Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#9101) knyitogato válasza zack (#9100) üzenetére


knyitogato
őstag

Én pl. biztos, hogy nem cserélem le ezt a telefont szerintem még 1-1,5 évig. Egyszerűen mindent tud villámgyorsan, ami kell. Nem látom, mennyivel adna nekem többet napi használatban egy újabb teló. Az S3-ra nagyon kíváncsi vagyok, és biztos, hogy megnyomkodom majd, de nem hinném, hogy olyat mutatna majd, ami miatt el akarom adni az S2-met.

(#9102) zack válasza knyitogato (#9101) üzenetére


zack
nagyúr

De még ha olyat is fog tudni...Megvárod amig megjelenik, és utána mérlegelsz mi mit ér meg. Ezt így kell csinálni. Előre semmit sem szabad eladni, mert csak a koppanás éri az embert. Pláne a mai világban.
Ha meg nem lesz annyira nagy durranás az S3, még mindig meg lehet tartani az S2-öt. ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#9103) Urmy válasza F-ECT$ (#9095) üzenetére


Urmy
tag

Miért evidens hogy cserélni kell ? 4 mag lesz bent és az mire lesz jó ??? Csak a HD kijelző az ami esetleg megdobogtatná a szívem de azért kiadni +80k-t..??
Nekem amire szeretném használni simán elég lehet az S2-is.
Az uj HTC-nek láttam a paramétereit, attól nem hugyoztam össze magam, a kijelző minősége meg nem csak a felbontástól függ.
Szóval szerintem ne add el, ezek a 4 magosok már csak parasztvakítás lesznek, ilyen teljesítmény és kijelző mellett félnaponta kell majd töltögetni..

[Samsung] Galaxy S22 Ultra & S20FE & Galaxy Watch 4 & Tab S8+ & Buds Live

(#9104) C.Brigante


C.Brigante
veterán

aki most eladja az s2öt az s3-ra várva, azt a munkahelyén sem az eszéért fizetik gondolom...

(#9103) Urmy: "ilyen teljesítmény és kijelző mellett félnaponta kell majd töltögetni.."
ezt gondolom csak viccnek szántad! A 4 mag nem azt jelenti ám, h kifogyaszt a gatyádból! A 6 magosokat meg csak hálózatról lehet majd használni? Nem a fogyasztás lesz ott a probléma, nem lesz ott semmilyen probléma, egyész egyszerűen nem éri meg az árát amit megjelenéskor fognak kérni érte!

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#9105) ForRedGlory válasza Urmy (#9103) üzenetére


ForRedGlory
félisten

"Szóval szerintem ne add el, ezek a 4 magosok már csak parasztvakítás lesznek, ilyen teljesítmény és kijelző mellett félnaponta kell majd töltögetni.."

Látom, Te is csak a hülyeséget tudod szajkózni...

(#9106) Rotate válasza C.Brigante (#9104) üzenetére


Rotate
veterán

Blero még kb 2 hónapja eladta :D

(#9107) Gizmo94 válasza C.Brigante (#9104) üzenetére


Gizmo94
veterán

Köszi. :D:D

(#9108) Urmy válasza ForRedGlory (#9105) üzenetére


Urmy
tag

Miért ebbe mi a "hülyeség" ? Tessék cáfolj meg. Iszom szavaid.

[Samsung] Galaxy S22 Ultra & S20FE & Galaxy Watch 4 & Tab S8+ & Buds Live

(#9109) agabe válasza zack (#9100) üzenetére


agabe
addikt

szerintem is később érdemes eladni az s2 -őt, mert addig is örömmel használhatod, míg egy gagyibb másik meg tényleg nem ad olyan élményt...nyáron viszont félek nem lesz még 140ezer körül a GS3 -as...hiszen akkor lesz először majd elérhető hivatalosan...nem is biztos, hogy nyár elején, és én jóval feljebb lövöm a kezdő árat függetlenül (esetleg szolgáltató bekaciózhatja), így ősznél előbb nem tartom reálisnak 140körüli független árat (hivatalos garisat, a sufni gsm szürkékről ne is beszéljünk), viszont akkor se lesz nagyon gyenge az s2-es ára...az még karácsonyig bőven eladható lesz 60-70 körül...ha megnézed most mit kapsz 60-ért használtan hát lehidalsz (SGS1 -et, meg nexus s- t), mert azok már túlértéketek, főleg annak tükérben, hogy kezdenek megjelenni 90alatt gyári garis független s2 -esek. (tegnap is láttam aprón).
Műszaki cikkeknél ha a legújabbakat akarja valaki használni, akkor mindig bukó...ezt be kell kalkulálni, és nem foglalkozni vele. Ha megvan rá a lé, akkor élvezni kell és kész.

[ Szerkesztve ]

(#9110) WaterWave válasza Urmy (#9103) üzenetére


WaterWave
veterán

egyetlértek...
max 2200-es akut kaphat az s3-ha tartani akarják a vastagságát... félnapot nem bír ki vele, bár ez is relatív, mert ki mire használja, aki csak elpötyög rajta időnként meg telefonál az 1 nap, aki kihasználja mindenhogy (videok, zene, telo, net, 3-4g) annak bizony fél napot se...
alap 1650 es aksival az s2 6 órát bir ki úgy, hogy végig videot nézel, ami hát eléggé karcsú, a 2000-es aksival +20% ot nyersz ami kitolja max 7 óráig...

s3 meg köztünk szólva egy kérdőjel, eleve a május 22 megjelenés is kérdéses... arra nyugodt szívvel rádobhatunk 2-3 hónapot, mig a boltok polcaira kerül, tehát leghamarabb is augusztus-szeptember vásárolhatod meg csillagászati összegért, addig az s2 tartja az értékét
szóval van még idő :DD

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#9111) Rotate válasza Gizmo94 (#9107) üzenetére


Rotate
veterán

küldtem hozzád egy potenciális vevőt :) illetve csak mondtam h nézzen be :)

(#9112) C.Brigante


C.Brigante
veterán

elnézést ha valakit megbántottam a véleményemmel! :) Akit megbántottam vele esetleg az is érzi a tudatalattijában, h csak az újdonság vonzza őket és nem a szükség!

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#9113) ForRedGlory válasza Urmy (#9108) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Esetleg ha tudnád, a 4 magos processzor kevesebbet fog enni, mint a jelenlegi két magos processzorok, két okból kifolyólag: "kicsit" gyors ütemben fejlődik a technológia, lásd csíkszélesség, másrészt a 2 mag ugyanazt a feladatot mondjuk 50%-os terheltség mellett tudja megoldani, a 4 mag pedig 25%-on vagy annyin sem. A többit rád bízom, olvasgass mielőtt baromságokat írsz. Gugli a barátod, ez mind le van írva. Segítek :U

[ Szerkesztve ]

(#9114) ToMmY_hun


ToMmY_hun
senior tag

Egy tipp azoknak, akik szeretik magukénak tudni a legújabb telefonokat, de nem akarnak sokat költeni: Várjanak egy fél évet, mielőtt megveszik a telefont. Én sohasem a piac legújabb telefonját veszem meg - egyrészt azért mert drága, másrészt azért mert akkor még nagyon kicsi a támogatottsága alkalmazások terén, lehetnek hibák a gyári rendszerében illetve ha androidról beszélünk, akkor nagyon kevés rom is lesz rá kezdetben. Én idén januárban vettem a GSII-met és tetszett, hogy rengeteg romot találtam hozzá, minden alkalmazás futott és így tovább...
Szerintem igenis lesz értelme a 4 magos telefonoknak. Ilyen hardver mellett biztosan brutális grafikával rendelkező játékokat dobnak majd piacra, de arra tuti várni kell jópár hónapot. Én majd akkor szerzek be egy olyan készüléket, ha már tele lesz a piac az előbb említett játékokkal és a készülék ára is lefelé mozdul el. Addigra kiderülnek az esetleges hardveres gyengeségei a GS3-nak, az HTC-nek és máris könnyebb lesz dönteni is. :)

C programmers never die, they are just cast into void.

(#9115) Sógi


Sógi
addikt

Bettebatterystatban az audioout_01 a wakelock-nál ez mi is :F

(#9116) mycso válasza ForRedGlory (#9113) üzenetére


mycso
veterán
LOGOUT blog

Ez így értelmetlen..
Szerintem arra gondolt a kolléga, hogy semmi kézzelfogható nincs még róla, ilyen gugli, meg 1-2 akármilyen oldalakon megjelent infóknak meg nembiztos, hogy érdemes bármit is elhinni (természetesen előfordulhat az ellenkezője is).

Tehát amíg nincs róla kézzelfogható, addig felesleges ezen vitázni, hogy melyik a jobb. Jelenleg az S2 jobb, mint az S3, mivel az utóbbi nem létezik...

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#9117) ForRedGlory válasza mycso (#9116) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Már hogy lenne értelmetlen? Keress már rá a fogyasztásra... Attól hogy nincs S3 még van 4 mag... Nem hiszem hogy összefüggés lenne az S3 és a 4 mag között. Előbb hülyeséget linkeltem, az csak a 2core volt, ez a 2core vs. 4core

[ Szerkesztve ]

(#9118) C.Brigante válasza mycso (#9116) üzenetére


C.Brigante
veterán

viszont a htc 4 magvasaiból már lehet hozzávetőleges konzekvenciát levonni! szvsz

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#9119) horvathkrisz


horvathkrisz
addikt

Szerintem akinek lesz ra penze es tetszik neki majd az S3, az valoszinü venni fog es nem az fogja erdekelni hogy mennyit bukik az S2-n, vagy hogy mennyiert tudja majd eladni -felteve ha egyaltalan el akarja... ;)

Persze lehet itt magunkat nyugtatgatni hogy "ezert nem eri meg" meg "azert nem olyan jo mint amennyibe kerül" , de azert valljuk be ha nem ugy lenne ahogy, sokan gondolkodas nelkül vennenek.

Masreszt meg a Samunak is, mint sok mas cegnek ez az üzletpolitikaja, megjeleneskor 1xx %-os haszonnal ertekesiteni a termeket. Müködik, legfeljebb nem Magyarorszagon.

(#9120) Rotate válasza Sógi (#9115) üzenetére


Rotate
veterán

passz, nekem is 1,5% de nem merül a telefon... az az érdekes, hogy ICS óta füles sem volt bedugva :D

(#9121) zack válasza ForRedGlory (#9117) üzenetére


zack
nagyúr

Ha úgy lesz ahogy írod, elvileg nem is kellene nagyobb akksi. Nem akarok nem létező dologról vitázni, de szerintem többet fog fogyasztani csíkszélességtől függetlenül egy 4 magos teló 720p kijelzővel.
Ennek ad bizonyságot a hírekben felröppenő 2200-2300mAh aksi is.
Nem tennének bele nagyobb aksit ha nem lenne muszáj. ;)
meg aztán itt lesz még a 4 magos proci passzív hűtésének a megioldása. Oké hogy kerámia, meg jó hővezetés, de nem biztos hogy egy 40-50 fokos telefont szeretnék fogni a kezemben pl. egy játék közben. :U Szóval erre a részére is kíváncsi leszek.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#9122) Urmy válasza ForRedGlory (#9113) üzenetére


Urmy
tag

Háát minden marketing szöveget azért szerintem te se nyalj be. Főleg ne higgy el mindent amit a neten írnak, sőt a képeknek se mindig ;)
De még ha tegyük fel így is lenne, akkor is inkább ebből a szuper uj prociból kéne 2 magot belerakni, az akkor tényleg kevesebbet fogyaszthatna.
Egyébként amit leírok nem "baromság" hanem tapasztalat, tudod fejlődik a technika de mégis 10 éve egy high tech pc 250wattos táppal ment most már 1000 körüliek vannak.
Pedig csöppet javult a gyártástechnika.
De te olvasol neten.. tv-t is nézel ? Intelligens mosóporok is megvannak ? :)

[Samsung] Galaxy S22 Ultra & S20FE & Galaxy Watch 4 & Tab S8+ & Buds Live

(#9123) ForRedGlory válasza Urmy (#9122) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Ok, már bocs, de *****-okkal nem fogok vitázni evidens dolgokon. Akkor itt fejezzük be.

[ Szerkesztve ]

(#9124) agabe válasza C.Brigante (#9112) üzenetére


agabe
addikt

Szerintem nem bántó...én tudom, hogy csak az újdonság vonz...szeretem őket ;)
Ha íyg nézzük az s2 -es sem szükséges még ma sem, mivel S1 -es és Nexus S (igaz némi ügyeskedéssel) tud hasnloó smooth-ságot, és rá lehet bírni, hogy minden játék fusson, mert nagyon jó a közösségi támogatása, szóval mindenki aki most itt van a topicban már az is szükségtelenül erős hardvert használ...akár 8 hónap óta folyamatosan...de akkor sem cserélném le én sem.
Ha logikusan vásárolnánk, akkor másfél éve sgs1 (vagy nexus s) és idén váltanánk SGS3 -ra.
Ha s2-ről váltanánk logikusan, akkor jövő nyáron S4, addig meg az S2...de hányan vásárolnak logikusan ? :D és legtöbben nem a villogásra használják szerintem a fórumtársak közül, hanem az igény (és nem csak a fogyasztói társadalom rossz hatása miatt) az újabb érdekességre hajt minket.

(persze a fenti típusoknak megfelelő más gyártó termékeit is be lehet helyettesíteni, nem kell samu vonalon maradni mindenképp, de az S szériát azért nagyon eltalálták eddig, és ha nem is mindenkinek azok jönnek be, azért ők a legjobbak között tartják számon)

[ Szerkesztve ]

(#9125) Urmy válasza ForRedGlory (#9123) üzenetére


Urmy
tag

NÉzd a gond nem az hogy esetleg kijavítasz, könnyen lehet hogy jobban értesz ehhez mint én, inkább a stílus zavaró ahogy teszed.
Én tapasztalatot írtam, a gyártók erősen rámentek a teljesítmény fokozására a készenléti idő rovására. Kétlem hogy a 4 maggal ez fordulni fog ^^ ez egy vélemény nem több, akár még tévedhetek is.

[Samsung] Galaxy S22 Ultra & S20FE & Galaxy Watch 4 & Tab S8+ & Buds Live

(#9126) tesopapa válasza ForRedGlory (#9113) üzenetére


tesopapa
aktív tag

Amíg nem tapasztaljuk élőben, addig érdemi következtetést nem vonhatunk le,de a tapasztalat neked adhat igazat.Lásd i9000 GS1 egymagos procival 1500mAh akkuval kb ugyanazzal az üzemidővel rendelkezik mint az S2.

(#9127) Sógi válasza Rotate (#9120) üzenetére


Sógi
addikt

Tényleg érdekes, nekem első helyen áll 2,4%-al 15 óra után...
Végül is nem izgat, ha nem merít :)

(#9128) animoo válasza zack (#9121) üzenetére


animoo
senior tag

Ez erdekes kerdes tenyleg,hiszen az asztali gepekben is van eleg rendesen holeadasa az izmosabb prociknak...

Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."

(#9129) C.Brigante


C.Brigante
veterán

mhl adapetres megjelenítés másnak sem jó ics alatt???

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#9130) agabe válasza tesopapa (#9126) üzenetére


agabe
addikt

hát igen...de a proci használatát természetesen a kijelző is befolyásolja csak az alap rendszer futtatásakor is, és S1, meg S2 felbontása ugyanaz, így arra nem kell több procierő, mig S3 -nál már igen..de tényleg meglátjuk. Sztem hasonló lesz az üzemideje mint s2-nek...ennél lejjebb nem adhatják már, legfeljebb tényleg 2200-as akksi lesz (nagyobb lesz a méret, akkor vastagítás nélkül is belefér...bár én reménykedem még kicsit az s2-esnél nem nagyobb méretben...hátha megoldják)

(#9131) Gizmo94


Gizmo94
veterán

A helyi hatalom hirdetésnek ítélte az érdeklődésemet, és törölte. Egyúttal figyelmeztetésben részesítettek. Vicc.:)

Köszönöm annak, aki idehívta a moderátort, aki tette a dolgát. :R

(#9132) zso73 válasza ToMmY_hun (#9114) üzenetére


zso73
veterán

Miért telefonon akarsz játszani brutális grafikával ? HDMI kimenet, és USB billentyűzettel, adapterrel telefonon ? Akkor XBOX,WII, PC kell ? És azok fél árban megállnak....... ;]

Jó akkumulátor kellene már csinálni a gyártóknak !!

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#9133) Szelley válasza C.Brigante (#9129) üzenetére


Szelley
senior tag

Ha hétvégéig nincs válasz, én akkor tolom fel az ics-t és megnézem majd!

(#9134) exelsior1


exelsior1
senior tag

Na szép, már eltelt egy hét, és még nincs ICS a T-s SGS2-őkre. Persze, megbánni nem fogom, hogy spóroltam egy csomó pénzt azzal, hogy függőt vettem :D, de azért, jó lenne, ha nem szöszölnének annyit vele.

Galaxy S10

(#9135) tesopapa válasza agabe (#9130) üzenetére


tesopapa
aktív tag

Full igazad van a kb. 3x annyi pixelhez sokkal több szufla kell :R , de itt az előzőekben csak a procira hegyeződtek rá a srácok (2 core vs. 4 core). Erre írtam én a fentieket. Pont a hasonló körülmények között teljesített fogyasztások így a mérvadóak :) .

(#9136) Gizmo94 válasza Gizmo94 (#9131) üzenetére


Gizmo94
veterán

Mivel nem lehet válaszolni a levelükre amiben közlik, hogy figyelmeztetést kapsz a semmiért, így a szabad véleménnyilvánítás jegyében ide másolom be köszönetemet, hátha ezért is idehívja valaki a moderátort és sikeresen kibasznak. Mindenesetre szó nélkül nem hagyom, mert sértőnek találtam az eljárást.

OFF topic:

"
Köszönöm a kedves gesztust, egyúttal megjegyzem,hogy kurva rendesek vagytok.

Esetleg nem lehetett volna néhány szóban figyelmeztetni és úgy letörölni az állítólagos " hirdetést" , hogy ez így nem ok és legközelebb erre ügyelj?
Nem tudom ki csődített oda mint moderátort, melyik frusztrált seggfejnek baszta a szemét az érdeklődésem a telefonom árának irányában, de a prohardveren kicsit hajlamosak vagytok istent játszani, mintha hülyegyerekeket terelgetnétek elnézően-jobbra-balra.
Ez számomra enyhénszólva is gusztustalannak tűnik.

Eléggé felnőtt vagyok ahhoz, hogy ha hirdetést akarok feladni, akkor azt a megfelelő rovatban teszem, mert ráadásul ingyenes. De ha ez nektek jó volt valamiféle hatalomfitogtatásnak és ettől jobbat élveztek estére, akkor ok, megvolt, remélem, elégedettek vagytok vele.
Azt hiszem, kicsit objektívebben kellene működni, dehát egy rendőrállamban mit várjon az ember? mindenki ott él a négyzetméter hatalmával ahol tud és ettől lesz több. Gratulálok.

Üdvözlettel:

Gizmo 94"

ON topic:

Köszönöm annak aki tette, de ne küldjetek vevőjelölteket, mert nem szándékozom megsérteni az " alapelveket" , sem a szabályzatot :P

[ Szerkesztve ]

(#9137) bence007


bence007
tag

Sziasztok!
Lp7-hez fel lehet tenni a magyar nyelvet?Ha odinba beteszem a multicsc-t működni fog?kell mást is csinálni esetleg?

[ Szerkesztve ]

(#9138) conanabarbár válasza tesopapa (#9135) üzenetére


conanabarbár
aktív tag

de gondolom,a kijelző fogyasztása csökkentése érdekében is bevetnek új trükköket! hyper super amoled+++++
:DDD

Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...

(#9139) ToMmY_hun válasza zso73 (#9132) üzenetére


ToMmY_hun
senior tag

Nem mondtam, hogy akarok, nekem a kedvenc játékom a Flight control :) De ha belegondolsz, akkor egy mostani grafikával rendelkező játék is nagyobb hardverigénnyel fog rendelkezni, ha natív felbontásban szeretnéd játszani egy fullhd kijelzőn.

[ Szerkesztve ]

C programmers never die, they are just cast into void.

(#9140) Gizmo94 válasza C.Brigante (#9112) üzenetére


Gizmo94
veterán

Amíg lehet, írok. :)
Engem nem bántottál meg, valóban azért veszek ilyen telefonokat, mert érdekel,hogy mit tud, amíg újdonság, szétnyomkodom, megpróbálok kihozni belőle mindent amit tud, tehát az újdonság varázsa vonz egyedül, használati értéke nekem nem sok telefonálás céljára, mert nagy, otromba tepsi, nem fér el sehol. Továbbá igyekszem vigyázni is rá az értéke miatt, ez pedig akár idegesítő is lehet. Jobban szeretem azokat a tárgyakat, amiket hajigálhatok nyugodtan, praktikusak és csendben működnek.:) De a legújabb mindig érdekes, amíg mindent meg nem un rajta az ember.:)

(#9141) agabe válasza Gizmo94 (#9136) üzenetére


agabe
addikt

nemtom kinek szúrhatta a szemét, és maguktól is ránézhettek a mod-ok, de nekik ez a dolguk...nehéz lehet eldönteni mi az ami a szabályok szerint nem megengedett, ha a határon mozog, és szerintem egyáltalán nem játszanak istent, csak belátásuk szerint a legjobban betartatják a szabályokat.
Hidd el sokkal rosszabb lenne, ha nem lennének, mert szétesne a fórum.
Sztem ne vedd személyesre a dolgot...ez van nem nagy ügy.
Én is kaptam figyelmeztetést, mert túl gyorsan írtam be egymás után, és nem szerkesztettem a hozzászólást...egyrészt ez a szabály, másrészt van is értelme, bár először nem értettem mit csinálok rosszul, de ne a mod-okra mérgelődj, mert kapnak így is sok hideget-meleget (főleg amikor átmenetileg pl. megváltozott a design ;] ) ...többet mint megéredemelnek, de ez meg persze az ő problémájuk, ők vállaltak moderálási szerepet.

(#9142) zack válasza Gizmo94 (#9136) üzenetére


zack
nagyúr

Kár volt betenned. Tele van személyeskedéssel. Ebből banán lesz. :U
Túl kellett volna lépned ezen. Figyelmeztetést már én is kaptam, ez szinte semmi, és nyoma sem marad.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#9143) ToMmY_hun válasza zack (#9142) üzenetére


ToMmY_hun
senior tag

Volt valakinek problémája a Wanamlite LP7 romjával? Nekem tegnap nem engedte elindítani a kamerát, de nem a media scan miatt. :U

zack: végre megértük, hogy csitítgatod a jónépet, riszpekt ezért! :C

C programmers never die, they are just cast into void.

(#9144) tesopapa válasza conanabarbár (#9138) üzenetére


tesopapa
aktív tag

Gondolom az a technológia is ugyanolyan ütemben fejlődik. :D

(#9145) csabicska


csabicska
senior tag

Marketből nem tudok tölteni :403-mas hiba.
Szerintetek? :N

-Galaxy S20 - The best-

(#9146) C.Brigante válasza Szelley (#9133) üzenetére


C.Brigante
veterán

közben megoldódott! (kell neki a hálózati delej, h működjön az adapter lol)

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#9147) Gizmo94 válasza agabe (#9141) üzenetére


Gizmo94
veterán

Nem a modokra mérgelődöm, hanem magára az eljárásra, hogy annyira hülyének néztek, hogy burkoltan itt akartam volna hirdetni.

Természetesen nem a modokra vagy modra haragszom, mivel moderálásra szükség van, ez tény.
Hát ha ban lesz, ban lesz, akkor addig nyilván nem írok, ha meg végleges lesz akkor többet sem írok. Viszont kussolni sem szeretek, az igazságtalanságot meg rühellem.

(#9148) C.Brigante válasza Gizmo94 (#9140) üzenetére


C.Brigante
veterán

ezzel kb. én is így vagyok de már erre is idegesítően vigyázok és ez fáradság is egyben! :)

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#9149) tesopapa válasza Gizmo94 (#9136) üzenetére


tesopapa
aktív tag

A MODKER topikban megtalálod , ha keresed. Ez nem szimpi nekem sem , ezt egymás között simán le lehetne zongorázni és nem hoznánk a másikat kellemetlen helyzetbe.

[ Szerkesztve ]

(#9150) Gizmo94 válasza tesopapa (#9149) üzenetére


Gizmo94
veterán

Nem keresem. Amit akartam az eljárással kapcsolatban, leírtam. a moderátorral nekem semmi bajom, nem is ismerem. A módszert sérelmeztem csak.
Nem hoztam kellemetlen helyzetbe senkit, maximum engem hoztak. Mostmár azt is tudom, ki, thx. :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.