- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fcsabi
tag
Én azért (utoljára) csak megvédem mA-t.
Ha már képlet, álljon itt Ohm törvénye is, mely szerint az áramerősség (mA, felnőtt korában A) egyenlő a feszültség osztva az ellenállással. Ebből adódóan a mA nem saját elhatározásából 100, 200, 500 vagy éppen 1000, hanem a mértéke attól függ, hogy mekkora a feszültség különbség - konkrét példánál maradva - a töltő, illetve a töltendő eszköz között, (vagy mekkora a belső ellenállása a töltendő eszköznek).
Belátható, hogy amíg a hálózati töltő, vagy az USB kábel kimenetén a feszültség közel állandó, az akkumulátor feszültsége viszont a töltöttség (illetve a merülés) függvényében csökkenő értékű, minél jobban lemerült az akkumulátor, annál nagyobb értékű mA felvételét kezdeményezi. Szélsőséges (elvi) esetben a csontra lemerült akkumulátor nulla feszültsége miatt végtelen számú mA iránti igénnyel lépne fel.
No itt jön a képbe az akkutöltők szerepe. Egyrészt egy magára valamit is adó akkutöltő tudja magáról, hogy ő maga mekkora mA leadására képes, az e fölötti igényeket bekorlátozza, mint Gyurcsány Ferenc a 13 havi fizetéseket. Másrészt az akkutöltőnek nem árt tisztában lenni a töltendő eszköz tulajdonságaival, így az akkutöltő elektronikát véleményem szerint nem oda építik, amit mi egyszerűen töltőnek hívunk, hanem a készülékbe, konkrét esetben a telefonba, netán magába az akkumulátorba. A töltés optimális mértékét ugyanis csak "ő" tudhatja pontosan.
-
;oDa
csendes tag
Meg kell támadnom a mA-t.
Ahogy én tudom. Ha rosszul, akkor korrigáljátok.
A tárolt töltés ugye Q=I*t. Itt az I a töltő áramerősség, t az idő. Ha megfigyeled, a nagyobb áramerősségű töltők hamarabb is töltik fel ugyanazt a kapcitású akkumulátort ebből fakadóan. A töltő áramerősség fontos, hiszen minden elektromos tárolónak van egy "ingerküszöbe", azaz egy áramerősség ,amit elvisel. A töltőkön ezt a fix töltő áramerősséget tüntetik fel, nem véletlenül. Ha fogyasztásról (teljesítményről) beszélsz, az már ugye Watt, avagy V*A. Az akkukra pedig a mAh-t, ami az akkumulátor kapacitása, az elektromosság mennyiségének gyakorlati értéke. (Minnél nagyobb annál tovább bírja nyomni a tajtékot a kütyünek.)
A kapacitás minél kisebb, annál kevesebb töltőárammal szabad tölteni az aksit. Vannak akik azt mondják, a tizedével szabadna, azaz egy 1500 mAh-s aksit 10 órán keresztül lenne egészséges 150 mA-rel tölteni. Ezt azért túllépi a gyártó, mert senkinek nincs 10 órája erre. De ez az aksi (aminek celláit Kína szorgos népe készítette), úgy látszik nem bírja a nagy töltőáramot.USB: az USB-n tudtommal gyártótól függően megjelenhet nagyobb áramerősség a megengedettnél. Lásd példának az én USB-s autós töltőmet. Azaz USB-n keresztül is kaphat sajnos lórugást a kütyünk.
-
Fcsabi
tag
válasz
WolfLenny #2195 üzenetére
Olvass kicsit vissza, mindent leírtam részletesen.
Azt is, hogy nem érdemes az Oktogonnál leadni, mert onnan továbbküldik Budaörsre, ami az oda-vissza úttal 3-4 nappal növelheti a szerviz időt. Budaörsön a Raktár u. 1-ben van a Telemax szerviz, oda kell vinni, szerintem. -
WolfLenny
senior tag
Milyen bajokat? Mik voltak a jelenségek?
Én is filózom, hogy leadom. ROM frissítést megcsinálják helyben? Vagy várni kell rá 1-2 napot? Bp.-n az oktogonnál találtam Samsung szervizt..
-
Fcsabi
tag
Meg kell védenem a mA-t.
Érveim a következők:
1.) A töltőre írt számok a terhelhetőséget jelentik, nem pedig azt, hogy a ráírt mA-t ha kell ha nem belepumpálják a rákötött készülékre. Vagyis csak akkora fogyasztót köthetsz rá, ami nem fogyaszt többet, mint a töltőn feltüntetett érték.
2.) Ma ismét leadtam szervizbe a telómat, mert egy hét tökéletes működés után tegnapra megint meghülyült, ismételten produkálta a korábbi bajokat (akku csere volt előtte). Az elmúlt egy hétben egyszer USB-n, egyszer pedig a gyári töltővel volt töltve.
-
;oDa
csendes tag
Sziasztok!
Leírnék egy saját tapasztalatot, hátha hasznos lesz. Az aksim nekem is lepukkant. Össze vissza jelez a kütyü a töltöttséget illetően. Én gyanítom az okát: a gyilkos a mA....
Nekem van egy autós töltőm, ami egy USB hub-on keresztül elosztva töltötte az Omniát az adatkábelét felhasználva. A szivargyújtóban egy 1000 mA-es töltő volt. Szerintem ez volt sok(k) neki. Akkor hülyült meg, és azót beteg. Azaz figyeljetek oda az áramerősségre. Az Omnia hálózati töltője 350 mA-es, talán nem véletlenül, a gyári autós töltője (CAD300SBE) pedig 700 mA-es. Szerintem ez utóbbi a felső határ lehet. A lényeg: 1000 mA-es Noname, made in China töltőkre ne rakjátok!!! -
erdoke
titán
Pl. ott előtted bontják-e ki először. Első indításkor elindul-e a kijelző kalibrálása. Indító képernyőnél, ami eleinte fekete, jó alaposan nézegesd meg, van-e pixelhibája. Ha egy pont vagy akár több más színnel világít (mondjuk zölden), vagy később világos kijelzőnél nem világít sehogy, akkor gond van.
Ha ezek rendben voltak, nézd meg, milyen ROM van benne (Settings/System/Version). -
Andrewstarr
aktív tag
Aki még nem tudja, próbálta: (talán valaki kérdezte is)
Ha Activesync-el kapcsolatban vagy az asztali pc-vel kábellel vagy Bluetooth-al, az Operával minden beállítás nélkül lehet netezni a telóval, persze ha van net az asztali gépen. -
Zsu4
tag
Sziasztok!
Újra kérdésekkel nyaggatnálak benneteket.
Úgy néz ki talán holnapra meg lesz az " új " telefon, nem akarok hibát elkövetni és kellene néhány tipp miként nézzem át a telefont.
Valami mód van e arra, hogy kivédjem nehogy valami vacakot akarjon rámsózni a pasi.
-
WolfLenny
senior tag
És ezek a frissítések olyanok mint a telefonoknál, hogy csak javítás, vagy teljes törlés és csere?
Mert a telefonoknál tudom, hogy igazából csak olyanok "frissítések" vannak, mint pl. a windows-nál a patch-elések.
-
fkorei
tag
válasz
WolfLenny #2182 üzenetére
i900.eoldal.hu alapján megcsinálhatod.
Én is úgy csináltam. Ott letölthető a rom is.
-
WolfLenny
senior tag
Ok.
Kérdés a következő. Ahogy olvasgattam van olyan hogy gyári ROM meg szervíz ROM. Mi a különbség? Ha magam csinálom, akkor valóban elvész a garancia?
Hol tudom letölteni ezt a ROM-ot?
-
WolfLenny
senior tag
válasz
ziggi_zug #2170 üzenetére
Köszi. Megnézem majd, hogy milyen lehetőségek vannak.
Amúgy kinek mennyi ideig bírja az aksija? Én pénteken vettem. Hétvégén elég sokat csesztettem, meg USB-n volt és ott töltött stb.
Szombat éjszakára feltettem hálózati töltőre. Azonban reggelre csak 60%-on volt
Kikapcs-bekapcs akkor felment 100%-ra. Majd estére már leesett 40%-re, pedig akkor alig nyúltam hozzá. Csináltam egy teljes HW resetet, aztán éjszakára megint fel töltőre.Hétfőn is elég sokat buzeráltam estére le is ment 50%-ra. Ma reggel induláskor 50% volt és mire beértem melóhelyre már csak 20% és kb. 2 óra múlva visított, hogy tegyem töltöre kb. 10%-on.
Ennyire megbízhatatlan az aksi kijelzése? Esetleg SW frissítéssel megoldható?
Tényleg. Melyik a legfrissebb verzió jelenleg? Nekem ez van:
PDA: I900XXHI1/XDHI1
TEL: I900XXHH9 -
krepo
csendes tag
Köszi a segytségeket megpróbálom őket!
-
lasarus1988
tag
válasz
ziggi_zug #2170 üzenetére
A SoftKey-ket "FdcSoft SoftkeyAppletEx" ezzel a programmal is át lehet rendezni. Telepítés után soft reset és megtalálható a Főmenü/Beállítások/Személyes/Soft Key menüpont. Onnan a két SoftKey-t bármilyen programra beállíthatod.
Nem tudom ez a zene lejátszást mennyire segíti, de mindenesetre ingyenes.
-
krepo
csendes tag
Sziasztok!
Én is új vagyok mind omnia terén, mind WMobile terén, sőt még ezen a fórumon is!
És lenne is két kérdésem:Hogyan tudok a kontaktokhoz képet hozzá rendelni, hogy a "gyroslistában" ne csak a nevük, de egy kép is szerepeljen?
Hogy lehet az, hogy minden film (sorozat: kb. 45 perces, filme kb. más fél órás) amit felraktam a telóra szaggat(ott)?
Előre is köszi a válaszokat!
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
WolfLenny #2167 üzenetére
Az IGo (főleg ha legális) elvileg különböző felbontásokkal is megy. Az IGo8/Data.zip/ui_igo8 alatt található (ez egy zip belseje). Ha itt van 400_240 és 240_400 könyvtárad, akkor fogod tudni teljes képernyőn használni az Omnián. Egyébként csak kicsiben jelenik meg a cucc.
A gombokra egyelőre nem találtam igazi megoldást. A már emlegetett Shell-ben át lehet konfigurálni a szoft gombokat, a WM-ban pedig eleve a fotó és a főmenü gombokat lehet módosítani. (Nem is nagyon van más, mert a hangerő az vagy arra való, amire, vagy ha lenyomva tartod (felfelé), akkor nagyítja a képernyő tartalmat (lefele, kisebb zoom, fotóval lehet visszatérni 100%-ra). A másik 2, előlapi meg ugyebár szintén adott.
-
lasarus1988
tag
válasz
lasarus1988 #2155 üzenetére
Valaki esetleg erre tud mondani valamit?
-
WolfLenny
senior tag
Üdv.
Nekem a következő lenne a kérdésem.
Idáig K800-am volt. Ott ha zenét hallgattam, akkor az oldalsó gombokkal tudtam előre vagy hátra lépni a számok között. Itt be lehet valahogy állítani ezt? Esetleg egy másik zene lejátszó programmal?
Én anno megvettem a rendes IGO 8-at. Azt elméletileg fel tudom tenni rá, csak épp nem lesz "szép" a különböző felbontás miatt, vagy egyáltalán nem fog rámenni?
Bocsi, lehet már leírtátok, csak nagyon nagy a topic, hogy átolvassam...
Előre is köszönöm...
-
ziggi_zug
aktív tag
Minek csengőhangot kreálni? Egyszerűen állítsd be az mp3-at csengőhangnak!
Gyári adat szerint folyamatos üzemben kb. 5-6 óra. Nekem 4-5 órát bír folyamatos WLAN netezéssel, +3G, + IGo8, +stb. A képernyő világítással lehet takarékoskodni. Pl az emlegetett progiban ki is lehet kapcsolni, ami éjszaka még kényelmesebb is a szemnek. (Nem teljesen kapcsol ki, csak nagyon alacsonyra veszi a fényerőt.) - és esküszüm nem vagyok az SPB ügynöke
Lásd a másik válaszom.
e51 - csk ha meg akarod őket tartani
)
-
ziggi_zug
aktív tag
A kapcsolatokban lehet kategóriákat létrehozni. Van alapból 4, de te is hozhatsz létre újat. Elvileg lehet rá szűrni. De ez nem egy telefon PC funkciókkal, hanem egy PC, amin lehet telefonálni. Amúgy javaslom nézd meg az SPB Phone Suite programot. Egy csomó opciót hozzáad a rendszerhez, amit a Microsoft kihagyott. (Pl. ebben van fehér és fekete lista.)
Ezt fogalmazd meg pontosan! A progi magától begyűjt minden értékelhető fájlformátumot. Amúgy meg a bal felső (könyvtár) ikonon tartva a ceruzát/ujjad lenyílik egy menü, ahonnan böngészhetsz.
Igen. (Ellenben Skynet258 hozzászólásával.) Nekem az SPB Pocket Plus fagyást hozott a My Storage-ben. A legjobb, ha a gépre (Eszköz/My Device) telepítesz. Persze egyszerre egy halom játék nem fog felférni.
Ennek oka, ha az USB-t mass storage-ra rakod, akkor a My storage-ot leválasztja a gépről USB kapcsolat esetén, és minden, ami arról ment, annak annyi. Akkor inkább telepíts a kártyára, vagy ne használd, csak az ActiveSync-et. (Ami Microsoft, és ebbőr eredőne vannak - komoly - hiányosságai.)
Ez a VF hülyesége. Az SPB Shell elvileg lehetőséget ad ennek cseréjére. De lehet, hogy máshol is tudod cserélni. (Esetleg egy HR-nél ne kérd a VF beállítás automatikus telepítését. Ez nem tudom VF-nél hogy nav, nekem Pannonos és egyrészt nem b@szogatnak ilyen hülyeséggel, ügyfélnek! tartanak, másrészt ott van erre választási lehetőség ez "első" településkor. Amúgy VF-ből jöttem Pannonba, pont ilyenek miatt.)
Nem. Ez így ahogy van "kész"
Talán később fejlesztik, vagy valaki meghekkeli. A legyszebb az egészben, hogy semmilyen más plug-innel nem kompatibilis, tehát vagy ez, vagy bármi más tetszőleges kombinációban.
Nézz körül a már emlegetett SPB oldalon! [link] Nem olcsó (a fentiek együtt 60$), de itt szinte mindent megtalálsz egy helyen és egymással is biztos kompatibilisek a plug-inek.
-
sbazsi
veterán
válasz
Skynet258 #2161 üzenetére
köszi, nézem a siteot.
csengőhangot hogyan tudok mp3-ból kreálni?
még egy kérdés: akksi mennyit bír? tegnap kaptam meg a kütyüt 1-2 napos használat után(fater használta pár napot), és estére totál lemerült.ez normális? (bár nyüstöltem rendesen.
hívócsoportok?
még valami: e51-ről hogy érdemes átteni a telefonszámokat?
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
matyics #2159 üzenetére
Nincs.
Aztán vettem egy nagy levegőt (még éjjel kettőkor) és az SPB színkollekciójából választottam egyet. (A Today/Ma témáihoz továbbra sem merek nyúlni.) Így működik minden f@szán.
Igaz a Today/Ma képernyő csak egyszerűen egyszínű. Jobb lene valami fasza kis háttér. Még arra gondolok, hogy 400x240-es képet raktam be és forgatásnál a duplázás helyett kiakadt. Majd próbálom 400x400-assal is. (Csak előbb clónozok, mert a fene akar megint órákat szívni minden program feltelepítésével.) -
Skynet258
veterán
Programok amiket kipróbáltam (egy kis önreklám
). Hétvégén kerül majd még fel, remélhetőleg lesz időm.
A fényképező lejátszója alatt mit értesz? Ha ezt a "húzkodós képnézegetőt" keresed (tehát ujjal "elcsúsztatod a képet, és jön a másik), akkor azt a programokban, Média album néven találod.
A programokat oda teszed, ahová jólesik, annyi a történet, hogy a telefon memóriája korlátozott, míg a saját tárhely (8Gb) elég nagy. Én mindent az utóbbira teszek, hátrányom nincs belőle.
A widgeteket tudtommal nem lehet módosítani, annyi van amit látsz. Ez így elég értelmetlen szerintem, aki szereti jobban belakni a telefont, az nem is ezt használja (nálam SPB Mobile Shell van fent, nagyon jól testreszabható).
"must have" progik meg fent, remélem segít
-
sbazsi
veterán
Néhány kérdés:
Eddig csak nokia telefonom volt, nagyon szerettem a hívócsoportokat.
Hogyan lehet ezzel is hívócsoportokat használni? mintha láttam volna kategóriákat, de az érdekel, hogy adott esetben csak bizonyos hívócsoportok tagjai hívhassanak.A fényképezőnek vagy egy nagyon jo lejátszója, mint ahogy az iphoneban lehet tallozni a képek között elég gyorsan. ezt egy tetszőleges mappára hogy tudom elindítani?
számít, hogy hova teszem a programokat? eddig a my storage-ba pakoltam mindent.
alul két soft-key van: telefon, és a live (vodafone). ezt lehet módosítani? a live nem kellene...
widget: ezt lehet módosítani, hogy mi legyen kint a képernyőn a baloldali menüben, vagy csak úgy, hogy fel-le pakolgatom? továbbá a névjegyzék widgetbe ki tudok tenni 4 számot. ezt lehet valahogy növelni? 6/9 vagy mennyi?
mik a "must have" programok? avagy amiről jó ha tudok?
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
ziggi_zug #2126 üzenetére
Folytatom kis magányos saga-mat:
Tehát az alap probléma: egy idő után a képernyő automatikus forgatása megszünt létezni. Hosszas keresgélés és kísérletezés után azt gyanítom, hogy a Today (Ma) képernyő háttér képének megváltoztatása okozta mindezen problémákat. (A testre szabás = Téma is hasonló eredményre vezetett.) Egyelőre nem merem átállítani.
Valaki tapasztalt már hasonlót? -
blueye
veterán
Vmiért nem megy a fring nálam. Régebben ment, most csak kiírja, hogy fring is loading, de semmi utána. Újratelepítettem, de ugyanez történik.
Volt vkinek ilyen? Megoldás? -
lasarus1988
tag
Hello!
Már korábban is olvastam róla a topicban, de válasz igazán nem érkezett rá!
Egy olyan programot keresek, ami képes számolni a bejövő/kimenő sms forgalmat valamint a hívásidőket. Ezt már meg is találtam fizetős formában (ha valakit érdekel a program neve: CallStat 2.0), de igazából egy ingyenes programra vágynék, vagy ha ez nem megoldható (halkan kérdezem meg), akkor esetleg tudna-e valaki mondani hozzá egy kulcsot?
Köszönöm szépen!
A másik dolog csupán egy köszönet nyilvánítás a topicban hozzászólóknak, ugyanis a topicot olvasgatva rengeteget tanultam. Az Omnia életem első PDA-ja és az első nap után én is visszaakartam vinni, de idővel kiismertem és azóta el sem lehetne venni tőlem!
-
-
-
-
CkeAnt
csendes tag
Megtudnád nézni az
Igo-ban / beállitások / GPS-nél milyen port van beállitva a tieden???
Köszönöm
-
CkeAnt
csendes tag
Köszönöm
a használatit, de nem az IGO val van bajom, hanem a tellón mit kell beállitabni, hogy lássa a vevőt?Port?
Sebesség?
stb....Köszönöm
-
CkeAnt
csendes tag
Bocsánat az elözöért
Most regiztem itt, ma vettem egy ilyen telcsit, de nem boldogulok az IGO-val,
fel van töltve, de hogyan tovább???Köszi, ha valaki tudna segiteni nagyon örülnék
-
maru
aktív tag
Esetleg ellenőrizd a Beállítások -> kapcsolatok-> Kapcsolatok -> speciális -> Hálózat megválasztása - mire van állítva.
Én mindig itt váltom át. Ha kizárólag wifit akarok akkor "Internet szolgáltató"-t választom.CkeAnt :IGO8 Használati
-
vbbalazs
csendes tag
Sziasztok.
Kérdeznék kettőt.
1. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy nektek mennyi ideig bírja az aksi, ill. a beállításoknál az energiatakarékos módnál van-e pipa?
2. Ha a tel. le van zárva és alszik is, ha felébresztitek a képernyő képe elsőnek egy pillanatra bevillan és csak utána kapcsol be a kijelző. Valakinél jelentkezett ez?
-
matyics
őstag
Ez, nem. Az n95-ösöm is rákérdezett ha új wi-fi volt a közelben, hogy mivel kívánok csatlakozni. De ha az alapértelmezettnek beállított hozzáférési pont elérhető volt, akkor automatán ahhoz csatlakozott. Nem tudom ez miért nem teszi, vagy miért nem lehet beállítani alapértelmezett hozzáférési pontot. Lehet, hogy a WM miatt? Nem tudom, talán valaki hozzáértőbb majd leírja.
-
-
erdoke
titán
válasz
CyberSoma #2129 üzenetére
Esetleg próbálj a tapipaddal exponálni, ne a fényképező gombbal. Vannak, akik lényegesen jobb fókuszt érnek el vele, bár én sem értem, miért. Nameg fogd annyira stabilan, amennyire tudod.
sbazsi,
Az Operát használd. A net beállításoknál pedig az automatikus pont úgy működik, ahogy írtad. -
sbazsi
veterán
na nekem is lett egy ilyenem. egy kérdés: wifi be van kapcsolva, kapcsolódik is a hálózathoz, ennek ellenére amikor internet explorerrel behoznék egy weboldalt, kapcsolódna gprs.
-
SonicVersus
tag
nem birtam ki estig, felraktam, buborék mentesen [link] ez alapján, tényleg "narancsbőrös" de annyira nem feltűnő csak ha nagyon megnézzük...
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
ziggi_zug #2110 üzenetére
Fejlemény: Egyideig működik a mogásérzékelő, aztán az első szundi után már nem. Semmi sincs telepítve, csak a gyárilag adott IW és az IGo. Kezdek bosszús lenni!
Már legalább 3 HR-en vagyok túl. (Az egyik után még a kezdeti kalibrálás alatt újraindult, utána szétesett a kép a kijelzőn.)
Kikapcs-bekapcs: működik egy darabig, majd ez az opció mintha megszűnne. Kézzel továbbra is megy. ??? -
SonicVersus
tag
Ma megjött a Shield a Zapptól ,este feltornázom ,megírom,hogy sikerült
-
-
Gabissimo
csendes tag
Sziasztok!
Most csatlakozom ehhez a fórumhoz, mert vettem egy omniát.
Néhány kérdésem lenne, hátha tud valaki segíteni!1. Honnan lehetne szerezni egy komolyabb felhasználói kézikönyvet?
2. A GPS iszonyat lassan találja meg a műholdakat ( erre valami ötlet? )
3. A fényképező valamiért meg sem közelítí az 5 mp minőséget a legnagyobb felbontásban sem... Miért?
4. A teló mindig azt jelzi, hogy megtelt a memória... 8 gb-os és alig van rajta néhány kép, vagy zene...
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!Gabissimo
-
ziggi_zug
aktív tag
Az lehet, de meglehetősen limitált az eszköz memóriája.
Ettől függetlenül a Shell épp működött és újratelepítés után a PPlus is.
Ami nem működött, az a helyzetérzékelő. Ez a PPlus előtt kiválóan ment. Most a HR után is (bár semmi nem lett visszatelepítve az IW-n kívül). Tehát nem hardveres hiba.
Más tapasztalt hasonlót? -
3x3y
aktív tag
Ha olyan helyen netezel, ahol vezeték nélküli, nem jelszavazott net van, akkor csak be kell kapcsolni a Wlan-t.
Minden más esetben a GPRS-t kell bekapcsolni, ami ugyebár az előző esettel szemben fizetős.
Semmit sem kell külön beállítani egyik mód esetében sem. Megy a net, és kész. -
Barito
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segitségeteket hogy : ha a telefonommal internetezni szeretnék akkor azt a hibaüzenetet kapom hogy nincs kapcsolat (3g).Mit kell beállitanom hogy ha van aktiv wlan kapcsolat akkor azon internetezzek,ha nincs akkor a 3g-s hálózaton?Köszönöm. -
ziggi_zug
aktív tag
Érdekes (vagy inkább bosszantó) problémákkal szebesültem.
Az SPB Mobile Shell-t (+skinek) és a Pocket Plus-t is felraktam. Mindegyiket a My Storage-be, ami USB-nél mass storage-re van beállítva.
Ennek következménye, hogy ha rádugtam az USB-t (ami ekkor leválasztja az eszközről a tárolót) nem működött a PPlus (érdekes módon a Shell igen). Sőt lefagyott és csak SR-rel lehetett újra életre kelteni. 'S mi több! A töltő esetében (tehát nem USB, hanem a normál töltő adapterrel) is lefagyott. (Tapasztalataim szerint akkor amikor lehúztam, bár nem volt időm játszani vele.) PPlus lekap, újra telepít (eszközre) és működik rendesen, és még a beállításokat is visszatöltötte valahonnan a Registry-ből.Illetve mégsem működik rendesen. Az első szundit követő ébresztésnél már nem működik a helyzetérzékelő. Manuálisan állítható, de az automata beállításnál nem forgat semerre.
Most nyomtam egy HR-t. Majd jelentkezem az eredménnyel. -
matyics
őstag
válasz
outsiders #2101 üzenetére
.........................fekvő........álló helyzet
1. Simpson:.......198.39%...222.47%
2. Friends:.........212.55%...229.87%
3. Futurama:......141.05%...151.55%
4. Heroes:..........164.83%...179.56%
5. Californication:174.28%...191.20%
6. Simpsons:......131.55%...142.17%Nekem ennyi lett, megcsináltam álló képpel is ás fekvővel is. Amint látszik van különbség.
-
hando77
csendes tag
Sziasztok,ha egy zip file-t töltök le azt elöbb ki kell csomagolni és úgy a telóra? Háttértárként vagy activesyns?
-
outsiders
aktív tag
válasz
Avicularia #2090 üzenetére
Video 1 - Simpsons chapter 263%
Video 2 - Friends chapter 296%
Video 3 - Futurama chapter 192%
Video 4 - Heroes.S03E08.HDTV.XviD-LOL 400mb 235%
Video 5 - Californication.S02E07.HDTV.XviD-0TV 250mb 253%
Video 6 - Simpsons chapter 171%omnia rulez coreplayerrel nyomattam HI1es szofttal minden más progi ki, teló/wifi/bt kilőve
Szegény htc....
aaaaa VIDEÓKIRÁLY
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W