- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Húú de felgyűlt itt az infó 2 hónap alatt.
1. A hivatalos Rom frissítésnél látom még mindig nincs dárga hazánk, fejlemény?
2. TV kábel xar képével kapcsolatban azóta van változás? -
Bikkrom
senior tag
Csak 5 napot nem néz rá az ember erre a topicra és máris mennyit kell olvasni.
Rendeltem TV-kábelt(3 hete és 3 hét múlva jönde nem is ez a lényeg). Azóta sem talált senki megoldást a 240*400-as tv kábel problémára? Mert ugye kábelhasználók írták itt, hogy a tv-re 240*400-at visz ki ami enyhén néz ki hányadéknak. Gondolom a hiba szoftveres. Esetleg újabb ROM-mal próbálta valaki? Vagy van valami tv kimenet progi a gyárin kívül?
-
Bikkrom
senior tag
válasz
mackosajt #3773 üzenetére
Kamerával én is megbarátkoztam. Annyi beállíáts van hogy hűhaa
. Igaz a vakut még mindig nem értem, akármilyen fényviszonyok közt akármilyen távolságra fényképezek feszt csak csúnyán fehéríti a képet. Úgyhogy én sosem használom.
A telepítést arra értem, hogy itt sírt pár napja egy gyerek, hogy programokat telepített és tök lassú lett... Gondolom mindent Devicere tett... stb. Az ilyen nagyon alap bénaságokkal küszködők akik eladják.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
wolfman #3764 üzenetére
Árkülönbség egy bolton belül a 16GB-os és a 8GB-os között van. Más boltok közt pedig csak a megbízhatóság ami befolyásol. Pl. ha valamelyik szemtelenül olcsó az tuti nem tiszta, valami lesz a garival vagy a készülékkel(olvasd el Zsu blogját Ő sajna megjárta vele
). Függ még attól is, hogy szolgáltatóktól veszed vagy függetlenül. Értelemszerűen szolgáltatóknál havidíj és hűségnyilatkozat miatt olcsó, míg a független drágább. Tehát maga a vas csak a 8GB-16GB-ban térhet el, esetleg színben a külseje de az oly mind1.
Jellegzetes hiba? Hát talán az aksi az elején gyengus de pár hét alatt rendbe jön és nem mindenkinek, mondjuk a kissebségnek gyenge. Kikapcsoltam az autómata forgatást és azóta 3 napot bír 1 helyett.
Meg persze a Windows Mobilok előnyei és hátrányai. Úgy szabod át az egész rendszert ahogy tetszik, ahány ember annyi féle omnia, másfelől meg ha valaki nagyon béna(volt már egy pár itt a fórumban), az nem fog megbarátkozni vele. Értsd jól egy programot nem tud telepíteni, nem tudja mit hova telepít és emiatt lassú lesz stb... Ha értessz hozzá jó barátod lesz.
Szerk.: látom míg írtam 2-en is válaszoltak.
-
Bikkrom
senior tag
Nem tudjátok, hogy ezzel mi lett? 2 hete felújítás alatt van vagy mi. Innen szedtem a 240*400-as háttereimet és kellene pár.
-
Bikkrom
senior tag
Nah ezt még senki sem írta. De az a fura, hogy én feltettem töltőre este és reggel levettem akkor lett foltos és egy pixelhiba a folt közepén... Kíváncsi leszek, hogy mit mondanak a szervízben, hogy benyomás miatt lett pixelhibás(ami esélytelen, mert ott csücsült az asztalon és töltött) és nem cserélik ki, vagy nem foglalkoznak vele és kicserélik. 1 hónapja tervezem a szervizelést de annyira nem akarok megválni tőle.
-
-
Bikkrom
senior tag
válasz
basszus #3441 üzenetére
Aki játékot keres az itt talál, már sokszor linkeltem. Itt van pár game meg érdekes progi.
-
Bikkrom
senior tag
A folyamatos aksiproblémák után megpróbáltam, hogy nem nyúlok hozzá és meddig bírja. 2 nap kerek két nap. 2* lett benyomva a kijelző egyszer 40%-nál egyszer meg pont a lemerülés előtt ellenőriztem a szintet. Minden amivel takarékoskodni lehet ki van lőve.
AS mikor jön már a hivatalos ROM?
-
Bikkrom
senior tag
Vannak olyan programok amik akkor is Devicere települnek(SPB programok, S2P,S2V,S2u,IGO8,TCPMP és még sorolhatnám)ha meg gebedsz. Ezeket át lehet tenni egyszerűen Storagera topicban én és mások is írták már de mint mindig i900.eoldal.hu ezt nézd meg mielőtt kérdezel. Jah és nekem fent van a cabinstaller is ez nem tudom, hogy befolyásolja-e.
Szerk.: Minden újoncnak. 1. Kereső 2. i900.eoldal.hu 3. http://omnia.site90.net(Skynet oldala). Csakmert már annyiszor volt ezekre válasz és ha nincs itt valaki akinek van kedve huszadjára is beírni akkor nem kaptok választ. -
Bikkrom
senior tag
válasz
hyperBOI #3245 üzenetére
Ha nem 200000000* leírták.
Nah most írom én. Menj ki a szabadba és elsőre várj minimum 10 maximum 20 percet egyhelyben. Első hideg indításkor nehéz holdat találni. Utánna már gyorsabban megy nekem A-GPS nélkül 2-3 perc.
Szerk.: Látom meglett. Fóliát olcsót találsz vaterán/teszveszen(nekem az van és jó). Kicsit drágább a Brando de akinek van esküszik rá, bármelyik nagyobb webáruhzban lelsz 2e körül. A karcolásmentes védelem az invisible shield, de hátránya, hogy benarancsosodik 3-4 hónap alatt zagg.com illetve ivsnet.eu teljes készülék 5e. -
Bikkrom
senior tag
válasz
SonicVersus #3196 üzenetére
Nebasszatok már fel? Tényleg ilyen szar a TV out? Most endeltem 4 rugóért. Szakik gyorsan figyelem! Hardver nem képes ennél többre vagy szoftver a hibás?
-
Bikkrom
senior tag
Végre megjött a szilikontok.
Vaterán hozzájutottam 1990-ért, áruházakban 4000. Lényeg a lényeg nagyon tetszik, bőrtokot nem akartam mert dímatlanok, a beledugós tokok meg nem védenek csak ha benne van, invisible shield meg 3 hónap után hányás. Eddig bevált csak ajánlani tudom a szilikont.
-
Bikkrom
senior tag
Operamobil 9.51b2. Feltenném belőle a legújabbat és valahogy megoldanám My Storagera. Ki lehet szedni a ROM-ból a benne lévő régit, hogy mégtöbb helyem legyen?
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Rocky10 #3081 üzenetére
Ilyen alap dolgok nekem is be vannak állítva, tétlenség esetén a kijelző 30mp alatt kikapcsol, tápellátás meg 1 min múlva. HSDPS, 3g, wlan, bt minden ki van kapcsolva. Ha majd a hivatalos ROM sem segít megy szerízbe. Jah és az a napi 2,5 óra zenehalgatás is s2p-vel van szóval kijelző végig ki van lőve. Lassan egy hónapja megvan és jobb esetben sem bír többet 1 napnál.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
soldier84 #3052 üzenetére
T-mobilnál elég kókány a ROM, nekem is az van és az aksival csak a baj van.
De nem sok embert hallottam itt akinek a T-s omniájuk aksija hibátlan lenne. Nemsoká jön a hivatalos ROM az megoldja remélhetőleg. A másik kérdésedre a válasz i900.eoldal.hu ott a nodata.cab-ot keresd. Vagy ha nem akarsz semmilyen internetet/wapot a T-mobiltól menj fel a t-mobile.hu-ra jelentkezz be a telefonszámoddal és a titkos jelszavaddal, és az önkiszolgáló ügyfélszolgálatban ott van egykupacban az összes net díjcsomagjuk. Nézd végig őket és amelyik aktív azt lődd ki. Én sem kértem netet mégis rátették a havidíjmentes aranyárú netjüket(13Ft/10kB)... 1 nap netezés után lett volna vagy 20e a számlám.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
scofield82 #3049 üzenetére
Beállítások/Kapcsolatok/USB-kapcsolat ez legyen ActivSync.
Beállítások/Kapcsolatok/Kapcsolatok/Speciális/Hálózat megválasztása mind2 legyen Internet szolgáltató.
Beállítások/Kapcsolatok/Böngésző legyen ott a pipa az automatikus érzékelés előtt.
Esetleg még a Beállítások/Kapcsolatok/Átvitelnél is tedd oda a pipát.
Namármost ha usb kábellel összekötöd a géppel és ActiveSync szinkronizál is ééés a gépeden van net akkor amíg össze vannak kötve az Omnián is van net. Remélem segítettem. -
Bikkrom
senior tag
válasz
Rocky10 #2941 üzenetére
Van benne stratégia is. AgeofE, meg Heroes stb. Itt pack. Játékok, érdekességek.
-
Bikkrom
senior tag
-
Bikkrom
senior tag
Leszedtem 3 témát is a próba kedvéért. Kibontottam a rarokat->sfk-t társítottam winrarhoz azzal 3 fájlt kibont->KMIPAQ~1.000 valamint tdywater.001 és 0stwater.002 ez a 3 fájl van benne. A .001 kiterjesztésű mindig színes 640*588 a .002 kiterjesztésű mindig színes 399*586. Csak ezt tudom mondani. Nem tudom hol a hiba.
-
Bikkrom
senior tag
Küldd el nekem meglátom mit tehetek(Nevemre kattintva ott a mail címem). Nem igérek semmit. Vagy ide is beteheted őket és tuti lesz aki megcsinálja.
De akár el is magyarázhatom. Vágd ki painttal a hátteredből a legnagyobb négyzetet amit csak tudsz. Irfanviewbe vagy bármilyen átméretezésre képes képszerkesztőben/nézőben méretezd át 400*400-ra. Fontos, hogy négyzetet vágj ki.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
silentkiller #2852 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogyha kijön a hivatalos ROM tényleg beválik-e a tesztben említett javítás és az akku gondok megoldás.
Végülis a tesztben el nem vérzett de elől sem végzett. T-mobilnál is lehet érdeklődni, hogy mikor lesz hivatalos ROM vagy csak samunál? Esetleg valami mail cím, írnék nekik.
Jégkocka: Nah ehhez nem értek de vannak itt szakik, biztos nemsoká megmondják nekünk. -
Bikkrom
senior tag
válasz
elektro #2846 üzenetére
Valaki? Már nem csak nekem kell szifon gitár/zongora.
Mackosajt:Nekem is T-s nem csak web'n'walkra jön be, nekem programokba ApptoDate néven van. Szép piros O betű ikonnal. Akku gondok miatt a BSHI1-es T-s rom a felelős. 1-2 feltöltésig jó volt de azóta ugrál össze vissza az akkuszint. Új rom majd megoldja. -
Bikkrom
senior tag
válasz
polonic #2831 üzenetére
Jaja azért mondtam, hogy van annyi megoldás fent a neten... Ezt hirtelen találtam egy fórumban.
Sbazsi igaz a te keresésed/kommented az i900.eoldalra vonatkozott.
Mackosajt: Örülök, hogy végre sikerült a TCPMP feliratozása.Képek elsőre nekem is szarok lettek, fényerőt érdemes próbálgatni de én a jobb oldali sáv középső gombjának lehetőségeivel szép képeket tudok készíteni. Beltéri, alkony, napfény, tájkép és elég sok beállítás van. Nekem ez mindig elég.
Vagy esetleg a felette lévő fényképezési mód gomb.
-
Bikkrom
senior tag
Időközben a te kérdésedre is megvan a válassz csak az előző komment szerkesztése lejárt. Google: "opera cache"+ppc .
Gugli a barátod ÉS ismerd a használatát.
Magyar találat is van 3, külföldi meg számtalan. Jó böngészgetést.
1) make a copy of opera.ini in "\Application Data\opera\opera.ini" to PC
2) Open and edit With pc WORD program
3) add "Cache Directory4=\Storage Card\(your location)" under [User Prefs]
4) Copy back the Edited opera.ini to PPC "\Application\Data\opera\opera.ini"Itt van 1 találat de nem próbáltam. Amúgy a szerkesztett inik is fent vannak stb. sok megoldást találsz.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Limonade Joe #2826 üzenetére
Csatlakoztatod AS-el az i900-at. Elindítod az exe-ket bárhol is vannak és már települnek is. Jah és az alapprogramot is tedd fel ne csak a szótárakat.
-
Bikkrom
senior tag
Youtube-on keressen rá akit érdekel:iPhone guitar. Ez van Omniára is?
-
Bikkrom
senior tag
Hát tapasztalat cod2: tört verziók, fehér képernyő, 5 percig vártam nem jött be semmi. A demot ha leszeded onnan 10-20 sec fehér képernyő után bejön a menu. Olvashatatlan. Nem ott érzékeli a touch screent ahova nyomok stb. 5 min szenvedés után elindítottam a pályát és mint minden eddigi 3d-s próbálkozásban ebben sem tudtam omniával mozogni. Jah és a menü meg minden torz és szét van csúszva valszeg 240*400 miatt.
Egyszóval szar.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
SonicVersus #2787 üzenetére
-
Bikkrom
senior tag
Tokokkal szemezek mert még mindig nincs. A bőrtokok nekem dímatlanok így marad a kristály és szilikon megoldás. Kristály már volt többször is koszos lesz elég hamar és elszineződik nameg töredezik. Szilikon tokom még nem volt de vaterán 1990-ért találtam és erősen szemezek vele. Szilikon tok tapasztalatok? Pl. mint nekem a kristálytoktapasztalatok valaki?
-
Bikkrom
senior tag
válasz
SonicVersus #2780 üzenetére
Az ikon szerkesztésére gondolsz? Windows->Start Menu és kikeresek az ikont. Rscoval is megy hosszan rányomsz->Properties->Shortcut fülön állíthatod is az elérési utat. TC-vel ugyanonnan kikeresed->hosszan rányomsz->Tulajdonságok->Parancsikon fülön szerkesztheted az elérési utat. Én csak annyit írtam az eredeti ikonok elé plusszba, hogy: \My Storage\
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Viktor0610 #2748 üzenetére
Nem is akartam megvenni csak láttam miközben keresgettem, mert annó likeltétek, hogy lesz 2100mAh-os de a hátlap nagy lesz... Na de ennyire. Jah és az ára is nagyon baráti lett a linkelthez képest.
Más: Kyru74 volt asszem aki fólia nélkül használta és szétkarcolta a kijelzőt és nem volt megoldás. Már van. -
Bikkrom
senior tag
-
Bikkrom
senior tag
Ott a pont.
SonicVersus:Nem küldöm el, mert ez az én kis eredeti IGo8-am. De ha beírod googleba a megfelelő szavakat esetleg ingyenes külföldi torrent oldalak(ha kell privibe adok linket de ezek olyan alap oldalak XD)...
Más: De dííímatlan lett ez a 2100mAh-os "molett hölgyemény". Habár az ára nagggyon baráti. -
Bikkrom
senior tag
válasz
SonicVersus #2738 üzenetére
Storage Card\IGO8\CONTENT\MAP
De maga a komplett épületek/nyelvek/speedcamok stb országonként az az egész CONTENT mappa. -
Bikkrom
senior tag
-
Bikkrom
senior tag
válasz
mackosajt #2731 üzenetére
Bemásolod a 3 fájlt a TCPMP mappába, felülírod, elindítod TCPMP-t Opciók->Videó->GDi-hez pipa. Ezután annyi a dolgod, hogyha felteszel egy videót ugyan olyan nevű legyen a felirat fájl is. Pl.: Most tettem fel a bleach196.avi-t és mellé a bleach196.str-t. Tökkkéletesen megy.
-
Bikkrom
senior tag
Közben rátaláltam még 1-2 dologra. TCPMP-re írták, hogyha My Storagera akarod telepíteni akkor is a Device-re teszi. Vágd ki a TCPMP-t a My Device\Program Files-ból és illeszd be a My Storage\Program Files-ba. Aztán egy komolyabb fájlkezelővel keresd meg a TCPMP ikonját a Windows\StartMenu\Programs-ban és írd át az elérési útját \My Storge\Program Files\TCPMP...-ra vagy készíts egy új parancsikont a régi helyett.
De nem csak TCPMP-vel működik. Nemrég kérdezték itt, hogy az S2P és az S2V-vel lehet-e valamit kezdeni, mert azok is Devicere települnek. Nah azokkal is csak ennyit kell csinálni. Program Files-ból átteszed My Storage\Program Files-ra és Windows\StartMenu\Programs-ban itt módosítod az ikonját.
UI.: A mozgásérzékelő nekem ezek után beállt manuálisra. Beállításokban tegyétek vissza autómatikusra.Mosómedve: Olyan skint teszel rá amilyet akarsz iPhone-tól kezdve HTC-ig minden van. SPB MobilShell-t kell telepíteni és ezt a packot tedd fel hozzá. Nézz szét ezen az oldalon mindegyik skinről van print.
-
Bikkrom
senior tag
A fordítós kérdésem még mindig áll. Nem tud valaki fordítókat c++, c, java stb nyelvekhez ppc-re?
-
Bikkrom
senior tag
válasz
ujtulaj #2680 üzenetére
SPB mobilshell a neve és feltettem hozzá ezt a packot.
Kyru74 kössz.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
elektro #2678 üzenetére
Ezzel én is most szenvedtem. Megoldás: folder.jpg legyen a kép neve. Tanács:300*300-ra konvertáld le, annál nem kell nagyobb és nem lassítja annyira...
Más:SPB MS szuper jó csakhogy a Játékok és a Navigáció menük üresek. Hogyan tehetek ezekbe ikonokat? Válszokat előre is kössz. -
Bikkrom
senior tag
Ingyenes hát.
Most szedegetem a meglévő albumaimhoz a képeket, hogy mindenhol legyen. Úgy a dizájnos.
ASync killer csak neked Maru. -
Bikkrom
senior tag
Aki még nem próbálta 1-2 kedvcsináló kép.
Arra azért kíváncsi lennék, hogyha az s2p elforgatva is megy akkor az s2v miért lép ki ha elforgatom... -
Bikkrom
senior tag
Tényleg megy, a wifi még nem jött össze az adapterrel, valszeg csere lesz blútússzra.
Más: Eddig mindenre találtam progit, kivéve c++,c,java,HLA és egyéb fordítók érdekelnének. Bármilyen programnyelvhez van ppc-re fordító? Mert ok most bepötyögöm és a txt-t átnevezem, otthon futtatom. De jó lenne ha ppc-n is meg tudnám nézni, hogy hogy futnak a programok. Tanulásban nagyon segít az omnia matekokhoz feltettem 1-2 példatárat, foxit readerrel nézem a jegyzeteket, nameg a HiCalc. Programozáshoz kellene kicsit több megoldás az i900-ra. Bármilyen programozói érdekesség jöhet ppc-re de a fordítók a lényeg, valaki?
-
Bikkrom
senior tag
Blúútúszon keresztül már tudtam vele netezni, wifi meg nem jön össze kicsit bonyolút az egyetemi wifi használata... Kérdés: USB kábel+Activesynccel lehet netezni? Nem mintha sok értelme lenne net képes gép mellett 400*240-en netezni.
-
Bikkrom
senior tag
-
Bikkrom
senior tag
SPBMS+magyarítás+skinek imbah cucc én ezt már sosem uninstallálom. Lenne egy kérdésem spb-vel kapcolatban, weatherben jól látom, hogy van egy AtiveSyncre hajazó ikon? Ha rányomok kilép a főmenübe. Le lehet tölteni AS-en keresztül az időjárást? Mit kell állítani?
-
Bikkrom
senior tag
válasz
ziggi_zug #2417 üzenetére
Úhh megvolt az az oldal de annyi könyvjelzőm van már a FireFox-ban, hogy nem találom. Linkelnéd?
Szerk.: Meglett. -
Bikkrom
senior tag
Ezeket lesd meg, meg aki keres 1-2 játékot/progit/érdekességet.
Más: Mint már fentebb írtam pixelhibás lett a drága. Csakhogy két lila folt is lett körülötte nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a garanciát? Találtam Debrecenben egy szervizet rájuk telefonálok, hogy meg tudják-e javítani. Vagy mivel T-mobiltól vettem hozzájuk kellene vinni? Mondjuk az is gázos, mert webshopból vettem.
Be lehet vinni bármelyik T-pontba? Jah és mit kell még vinnem a mobil mellé? Adtak hozzá egy T-mobilos jótállási jegyet amin össz-vissz egy pecsét van, meg itt a számla róla. Mit tegyek? Nem volt még szervizeléssel dolgom. Egyúttal a 3-4 órás használat utáni lemerülést és a ROM frissítést is megemlítem majd ha eldől hova is viszem.
-
Bikkrom
senior tag
Nagy a baj. Tokban tartom az Omniát. Reggel kivettem és szemet szúrt két folt. Mikor benyomom a kijelzőt olyan furcsa lila színű lesz a benyomott hely körül. Amint elengedem ugye ez eltűnik. Nah már most nekem két ilyen színű kör alakú folt jelent meg a képernyőn(megnéztem nem a fólián és ugyan olyan színű mint mikor erősebben megnyomom). Aztán láttam, hogy a nagyobb folt közepében egy fekete pixel hiba van. Gondolom ebből szervíz lesz. De olyan eldugott helyen lakom... Tiszalök... Debrecenbe járok egyetemre majd ott keresek egy szervizet remélem van. Más találkozott már ilyen lila folttal ami idővel sem halványul?
-
Bikkrom
senior tag
ivsnet.eu
Most telt be a pohár. 4. időpont sem jött be és kiderült, hogy a két hét alatt nem is volt táskájuk és nem is lesz egy darabig de erről engem nem értesítettek, hogy nem fogom megkapni... Nem mintha bármilyen más érteítést vagy levelet kaptam volna, csak ha nyavajogtam a vendégkönyvbe. Mikor kiküldték volna kereshettem VOLNA a táskát. Nem ajánlom senkinek sem ezt az oldalt.
Jó kis milleniumi post előtti sorok... nah valaki csapjon egy 2000. hszt
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)