- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garami22
csendes tag
Köszönöm szépen a segitséget! Igen sajnos kilép az igo telepités közben, vagyis legalább valami hasonlót csinál!:S Aztán mintha fent lenne, de mégsem! PL ő nem hagy választási lehetőséget, hogy hova telepitsem sajnos! Memokártyám nincs, csak az a belső 8gb rész! a Müholdat meg úgy értettem, hogy ne töltsön le nekem semmit netről semmi tértképet meg semmi ilyesmit! Lehet kicsit bonyolult amit igy irok, de még csak most kezdek barátkozni a készülékkel!
-
Skynet258
veterán
A kolléga nem GPRS-ről beszélt, hanem arról, hogy a GPS ne töltse le netről a segédfájlt..
Ezt a beállítást ezen a lapon lehet elvégezni:
Az útvonal nálam: Settings--->System--->Enhanced GPS
Be lehet állítani, hogy csak akkor töltse le, ha AS-en keresztül csatlakozik a gépre, vagy Wi-fi-n keresztül - vagy automatikusan, ha lejár. -
pinyti
csendes tag
Raktál fel magyarítást? Nekem az produkálta ugyanezt, mert szerintem a gomb ilyenkor már üzenetekre hivatkozik, viszont maga az sms írás megmarad messages. Olyasmi mint egy döglött link. Mondjuk nekem ez már jó régen volt, azóta nem magyarítok. De lássuk be felesleges is. Anno egy HR, és a magyarítás mellőzése megoldotta...
-
matyics
őstag
Semmiképpen se HK3-at tegyél fel ha már downgrade-elsz.
Akkor a DXIA5-öst tedd fel, az volt nekem a legtutibb eddig.
A hibajelenséghez visszatérve, én sem hallottam még ilyet mint amit írtál.
Amúgy semmi gond a 6.5-össel sem, szerintem egy próbát az is megérne.
Nekem is az van fent, SPB MS3-mal. -
TomKiss
tag
Nem hiszem, hogy ROM sajátosság lenne. Itt nagyon sokan frissítettek, és eddig senki sem panaszkodott ilyesmire. (azt pedig nem gondolom, hogy egy ilyen hibát eltitkolnának).
Inkább arra tippelek, hogy nálad nem volt sikeres a frissítés, nem, vagy rosszul ment végig. Sztem tegyél vissza egy korábbit (olyat amivel még ment), próbáld ki, és ha rendben, akkor ismételd meg a frissítést. -
matyics
őstag
"Taril új ROM-ja és a MS3 egyszerűen nem kompatibilis."
Ez egyszerűen nem igaz!
Légyszi csínján bánj az ilyen konkrét kijelentésekkel, mert egy új tulaj számára nagyon félrevezető lehet. Ha nálad valami gond van, az nem jelenti azt, hogy ez általánosan kijelenthető minden PDA-ra. Ezer féle hiba lehet, a telepített progiktól függően. Honnét tudod, hogy nem valamilyen másik progi ugrott össze valamivel?
Vagy ekkora WinMo guru vagy, hogy élből vágod az összes probléma lehetőségét és tuti ez a gond?
Amúgy pedig egy másik fórumon rengeteg (több száz) embernek együtt van fent ez a kettő egyszerre és eddig még senkit sem hallottam, hogy ilyen panasza lett volna.
Ha megengeded, akkor én inkább a rengeteg embernek hiszek és nem egynek.
Az pedig milyen hibaleírás, hogy "A fél PDA nem működött... "?
Esetleg ha valamilyen konkrét dolgot írnál, akkor talán valaki tudna segíteni. Elég sok régi motoros van itt. -
Wallandt
tag
Most éjszaka végig töltőn volt, pedig este mikor feltettem kb. 70%-os töltöttségű lehetett.
Ezek után 2x, 3x csináltam meg ezt a le-fel pakolást aztán indulnom kellett, de még mindíg nem érte el a 100%-ot vagy csak a kijelző mutatja rosszul. Ezért lenne jó egy megbízható progi, de nem szeretnék más keretet feltenni. -
törölt tag
Összekeversz valakivel, most irtam ezt le először.
Enjoy: nem tudom jobban elmondani, mint már elmondtam, de megpróbálom azért hátha tudok érthetőbb is lenni
A telefont "lezárom" ( letesz gomb hosszan nyomva tart, és akkor lockolt lesz, ergó védve van a véletlen nyomdosástól amig nem Unlock-olod ), és amikor valaki hív, megjelenik 2 softkey a kijelző alján, nevezetesen: Elfogad és Elutasít ( nem szó szerint ez, de ennek a megfelelője, nekem angol a nyelv ). A gond az, hogy ezek a gombok aktívak, hiába zártam le a készüléket, és amikor veszem elő a zsebemből akkor jó eséllyel azzal a lendülettel le is teszem vagy felveszem, mielőtt még eldönthetném, hogy egyáltalán mit is akarok. Igy már érthetőbb. És én úgy gondolom, hogy egy telefon esetében ez igen erősen lerontja a használhatóságot, ezért írtam, hogy el van rontva ez a funkció.update:
ziggi_zug: jól értetted a problémát, köszönöm a tippet, tokot nem szeretnék, a javasolt programokat viszont feltétlenül megnézem, ha linkel is tudsz szolgálni azért külön hálám! -
ziggi_zug
aktív tag
Szerintem a tiéd is így működik.
Ha jól értem nem az a baja, hogy hívás közben lezár a képernyő. Hanem az, hogy ha téged hívnak, akkor bekapcsol és a hard gombokkal is lehet hívást fogadni/elutasítani, és a szoft (lértsd a képernyőn lévő) gombokkal is. Mire kiveszi a zsebéből márössze-vissza nyomkodta azt és lehet, hogy felvett valakit, akit nem akart, vagy fordítva, épp megszakította ahvást szándéka ellenére.Eddig senki nem jelezte, hogy az ő készüléke másképp működne, így feltételezem mindenkié ilyen...
Két módon orvosolható:
Mint annyiszor említettem: Tartsd tokban! Ez az Invisible Skin problémát is megszűnteti.
Telepíts egy olyan softvert (S2U2 vagy Winterface), ami megoldja ezt a problémát! -
eosz
tag
Én is letiltottam, de ettől még van műholdam. Talán egyéb beállítások, vagy a vételi viszonyok... Leírom az én beállításaimat (az elérési úttal) hátha többeknek is segítség. Így működik nálam az iGO de a teló nem kacsintgat a drága kapcsolatok felé.
Beállítások - rendszer - Külső GPS
programok: com3
hardver: com9, bitsebesség 4800
hozzáférés: automatikusBeállítások - rendszer - SpecGPS
XTRA KIBeállítások - személyes - telefon - sávváltás: GSM 900/1800
Beállítások - kapcsolatok:
HSPDA ki
GPRS Hitelesítés minden tétele "nincs"Üdv
A kérdésem pedig továbbra is kérdés: itt olvastam, valakinek tanácsolták, hogy a fogyasztás csökkentéséhez kapcsolja ki a TCM vevőt. Kérdésem: hol és hogyan?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest