- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coop
csendes tag
Frissítettem a navi-t feltelepült 8.0.0.55127. számú 2008. nov. verzió, utánna vissza naviextras toolbox, semmi frissíteni való térkép. Ötletek???
-
tsaby76
aktív tag
-
törölt tag
Helló
Létezik valami normális időzíthető keylock omniára? -
matyics
őstag
válasz
Skynet258 #6088 üzenetére
Ok, nem bántásnak szántam, csak azt hittem, hogy történt valami, mert hirtelen lett 1 plusz oldal, de kiderült, hogy azt egy-két ember követte el.
Más:
Na, beszívtam a harcif...t!
A DXIA2-es ROM az felment simán az XDHK2-re, de lepucolta a My Storage-et! :'(
Pedig én qrvára nem rendeltem meg ilyen szolgáltatást.
Most megpróbálom valahogy visszaszerezni a cuccokat, mert volt rajta vagy 6GB.
De jó részéről nem volt mentésem, mert éppen helyszűkében vagyok. -
berigazek
őstag
Jó éjt...most megyek,mert reggel korán kelek...
(
(holnap folytatjuk,ok.?)
-
tsaby76
aktív tag
válasz
berigazek #6081 üzenetére
Ez sem bonyolult kb annyi idő, mint lefőzni meg elfogyasztani egy csésze omniát
Csak a főzött rom miatt kell elé felrakni a HK3-as szervízt.
Azért ilyen szájbarágós a magyarázat, hogy ne csesszék el a gépet.A lényeg egy lehetőleg steril xp-s gép szigorúan usb 2.0-val, driver, as feldob, restart, és mehet a játék.A HK2 kb 5perc alatt felmászott. -
tsaby76
aktív tag
válasz
berigazek #6078 üzenetére
Regisztrálva vagy?Mert csak úgy megy, ha úgy sem megy küldök egy modaco-s linket, de ott szintén regelni kell a letöltéshez, illetve az angol oldal, onnan a korábbi romok is beszerezhetők.
Mindenképp alapos tanulmányozást javaslok, mielőtt nekilátsz.Nem örülnék neki ha téglát csinálnál a kávédból -
Mazsika
őstag
köszönöm a válaszokat!
-
GENUINO
tag
az újabb romokban nőtt a 100mb memória?
-
baluka
tag
Hello mkinek!
Egy néhány hete tartó, nagyon idegesítő problémát sikerült ma megoldanom az omniámon:bejövő híváskor a telefon őrült módon vibrált, annyira, hogy majd le ugrott az asztalról,
sőt, az egész telefon maga is annyira "átvette" a vibrációt, hogy majd szétesett, hihetetlen erős zörgést produkálva, szó szerint hangosabbat, mint maga a vibráció, hiába állítottam a beállítások menüben a vibrációt a leggyengébb erősségűre illetve váltogattam a különböző rezgési módokat, mindig ugyanaz, szörnyű....
Az előbb gondoltam utánanézek a neten, hátha vki járt már hasonló cipőben és szinte azonnal meglett a megoldásehát az omnia az mp3-as számok közül betett csengőhangokat (főleg a hosszabb, vágatlan, teljes számokat) nem képes összeszinkronizálni a vibráció ütemezésével, ezért aztán teljes erőből nyomatja a rezgést a hívásjelzés során, persze amennyiben a "vibrate and ring" opció van bejelölve alapnak.
Gondoltam, hátha egy romfrissítés megoldja ezt a gondot, fel is tettem az innen [link] letöltött legújabb angol romot (DXHK3), de semmi változás.
Ezután találtam ezt a progit: [link] , feltelepítettem és láss csodát, minden flottul működik, még a vibrálás ütemezését is be lehet lőni a script fájlban.
Gondoltam, megosztom az omnia felhasználókkal ezt a kis vesszőfutásomat, hátha vki hasonló problémába ütközik, ne szívjon annyit, mint én.... -
btowen
csendes tag
Tudna valaki egy linket adni MS Office Samsung i900-ra való letöltési helyéről?
Köszi,üdv. -
tsaby76
aktív tag
válasz
berigazek #6063 üzenetére
Én a HI1 t-s romot váltottam egy HK2 szervízromra, nagyon sokat javult a kamera és az üzemidő(22óráról 4-5napra!!!), belekerült pár újítás, átgondoltak néhány menüpontot, az érintésvezérlés pontosabb maga a rendszer, gyorsabb, gördülékenyebb, stabilabb.Negatívum, hogy WLAN még nem elég stabil.
Az IA2-es rom még nem teljesen kiforrott, hiszen elég friss darab, az üzemidején még dolgozgatnak.Ami nagyon javasolt, az a HK3 illetve a HL3, ennek van egy TARIL által készített módosított változata ami 35%-al hosszabb üzemidőt tud a normál HL3-tól, pedig üzemidőben ez eddig a legjobb rom.Egyébként ahogy olvastam a romok changelog-jait, a legtöbb módosítás az energiháztartást, a kamerát, a WLAN-t és a BT-t érintette driver szinten, és beledobtak pár extra szolgáltatást, mint pl. a TARIL HL3-nál a flash tartalmak megjelenítését és a romba integrált VOIP klienst.
Az IA2-nél a tapasztalat, hogy iszonyúan gyors, az érintésvezérlés jelenleg a legjobb, hatalmas a tároló memória, pedig bennehagytak minden gyári alkalmazást,de szerintem ebbe a romba még belepakolnak egy két okosságot,(pl. új fajta fullscreen hangerő szabályzó) én ezért is várok vele.
Ezek a frissebb romok viszont angol nyelvűek, utólag magyaríthatók, de nem javasolják. -
GENUINO
tag
YEEEE
JÓLETT A WEBCAMERA HR UTÁN WIFIN KAPCSOLÓDIK,DE ACTIVESYNCEN NEM
D
-
polonic
félisten
válasz
berigazek #6061 üzenetére
Nem ez van a gépen. Én még nem frissítettem, mert nem láttam okát. A szolgáltatós romok és a függetlenek abban különböznek, hogy szolgáltatósoknál pár programnak nincs parancsikonja, ezeket viszont meg lehet találni a windows mappában. Plusz még saját csenghőhangokat, háttérképeket raknak bele, és be - kikapcsolási animációkat hangokat. A függőséget nem a rom okozza.
Visszatérve a dxia2-re én nem tudok tapasztalatot írni, csak azt amit olvastam róla. Új driverek vannak benne, frissítettek pár alkalmazást, üzemidő is jobb lehet vele. Optimalizációk még. -
GENUINO
tag
telefonkönyvben error ír ki,ha rámegyek a menüre : a problem has occured with poutlook.exe
ez miscoda??:S:S
így nemtudok törölni nevekből -
berigazek
őstag
Neked is köszönöm szépen a válaszod
...hogyan lehetne a magyarítást ,,kifelejteni" a telepítésből avagy teljesen kikapcsolni,mert nagyon zavaró,pláné már únom,hogy üzenetek írásakor állandóan át kelle váltanom a szövegbevitel panelt az angolra,mert az nagyobb,jobban látom....és ott is elő tudom varázsolni a magyar ékezeteket
)!!!
-
eosz
tag
válasz
berigazek #6052 üzenetére
1. A napi 25 perc beszélgetés kb. stimmel, de "szétnyomogatom"...
plusz egy kis wifi, reggelente baromi hosszan ébresztgetés... két nap stabilan megvan. Ha kap néha usb-n egy kis naftát, akkor 3 nap. Decemberi T-mobilos rommal. (Ebben most nincs benne a GPS, de ha ritkán használom, akkor az mindig csak kocsiban és akkor töltőről megy.)
2. Hol igen, hol nem. Várni csak nagyobb progik indításakor kell, ha még nem voltak betöltve, de ez sem zavaró. Inkább weblap böngészésekor jellemző a várakozás, de az nem az Omnia sara, illetve vettem észre, hogy opera, explorer használatakor olykor nehezebben reagál (többszöri nyomkodásra) egy-egy link.
3. - ezt majd a romtudorok -
Drenadar
veterán
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek,megint itt vagyok a kérdéseimmel:
1.-mennyit bír ki az akksitok,ha naponta csak 25 percet beszéltek kb. és nem nyomogatjátok szét a készüléket?
2.-nektek is későre reagál a képernyő,ha ráböktök valami ikonra vagy,ha valamit kiválasztotok?
3.-melyik a legstabilabb,legfrisebb ROM az Omniára?..a többi kérdés majd később,ha ezekre válaszoltok...
)))
Kérem avassatok be az Omnia titkaiba...bevallom én is régi motoros vagyok PDA-ban,volt HP-m,HTC Kaiserem,Touch Pro-m,stb...most van Omniám és szeretném tudni,hogy jót választottam-e vagy sem???
-
Drenadar
veterán
Hellosztok!
Hogy lehet rávenni az omniát, hogy jó képet csináljon ? (Igen, a touchpadot vagy m ia rákot használom exponálásra) Kimerevít egy viszonylag jó képet, aztán elment egy okádékot... ez mindenkinél ilyen ? valahogy el lehet érni a közepes minőséget? Bocsi ha már sok ilyen volt, de akkor is Help!
-
eosz
tag
válasz
GENUINO #6036 üzenetére
Genuino: szerintem téves következtetésre jutottál
Az activesync biztosan jó a Mobiolához, egyrészt írják, másrészt nálam is azzal ment. Ugye csak a kedvedért letöltöttem a progit, telepítettem, feltettem az Sctivesínc-et, összedugtam és működött. A notin XP van, 3-as szervízpakkal. Azt el tudom képzelni, hogy nálad valami történt az activesync kapcsolattal. Én mondjuk utálom ezt a programot, mert nem szeretem az olyan számítógépes programokat, amelyeknél a lényeges dolgokat az un. varázslók döntik el. Legyenek varázslók, rendben van, de engedjék meg a kicsit gyakorlottabb felhasználóknak, hogy maguk definiálhassanak minden paramétert. -
Mazsika
őstag
fóliát milyet érdemes tenni a kicsikére, és hol lehet kapni olyat a legolcsóbban!?
-
polonic
félisten
válasz
GENUINO #6037 üzenetére
HR után azokat amiket szeretnél, amiket átállítottál, vagy az előző tulaj átállított és úgy használtad. Fel kell telepíteni a programokat, stb.
HR után körülbelül 35-45 mega lesz a storage memó.Egy megjegyzés mindenkinek: Kérem mellőzzük már a teló megnevezést egy pda-ra
-
GENUINO
tag
Lenne egy kérdésem:
HR után miket kell beállítani?
Mennyi szabad memóriám lenne, nem a program memória?7MB lett a memóriát IGO kiírja működése közben, ho gy kevés a memória, még használtam vettem az omniát és tele lehet dolgokkal miket lese tudok törölni ,ezért érdekelne a HR.
kössz
-
GENUINO
tag
leutánoztalak és ha nem pipáltam ki a cliens-t telepítésnél akkor alapból nemis tette fel telóra. Külön feltettem telóra is a cab-al. ( de ha kijelöltem a clienst akkor oda is felment magától)
elindítottam és semmi, ha active sync-re tennéma connect-et akkor hibát ír,
unable to connect: the device is not paired with a pc, tehát nem jó az active sync sztem valamiért a programhoz...A help nemszól ilyen helyzetekről.
-
Mazsika
őstag
nem tudja valaki hogy miért nem másolja át a resco a kejboard-os fájlokat? hibát ír ki, hogy használatba van a fájl, volt már sr is úgy is próbáltam hogy nem a samus key volt az alapértelmezett?! ötletek?
-
-
Mazsika
őstag
válasz
tzatzikiii #5996 üzenetére
egyikőtök megoldása sem használt!
valami más megoldás valakinek?
-
lfarkas
aktív tag
Az Omnián felvett MP4 videót PC-én milyen programmal kell, lehet lejátszani? Nem röhögni, ha láma ... !!!
-
eosz
tag
válasz
GENUINO #6013 üzenetére
A kedvedért föltettem a notebookra, activesync - usb kapcsolattal. 1. Telepítettem a szoftvert a winXP-re a server alkalmazást, a kapcsolaton keresztül az omniára fölment a kliens. Ez után elindítottam mindkét gépen a progikat, és azonnal megjelent a főkamera képe a PC-n. Nem kellett semmit sem állítanom. Nem tudom nálad mi lehet a probléma. Ja igen, a help a PC-n maradt, ott olvasható.
-
berigazek
őstag
válasz
#35692544 #6015 üzenetére
Köszike!!!
Igen utána sem volt jó,visszavittem és azt mondták,hogy frissitik a ROM-ot...most lefekszem,mert a PC-m abban a szobában van ahol a 10 hónapos babám van és zavarja őket...holnap elolvasom a hsz.-kat..
)
...ja és melyik a legfrissebb ROM az Omniához??...javít-e valamit szoftveresen vagy sem?...majd holnap délután következnek a többi kérdések..
))
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy kéréssel fordulok hozzátok...én is boldog tulajdonosa lettem 2 napja egy Samsung i900 Omniának és máris egy hibával vittem vissza egy GSM boltba..
Nem tudok fogadni semmilyen fájlt bluetooth-on pedig sikeres párosítás megtörtént és látják egymást a telcsik....Semmilyen telóról sem tudtam fájlt fogadni....TI találkoztatok már eme hibával...????
-
eosz
tag
válasz
GENUINO #6010 üzenetére
Ha jól emlékszem a Mobiola helpjét az Omnián keresd, települ a cab-bal. Amúgy nem hiszem, hogy részletes leírással segíteni tudnék, egyrészt szerintem más a konfigurációnk, másrészt én csak kipróbáltam, működött, de nem használom. Már nincs a gépen. Nálam XP alatt és wi-fi kapcsolattal működött és azonnal (csak a router IP-t kellett beírnom), szerencsére nem kellett hibát keresgélnem. Mazli.
-
Bikkrom
senior tag
Húú de felgyűlt itt az infó 2 hónap alatt.
1. A hivatalos Rom frissítésnél látom még mindig nincs dárga hazánk, fejlemény?
2. TV kábel xar képével kapcsolatban azóta van változás? -
eosz
tag
válasz
GENUINO #6006 üzenetére
Nem használok MSN-t. De mégis valahogy így lesz... itt a használati
-
eosz
tag
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok !
Tudnátok segíteni egy párnapja ujjra kellet raknom a Vistát vírus miatt .És most USB-el nem tudom szinkronizálni a gépet csak Bluetooth-al ez miért lehet már minden drivert felraktam (remélem)
és semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!