagot.
Analóg kábel és digitális adás egyszerre nem tud jönni, kellene valami közösítő, bár max az analógot majd csak akkor használnám, ha valami olyan csatorna van benne, ami a digitálisban nincs benne (azt a ritka alkalmakat majd ki tudom bírni cserélgetéssel).
A digitális és analóg csatornák együttes megjegyzésre van valami okosság?köszönöm
-
mrzed
senior tag
válasz
Sorcery
üzenetére
A földön több millió smart készüléket adnak el mostanában... egyszerűen túlterheltek az alkalmazást kiszolgáló szerverek. A szerverek kapacitását nem fejlesztik olyan ütemben, mint ahogy arra igény volna. Az pedig, hogy interferenciáról zagyvál, csak egy félrefordítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Gitáros topic
- Milyen routert?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Opel topik
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( bocs de ezt nem tudtam kihagyni egy fentebbi "lemarás" miatt, tényleg nem akartam SENKIT bántani )

Akkor ue40d6570 nem lesz. Hát kár
)

)