- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Murderer69 #12098 üzenetére
tehát ezzel azt akarod mondani hogy ha a kijelző karcos akkor nem csak a "ház" at kell cserélni hanem vele együtt az érintő rétegek is cserélődnek?
-
Attila04
tag
válasz
Murderer69 #12098 üzenetére
Köszi szépen, azt hiszem már mindent tudok.
Véletlenül nem pécsi vagy?
-
temes69
aktív tag
válasz
Murderer69 #12069 üzenetére
ezt én is kipróbálom, ha hazamegyek melóból. azt nem tudod véletlenül, hogy ha felskinezem akkor utána a kirakott ikonjaim megmaradnak, vagy újra ki kell rakosgatnom őket?
-
Attila04
tag
válasz
Murderer69 #12094 üzenetére
Tényleg ott van a felirat
Ezek szerint ez gyári cucc? Hogy kell elképzelni az egészet? Amihez fizikailag hozzáérek az is cserélődik, vagy csak az alatta lévő réteg? Tehát ha nekem van fólia a kijelzőn, akkor azt is le kell szedni vagy újat venni?
-
Attila04
tag
válasz
Murderer69 #12092 üzenetére
Jól látom, hogy ezen nincs Samsung felirat? Mennyi időn belül jön meg? Szumma szállítással mennyibe került?
-
Attila04
tag
válasz
Murderer69 #12089 üzenetére
Az szép!!!! Akkor már simán megéri! Pontosan honnan vetted? Mert az eBay-en annyi volt, és ugyan olyanok, csak hatalmas árkülönbséggel. Megköszönném, ha adnál egy pontos linket a termékhez.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Murderer69 #12089 üzenetére
szerintem is a szifoné a legjobb, de igazából én most ezel is megvagyok elégedve ahogy érzékel
-
Murderer69
őstag
válasz
Attila04 #12088 üzenetére
azt nem mondom hogy olyan jó mint a szifon mondjuk azt azért nem szabad elfelejteni hogy a szifon kijelzője üveg az omniának viszont műanyag de közel lesz olyan jó pl volt egy olyan szitu hogy ecsettel(nagyon vékony) tisztítottam a kijelző és a ház közötti kis rést és ahogy az a pár szál szőr hozzá ért arra és reagált
szerintem ezzel mindent elmondtam
-
Attila04
tag
válasz
Murderer69 #12087 üzenetére
Na ez a dolog nagyon érdekel.
Meglátásod szerint mennyivel változott az érzékenység? iPhone-hoz képest? ;)
-
Murderer69
őstag
válasz
Attila04 #12085 üzenetére
nem láttam hanem csináltam
amúgy én ilyet használtam szvsz nem egy nagy művelet 8 csavar egyforma fejjel csak a hosszúk változó antenna csati fel kamera csati fel és a panel csati fel szalag kábelek ki megfordít kijelzőcsati fel kábel ki digitalizáló kábel csatija fel és kihúz alányúlsz felszeded a digitalizálót visszafűződ a szalagkábelt (nagyon óvatosan) visszadugsz mindent amit kel lezársz csavarok vissza összerakod bekapcs és sikítasz a boldogságtólnagyjábó lennyi csak nagyon kel figyelni a kábelekre mert nagyon sérülékenyek lehetőleg kesztyűben csináljátok és olyan helyen ahol egy kicsit mozog a levegő a por végett
Csabee. adnak hozzá
amúgy sima kisméretű csillag csavarhúzó kell ha nincs feszítőd vagy pengetőd akkor meg egy sima plasztik kártya is megteszi
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Murderer69 #12084 üzenetére
én ezt nem bírnám megcsinálni.....
meg nincsenek is hozzá eszközeim
legvégén a zene mókás
-
Attila04
tag
válasz
Murderer69 #12084 üzenetére
Te már láttál ilyet élőben? Állítólag a legújabb Omniákat ilyenekkel szerelik. Sokat dobna a készüléken ez a cucc... legyen valaki bátor és merész ;)
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Murderer69 #12082 üzenetére
levideózhatnád, mert ha csak 2400ft akkor lecserélem én is!
de szétkall hozzá kapni a kütyüt rendesen.. nem? garanciavesztéssel jár? mert ha házilag cseréled akkor szerintem inthetsz a garanciánank.
-
Murderer69
őstag
válasz
Attila04 #12078 üzenetére
a today skin szvsz egy moslék én használtam már de összevissza görcsölt a dolog sokkal inkább az MS3
a digitalizáló cserét meg ha gondoljátok levideózom mert elméletileg egy pár napon bellül cserélem a haveromét kb 20 perces mutatványszerk: ja és igen látványosan jobb lesz az új digitalizálótól és az ebay-en postával együtt csak 2400ft-ba kerül és szvsz mindenki meg tudja ezt otthon is csinálni aki egy kicsit fogékony is erre a témára
-
Attila04
tag
Kötelező darab mindenkinek!!! Érintőképernyő csere után kicsit másképp reagál a gép: Videó
-
AMD!4ever
őstag
Helló,valaki tud az ellen valamit hogy az omnia ne csak a kb 3. csörgés után kezdje rendesen fogadni a hivást?
Nálam kb igy csinálja,1csörgés felébred-2.csörgés belép a menübe,3. csörgés kb elkezdi jelezni a hivást a csengőhanggal.Nem nagy gebasz ez,meg különben is a hivófél baja max,csak azért lehetne gyorsabb reagálású is
megcink amikor mondom valakinek hogy csörgessen meg elmentem a számát
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Murderer69 #12069 üzenetére
ez tényleg jól néz ki! nekem még nincs fenn az SPB mert még a gyári widgetes dolog is tetszik nekem! de majd ha ráunok akkor felteszem a mobileshell-t!
-
Murderer69
őstag
ezt mindenkinek bátran ajánlom ezzel tényleg szépen át tudjátok szabni a saját ízlésetekre a MS3-at
-
legiaap
félisten
válasz
Murderer69 #12066 üzenetére
Na ezt lehet majd én is átnyálazom, ha lesz rá időm. köszi
-
Murderer69
őstag
válasz
Nordik #12065 üzenetére
Meg is oldottam
PDA Fan Club
-
Nordik
őstag
válasz
Murderer69 #12063 üzenetére
Ez engem is érdekel!
-
Murderer69
őstag
skinezte már valaki a spb mobile shell-jét? ha igen hogyan kell ?
-
legiaap
félisten
Ma megviccelt az PhonEx progim.
Nekem az 1.4.5 Beta van fenn és mikor bementem a tárcsázóképernyőben, akkor mindenhova az volt írva, hogy trial...azt csináltam egy SR és minden f@sza.
Ki érti ezt... -
Nordik
őstag
Csak hogy csavarjam a dolgokat. Az a fehér folt i780-on is látszódik.
Ugyanott ahol kb. nektek, de ennyire nem mint a linkelt képen, sőőőt!
-
M.Andrea
csendes tag
Kösz Sky, MS3-am van és macerás visszalépegetni a "mai nap" képernyőre, mert csak akkor megy a "le" gombra. Nincs valami a win mappában, vagy máshol, aminek az inditó ikonját kitéve elindul a zseblámpa?
-
M.Andrea
csendes tag
üdv.
Mondja meg nekem valaki, honnét tudom elővenni a "zseblámpa" inditó-ikonját!
Köszi. -
Styleboy
tag
Hát eddig még észre sem vettem.Azért most nem fogok megválni a készüléktől.Na meg nagyon probálkozni sincs kedvem,mert ahogy a vodafonhoz hozáálnak az ilyen jellegű problémákhoz.A multkor vettünk egy érintőkijelzős telefont a páromnak akkor is felhívták a figyelmünket hogy képernyőre garanciát is csak úgy tudnak vállalni ha semmi karc.Igy szerintem én hagyom.De azt nem tudom hogy itt Nyíregyen van egy samsungos szervíz (telefon,minden játszik),hogy oda be lehet e vinni a garanciával?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Murderer69 #12038 üzenetére
köszi srácok! megnéztem a képek alapján, az enyémen nincs folt
ilyen különleges készülékem lenne?
-
borsodika
őstag
Ez a fehér folt kijelzőhiba, én ezért vittem a samuszervízbe a telót ahol kicserélték a kijelzőt és már nincs rajta semmilyen fehér folt.
-
jtankers
csendes tag
válasz
Murderer69 #12038 üzenetére
Most nézem hogy nekem is ott van az a fehér rész
.
Szerintem nem zavaró. -
Wallandt
tag
Sajnálom, ha ezzel a fényjelenséggel valakinél rossz érzéseket váltottam ki illetve, hogy felhívtam erre a figyelmet. Tehát UFO van a szerkezetben.
-
Wallandt
tag
válasz
Csabee. #12035 üzenetére
Szia! Nem feltétlenül a jegyzetnél van ez a jelenség hanem amikor fehér a háttér akkor fentről a kijelző kb. 2/3 részénél és talán egy kicsit balra a közepétől van egy fehérebb folt. Mintha onnan kapna fényt a kijelző és ott lenne egy fényforrás. (Talán így is van) Még nem buheráltam szét egy mobil készüléket sem. Lehet, hogy ez teljesen normális dolog. Engem sem zavar nagyon csak feltünt.
-
Attila04
tag
Sziasztok! Az SPB Wireless Monitort használom, és ma hirtelen a SYSTEM elkezdett négyszer annyi adatforgalmat generálni, mint tegnap és azelőtt. Valahogy tovább lehet azt boncolni, hogy melyik program használja a system nevében az internet kapcsolatot?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
blueye #12034 üzenetére
írjátok már le mit kéne látnom.. mert amit előzőekben leírtak én a jegyzetnél nem látom a foltot..!
erdoke: de nem én állítottam be hogy kapcsolja le a telefon részt, hanem mikor a programot elindítottma akkor offolta a phone részt! free verziót használom lehet az kavart be.
-
Csabee.
nagyúr
Elindítottam ma a G-alarmot és rögtön lekapcsolta a készüléken a telefon részt.. nem vágom mér.. viszakapcsolva nem találta a hálózatot, reset után helyre állt.. valaki talákozott már ilyennel?
-
Dare2Live
félisten
Nálam is ott a fehér folt.... de nem zavar....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Murderer69 #12028 üzenetére
nekem frankón nincs ilyen fehér folt.. vagy tényleg vaksi vagyok
és nem ott nézem ahol kell
-
-
temes69
aktív tag
válasz
Attila04 #12013 üzenetére
hali! frissítettem az igot, kártyaolvasóval. szedett le új térképet, valami eastern europe 3d elevation mode.ot, meg egy patchet is. elvileg sikeresen telepítette is. nah elindítottam a programot és a névjegynél egy írja ki verziószámra: 8.8.8.88902. May 6 2009. ez most akkor a legújabb? én a navtoolsban valami 8.3as patchet láttam...
-
Wallandt
tag
Sziasztok! Van egy jelenség amit nem értek, csak sejtésem van. Az történt, hogy a kijelző felső felében az érintést jócskán (5 mm) elcsúszva vízszintes irányban (jobbra) érzékelte a panel. Többször próbálkoztam a kalibrálással, de pont ezért az sem sikerült. Elvittem garanciális szervízbe a TeleMax-hoz Budaörsre. Néhány nap múlva visszakaptm a készüléket egy olyan jegyzőkönyvvel amiben az szerepelt, hogy panelcsere történt és szoftverfrissítés. A verzószámot nézegetve pont ua. mint azelőtt, de a kijelző most pontos.
Mielőtt elvittem volna szervízbe volt még 1 esztétikai probléma, de azt nem említettem, gondoltam majd a cserével az is megszűnik. Ha fehér a háttér van (jegyzet) akkor a kijelző 2/3-nál fentről, volt egy elég világos folt. Ez megmaradt a panelcsere után is. Ez alap a kijelzőnél és egy nagy butaságot kérdezek vagy nem cseréltek kijelzőt csak újra rakták a rom-ot? Ha butaságot kérdeztem akkor bocsánat és -
temes69
aktív tag
T-s azu omniám, DXID1 rommal frissítve. ez a romfrissítés bekavarhat ha a készülékhez kapott igo8at akarom frissiteni a naviextras.comról? mert itt: [link] azt írja hogy azonosítja a készüléket, hogy csak a gyári cuccok vannak e rajta. valaki próbálta már így frissíteni az igot főzött rommal?
-
erdoke
titán
válasz
Attila04 #12009 üzenetére
Valamilyen paraméter megváltozott a profilban megadotthoz képest. Ez lehet akár valamelyik hangerő, valamelyik rádió állapota, stb. Egy példa: A profilodban 60 % hangerő és bekapcsolt Bluetooth van beállítva, de ha a BT-t kikapcsoltad, vagy a hangerőt manuálisan átállítottad (vagy valami program), akkor odateszi a csillagot. Ha bemégy a profillistába, és újra kiválasztod azt a profilt, akkor megint a profil alapállapotába tér vissza (vagy ha visszaállítod a csillagot okozó paramétert).
Rövid, időzített profil (Select to time => X perc) esetén kis óra van a bal fölső sarkában, automatikus profil aktív állapotában pedig kis piros körben fehér A betű.
-
Attila04
tag
Sziasztok! SPB MobileShell 3 és PhoneSuite van az Omniámon. Vannak ugye a profilok, és kitettem az ikonját a főképernyőre.
Kérdésem annyi, hogy mit jelent, ha az ikon jobb felső sarkában egy kis sárga csillag jelenik meg? -
Csabee.
nagyúr
válasz
legiaap #12003 üzenetére
lehet cska én bénáztam el valamit, de ha neked jól megy most akkor le ne töröld
mert én beszoptam vele.. fura dolgokat művelt, pl letörlés után is ott maradt a bllentyáűzet és még használni is tudtam, de nem lehetett átállítani másra az alapértelmezett billt.. na mind1
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!