Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#6051) migabi24 válasza mycso (#6050) üzenetére


migabi24
nagyúr

+1

(#6052) ERPY válasza zeroo5ux (#6048) üzenetére


ERPY
őstag

Szerintem ez annyit jelent, hogy legalább egy, de inkább két erős hónapon belül biztosan nem lesz semmi. Ha jól állnának vele, akkor kimondanák hogy csúszunk, de még ebben a hónapban, vagy egy hónapon belül, de mivel nagy a titkólózás, valszeg ebből még hónapok lesznek. Erről ennyit:

Szerintem lassan tényleg hanyagolhatjuk az ICS témát nyárig.

[ Szerkesztve ]

(#6053) leslien


leslien
nagyúr

minek idegesítse magát Samsung már a díjat megkapták majd lesz ics,
de minden területenezt csinálják az összes szórakoztató elektronika :W

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#6054) trobi28


trobi28
addikt

Nem azért szeretném én is az ICS-t mert új meg ettől lessz merevedésem meg stb hanem mert kipróbáltam a bétát és jó lessz,jobb mint a GB sok szempontból.
Azért vagyok mérges a Samsungra mert letojja nagy ívben hogy rohadt sok S2-őt adott el és ebből rohadt sok bevétele származott,na meg ugye jelenleg ez a csúcs készüléke és mégis gondolom több energiát fordít az S3 befejezésére ( 2-szer se mondom hamarabb lessz arra ICS,hacsak már nincs kész a teszt asztalon (?) mint az S2-re ) ,holott ha korrekt lenne akkor az emberei nagy részét rá állitotta volna hogy 1 tartsa az ígéretét,2 nemá hogy lassan a legutolsó kínai tákolmányon is ICS szaladgál :Y
Mikor jelentette be a Google az ICS ???
Nem akarok nagyot mondani de közel lesz az 1 éves szülinapja az ICS-nek mire nekünk hivatalosan rá kerül a vasra ami szerintem több mint GÁZ egy ekkora cégtől mint a Samu.

Addig "játszik" ő is ezzel mint úgy jár mint a HTC. Amikor kijött a GB akkor kijelentették hogy sok készülékre nem lesz elérhető,köztük volt 1-2 nem olcsó darab is.Bele telt fél évbe és mit olvasok?: a HTC-nek elég jelentősen vissza estek az értékesitési mutatói :K
Vajon miért?Most mintha hamarabb kész lenne a frissítésük.Tanulnak ezek csak lassan. :K

Sokan viccnek vették amit reggel írtam de ha csak magamból indulok ki akkor ha ápr 1 -ig nem képesek kiadni 2-án veszek 1 HTC-t.És elhihetitek sokan lesznek még akik nem nagyon örülnek ha hülyére veszik őket nem kevés pénzért.

Nem igazán tetszik a formájuk de ez nálam elvi kérdés.
Ha a Samsung leszarja hogy nem kevés pénzt kifizettem a készülékére de őt csak az érdekli hogy minnél hamarabb kaszáljon a következőből akkor én nem kérek ebből az üzletpolitikából. :(

Bocs ha hosszú voltam csak azért akartam megosztani ezt hogy tisztán lássanak azok akik olyant írnak hogy "hiányzik a FaceUnlock?" :R

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#6055) Rotate válasza Psytech (#6049) üzenetére


Rotate
veterán

2x-re ősszel sem lesz még kinn, szóval... :D

(#6056) Piwi válasza Psytech (#6049) üzenetére


Piwi
addikt

az én szemem csak nevet :D komolyan mondom mintha az oviban lennénk..ennyit sírni egy rom miatt :DDD :D :DD

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#6057) ha3fis válasza Psytech (#6049) üzenetére


ha3fis
tag

Danny azért ott a végén megjegyzi, hogy megpróbálja kihúzni a bennfentesekből a pontos dátumot, meg ha lehet, adjanak még egy bétát (mármint a Samuék).
Ha tényleg lesz még egy béta, akkor lehet sejteni, hogy áprilisban se nagyon lesz kész....
Lehet, hogy még várnak és egyből kiadják a Jelly Bean-t is :D

[ Szerkesztve ]

(#6058) trobi28 válasza Rotate (#6055) üzenetére


trobi28
addikt

Az igaz de Öregapám talicskájára sem pedig azt is egy kb LG nagyságrendű cég gyártotta.

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#6059) Psytech válasza trobi28 (#6054) üzenetére


Psytech
senior tag

Rövidebb leszek, mint te voltál, de teljes mértékben egyet értek veled. Azért áldoztam ennyi pénzt Samsungba, mert hittem, hogy ha már ez a legjobb készülék, akkor tudni fogják a dolgukat és elsőnek mi kapunk ICS-t. Nehogy már ne tudják úgy összehozni, hogy nekik mindenkinél hamarabb rendelkezésre állt a forráskód, hiszen a GN-t is ők rakták össze.

(#6055) Rotate tudom, ezért is vagyok most S2 tulaj már és nem 2X :D csak amikor azt megvettem, nem számoltam azzal,hogy így magával ragad a dolog :DD

(#6057) ha3fis jaja, olvastam. Ezért is írtam, hogy ha Danny-ék kapnak egy újabb bétát, akkor lesz mit tesztelni :))

(#6056) Piwi valahol igazad van... De nálam pl nem a rom miatt megy a "sírás". Hanem elvi alapon. Felépítik azt a presztízst, hogy igen, az S2 a legjobb telefon. Utána meg nézzük meg mi van, amikor jelentős frissítésről lenne szó, akkor "cserbenhagyottnak" érzi magát az ember. És igen, én is használtam az LPH-t is, nekem egy dolog nem tetszett, nem volt elég gördülékeny. Scrollozás közben mintha valami fékezte volna a kijelzőt :D

[ Szerkesztve ]

(#6060) rauley válasza Piwi (#6056) üzenetére


rauley
tag

Pláne úgy,hogy az LPH tulajdonképpen teljesen jól használható,nálam lényegében hibamentesen fut már pár hete.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.

(#6061) szasza87


szasza87
tag

Az én szemem pedig csak álmos! :D Igazából annyira nem lepett meg ez a hír!
Tavaly ugyanez ment mikor az S1-re vártuk a GB-t! :D
A KI4 tökéletesen megfelelő mindenre, akinek pedig hiányzik az ICS az felrakhatja a bétákat!
Régen a 3310-re sem volt frissítés és mégis mindenkinek az volt! ;] (persze tudom nem egy kategória)

(#6062) trobi28


trobi28
addikt

Pont az ICS miatt nemrég kicsit utána jártam a dolgoknak.Van 1-2 programozó ismerősöm és megkérdeztem tőlük hogy meddig tartana 1 ilyen készülékre portolni az ICS-t ha meg vannak a forrás kódok.Mindenkitől kb ugyan azt a választ kaptam hogy ha rá tudnak állítani kellő mennyiségű embert (a Samunál ez nem hiszem hogy gond lenne kivéve ha kellenek az S3-hoz :F ) akkor 2 hónap alatt KÉNYELMESEN meg lehet csinálni és legyen még 1 hónap tesztelésre hogy minél kevesebb bug legyen benne és ennyi.
Erre mondom én azt ha a Samu Január vége fele azt mondja gyerekek megcsináltuk nektek akkor ok.De onnantól minden hét,hónap csúszással a szememben lejáratja magát mert nem akarja kiadni valamilyen oknál fogva,magyarul SZIVAT engem jó pénzért.

Mára befejezem :R

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#6063) trobi28


trobi28
addikt

Most hogy már kellőképpen felhúztam magam hadd válaszoljak azoknak is akik megkérdezik nap mint nap hogy "Minek az ICS hiszti?Ez a telefon úgy jó ahogy van"
Na hát azoknak mondanám hogy vegyék ki a tokból és HASZNÁLJÁK az S2-őt és hamar rájönnek ha lehull a lila köd hogy korántsem tökéletes ahogy ez így van,nagyon jó de nem tökéletes.
3 dolog ami nagyon zavar az S2-ben megléte óta.

1: Batterydrain (volt amikor nagyon megszivatott mert nem voltam tőltő közelben,beragadt 1 app,újraindít és lőn 35-ről 5 % töltöttség :W TUDTOMMAL SEMMIVEL NEM ORVOSOLHATÓ.
2: Kamera video felvétel normál fényviszonyok közepette.Ez az állandó fókuszálgatása az idegbajba kerget.Van rá 1-2 hack de amiket próbáltam nem használt.
3: Hangerő alapban nekem mindenhol halk 1 kicsit.Na ez szerencsére utólag orvosolható.

Szóval ezeket a hibákat nem javitották egyik GB sem,na én abban bízom hogy az ICS-ben már javitva lesznek és meg is van rá minden esély mert a 2 hét béta alatt ezeknek nyoma sem volt :K

Hangsúlyozom nekem ez a telefon az etalon jelenleg,szép,kecses és pörög mint a motolla,de az én szememben akkor lesz az év telefonja ha ezeket a hibákat javítják :K :R

Sehol senki? Bocs én is csak azért lógok itt mert dolgozom,meg mert morcos vagyok a Samura :D

[ Szerkesztve ]

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#6064) ERPY válasza trobi28 (#6063) üzenetére


ERPY
őstag

1. Batterydrain rosszul vagy hibásan módosított romok esetén van, eredeti samusoknál nem hiszem. (Sosem használtam eredeti gyári romot.)

2. Amit írsz abban igazad van, ezért ajánlgatom az LgCamera appot, azzal tökéletes, nem fókuszálgat össze-vissza, ráadásul nagyon precízen beállítható minden kis érték, és jóval jobb minőséget produkál, mint a gyári kamera. Fényképezőre a tesztjeim alapján a gyári a legjobb.

Itt egy tesztvideóm, amin láthatod miről is beszélek. A kamera direkt van mozgatva, és a sok kis ágba se hal bele a fókusz.

3. A hangerőre nem tudok mit mondani, nálam minden szinten tökéletes, legyen az telefonálás, videónézés, csengőhang, stb.

Most visszatettem a GB romomat, és 15 perces xarás alatt azt kellett megállapítanom, hogy nem nem, ha béta is még de megy vissza az ICS. Mérföldekkel jobban bejön. És itt nem a kinézetre gondolok, mert nekem ugyanúgy néz ki az ICS is mint a GB, hanem összességében. Netezni pedig, mivel 99%-ban ezt a részét használom sokkal jobb az ICS.

[ Szerkesztve ]

(#6065) bence007


bence007
tag

Arról nem is beszélve, hogy van egy Galaxy Note is, ami aztán tényleg prémium készülék!Tényleg nagy blama Samsung számára, hogy nem tudja/akarja kiadni az ICS-t!Ha már az ember kifizet ennyi pénz egy ilyen készülékért, joggal várhatná el, hogy ugyan legyen már rá elérhető a legújabb android verzió!Én személy szerint kezdem elveszteni az android iránti bizalmamat, mert ez a fajta verziók közötti töredezettség semmi jóra nem vezet... :(

(#6066) smoli


smoli
aktív tag

Kicsit már unalmas olvasni, ezt a "szakmai" topikot. Tényleg mintha óvodában lennénk, gyakorlatilag alig van érdemleges hozzászólás, napok óta csak a rinyálás az ICS miatt. :W
A hozzászólások 2/3-át simán kigyomlálhatná valamelyik moderátor.

(#6064) ERPY +1

[ Szerkesztve ]

(#6067) znagy69 válasza ERPY (#6064) üzenetére


znagy69
őstag

+1

(#6068) zseko válasza Psytech (#6059) üzenetére


zseko
veterán

+1, az elvi része miatt megy a dühöngés. Bár én egy kamera javulást várok tőle, meg a beépített forgalomszámláló ami még tetszene, a "FakeUnlock" meg egyebek különösebben nem érdekelnek.

HR24.hu

(#6069) trobi28 válasza smoli (#6066) üzenetére


trobi28
addikt

Amiről írtam szerintem az S2 érinti.Ha zavar ne olvasd.

ERPY:

1: Gyárit használtam 2 hónapig amiután megvettem,ott is elő fordult sajna.
2: LG Kamera nálam nem működött rendesen.Volt hogy felvettem valamit és nem volt sehol.
3: Lehet hogy én vagyok siket :K

Nézem a teszt videódat és ilyen körülmények között nekem is ilyen,eddig ok is de pl nappal 1 szobában (tehát még nincs lámpa) na ott fokuszálgat rendesen.

[ Szerkesztve ]

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#6070) ERPY válasza trobi28 (#6069) üzenetére


ERPY
őstag

Ha érdekel, szívesen segítek privátban beállítani az LgCamot. Én nap mint nap használom, gyerekek miatt stb, szal nem 2 percet ment már a telómon.

[ Szerkesztve ]

(#6071) F-ECT$ válasza ERPY (#6070) üzenetére


F-ECT$
titán

Szerintem jöhet ide is egy kis guide.

Dive ever, work never.

(#6072) trobi28 válasza ERPY (#6070) üzenetére


trobi28
addikt

Köszönöm rendes vagy de már nincs türelemem a GB-et pofozgatni.
Használom így ahogy van még egy kis ideig aztán ha nem jön az ICS akkor váltok.
Nem katasztrófa,szerencsére van választék a piacon :K :R

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#6073) smoli válasza trobi28 (#6069) üzenetére


smoli
aktív tag

Nem a te hsz.-edre reagáltam a hozzászólásomban, nem is neked címeztem, tehát ne személyeskedjünk.
A te felvetéseddel kapcsolatban, meg ERPY fórumtárs 6064-es hozzászólását méltattam, egyetértésem jeléül.

(#6074) kungzi


kungzi
veterán

aki jobban benne van a mobilos dolgokban az rám írna privátban. sürgős lenne. efs mappa, stb a téma

[ Szerkesztve ]

(#6075) trobi28 válasza smoli (#6073) üzenetére


trobi28
addikt

Én kérek elnézést de magamra vettem mivel én is "rinyáltam" :R

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#6076) znagy69 válasza smoli (#6073) üzenetére


znagy69
őstag

Én teljesen egyetértek Veled és már én is írtam erről. Az igaz, hogy amit a samsung vagy google csinál az ICS-el az vicc. De ez a várakozás is az már mint ahogy teszik sokan. És ezért a telefont szidni meg badarság. De akinek ez így nem tetszik tényleg van alternatíva. Én minden estre maradok S2-nél.

(#6077) zseko válasza ERPY (#6070) üzenetére


zseko
veterán

Jó neked, hogy nálad működik. Nálam semmit sem vesz fel. A free verziót próbáltam, kapott is 1db csillagot. Elindítás után kifagy a kijelző, ami addig tart amíg meg nem állítom. Csinál egy több 10 megás nagy semmit. Az 1920x1080 eleve nem is támogatott.

HR24.hu

(#6078) Szelley


Szelley
senior tag

Sziasztok! ICS hogy áll? Mikor jön ki? :DDD

(#6079) conanabarbár válasza ERPY (#6070) üzenetére


conanabarbár
aktív tag

hello! nekem is tudnál priviben dobni egy kis beállítósdit? előre is köszönöm! :R

Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...

(#6080) Richard! válasza Szelley (#6078) üzenetére


Richard!
addikt

most senki nincs olyan hangulatba... ;]

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#6081) conanabarbár válasza Szelley (#6078) üzenetére


conanabarbár
aktív tag

már rég kijött :Y !!! mi már a zselés szaloncukrot várjuk !!! :DDD

Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...

(#6082) Linkin


Linkin
senior tag

Kénytelen vagyok már énis beleszólni a témába egy osztálytársamnak van egy SGSII-je és azt se tudja hogy mi az ICS meg hogy milyen android van rajta annyit változtatott hogy Go launchert leszedett átvariálta rózsaszinre rakott alá vagy effekteket de kb mindenhova és nem laggolt meg semmi baja nincsen videókat is jól vesz fel meg minden pedig állandóan nyomogatja kb nincs olyan pillanat mikor nem nyúl hozzá van a galériájában van vagy 1000 kép és nem túlzok énis kipróbáltam és nem laggolt pedig 2.3.4-es droid volt rajta és úgy nem laggolt hogy ő nem ismeri a futó appok kilövését :P

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#6083) Psytech


Psytech
senior tag

Kövezzetek meg, de én az ICS-nél jobban várom most R2 délutáni romját :DD

(#6084) smoli válasza trobi28 (#6075) üzenetére


smoli
aktív tag

Ami miatt méltatlankodok: pl: (6078, 6080,6081)
Peace! :K

[ Szerkesztve ]

(#6085) trobi28 válasza Psytech (#6083) üzenetére


trobi28
addikt

Ha ez a kívánságod :DD

smoli: Ha nagyon ráérsz tedd azt.

[ Szerkesztve ]

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#6086) ERPY válasza F-ECT$ (#6071) üzenetére


ERPY
őstag

LgCamera általam használt beállításai. Bizonyos beállítások nem támogatottak a készülékünknél, szal azok babrálása hibát szülhet.

Nekem az alábbiak vannak beállítva, természetesen ezeket mindenki magának módosíthatja.

Nem rakom ide ki hogy ne foglaljon sok helyet, mivel kép formátumban van, de IDE kattintva megnézhetitek.

Én mindvégig ugyanezt a beállítást használom, max az 1080p-t teszem 720p-re. (Annak ellenére hogy ennél nem támogatottat ír, tökéletesen működik.)

Remélem tudtam segíteni.

Ugyanezen beállítások az LgCam 6.25-ös verziója óta tökéletesek ICS-re is. Az 6.25 alatti verziók nem működnek ICS-n.

[ Szerkesztve ]

(#6087) Piwi válasza Szelley (#6078) üzenetére


Piwi
addikt

kint van már :DDD

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#6088) znagy69 válasza Psytech (#6083) üzenetére


znagy69
őstag

+1

(#6089) Psytech válasza ERPY (#6086) üzenetére


Psytech
senior tag

Na, ez jól hangzik, kipróbálom. Bár én viszonylag keveset videózok telóval, nem biztos h fel fog tűnni a különbség.

(#6085) trobi28 Igazán segítőkész vagy, köszönöm :DD

(#6090) ERPY válasza Psytech (#6089) üzenetére


ERPY
őstag

Mivel a fókusz fixre van állítva, így nem fog elkezdeni homályosodni a kép, és mikor megnyomod a rec gombot, akkor befókuszál arra ami éppen középen van, és onnantól azt tartja. Gyakorlatilag 2 métertől ez a fókusz a végtelenig tökéletesen éles képet ad. Makrónál pedig csak a makrót tartja, de így ritkán használom.
A képminőséggel kapcsolatban a max határ a 25 megabit, bár ennél többet is belehetne állítani, de a teló ezzel az appal ennyit enged, ez fölé ne menjetek. A hang így 44khz 128kbites, szal ez is minden szinten tökéletes, a stereó módra nem lesz jó a videó.
Hírtelen ennyit róla, teszteljétek. Minden létező kamera appot kipróbáltam már, és ez mérföldekkel megelőz mindent.
A fotó része sem rossz, de a tesztjeim alapján a gyári egy árnyalatnyival jobb. De ezt is próbálgassátok.
Ez nem a progi reklámozása, még mielőtt valaki nekem esne, de ezzel az appal a maxot kilehet hozni a GS2 kamera lehetőségeiből.

Akinek persze nem jönne be, használjon mást.

(#6091) cundeyy


cundeyy
tag

Ejjj.

Itt olvasva az utóbbi bejegyzéseket ezzel az ICS-vel kapcsolatban, komolyan a sírás kerülget.
És nem azért, mert nem jön ki, hanem azért mert úgy sírnak egyesek, mint ha az életük múlna rajta.
trobi vagy 20-30 hsz-el fentebbi hsz-éhez csak annyit fűznék hozzá,
Hogy igen is add el, vegyél helyette HTC-t.
Mert gondolom Te az ICS miatt vettél S2-t, mert arra fog jönni xy időben.
Nekem nagyon az jön ki a kommentjeid alapján, és sok másokéból is.
Nem tudom mi bajotok van ezzel a telefonnal.
Én nem pakolgatok fel hetente új romot, néha 1-1 felszalad azt annyi.
Tudom használni hetekig, hónapokig is GB-vel. Valamiért nekem nincs ICS-re szükségem.

A fentebbi hsz alatt valaki írta, hogy nem kell annyira várni, mert semmi olyan nagy változás nem fog benne lenni, hogy attól magömlése legyen az embereknek.

Valamiért nekem nem tetszik az ICS, de gondolom most én egy kivételes eset vagyok.
Én azt sem bánnám, hogy ha nem jönne ki. Nem hogy nyavalyogni miatta itt napokon / heteken keresztül. Tényleg lassan olyan lesz ez a topik, mint egy ovis téma.

A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D

(#6092) leslien válasza cundeyy (#6091) üzenetére


leslien
nagyúr

ok aláírom,de ne oltogassanak :(

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#6093) R2D20208 válasza znagy69 (#6088) üzenetére


R2D20208
addikt

PÜ - k urak..

★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

(#6094) trobi28


trobi28
addikt

Ezután nem lesz több ICS hozzászolásom (jelzem eddig sem sürün "sírtam" érte)mert hiába hangsúlyoztam ki hogy ez egy jó készülék és miért lenne jó ha kijönne a frissítés számomra, (konkrét érvekkel alá támasztva) néhány embernek ez csak falra hányt borsó volt.( "oltogatás","azt sem tudom mi az az ICS de nekem nem kell" stb stb.

Átadom a terepet az olyanoknak akik hetente benéznek és megkérdezik: "Van már ICS?"
(Ahogy nézem ebbe a "szakmai" topikban ez jobban bele illik :P )

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#6100) mrsmile


mrsmile
csendes tag

Sziasztok,
Megszeretném kérdezni hogy a 2.3.6-os romot honnan tudom letölteni?
Válaszotokat előre is köszönöm
mrsmile

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.