- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsu4
tag
válasz
hando77 #1554 üzenetére
Lépj be lapra a keresőbe jobbra fent írd be samsung omnia i900 és go, utána klikk a telefon nevére. Következő lépésként látsz egy pöttyöt a Full..... mellett ez a teljes fólia megrendelése. Alul látsz egy Add To Cart gombot klikk rá. Következő képernyőn klikk a Checkout gombra. Következő oldal közepe táján megtudod adni a személyes infókat. Ha mindent kitöltöttél klikk az alsó hosszú vonalra, innen már a bankkártyás műveletek jönnek.
Nekem így sikerült.
-
polonic
félisten
válasz
hando77 #1559 üzenetére
Hiánycikk! Legalábbis nekem ezt mondták, amikor beszéltem velük. Mindig a központi raktárat töltik fel először Törökbálinton. És a netshopos rendelések szerintem előnyt élveznek, mert ugye ezeket is onnan szállítják. Szerintem netshopon keresztül szerezd be, mert ott még kedvezményt is kapsz. Én is netshopon szereztem be, most kaptak egy adag szállítmányt, hátha még elcsíphetsz egyet. Új előfizetéssel és bónuszprogramban is lehet netshopon venni. Hogy a címet se kelljen keresni: pannonline
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest