- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Bikkrom #3919 üzenetére
Az elsőnél jobban bemozdult a gép, a másodiknál kevésbé, szoftveres változás ebben nincs sajna
Beltérben meg különösen sz*r képeket készít az Omnia, érdemesebb kint próbálkozni.
Ja, egyébként visszaolvastam, az előbb félreérthető voltam, a linkelt két kép az én tárhelyemen van, de nem én csináltam őket - a német fórumból szedtem mindkettőt, amolyan demonstráció gyanánt.erdoke: igazából én sem szoktam használni (majd ha megjön végre a Casio EX-F1-es, na azt szétnyúzom az tuti
), csak találtam ezeket a kódokat, aztán mondom hátha jó lesz valamire.
-
Enjoy
addikt
válasz
Bikkrom #3896 üzenetére
Igen 50pályás, ha jól emlékszem.
Egyébként szemétség az egyik pálya, amikor 1mm-t lehet csak mozdítani a golyón, sztem az volt a legnehezebb, az utána levők már nem vészesek.
Amúgy szerintem ez az egyik legjobb játék Omniára (szép, igényesen ki van dolgozva), már aki szereti az ilyen ügyességi játékokatBátyám majdnem földhöz dobta a telóját...
@gabor977: PÜ ment vissza
A hátlap nekem nem recseg, hanem a középső fekete részt tudom az alján felfelé benyomni... (elég nehéz elmagyarázni, azért remélem érthető valahogyan)
A hátlap "recsegését" megoldottam egy kis Tixo szalaggal , legalább az atom stabil@szasza1: Bátyámnak I900-nak semmilyen problémája nincs, csupán régi Rom van rajta... Én mondjuk 3héttel korábban vettem, mint ő. Lehet, hogy később előjön nála is, de reméljük, hogy nem..
-
Enjoy
addikt
válasz
Bikkrom #3727 üzenetére
Van valami hír? Elvitted már szervízbe?
Nekem a "TouchPad" érzékelő van rosszul benne.
De mivel nem használom sűrűn nem zavar...Amúgy nekem is "foltos" a kijelző, ha erősebben végig húzom rajta az ujjamat.
De ezt csak akkor veszem észre, ha fehér hátteren (pl. a samsung menüben) csinálom...
Sikerült az 3. CP-vel YT videókat lejátszanilegalább ezzel megy..
-
polonic
félisten
válasz
Bikkrom #3830 üzenetére
Igen, ahogy mondod. Én is novemberben vettem még.
ziggi_zug
Valamelyik topikban írták is hogy Pannonnál 15-öst adtak régebben, szeptember esetleg októberben, ezért írtam
wgaborw
Nemtudom milyen árban lehet corában vagy ilyen üzletekben, de szerintem, nem olcsóbb mint egy márkaboltban.
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
Bikkrom #3727 üzenetére
No szép...
Az írásod hatására ránéztem a drágaszágra. A kijelzőnek semmi baja... Hopp! Hol a felső 10%?Úgy ahogy van a kijelző felső része (startbar és még kb fele annyi) egyszerűen eltünt. Fekete semmi a helyén.
Szerencsére SR helyrerakta...
De ilyet!!!???Valaki hasonlóval találkozott?
-
-
-
elektro
aktív tag
-
Zsu4
tag
-
Skynet258
veterán
válasz
Bikkrom #3141 üzenetére
A nyereményjátékhoz kőne mi?
Én már megcsináltam, tényleg nem nehéz. Olvasd el a fenti szövegeket, és hamar be tudod helyettesíteni a szavakat
Az előző cucchoz az eredmény: Mobile Shell-el nem tud együttműködni, a jobb gomb a rendes menühöz visz (eddig ez volt az SPB menü gombja), tehát az SPB elérhetetlen lett így hirtelen felindulásból. Egyébként jó, de csak önmagában használva...
Most unistalláltam, hogy gond nélkül lejön-e... mindjárt kiderül.Mod: Letelepült gond nélkül
Egyébként a második szó: A-GPS volt, az elsőre már nem emlékszem... de ott lesz az is -
scofield82
csendes tag
válasz
Bikkrom #3068 üzenetére
igen igy már jo köszönöm a segitséget nekem vistám van igy a mobil eszközpont nem volt jo le kellett szednem egy ujat de mostmár jó de az operával nem megy csak az IE-rrel
ha veszek routert majd irok h miujság
De van még 1 kérdésem: Mikor vettem a telót az első napokban valahol a telón belül láttam h van olyan beállitási lehetőség h ha jön uj smsem az be lehessen állitani vagy ne h egyből akijelzőn mutasssa de már zavar h egyből a föképernyőre jön és most nem találom sehol h hol lehetne kikapcsolni!
Valaki tud erre valamit? -
Skipqer
tag
válasz
Bikkrom #3070 üzenetére
Nekem is T-s Omniám van első héten volt szerencsém beugrani a mély vízbe egy egy napos madridi városnézéssel, ami alatt 207 fényképet készítettem és összesen kb. 1,5órát ment a GPS igaz a kijelző energia takarékosan kikapcsolva volt az idő nagy részében... Előző telefonom (SE P990) után azt vártam, hogy csak a navigációtól nap vége felé már erősen aggódnom kell, hogy mikor merül le...
-
Rocky10
csendes tag
válasz
Bikkrom #3070 üzenetére
Hát nemtom ,én T-Mobile-nál vettem a készüléket számlás előfizuval részletre+havi 3Gb-os netcsomaggal de az enyém aksija simán kihúzza egy napig ,pedig netezek rajta elég sokat így a 3G is megy hdspa bekapcsolva stb...Amikor kiírja hogy az aksi lemerülőben van ,érdekes módon még tovább bírja mint előtte
Ja ,és xvid filmeket is nézek rajta marhajó minőségben meg van pár lejátszási listám amin szoktam zenéket halgatni.Így ,egy napig húzza.Persze nem éjjel nappal nyomom ,de pl az aksit nyugodtan belehet állítani úgy hogyha nem használod akkor kikapcsoljon 1perc után.A munkamenet ,illetve a memóban ugyanúgy bennemarad minden.Illetve a képernyőt is.
-
outsiders
aktív tag
válasz
Bikkrom #3072 üzenetére
ugyanaz a HI1-es mint neked gondolom. Bár azt észrevettem, hogy az aksi olyan rapszodikusan bírja, van hogy ugyanannyi használat mellett 2napig alig bírja, máskor meg három és félig
Szóval nem tudom, pedig ugyanugy töltöm mindig este rárak reggel levesz minimum 8órát csücsül töltőn... Egy nagy titok, bár lehet romfrissítéssel beáll majd vmi szintre véglegesen.
-
outsiders
aktív tag
válasz
Bikkrom #3070 üzenetére
Itt van egy
. Az enyémnek semmi baja nincsen, elmegyeget olyan 3napot napi 1 óra zenével, ritkán wlan(időjárásra), napi 2-3 simpson család epizóddal, max 1óra dumával, sok sms-el és max1 óra játékkal ha uncsi az előadás. Szerintem 4napnál többet tényleg nem bírna ki max csak kompromisszumokkal, bár nem tudom hogy arra ki képes ha már ilyen telefont vett
.
Reméljük nem kell majd perkálni a romért a T-nél..... -
jegkocka
csendes tag
válasz
Bikkrom #2851 üzenetére
Szerintem azért nincs Omniára pocket guitar, mert egyszerre csak egy érintést kezel a képernyője, nem? Mert volt szerencsém iPhone-t is kipróbálni és navigációs szoftvereknél meg a google maps-nél is két ujjal lehetett forgatni meg nagyítani/kicsinyíteni a térképet. Ha meg az Omnia csak egy érintést kezel egyszerre, akkor értelmetlen is a gitár. Mindenesetre nem értek ám hozzá, hogy ez most romfüggő és később lehet-e fejleszteni, csak mondtam.
-
-
nagyivan
csendes tag
válasz
Bikkrom #2691 üzenetére
Helló Bikkrom!
Én is már egy jó ideje feltettem az S2P-t, ami kétségtelenül nagyon szuper megjelenésű. Viszont, amit hiányolok, hogy nem találom a kezelőgombokat, amivel előre vagy hátra lehetne tekerni egy zeneszámon belül. A hangerő csúszkáját is csak állómódban látom a kijelzőn. Vagy lehet, hogy csak én nem állítottam be rendesen?!Üdv:
Nagy Iván -
polonic
félisten
válasz
Bikkrom #2666 üzenetére
Megnéztem én is az S2P-t, dizájnos. Tiszta szifon érzés
Az S2U2 viszont meghülyült, bejövő hívásnál vibrált meg nem láttam semmit, mindegy, leszedtem az úgysem kellett, csak kipróbáltam. Viszont mindkettő alkalmazástnál kiválasztottam, hogy my storage-ra települjön, de mégsem odament. Mondjuk nem foglal sokat le az eszköz memóból.
Ja, és kipróbáltam az eset mobile antivirustde minek, használat közben nem lassította a gépet, csak telepítésnél, de akkor nagyon. A másik probléma, legalábbis nekem, hogy villogott jobb alsó sarokban, egy scanning négyzet, ha éppen alkalmazást indítottam. Már nincs fönnt azóta
-
-
Limonade Joe
csendes tag
-
erdoke
titán
válasz
Bikkrom #1942 üzenetére
1. Erre nem tudok válaszolni, filmet inkáb laptopon nézek, ha nincs a közelben nagyobb TV.
2. Állítólag a HJ1, HK1/HK2 ROM-okkal jobban bírja, de 50 %-nál többre azokkal se érdemes számítani.
3. Ha a Polusban levő Samsung Mobile szaküzletben tényleg lecserélik neked HJ1-re (később HK1-re v. HK2-re?), akkor kockázat nélkül kipróbálhatod. Állítólag 2 órát kell várnod.
4. Ne használj stylust. Az enyémen a Brandot nem karcolja egyébként, de én alig használom a cerkát.
5. Szomorú, és ennyit nem éri meg gumibugyira várni. Brando vagy Martin Fields fóliát javaslok.
6. Nem játszok, de navi után is forró. A Li akksi valóban nem szereti, de szerencsére cserélhető. Csodát nem szabad várni, 12,5 mm-ben 624 MHz-es proci van...
7. Nem hallottam még megoldást. -
erdoke
titán
válasz
Bikkrom #1926 üzenetére
A szenzor állítgatja a kék csíkot, ha automatán van, de a fényerő valójában nem változik. Viszont ebből arra következtettem, hogy a szenzor maga működik.
Ha manuálisra teszem, akkor ugyanaz a fényerő minimumnál és maximumnál.
Este, sötétben néztem, ahol jól láthatóak a kisebb különbségek is. -
maru
aktív tag
válasz
Bikkrom #1662 üzenetére
Kétféle hálózati kártya beállítást lehet tárolni "Az Internet / Munkahely" (Beállítások>WLAN>Hálózati kártyák - a listában lehet váltani). Akkor célszerű az otthoni (ad-hoc) kapcsolat beállításait a "Munkahely" profilba tárolni a másik pedig megmarad egyéb wifi használatra.
Tehát állítsd a hálózati kártya csatlakozik a: Munkahelyre.
Majd válaszd ki a Sychip Jaguar WLAN GSPI Card-ot.
Válaszd az Egyedi IP-cím használat.
Add meg
az ''IP cím'': 192.168.0.2
az ''Alhálózati maszk'': 255.255.255.0
az ''Alapértelmezett átjáró'': 192.168.0.1
majd Névszerverek fül
az 'DNS1'': 192.168.0.1
OK
Vissza a Vezeték nélküli fülre> menü> Új hozzáadása...
Add meg a hálózat nevét és a csatlakozást váltsd Munkahelyre
Pipáld be a "Ez egy eszköz-eszköz (ad-hoc) kapcsolat > tovább>
titkosítás > tovább >befejezés
kiválasztod a listából a hálózatot majd csatlakozás.
Ha kapcsolat létre jött OK
Még a kapcsolta választásnál kell megadni, hogy melyiket használja internetnek:
Beállítások>kapcsolatok>kapcsolatok>speciális>Hálózat választása>
mindkét listából kikeresed a Munkahelyi hálózatot> OKHa minden jól megy már működik is
mgj: ha LAN hálózat fix IP-ket használ akkor annak a hálózatnak a DNS címeit kell megadni.
Remélem érthető volt -
maru
aktív tag
válasz
Bikkrom #1656 üzenetére
A programot amit a wifi kártyához adtak nem ismerem, de a sima windows beállításokkal egyszerűbb lenne.( Csak egy problémám van, hogy az itthoni gépen Vista van és azon másképp van), de találtam itt egy leírást a te esetedben a másik gép a telefon lesz. Beállításait leírom, csak van egy kérdésem. Más wifi hálózaton is használod (szeretnéd használni) az Omniát?
logaritmus: még én sem kaptam meg.
, de én már nem is várom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest