- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Creative69 #1699 üzenetére
A Hardware fül allatt a port nálam (None) értéken van -nem i900-at használok.
-
Attila04
tag
válasz
Creative69 #1693 üzenetére
Szia!
Nálam IGO-ban a következő adatok vannak a GPS-nél:Port: 3
Adatátv. seb: 57600Remélem segítettem!
-
Creative69
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1696 üzenetére
Szia igen megprobáltam de nem megy de mint írtam lökött nagybátyám elállította a com portokat és nem tudom mi volt az alapérték ezt szerettem volna megtudni
neked mi az alapérték?
-
válasz
Amit írtam reggel, kipróbáltad?
Leírom részletesebben, az előbb mobilról voltam.
Szóval, menj a Start - Beállítások - Rendszer fül részre. Itt Külső GPS ikonon kattintva a Programok fül alatt lesz egy COM-port szám. NE változtasd meg, csak jegyezd fel.
Az iGO programban a Beállítások - GPS ikon alatt a Port legyen az előbb feljegyzett, az Adatátv. seb.: pedig tetszőleges, nálam a 4800 van, kolléga gépén pedig 57600 a beállított érték -mindkettővel megy. -
Zsu4
tag
válasz
Nem fújd fel magad! Ez itt nem szokás!
Igen is itt mindenki segítőkész talán Te teszed fel bután a kérdésed és akkor ilyen választ kapsz. A fórom azért van, hogy olvass akár 100 oldalt is visszamenőleg! -
Creative69
csendes tag
Sziasztok!
Örülök, hogy megint találtam egy fasza fórumot ahol ha az ember kérdez valamit akkor hülyének nézik olyanok akiknek legalább egy hónappal elöbb volt hasonló gépük és már mindent tudnak... hagyjuk egy egyszerü dolgot kérdeztem de ehhez képest kapom a nagyképü offolást nézz magadba egy kicsit, egyébként miután beindítottam igot semmi beállítás nem volt benne és nem a műholdat nem találja hanem a vevőegységet ebben kértem volna segítséget de látom ez is sok volt itt néhány embernek wifiröl meg annyit, hogy néhány komolyabb hálózatot összeraktam már de elhiheted hogy nem 15méter betonfal másik felén próbálkozom mégis egy vonal a térerő..... ha valaki érez magában annyi emberséget hogy válaszoljon (és arra amit kérdeztem) akkor tegye meg megfogom köszönni a többi meg ne off-oljon nem vagyok rá kiváncsi ez egy fórum ahol az emberek kérdeznek és ne akard hogy 50oldalt végig olvasson egy rohadt válaszért vagy csináljatok FAQ-ot ha meg nem akarsz akkor ne válaszolj.
Köszönöm ennyit akartam volna
-
Skynet258
veterán
Antiszociális én ON
Rossz úton jársz, teljesen máshol kell keresni a probléma okát
Mégpedig ott, hogy ha megfigyeled, időről időre felbukkannak olyan srácok itt, akik write only módba kapcsolták magukat, ezt tetézik azzal, hogy ez az első WinMo eszközük. Utóbbi nem gond, hisz nekem is, előbbi annál inkább.
A probléma abból áll, hogy ezek az emberek addig nyomkodják a telefont, amíg meg nem találják a Rendszer rész alatt a Külső GPS ikonját. Itt egyből felcsillan a szemük, mert nem értelmezik, hogy a külső (external) gps nem egyenlő a beépített (internal) gps vevővel, és ezt akarják mindenáron erőltetni. Persze azt sem tudják, hogy mi az az external gps, de a google ugyebár percdíjas, tehát nem használják.
Valószínüleg ha nem a lakásból próbálkozna a kolléga, és nem az external gps-t erőltetné (mert gondolom nincs olyanja a lakásban, bár vannak érdekes dolgok), esetleg még letöltené az XTRA file-t, egyből átkerülne a gps jel Berlinből (ez a másik kedvencem, "há' mé Berlint ír a zigo, visszaviszem a csába") oda, ahol épp van.Lehet ez a hsz kicsit genyának tűnik, talán az is, de eléggé unalmas már, hogy minden nap megtalálnak engem is privátban olyan kérdésekkel, amiket ide a közösbe én is, meg mások is ezerszer leírtunk (mikor jön a fólia? Hogy kell rendelni? Van kódod a zagg.com-ra? és társai). Olvassatok már néha egy kicsit könyörgöm
Antiszociális én OFF
-
Creative69
csendes tag
Hello
Nem beton lakás sima családi ház téglából igo alapbol nem indult el gps vevő nem található a kiírás és nem tudom win-nek mit kell megadni hogy jol működjön hányas com portok és mekkora sebesség tudom láma kérdés de ezért nem csinálnék hard resetet igo meg tudom kezelni de eddig nem kellett ilyennel szivni mert magatol felismerte szoval nem tudom mi lehet elállítva azzal csesztem el, hogy nagybratyomnak odaadtam megnezni es minden szart elnyomkodott
Annyit kérek hogy akinek omniaja van irja be a com portokat és a sebességet amivel neki működik a wifivel meg nem tudom mi van a 11laptop ami itthon van simán megy vele csak ez nem (iphone is maxnak látja) szoval sejtelmem sincs mi a bajapls segítsetek
-
erdoke
titán
válasz
Creative69 #1682 üzenetére
Nálam nincs gond a WiFi vevő erősségével, talán valami rosszul van nálad beállítva, akár router oldalon.
Az iGO működéséhez az én készülékemen a világon semmit nem kellett állítgatni. Egyáltalán a tiéd hol akad el? Ugye nem a beton lakás közepén próbálkozol, ráadásul Extra nélkül? -
fkorei
tag
Hali!
Lehete hogy hülye kérdés, de hol találom a telefon seria számát?
Nem találom sehol...se a dobozon, se a jótállási jegyen...se a menüben... -
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #1657 üzenetére
Pedig ott van az. Beírod a címsorba, hogy opera:config, aztán rákeresel a cache4-re.
polonic,
Olvasd el az iGO8 felhasználói útmutatóját. Ha marad kérdésed a próbálgatás után, szívesen válaszolok, de az útmutató begépelésére nincs időm. -
Creative69
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1683 üzenetére
Szia!
Az istennek se tudom beállítani egyszerüen nem tudom mi a jó neked mi a hardveres és a szoftveres com portod és mekkora a sebesség???? légyszi másold be! Köszike
-
válasz
Creative69 #1682 üzenetére
A WiFi szerintem ilyen, talán a WLAN-beállítások között tudod az erősségét állítani, az én HTC gépemen van egy Power Mode fül, ott található egy csúszka.
Az iGO beállításához pedig a Start - Settings - System fül - External GPS ikon részen a Programs fülön található port számot írd be az iGO-programba.
-
Creative69
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is vettem egy független Omniát
Viszont lenne két láma kérdésem!
Az egyik, hogy miért ilyen iszonyat kicsi a Wifi térerő (1-es 2-es 10méterre a routertöl egy fal közöttünk) (driver csere?)
A másik, hogy milyen beállítások kellene a külső gps opcióban, hogy menjen az IGO mert nekem eddig egyszer sikerült csak elindítani ugyogy örülnék ha valaki bemásolná a beállításait.
Előre is köszönöm üdv Creative69
-
AS
félisten
Valaki tudna adni linkeket Samsung Omnia rajongói oldalakról?
( magyar nem kell)
(Angol nyelvű legyen lehetőleg. -
No.01
addikt
válasz
silentkiller #1679 üzenetére
megprobalom! koszi a tippet!!
-
eosz
tag
Én pl. így használom. Ekőször is a samsung widget kivételével minden beépülő cuccot leszedtem a fő képernyőről, majd a a Mobile Shell saját beállításainál (a settings, today fülön a Left soft key-re egy Task Manager, a Right soft key-re pedig maga az Spb menü került. Szerintem nagyon kényelmes így.
Nekem is vagy egy kérdésem: hogyan lehet kikapcsolni a TCM rádiót az iGo-ban?
-
Zolesz007
őstag
Nekem szervízbe volt a telóm és onnan HJ1-el tért vissza
Amúgy nekem az a gondom hogy az SMS-nek nincs hangja! pedíg be van állítva mégsem csörren! Annyira nnem akarok HR-t ...
más ötlet?
-
G4ng3r
tag
válasz
babosmiki #1674 üzenetére
Már egész jó arányban sikerülnek a frissítések. (legalábbis a HJ1)
i900eoldal leírása alapján csináltad?
Én is gondolkozom erősen rajta, hogy rakok egy xp-t aztán megcsinálom, de amikor elhatároznám magam, mindig akkor ír valaki a pdamania fórumába, hogy nem sikerült.
Kellene már valami statisztikát csinálni, hogy kinek sikerült, kinek nem (és annak miért nem), mondjuk lehet, hogy azok nagyrészt a figyelmetlenségnek és tájékozatlnaságnak köszönhetőek... -
babosmiki
addikt
Lecseréltem a pannonos romot ( HH9 ) HJ1-re.
Hát most az akksi kb. egy nappal többet bír! -
phenom
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1672 üzenetére
Kösz a segítséget, de már minden kimenő, bejövő, sikertelen hívást, üzenetet, emlékeztetőt kitöröltem és még mindig villog.
A töltöttség 80%-os.
esetleg még azt meg tudnád írni, hogy neked a blúcucc bekapcsolásakor megjelenik-e a képernyő tetején az ikon?
nekem nem. Ez valami beállításon múlik?
-
-
phenom
csendes tag
Hi mindenkinek!
Már korábban is kérdeztem de nem kaptam rá választ, ezért megkérdezem megint.
Pirosan villog a ki-bekapcsoló gomb. Tudja esetleg valaki, hogy miért? Kicsit már idegesít.
Előre is kösz a segítséget.
-
No.01
addikt
Ma eloszor probaltam meg emailt irni a telefonrol mert a laptopom lemerult. A T9 ill a szavak felajanlasa ki van kapcsolva ennek ellenere minden eggyes betu leutese utan megprobalt egy angol szot folajanlani!
Tud erre vki megoldast h mikent lehet ezt kikapcsolni?? (nem eleg h nincs magyar T9 meg 1 plussz sort is kitakar az a vacak! Pls HELP!A 1632-re nem tudja vki a valaszt??
-
Topa00
tag
sziasztok!
lehet hogy venni fogok egy ilyen telót, csak nem tudom hogy lehet e függetleníteni?
lehet már?
köszi előre a választ!
üdv -
maru
aktív tag
válasz
Bikkrom #1662 üzenetére
Kétféle hálózati kártya beállítást lehet tárolni "Az Internet / Munkahely" (Beállítások>WLAN>Hálózati kártyák - a listában lehet váltani). Akkor célszerű az otthoni (ad-hoc) kapcsolat beállításait a "Munkahely" profilba tárolni a másik pedig megmarad egyéb wifi használatra.
Tehát állítsd a hálózati kártya csatlakozik a: Munkahelyre.
Majd válaszd ki a Sychip Jaguar WLAN GSPI Card-ot.
Válaszd az Egyedi IP-cím használat.
Add meg
az ''IP cím'': 192.168.0.2
az ''Alhálózati maszk'': 255.255.255.0
az ''Alapértelmezett átjáró'': 192.168.0.1
majd Névszerverek fül
az 'DNS1'': 192.168.0.1
OK
Vissza a Vezeték nélküli fülre> menü> Új hozzáadása...
Add meg a hálózat nevét és a csatlakozást váltsd Munkahelyre
Pipáld be a "Ez egy eszköz-eszköz (ad-hoc) kapcsolat > tovább>
titkosítás > tovább >befejezés
kiválasztod a listából a hálózatot majd csatlakozás.
Ha kapcsolat létre jött OK
Még a kapcsolta választásnál kell megadni, hogy melyiket használja internetnek:
Beállítások>kapcsolatok>kapcsolatok>speciális>Hálózat választása>
mindkét listából kikeresed a Munkahelyi hálózatot> OKHa minden jól megy már működik is
mgj: ha LAN hálózat fix IP-ket használ akkor annak a hálózatnak a DNS címeit kell megadni.
Remélem érthető volt -
maru
aktív tag
válasz
Bikkrom #1656 üzenetére
A programot amit a wifi kártyához adtak nem ismerem, de a sima windows beállításokkal egyszerűbb lenne.( Csak egy problémám van, hogy az itthoni gépen Vista van és azon másképp van), de találtam itt egy leírást a te esetedben a másik gép a telefon lesz. Beállításait leírom, csak van egy kérdésem. Más wifi hálózaton is használod (szeretnéd használni) az Omniát?
logaritmus: még én sem kaptam meg.
, de én már nem is várom.
-
logaritmus
tag
Valaki már kapott fóliát amit ivsnet.eu-tól rendelt? Előző hét keddre ígérték de még mindig nincs sőt már azelőtt is ígérték.
-
polonic
félisten
válasz
SonicVersus #1657 üzenetére
Ez le volt írva valahol itt, pont Erdoke volt
beírod ezt a címsorba opera:config itt előjon egy oldal ott a gyors keresésbe cache directory4 és itt már át tudod állítani
Erdoke esetleg az én kérdésemre tudsz választ? 1621-es
-
-
G4ng3r
tag
válasz
Bikkrom #1650 üzenetére
... sry rossz helyre ment
Na jó,akkor már kérdezek is vmit:
Ma kicsit többet neteztem(wifin) és kb 1óra után azt írta a teló hogy : "sms-s fogadásra sem elegendő a memória..." mit/mivel/honnan töröljek hogy ez megoldódjon.
Ja a storage memori telt csak meg az a 91.74 MB, a programnak maradt még 45MB szabad...
-
Bikkrom
senior tag
Akkor "gépen lévő net osztása omniára" problémára nincs is usb-s megoldás? Kártyát kell venni a gépbe vagy mi? Mert routert nem akarok, utp kábeles routerről van osztva a net az itthoni 4 gépre és nem akarok hozzábabrálni.
Maru te hogy csináltad? Vagy miért mondtad, hogy "net bázisként" is szolgál?
-
elektro
aktív tag
Hali
ezt a fajta zeneválogatási módot melyik programmal tudom elérni,ismeri valaki? -
erdoke
titán
válasz
Bikkrom #1638 üzenetére
Az eszköz nem alkalmas net megosztásra. Arra találták ki, hogy a gép, amibe dugod, tudjon WiFi hálózatokhoz csatlakozni. Szóval nem haszontalan, ha és veszel egy WiFi routert is, akkor ezentúl mind az Omniát, mind az asztali gépedet tudod majd vezeték nélkül netre kapcsolni.
-
polonic
félisten
Üdv ismét! SMS-kézbesítés visszajelzését hogy kell bekapcsolni? Amikor üzenetet írok akkor be tudom, csak nem marad úgy. Hogy kell állandóra kapcsolni?
-
Rodrigo
tag
Egy kis poénos Omniás történet:
-
Bikkrom
senior tag
Nah addig jutottam, hogy: első kép második kép harmadik kép.
Ezekkel a beállításokkal szépen érzékeli az Omnia wlan menüjében a 42531-es kapcsolatot és csatlakozik is rá. De ha rámegyek az IE-re vagy az Operra egy oldal sem jön be. Mi a probléma?Annyi, hogy nodata.cab-bal disabledre tettem a "T-MOBILE MMS" "T-MOBILE NET" "T-MOBILE WAP" és a "web'n'walk"-ot lehet ez a gáz?
Előre is kössz a válaszokat!
SZerk.: Képlinkek javítva -
Bikkrom
senior tag
Vettem egy ilyet. Bedugtam a gépbe feltettem a driverjét és most a gép netjét próbálom megosztani az Omniának. A hozzá adott program angol és minden sorban eddig sosem látott rövidítésekkel találkozok. Nah mind1 bajlódok még vele hátha összejön. Valaki tudna ilyen álltalános infókat adni, hogy mit hogy állítsak és mikre figyeljek wifi ügyben?
-
fkorei
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne az google maps-al kapcsolatban.
Nem akarja használni a gps-t, nem találja, azt mondja.
Valaki tudna segiteni, mi a gondja?Illetve azt szeretném kérdezni, hogyan müködik ez? Gondolom használja közben a cellainformációkat is?
Probáltam rákeresni, de nem találtam rá választ
Üdv
-
Enjoy
addikt
A HTC .dll fájlokkal kell valamit csinálni (properties átállítás, vagy akármi)?
vagy csak a windows mappába kell bedobni, majd újraindítani a telót? -
Bikkrom
senior tag
Mióta megjött tömöm a játékokat/programokat rá, persze csak a 8GB-re(apropó játékok, java kérésre valaki? #1600). Erre mit találtam: WoW után ez istenállatnak tűnik Shadow of Legend. Van WinMo-s változata 750MB még csak most szedem lefele de ha ez megy... Az eddigi gagyikhoz képest ez komolynak tűnik. Gondoltam megosztom hátha vannak itt még RPG fanok rajtam kívül. Ilyen minőségű(értsd nem 1-2 MB-os) játékokat ha tud valaki linkelhetne még.
-
silentkiller
senior tag
válasz
Viktor0610 #1628 üzenetére
Már korábban, az i780-on végigjátszottam minden ilyen mókát (pl.: offline módban, kézi beállítás, stb...) ottsem, most az i900-on sem működik. Nálam is "inaktív"
a GPSXtra
-
válasz
silentkiller #1619 üzenetére
Könnyen előfordulhat, nálam ez nem aktív.
Illetve most próbáltunk ki egy i900-at és valóban nem talál jelet offline-módban.
-
Skipqer
tag
Szerintem ezt egyel fentebb akartad írni
Így viszont legalább kihasználom a lehetőséget:
A másik lehetséges program a Resco Audio Recorder for Pocket PC (v4.50) is pontosan ugyan így viselkedik nálam. Ha kikapcsol a kijelző vége a felvételnek...
Az én készülékemben van a hiba? Mindkét supportnak írtam egy egy mailt, 2 ill. 3 napon belül ígértek választ. Minden esetre ha valaki tudja próbálja ki a két programot, mert elég fura, hogy a fórumokon még hasonló hiba leírást sem nem sikerült találnom. -
juno_
csendes tag
Rendben, csak akkor ne hangoztassák a Vodafone-nál fennhangon, hogy 30 ezer Ft-ért viheted. Ez a dühítő. Természetesen egyetértek azzal az állásponttal, hogy simán megér 55 ezer Ft-ot, sőt többet is, no de kérem ez az ún. "akciót" jelentő hírdetés egy átverés...
Közölték, hogy az Általános Szerződési Feltételek közt szerepel és a honlapon elolvasható az, hogy jogosan kérhetnek kauciót, melynek kiszámítása aztán tényleg a rejtelmek fogalmát erősítik. Az ügyfélszolgálattal telefonon keresztül beszéltük meg ezt a kellemetlenül érintő dolgot, mire együtt rájöttünk, hogy ilyen nem szerepel az oldalon, magyarán ez egy önkényes kitaláció, mely az üzletpolitikát bár óvja, azonban erősen kérdéses ennek jogszabályban rögzített törvényes mivolta.
Saját maguk bebiztosítása végett előre kérnek plusz 25 ezret, tehát a meghírdetett 30 ezer Ft helyett csaknem a dupláját. Azt viszont nem veszik észre, hogy az ember talán azért választja ezt a lehetőséget (ha már papíron elvileg lehetne) mert nem szeretne egyszerre +5 havi tarifa díjat kifizetni. Kérem szépen, nem ezért létezik ez a fajta megoldás? -
Skipqer
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van e valakinek tapasztalata a Audio Notes Touch nevű programmal?
Pár napja tettem fel a demót, de nem akarja az igazságot. Látszólag szépen teszi a dolgát automatikus és manuális felvételi mód esetén is, de a felvételek hossza - de ami még bosszantóbb tartalma is - közelében sincs az eredeti beszélgetésnek. Komplett részek maradnak ki nyom nélkül.
Eredetileg a mikrofon érzékenység automatikusra állításában kerestem a hiba okát, de azt kikapcsolva sem javult a helyzet. Tegnap éjjel jó két óra próbálkozás után arra jöttem rá, hogy amikor hívás közben kikapcsol a kijelző onnan kezdődnek a gondok. Ha a Táp beállítások/Hívás/ részen kikapcsolom a "Kijelző kikapcsolása ennyivel a hívás kapcsolása után" című részt, akkor tökéletes minden... csak így meg a folyamatosan működő kijelző miatt nem ideális a helyzet...Valaki tud megoldást/találkozott már ilyennel?
-
polonic
félisten
Üdv!
Előre is bocsánat a láma kérdésért! Még soha nem használtam navigációs eszközt. Az igo-nak a működését így nem ismerem. Amikor elindítom meg kell várni a gps kapcsolatot, hogy a pöttyök megjelenjenek, amik ugye a műholdakakt jelölik. Ez ugye a bal fölső sarokban látszik. A helyzet az, hogy nekem ott egy távcső van és ha rányomok címkeresés jön be. Mit kell csinálni, hogy találjon műholdat? Ez automatikusan megy? Hagyjam ott a térképen és várjak amíg a távcső helyett megjelennek a pöttyök? Tudom, hoyg várni kell sokat, wi-fi-n amúgy letöltöttem a műholdak helyzetét. A kérdés az, hogy ez teljesen automatikus azon a térképen, ahol Berlin jön be, vagy valahol máshol kell valamit csinálni, hogy műholdat találjon?
Nagyon köszönöm! -
3x3y
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1618 üzenetére
Igen, ebben tökéletesen igazad van, csak hát hírtelen, meg a vágy, meg a tapasztalatlanság...
-
silentkiller
senior tag
válasz
Viktor0610 #1616 üzenetére
Na ja, amikor nekem is Asus-aim voltak (P535/P750) akkor ez így kitűnően működött, vagyis kikapcsolt telefon modul mellett is vígan ment a GPS (mellesleg így kevesebbet fogyasztott). Amióta Samsungozok (i780/i900) azóta ez nem működik... Azon filóztam, hogy lehet, hogy ez az A(ssisted)-GPS miatt lehet?
-
-
3x3y
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1616 üzenetére
"Nem vagyok szerencsés..."
Elmentem érte Pestre, nem kaptam, elmentöm rögvest Győrbe, előttem vitték el az utolsót. Hazajöttem Komáromba, NINCS.
Bementem a Pannonba, VOLT de eladták
Másnapra hoztak egyet...
Röhejes....Viktor: Nos azért azt megnézném, lehet ki is próbálom, hiszen ÚJ Géppel Szinkronizáláskor (ami a 3. számítógépet jelenti a lehetséges két számítógépes kapcsolattal...), automatikusan törli a telefonkönyvet a szinkronizásció, magyaril, SZÍVÁS.
-
válasz
silentkiller #1610 üzenetére
silentkiller:
Nekem a Touch Pro úgy működik, ha a telefon részt kikapcsolom a Comm Managerben, a GPS tovább megy -épp tegnap próbáltam ki...3x3y:
Akkor örülhetsz, Magyarország -ebből a szempontból- szerencsés felén élsz, mert felénk, Budapesten igencsak hiánycikk a telefon. -
AS
félisten
Kicsit off... de Windows mobile 7.,0 át a Windows 7 ( pc ) verzioval szeretné kiadni a Microsoft.. ez nem jó mert Windows 7 kb 2009 vége 2010 elején jön....
Mind a 2 rendszert nagyon várom.
Windows mobile 7.0 csak érintőkijelzős készülékekkel lesz kompatibilis , de aki hagyományos dolgokat szereti ott lesz a Windows mobile 6.5 -
3x3y
aktív tag
Úgy töltessz, ahogy akarsz. Az Omniát amúgy is sokat kell töltened, én minden reggel egy órára felteszem, aztán mehet az őrület...
Vodafone?
Te már meglepődsz ilyeneken?
Én évek óta Vodás voltam, de az Omnia miatt fél hónappal az előfizetés lejárta előtt átmentem a Pannonhoz, mert ott volt Omnia. A Vodafone 255 szaküzlete összesen 300 db Omniát kapott. Szerinted?
A Pannonnál 2 hete meg raktárfelesleg volt az Omniából. -
blueye
veterán
válasz
silentkiller #1610 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mivel nekem úgy van beállítva a telefon, hogy autóban kikapcsolom a GSM részt, ilyenkor minden hívást az autó telefonjára irányít.
Az is megoldás lenne, ha a főképernyőre tudnék varázsolni egy parancsikont, ami beugrik a hívások kezelése oldalra és így gyorsan ki-be tudnám kapcsolni az összes hívás átirányítását bekapcsolt GSM modulnál.
-
silentkiller
senior tag
Nem lehetne valahogy úgy átrirni a registry-t, hogy kikapcsolt telefon modulnál is működjön a GPS?
-
Fanyuvo
tag
Most lattam az Omnias kave raklmot es a csavo egy Omniat nyomkodott
-
kingi
tag
-
fegaa
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék valami bőr tokot venni az Omniámhoz, találtam is egypárat. Egy olyanon gondolkodom, aminek ilyen mágneses zárókája van. Szerintetek nem fog kárt tenni a záróka mágnese a telefonban?
Üdv: FG
-
SeatZola
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e megoldást arra, hogy a Vista alatt futó Windows Névjegytárban tárolt .vcf kiterjesztésű névjegyeket hogyan lehet felvarázsolni az Omniára? Outlookom nincsen. Keresőt próbáltam, de nem találtam értelmes megoldást eddig ...
-
polonic
félisten
válasz
Viktor0610 #1602 üzenetére
Ezer köszönet!
Még kábellel nem is kapcsoltam hozzá a géphez
Így már érthető minden -
beri5
csendes tag
Szia, én ma vettem meg az Omniámat a vodában és ugyan ez volt a fél óra után mondták hogy 25e Ft kellene még depozitnak. Adtak egy csekket amit be kellett fizetnem a postán és már írták is a szerződést. Ez szerintem azért van mert a teló vételi ára kb. ennyi lehet vagyis 55e körül így ezzel a voda saját magát biztosítja hogy rendesen fizeted majd és nem lógsz meg a drága telóval.
-
válasz
polonic #1596 üzenetére
Megpróbálom úgy leírni, hogy én is megértsem, és visszakereshető is legyen.
ActiveSync Bluetooth kapcsolat alatt:
-1. Amennyiben a gép nem rendelkezik beépített Bluetooth-csatlakozóval, vegyél egyet...
0. Első alkalommal kábellel kösd össze a gépet és a PDA-t, mert különben nem épül fel az ActiveSync-kapcsolat Bluetooth segítségével.
1. Párosítsd össze a gépet és a PDA-t.
Ekkor az egyik soros portot kiosztja a gép a PDA-nak.
2. Az számítógépen, az ActiveSync programban a Kapcsolat beálításai... részen a "Kapcsolatok engedélyezése a következők egyikén:" alatt állítsd be a kiosztott COM-portot.
3. A PDA ActiveSync programjában Menu - Connections..., itt vedd ki a pipát a "Synchronize all PCs using this connection" elől.
4. Ezután Menu - Connect via Bluetooth
Amennyiben hibaüzenetet dobna ("Cannot find an existing Bluetooth partnership [...]"), kattints a "Yes" gombra, erre behozza a Bluetooth beállításokat. Itt, az eszközök közül töröld ki a párosított számítógépet, majd Add new device..., és párosítsd össze újra a két eszközt, majd kattints a sarokban az OK-ra.
5. Ismét Menu - Conect via Bluetooth, és elvileg kapcsolódnia kell. -
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #1591 üzenetére
Magyarul Pocket Outlook.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest