Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
mfranky
őstag
válasz znagy69 #6297 üzenetére
A Google Play azt írja a felsorolt programoknál, hogy megvásárolva. Ha rámegyek magára a programra, azt írja, Telepítés. Mikor rábökök erre, akkor a Hibaüzenet: Az alkalmazás letöltése elutasítva, mert még nem vásárolta meg. De ha azt írja, h megvásárolva, akkor hogyan tudnám megvásárolni?
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz mfranky #6303 üzenetére
Akkor ír ilyet, ha nem a Store-ból telepítetted fel eredetileg az alkalmazásokat. Így van például akkor, amikor a Gameloft oldaláról veszed meg a játékot és nem a Store-ból. Megoldás: Alkalmazás törlése, majd telepítés a Store-ból. Természetesen ott újra fizetned kell érte.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
ERPY
őstag
válasz mfranky #6306 üzenetére
Ennek semmi köze hogy szemetelt-e, vagy sem. Ez egy hiba, sztem idővel javítják, nagyon sokaknak van ezzel problémájuk.
(#6301) sterby79:
Mondjuk a marketből.(#6300) kecsetihunor:
R2-t tiltották, szal itt nem éred el egy darabig, de írhatsz neki mailt. Privátban dobtam.[ Szerkesztve ]
-
arsenix
tag
válasz ToMmY_hun #6302 üzenetére
Hello!
Te milyen romot hasznalsz?
En gyari 2.3.4 (kies-en ez a legfrissebb); viszont nekem pont az a bajom a TW-zel hogy a kepernyok scrollozasa nagyon darabos. A tobbi tw funkcio viszont tetszik eppen ezert nem valtottam masra, de orommel hallanam ha az ujabb verziokban mar gordulekenyebb a homescreen lapozas es nem lag-gel mint a fos. -
FingR86
őstag
stock lph utan raktam egy stock ki4-et odinnal. infoba azt irja, h ki4 de am meg csomo dolog maradt meg lph bol. pl a widget-ek kezelese, meg meg egy ket dolog. ez normalis?
-
red6t6
tag
@SamMobiles: Tomorrow official ICS in Korea
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
ForRedGlory
félisten
Meglepi:
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
kungzi
veterán
remélem akkor már ICS-vel jön vissza a telóm a szervízből
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
XDA-ról van és nem vágom miért annyira új, mert én sem tudom lassan követni a FW-ket.
Meglátjuk holnap mi lesz Koreában
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kungzi
veterán
elrepülök koreába, hogy egy helyi samsung szervízbe rárakják az ics-t
-
zseko
veterán
válasz mfranky #6303 üzenetére
Ugyanezzel sz.ptam én is pár napja. Nem tudsz mit csinálni Nekem megvan még a Spicám, beléptem azzal, ott nem jelezte megvásároltnak, csak úgy tudtam megvenni.
(#6313) hdman, és az miért jó, hogy az amúgy is kis helyre zsúfolt karaktereket még jobban összezsúfolod? Én is próbáltam anno, nem jött be. Idióta módon vannak elrendezve az ékezetes karakterek. Maradtam a SmartKeyboardnál, ott be lehet állítani (mint gondolom minden normális bill. proginál) hogy mennyi idő múlva ugorjanak fel az ékezetes karakterek. De egy pár hónapja már a gyári Swype-ot használom, teljesen jó az is.
HR24.hu
-
Bilux
veterán
Én egyelőre az LPJ romban hiszek.
Aztán majd kiderül holnap.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Van valami torrent link is melőhelyen nem tudom megnézni működik e
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
kagzer
aktív tag
Na, megvan az új telefon.
Bementem a T-Mobile helyi irodájába, nagyon segítőkészek voltak a hölgyek, Ők is ugyanúgy látták a kijelző hibáját mint én.
Elővettünk egy másikat, hát az se volt jó!
Voltak annyira rendesek, hogy még egyet (a készlet utolsó darabját) megnéztük és Ők is csodálkoztak, hogy ha jó, akkor milyennek kell lennie és hogy tényleg mennyire rossz a rossz.
Kicsit csalódott vagyok, hogy 3-ból egy jó...
Ismerek olyat, aki már látott Samsungban dolgozó embert. Aki még volt abban a gyárban ahol ezt fejlesztik... ( Korea-Gumi City. Mert nem Szöul ) -
ToMmY_hun
senior tag
Van olyan, aki játszik az Asphalt 6-tal közületek? Csak mert nekem a marketről letöltött 1.0.8-as verzió nem indul el
Van olyan esetleg, akinek jól fut? Amúgy CheckRomV6-ot használok.C programmers never die, they are just cast into void.
-
Varszegig
veterán
szerintem ennek nagyon egyszerű oka lehet. a samu már rég nem csak a saját paneljeit építi be pl. a tv-ibe se, mert nem bír annyi tgyártani. Na pl. ott se mindegy, hogy milyen panelt kapsz, én is annak idején ragaszkodtam a samu paneleshez, azzal nem lehet baj.
A telefonnál is az lehet, hogy nem mindegy, melyik üzemből jön a kijelző. Ráadásul ha bemész egy boltba, az szinte biztosan azonos gyártásból származik, nagy az esélye, hogy több rosszat találsz.
Különben ez nem samu specifikus, pl. a többi tv gyártó is ezt csinálja, egyszerűen a gyártási kapacitások miatt. És persze nem mindegy, mennyibe kerül az élőmunka. Gondolom Korea sokkal drágább, mint Kína, Vietnam, stb.
Ez van, ilyen ez a világ -
ibenny
senior tag
Valaki tud esetleg egy linket LA4-es romhoz a hotfile-on kivul? Viszonylag surgosen kene a rom, nem tudom megvarni a hotfile-os turelmi idot.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
I9100XXLPJ_I9100XXLPJ_OXA (Android 4.0.3) is ONLINE!!!
I9100XXLPJ_I9100XXLPJ_OXA
PDA: I9100XXLPJ
PHONE: I9100XXLPJ
CSC: I9100OXALPJBuild date: February 14 2012. LPH February 9 tehát ezért kicsi ápdét...
Changelist: 140368Files inside firmware.
MODEM_I9100XXLPJ_REV_02_CL1105553.tar
I9100_CODE_I9100XXLPJ_CL140368_REV02_user_low_ship .tar
GT-I9100-MULTI-CSC-OXALPJ.tarHow to flash.
- Open ODIN.
- Select CODE / MODEM / CSC.
- Put phone in download mode. (HOME - VOLUMN DOWN - LOCK)
- Connect phone with cable. Push start (Wait till phone reboot on Android start screen!)[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Laraxior
titán
.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Aktív témák
Hirdetés
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
- IPhone 16 Pro 128GB desert titanium sivatagszínű független 1 év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest