- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
Attila04 #14298 üzenetére
Üdv.
Tudom, hogy nem azért, csak ez az - mármint a jelenség vagy élet maga - ami kiakaszt néha. Kinézek egy telefont magamnak, megtetszik , erre ziher bejön egy még jobb, amin megint elkezd járni az eszem. Na, többek között pont ezért nem fejlesztek egy ideje gépet. : ))) Egyébként ígéretes masina ez, bár ha egészen őszinte akarok magamhoz lenni, ahogyan átfutottam az Omnia programkínálatát, azok közül sem fogok párat használni, pl. navi, szóval ez kávés gép is elég lesz nekem a következő fél évtizedre. K75i-met legalábbis ennyit nyúztam. : )))
kbencee - áh, marad az arany. Barátnőm is megmondta, hogy hát neki passzolna, de őszinte lesz, ez a lila túl világos, felejtsem el. : ))))
-
TomKiss
tag
válasz
Attila04 #12522 üzenetére
Én a gyári ROMról tudok csak nyilatkozni.
Ott ha tiltom a wifi energiatakarékos üzemmódot, akkor állandó wifi-n van, majd mikor szinkronizál, felkelti a gépet.
Hogy a frissített ROMok hogyan reagálnak azt nem tudom megmondani.(bár az is igaz, hogy nekem mobile intellysinc van telepítve a mh levelezés miatt, ő pl energiatakarékosan is felkelti a wifit, és csak a wifit).
-
Murderer69
őstag
válasz
Attila04 #12088 üzenetére
azt nem mondom hogy olyan jó mint a szifon mondjuk azt azért nem szabad elfelejteni hogy a szifon kijelzője üveg az omniának viszont műanyag de közel lesz olyan jó pl volt egy olyan szitu hogy ecsettel(nagyon vékony) tisztítottam a kijelző és a ház közötti kis rést és ahogy az a pár szál szőr hozzá ért arra és reagált
szerintem ezzel mindent elmondtam
-
Murderer69
őstag
válasz
Attila04 #12085 üzenetére
nem láttam hanem csináltam
amúgy én ilyet használtam szvsz nem egy nagy művelet 8 csavar egyforma fejjel csak a hosszúk változó antenna csati fel kamera csati fel és a panel csati fel szalag kábelek ki megfordít kijelzőcsati fel kábel ki digitalizáló kábel csatija fel és kihúz alányúlsz felszeded a digitalizálót visszafűződ a szalagkábelt (nagyon óvatosan) visszadugsz mindent amit kel lezársz csavarok vissza összerakod bekapcs és sikítasz a boldogságtólnagyjábó lennyi csak nagyon kel figyelni a kábelekre mert nagyon sérülékenyek lehetőleg kesztyűben csináljátok és olyan helyen ahol egy kicsit mozog a levegő a por végett
Csabee. adnak hozzá
amúgy sima kisméretű csillag csavarhúzó kell ha nincs feszítőd vagy pengetőd akkor meg egy sima plasztik kártya is megteszi
-
Murderer69
őstag
válasz
Attila04 #12078 üzenetére
a today skin szvsz egy moslék én használtam már de összevissza görcsölt a dolog sokkal inkább az MS3
a digitalizáló cserét meg ha gondoljátok levideózom mert elméletileg egy pár napon bellül cserélem a haveromét kb 20 perces mutatványszerk: ja és igen látványosan jobb lesz az új digitalizálótól és az ebay-en postával együtt csak 2400ft-ba kerül és szvsz mindenki meg tudja ezt otthon is csinálni aki egy kicsit fogékony is erre a témára
-
temes69
aktív tag
válasz
Attila04 #12013 üzenetére
hali! frissítettem az igot, kártyaolvasóval. szedett le új térképet, valami eastern europe 3d elevation mode.ot, meg egy patchet is. elvileg sikeresen telepítette is. nah elindítottam a programot és a névjegynél egy írja ki verziószámra: 8.8.8.88902. May 6 2009. ez most akkor a legújabb? én a navtoolsban valami 8.3as patchet láttam...
-
erdoke
titán
válasz
Attila04 #12009 üzenetére
Valamilyen paraméter megváltozott a profilban megadotthoz képest. Ez lehet akár valamelyik hangerő, valamelyik rádió állapota, stb. Egy példa: A profilodban 60 % hangerő és bekapcsolt Bluetooth van beállítva, de ha a BT-t kikapcsoltad, vagy a hangerőt manuálisan átállítottad (vagy valami program), akkor odateszi a csillagot. Ha bemégy a profillistába, és újra kiválasztod azt a profilt, akkor megint a profil alapállapotába tér vissza (vagy ha visszaállítod a csillagot okozó paramétert).
Rövid, időzített profil (Select to time => X perc) esetén kis óra van a bal fölső sarkában, automatikus profil aktív állapotában pedig kis piros körben fehér A betű.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
Attila04 #11008 üzenetére
Az Omnia-halál mindig valamilyen fontos lépés elmulasztása miatt következett be, legalábbis úgy tudom.A leggyakoribb hiba az USB1.1 használata.
Ajánlom az oktató videókat, nagyon sok bizonytalankodónak ezek segítettek megtenni az első lépést.
Én is be voltam rezelve, aztán feldobtam egy hk2 szervízromot, aztán mondogattam magamnak hogy jó lesz ez így,(mert tényleg jobb lett a szerkezet), aztán feldobtam az első Romovics DXIA2-t és onnantól nem volt megállás.
Ég és föld a különbség!
Én most a májusi DXID1-et használom és nagyon barátságos kis szerkezetnek tartom az Omniámat.Kezes mint egy hagyományos mobil és mellette ott van egy erős PDA sokoldalúsága.peterkeT:
A piros jelzés valamilyen elmulasztott dologra figyelmeztet pl: nem fogadott hívás, vagy olvasatlan üzenet.
-
matyics
őstag
válasz
Attila04 #11012 üzenetére
1. Az akksi idő szerintem közel a duplájára emelkedne a csere után.
2. A kijelző is sokkal érzékenyebb lesz.
3. Az IGO gyorsabban fog pozíciót és jobban tarja.
4. A 6.5-ös verziónál sokféle today skint tudsz választani, többféle maszek gyártmányú és gyári között is + SPB MS esetleg.
5. Ezeken kívül pedig sok-sok újdonság van még, ami a használat közben derül majd ki. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Attila04 #10976 üzenetére
ha behal akkor szívás van.. de ha odafigyelsz akkor egész könnyűnek tűnik a dolog!
én is "féltem" de a készüléket megvettem és már másnap frssítettem egy rom-ot, 3adnap meg még1 romot tettem fel!!
És nem akarlak elkeseríteni de neked is 2 romot kell frissítened elvileg... 1x a szervíz rom, utána meg amit szeretnél! -
erdoke
titán
-
G4ng3r
tag
válasz
Attila04 #10969 üzenetére
Én a helyedben semmi reményt nem fűznék már a gyári romhoz...
Ha nem mersz belevágni, akkor csináltasd meg valakivel, szerintem itt is és a pfc-n is találnál segítőkész embereket a közelben. (Gar miatt annyira nem kell aggódni, mert vissza lehet tenni a régi romot)
Egyébként emlékszem milyen nehez indúlt ez a "frissítősdi", de ma már nem hiszem, hogy túl nagy kockázatot vállalna vele valaki, ha pontosan követné a leírtakat és belevágna. Szerintem megéri, mert a gyári romhoz képest óriási a különbség. -
erdoke
titán
válasz
Attila04 #9900 üzenetére
Bocsi, itt a kérdéses dll, amit a Windows könyvtárba kell másolni. Vagy telepítsd a dll-t regisztráló, egyszerűsített verziót.
-
erdoke
titán
válasz
Attila04 #9894 üzenetére
TorchButton
Állítólag csak a Bright funkció nem működik Omnián. -
petib
csendes tag
válasz
Attila04 #9893 üzenetére
Hasonló dologgal találkoztam én is, miután telepítettem a newwidgets.cab-ot. Nálam - úgy emlékszem - reagált a boríték teljes felületére, viszont mozgatni már csak azzal a pici négyzettel lehetett. Engem is zavart, így leszedtem a newwidgets-et.
Az én előző kérdésemre valaki tud választ? (9883) -
Skynet258
veterán
válasz
Attila04 #5533 üzenetére
Lehet benne valami... viszont infóként megtaláltam itt egy régebbi beszélgetést, ami azt bizonyítja, hogy a gyári tartó forgatható 90-90 fokot.
Ehh, nem tudom, inkább megyek aludni, aztán holnap kitalálom mi legyenziggi_zug: Nekem is eléggé lent van a szivargyújtó, hát, meglátjuk hogy sikerül...
A headset-en én is gondolkoztam, de valahogy végül a kihangosító szimpatikusabb volt.
Nem vagyok milliomos, de ha úgy érzem, hogy szükségem van valamire a komfortérzetemhez, akkor másodlagos az ár. Persze számít, de kevésbé -
erdoke
titán
válasz
Attila04 #5142 üzenetére
Ami viszont nem vesz el hasznos helyet, mert a Start gomb helyén látszik (de máshová is beállítható), az Ariel Battery Monitor v2.1 2009 WM6 (Release date 06 Dec 2008).
-
juno_
csendes tag
válasz
Attila04 #4750 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat! A Skype-t szeretném feltenni, de mielőtt ez megtörténne, le kell töltenem. A letöltésnél azonban két variáció közül lehet választani, attól függően, hogy mire szeretném. Ez a két variáció a Pocket Pc, illetve a Smartphone. Megnyugtattál, tehát a Pocket Pc-t fogom választani.
A PRC kiterjesztés azért érdekelt nagyon, mert letöltöttem egy-két érdekes könyvet (Forrest Gump 2, Stephen King félék...stb) ezen állományok vannak az említett kiterjesztésben. Találtam egy programot ami feltételezem, hogy lejátssza(ná) -Mobilpocket Reader for Windows Mobile- de félek, hogy tönkre menne miatta a rendszer. Azt pedig nagyon nem szeretném.
A Samsung által támogatott típusok között ezek találhatók: Samsung SCH-M400, Samsung SCH-i830 / IP-830w, Samsung SGH-i718, Samsung SGH-i760, Samsung SCH-i730, Samsung SPH-i700, Samsung SGH-i770, Samsung SGH-i750Az Omnia nincs ott...
-
-
GabeszPapa
csendes tag
válasz
Attila04 #4113 üzenetére
Így utólag kicsit bánom, hogy nem tettem fel teljes telefont védő fóliát, csak a kijelzőt védtem + tok, de egy két leesés már volt...
Az a kérdés, hogy a készülék házát lehet-e valahogy majd cserélni, ha nagyon elhasználódik?
Vagy akkor már egyszerűbb új telefont vennem?Köszi
-
szasza_1
senior tag
válasz
Attila04 #3909 üzenetére
Nem világos képernyőn látszik, nálam sincs egy darab sem úgy, hogy ha a *#0*# -el nézem. Takard le a kamerát, hogy teljesen sötét legyen a képernyő, vagy tegyél be egy teljesen fekete képet a teljes képernyőre, és teljesen sötét szobában nézzed. De ha nem találod, szívesen megkeresem neked, onnantól úgy is már csak a pixelhibát látod, akárhányszor a kijelzőre nézel
.
Amúgy ahogy eddig használtam a Nokia 6070-emet (napi 30-45 perc beszéd, 1-2 SMS, reggeli ébresztő), ugyan olyan használat mellett most megy 6. napja, és most ment le az akku 60%-ra. Szóval a kezdeti 1 napig is alig bírja effektus után kellemesen csalódtam az üzemidőben. Nem kell aggódnom, hogy vajon a mai napot kibírja-e még. -
outsiders
aktív tag
válasz
Attila04 #3693 üzenetére
majd meglátjuk, én mindenesetre nagyon várom sokkal jobban tetszik mint a mostani SPB mobilshell-em skincsomaggal, szerintem ez sokkal-sokkal szebb. Reméljük nem lesz lassú, sőt nagyon gyors lesz és nem is eszik sok erőforrást
szép álmok
várjuk a fejleményeket. Köszi AS
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
Attila04 #3493 üzenetére
Van egy olyan pont, hogy (SPB-n belül) Programok/Beállítások/Menü beállítás. Ebben van a "saját menü". Amit ide teszel, az jelenik meg a csillag mögött Könyvtárszerkezetet (almenüket) is tehetsz mögé.
(Azon gondolkodom, lehet, hogy ezt az egészet csak a SPB Plus telepítése után érheted el. Ha neked nincsenek ilyen opciók, akkor telepítsd a Plus-t. Egy csomó okosságot is telepít még. (Pl. Skynet fotóján egy fülekből álló menüsor van. A Plus-szal mégegyet létre lehet hozni és minden elérhető a Today(Ma)-ből. -
Skynet258
veterán
válasz
Attila04 #3474 üzenetére
Hm, oda nem hiszem, hogy tudsz berakni plusz csoportot, legalábbis most nézegettem, és nem jöttem rá.
Én a jobb soft key-re tettem egy "Saját menü" gombot, mint a képen is látható.
Ide aztán annyi programot tudok bedobni, amennyit csak akarok, és egy gombnyomással elérhető -
Skynet258
veterán
válasz
Attila04 #3472 üzenetére
Ilyenkor már nehezen fog az agyam, de ha jól értem, nem tudod, hogy adj hozzá programot a különböző kategóriákhoz. Ha így van akkor:
Beállítások---SPB Mobile Shell---"Részletes" fül---Menü gomb---majd kiválasztod ahová tenni akarsz valamit, és alul menü, majd ott "Hozzáad", ott pedig "Link". Kiválasztod ami kell, majd "Kész".
Magyarul írtam, mert nálam is így játszik, de ha nálad esetleg angol, akkor is rá fogsz jönni.
Ha nem ez kellett, akkor sry -
ziggi_zug
aktív tag
válasz
Attila04 #2269 üzenetére
A Hama tartója nem pont erre van kitalálva, de jól tartja. A töltő kábelt, ha "normálisan" teszed a tartóba az Omniát, akkor nem tudod bedugni a töltőt, de ha lejjebb ereszted (a kis "tartópad" elé/ alá, akkor ugyan ferdén áll az Omnia, de stabilan tartja a hama. Nekem így van. Még kirántani sem tudnám. (Egyszer beleakadt a kezem a töltőkábelbe kanyarodáskor, de meg sem mozdult a tartóban a PDA.)
-
silentkiller
senior tag
válasz
Attila04 #2278 üzenetére
Persze, korábban írtam, hogy be lehet úgy fogatni, hogy a hangerő gombok szabadon legyenek, tehát a vele szemben lévő töltő foglalat is szabadon van... ergo, tölthető. Én a passzív tartóról levettem mindkét pici tartólábat, amelyek eredetileg a telefont függőleges helyzetben, az alulról kicsúszás ellen védték, mert tök fölösleges, ha elfektetve van benne az i900. Nem szeretem a nagy szavakat de atomstabil, biztos, hogy nem fog kicsúszni semelyik irányba, mert amit belinkeltem tartó vastag, minőségi szivacs karokkal fogja körbe.
A Samsung gyári autós tartójával is az a baj, mint a PDA tartók 90%-val, gégenyakas, ami vidéki nagyvárosban/autópályán OK, de pesten illetve országosan, alsóbbrendű utakon úgy rezeg, mint az állat. Engem nagyon idegesített ez, mellesleg nincs sportfutóművem, 20"-as kerekekkel
-
erdoke
titán
válasz
Attila04 #2278 üzenetére
Bemész a boltba, és belepróbálod. Nem egy versenyló ára, de én is személyesen válogattam össze, mert az egyik szűk volt, a másik nagy, a harmadikban pedig mindkét módon összeszerelve takarta a töltő nyílását. Még így se tökéletes, majd futok még pár kört, ha lesz időm.
-
silentkiller
senior tag
válasz
Attila04 #2263 üzenetére
Hidd el, rengeteg autós tartót kipróbáltam már, de eddig [EZ] jött be a legjobban. Nekem a legfontosabb, hogy ne mozogjon a készülék az autóban és az a pesti utakon nem könnyű, na ez a szerkezet megoldotta ezt, az összes autós tartómat eladtam/elajándékoztam mert ez... a legjobb. Ja, és a inken a 360 fokos verziót látod, tehát az i900 fekve még jobb navigációra.
[Ezt] is vegyél hozzá, nagyon jól tartja a PDA-át és be lehet úgy állítani, hogy az oldalsó hangerő gombok ne legyen "benyomva" és használható a hangerő állítás navigáció közben is. Csak nevettem, amikor megláttam az i900-as gyári autós kihangosító szettjét 12-13k körül... (persze, abba volt egy autós töltő is)
-
Lee-der
tag
válasz
Attila04 #1895 üzenetére
Koszi a kepeket!
Ahogy latom a hozzaszolasokat, tenyleg sok melo lesz ezzel a shield-del, ha jol szeretnem felrakni.
BTW, a hatlapon ugye van egy Samsung felirat. Onnan hogy varazsolja ki az ember a bubikat?@a tokot ajanloknak:
Koszi a tippet a shield-et tenyleg jol ki lehetne vele valtani, csak 1 gond van. Igazabol en utalom a tokot, meg nem is illik hozzam. Lehet egyeni velemeny, de szentem vagyunk ezzel igy meg egy paran. Azert koszi az alternativat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest