- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonicVersus
tag
Tudja valaki,hogy hol tárolódnak a névjegyek ?
-
SonicVersus
tag
Üdv!
Egy olyan gondom lenne,hogy kiirta a teló,h kritikusan kevés a memória,majd kikapcsolt,bekapcsolom és a pannon intronál kifagy, a háttérben futhat, mert azokat a hangokat produkálja amit szokott. Járt esetleg valaki így ? Megpróbáltam összekötni géppel,hogy leszedjek dolgokat de az se ment
-
SonicVersus
tag
Én is kipróbáltam,ugyan én a kocsimban, ott egy beépített 7" os lcd van ,azon is csak a 240x400 on jön
és azt is sajnálom,h nem lehet egyszerre tölteni a teló akkuját és közben nézni a filmet,vagy hallgatni a zenét, én speciel inkább zenét hallgatni vettem meg a kábelt a kocsiba, internetes rádióhoz, de hamar lehúzza az akkut
. Esetleg nem tud valaki olyan átalakítóról vagy kábelről amivel egyszerre lehet tölteni a telefont és használni a kábelt ?
-
SonicVersus
tag
válasz
scofield82 #3041 üzenetére
Én nem állítottam semmit, a kapcsolat létrejött és ment.
-
SonicVersus
tag
(#2976) jegkocka válasza SonicVersus (#2970) üzenetére
Új Válasz Privát Email 2008-12-02 19:20:50jegkocka
(újonc)Nekem Magyarország október 6-dikai térkép, M0-ás + Megyeri híd is rajta van, de ezt külön netről szedtem és bemásoltam IGO-ba. Frissítéssel nem lesz több ország, csak a meglévőket frissíti. De mint mondtam, egy kis trükközéssel 46 országosra lehet varázsolni
-
SonicVersus
tag
Valaki rakta már fel a WIMP -et? A pin kód amit kér első indulásnál az a sim kártya pin-je lenne ?
-
SonicVersus
tag
Valaki ismer olyan progit amin lehet nyomonkövetni a tőzsdei információkat és frissül magától ? Lehetőleg a magyar tőzsdét
-
SonicVersus
tag
válasz
SonicVersus #2780 üzenetére
tc vel megy.... érdemes még elé írni az elérési útba,h 55#"\My Storage\Program Files\....
-
SonicVersus
tag
válasz
lasarus1988 #2694 üzenetére
1.35 s2u2 tökéletesen működik!
-
SonicVersus
tag
Az Igo hol tartja a térkép fileokat,mert nemtalálom :S ?
-
SonicVersus
tag
válasz
SonicVersus #2695 üzenetére
Az 1.22 vel is kinlodik
-
SonicVersus
tag
válasz
lasarus1988 #2694 üzenetére
Köszi..
-
SonicVersus
tag
válasz
lasarus1988 #2675 üzenetére
Nekem is ua ez volt a gondom, nemtaláltam rá megoldást,pedig kerestem sokat... sajnos
ha valai mégis tud akkor szóljon
, egyébként régebben már ezt tárgyaltuk...
-
SonicVersus
tag
Ebben a gyári autós tartóban lehet elfektetve tartani a telót ? Mert ez nem derül ki sehol... Akinek esetleg van ilyen annak mik a tapasztalatai ?
-
SonicVersus
tag
Ez is képes egyszerre két eszközzel kapcsolatban lenni mint a Plantronics Voyager ek ?
-
SonicVersus
tag
Erdoke rendeltem én is egy ilyet: [link] ,nagyon tetszik
, mindenben meg vagy vele elégedve?
-
SonicVersus
tag
nem birtam ki estig, felraktam, buborék mentesen [link] ez alapján, tényleg "narancsbőrös" de annyira nem feltűnő csak ha nagyon megnézzük...
-
SonicVersus
tag
Ma megjött a Shield a Zapptól ,este feltornázom ,megírom,hogy sikerült
-
SonicVersus
tag
Köszi a nyugtatást
, kiváncsian várom, ami kicsit aggaszt,hogy a visszaigazolásban "elmásztak" az utca betűik ahova rendeltem ,mivel ékezetes és azokat nem úgy adta vissza ahogy kell, de remélem van annyi eszük,h megoldják..
(nekem nem volt,hogy ékezet nélkül irjam) Neked egyébként bevált az invisible ?
-
SonicVersus
tag
válasz
outsiders #1972 üzenetére
Honnan rendelted ? Közvetlenül a Zagg ról? Nekem még mindig nem jött meg ,pedig vasárnap rendeltem és kértem a +6$ is hamarabbi szállítási lehetőséget is ,persze az sms egyből jött,h levették a kesst ,ráadásul 2 packot rendeltem! Szerintetek irjak nekik, vagy várjak hétfőig ?
-
SonicVersus
tag
válasz
silentkiller #1881 üzenetére
-
SonicVersus
tag
válasz
SonicVersus #1876 üzenetére
úgy tűnik soft reset megoldotta
-
SonicVersus
tag
válasz
silentkiller #1877 üzenetére
nem, eddig nekem is szép volt, most vettem észre
, mit takar az audio hack?
-
SonicVersus
tag
Telefonálás közben nektek is zúg picit a hangszóró ?:s
-
SonicVersus
tag
Valaki rendelt közvetlen a Zagg.com ról ? Ha igen mennyi idő alatt jött meg?
-
SonicVersus
tag
véletlenül letöröltem az spb mobile shell skineket , azért kéri be ezt a file-t ,már elfelejtettem,hogyan tudom telepíteni , help me pls
-
SonicVersus
tag
válasz
Viktor0610 #1792 üzenetére
Thx, közben rájöttem...
-
SonicVersus
tag
Minden induláskor keres cmi Scanstatus.mscr file-t, valaki tudja,h mi lehet és mi okozza ?
-
SonicVersus
tag
Valami megváltoztatta a My Storage mappámat My Storage 2 re :S , valaki járt már igy? Mi okozhatja ?
-
SonicVersus
tag
válasz
Viktor0610 #1738 üzenetére
Kipróbálom ,thx
-
SonicVersus
tag
PL: ha Mymoiblerrel totcomból csak úgy behúzok fileokat, automatikusan my dokumentsbe teszi, nemtaláltam sehol állitási lehetőséget! Programok telepítésénél toom,h ki lehet választani... (tudom,hogy jobb úgy másolni,h az usb kapcsolatoknál beállítom és meghajtóként kezeli a totcom a mystorage-t ,de van amikor jó ha megy a Mymobiler és igy nem)
-
SonicVersus
tag
Tudom,hogy már ez volt téma,de hiába kerestem vissza nemtaláltam meg. Szóval tudna segiteni valaki nekem abban,hogy hogyan tudom beállítani,hogy ne mindent a belső memóriára mentsen automatikusan ?
-
SonicVersus
tag
Tud esetleg valaki új 20%os kódot a Zagg -ra ? mert az iphoneinca-t nem fogadja le már....
-
SonicVersus
tag
3m -es fóliával van vkinek tapasztalata [link]? jobb mint az invisible shield?
-
SonicVersus
tag
Erdoke neked erre van ötleted ? Esetleg találkoztál már ilyennel ? : " Akárhogy állítom a nyelvet ,vagy bármit az S2U2-n,ha hivnak bevibrál a S2U2 képe és a wm háttere keveredve és nemlátom ,h ki hiv ,de nem mindig ,nagyon rossz. Valaki találkozott már ezzel a problémával? "
-
SonicVersus
tag
Akárhogy állítom a nyelvet ,vagy bármit az S2U2-n,ha hivnak bevibrál a S2U2 képe és a wm háttere keveredve és nemlátom ,h ki hiv ,de nem mindig ,nagyon rossz. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
-
SonicVersus
tag
Szerintetek érdemes valamiféle antivirust feltenni ?? Létezik egyáltalán virus wm-re ? Esetleg valaki használ ? Ha igen milyet ?
-
SonicVersus
tag
Ha beállítok akármelyik skint a mobile shellben ,akkor ,hogyan tudok kilépni az eredeti wmhez? Mivel eltünik a jobb alsó kikapcsol gomb.
-
SonicVersus
tag
válasz
SonicVersus #1224 üzenetére
.... ha bejövő .... egérkurzor....
-
SonicVersus
tag
válasz
robi222 #1073 üzenetére
Nekem annyi van amit már irtam is ,hogy ha telefonálok akkor a másik fél folyamatos búgást hall, térerővel sehol sincs gond sőt, a másik telom sonyericcson k810i vodás, ahol nincs voda ,pannon még mindig van.
2db Omniát vettem 1xerre a családban , a másikkal nincs ez a búgás, holnap vissza is viszem!
Valaki találkozott már ehhez hasonlóval??
-
SonicVersus
tag
Valaki járt úgy,hogy amikor telefonon beszél akkor a másik fél gerjedést, búgást hall a vonalban??? Mert úgy nézki,h e miatt vissza kell vinnem
-
SonicVersus
tag
Valaki járt úgy,hogy amikor telefonon beszél akkor a másik fél gerjedést, búgást hall a vonalban??? Mert úgy nézki,h e miatt vissza kell vinnem
-
SonicVersus
tag
Az miért van,h felrakom az Spb pocket plus 4.0.2-t és nincs közte a beállításoknál ahogy itt is irják :
http://mobilarena.hu/teszt/spb_pocket_plus_4_0_bemutato/today_es_ie_plug-in_x_gomb.html
-
SonicVersus
tag
Ha beállítom a levelezést akkor ugye nem törli le az eredeti méleket a kiszolgálóról? Mert erre vonatkozó dolgot nem találtam a beállításoknál
-
SonicVersus
tag
Tud valaki esetleg egy jó kis progit ami mutatja az akku dolgait ? Hány %os, és pl hogy hány óra hány percig müxik még a teló aktuális töltöttségi szintnél meg ienek... Próbáltam már az SPB Pocket plus-t de nem indul
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hardcore café
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest