Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardverlog
aktív tag
Egyébként félreértés ne essék, nem akarok én senkit a használt tv-kre rábeszélni. Nagyon jól tudom mennyi de mennyi outletes vagy szerelt vagy karcos vagy pixelhibás ócska tv-t tesznek fel hirdetésekbe, legyenek azok akár csúcsmodellek is.
De amit biztos tudok, mert személyes tapasztalat, hogy az 5 és 6os szériához képest ég és föld a 7es és 8as, kiemelten a 8as.
Másak a színek, más a mozgás megjelenítés, más az élessége a képnek, más a mélységbeli élessége, más a külső megjelenése a tv-nek stb-stb.Új tv-re pedig nem fogok kiadni 400-500 ezer Ft-ot 55 colban, pedig ha 8as szériát akarnék újban, akkor ennyi lenne....így marad a használt....nehéz, de nem lehetetlen találni jót használtban.
És persze nem netezek tv-n, nem konzolozok, ha ezek is fontosak lennének, akkor nyilván a régi csúcsmodellek sem jöhettek volna szóba, mert nem tudják a valós 4k-t....
Szóval ez egy igen egyén függő dolog, ki mit használ egy tv-n, mit vár el, és így teljesen más kör jöhet szóba vétel esetén
Gergely, ha te valakinek olyan tanácsot adsz, hogy ezt meg azt ne vegyen, akkor engedtessék már meg a másik oldalnak az, hogy ne értsen veled egyet....remélem ezt lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest