Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz Plazmacucci #13396 üzenetére
Ez igaz. Ha egyet kéne választani a youtube éri meg legjobban a pénzèt a sok hasznos tartalom miatt. De amíg van ingyen megoldàs addig azt választom. A tartalom gyàrtoknak a nézettség is számit szóval ezzel hozzáadok és amit a műsorban ők reklámoznak azután kapják a pènzt a sponzoroktol. Patreon-on màr tàmogattam amúgy màr olyan youtubert vagy minek hivjàk akit nagyon szeretek.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
félisten
-
Kleroo
veterán
válasz Plazmacucci #13393 üzenetére
"Akinek 600 ezer forintos....."..... annak több pénze nem maradt már semmire.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Zsoltg4s
tag
Kicsit leegyszerűsítve, elégé érdekes dolog ez a YouTube prémium.
A hirdető fizet azért, hogy megjelenjen a reklája a You Tube-n, mi pedig fizetünk azért, hogy ne jelenjen meg. -
félisten
-
-Maci-
addikt
válasz gyuri81 #13397 üzenetére
Hát ezt nem értem.
Nekem YT prémium van és sehol egy reklám, felugró ablak, semmi.
Most nem kapányolok, hogy milyen jó, hanem tényleg nem értem mi a gond?Nekem annyi bajom volt vele, hogy nem egyforma hangerővel játszik. Van pl dal, amit egyáltalán nem hallok a bukósisalkban, van amelyik ordít...
Ezért zenére a Spotify-t használom.
A YT marad video nézésre, a párom sűrűn használja TV-n.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
CP111
tag
Én meg Braveben futtatom a Yt és nincs reklám. Ingyen is van. Ha van ingyé akkor minek fizessek? Nem egy ökör ára a premium yt, de ha van alternatíva amivel semmi mókolás és ugyan olyan mint a prémium yt!
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
tylerddd
veterán
válasz gyuri81 #13412 üzenetére
Ja, vágom. Köszi! Azt jól látom, hogy cast lehetőség viszont nincs is benne? Anno azért fizettem elő (Vancedet használtam), mert a castolás megfin**tt rajta.Én 90%-ban tévén nézem meg a tartalmakat. Megnéztem a Revanced-et, valóban sok apróság állítható, de ezek engem nem érintenek. Telón megkeresem a videót és megy tévére. Hogy milyen gomb van ott vagy nincs, nem igazán érdekel.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bacus
őstag
válasz Plazmacucci #13396 üzenetére
"azokat támogatod akiket szeretsz"
Ha így lenne, elő is fizetnék, de ... ki tudja kit támogatnak belőle? Egyébként a tartalmak 99%-a az pl a kicsiktől van, akit pl a yt sok minden szempontból hátrányba tesz, ráadásul az ő videóik alatt is van reklám, csak épp egy fillért nem kapnak belőle.Részemről marad a reklám blokkolás, ami oldal pl nem engedi így, azt nem nyitom meg, amelyik csak "megkér", ott a reklámok mennyiségétől függ, hogy mi lesz. Egy elfogadható mértékig elfogadom, hogy szükség van a reklámra, de yt messze túl lépte ezt.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
félisten
Baszki leírja a Google, hogy az előfizetésedből kapnak a creatorok. Ne őrjítsetek már meg, hogy nem értitek.
How YouTube Premium supports creators
Creators are the heart and soul of YouTube. To ensure that they're compensated for their work, we share ad revenue with them when you watch ads on YouTube. If you're a YouTube Premium member, you won't see ads, so we share your monthly membership fee with creators. Best of all, the more videos you watch from your favourite creators, the more money they make.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
bacus
őstag
válasz Plazmacucci #13415 üzenetére
Konkrétan nem kapok egy fillért sem, pedig 10+ éve rakok fel több csatornára is tartalmat. 3x feleltem meg a "partneri kritériumoknak", majd addig változtatták, hogy ne feleljek meg. Van kifizetetlen 10-20 dollárom, amit az életben nem látok, mert
1. partnernek kell lenni (most pl nem is számol semmit, mivel nem teljesítem a jelenlegi feltételeket.
2. 100$ alatt nincs kifizetés (de ha összejönne, akkor majd emelik..)Amit kaptam, az a zéró tolerancia, mikor van egy csatornád, tele videóval, kapsz egy levelet, hogy az egyik videód tiltásra került, kivizsgálják, majd másnap, hogy olyan mértékben sértetted meg (a gyerekedről készült videóval) a yt személyiségi jogait, hogy az egész csatornád azonnal törlésre került, fellebezésnek helye nincs.
Szóval mindegy mit állít a yt, mert nem igaz, a kutya nem tudja ellenőrizni, hova megy a pénzem, mikor én nem néztem csak nem partneri yt vidiket..
[ Szerkesztve ]
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
félisten
-
Omis
senior tag
hello mindenki kinek mennyit merül 3 óra alatt ?normális használattal AOD és minden egyéb nélkül.köszi,
-
addikt
Nem tudom mennyit segít, a mai állapot.
Nagyon sok mindentől függ, hőmérséklet, térerő, utazás közben (bázis adó váltás), kijelző fényerő és felbontás stb.
Ha jól értelmezem, akkor óránként átlagba 2.3% merült ma.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Topikgazda
Ez így nagyon tág fogalom....
Pontosítsd kérlek mire is vagy kíváncsi.
Wifi, mobilnet? Milyen alkalmazást használnál ebben a 3 órában? Vagy csak készenleti állapot lenne?
Most így állok: link
Tegnap reggel vettem le a töltőről. Wifit csak este 5 órától látott a telefon, a munkahelyen gyatra a térerő.
Ha wifi-n lógok egész nap pl hétvégén, akkor 50%-nál meg szokott lenni az 5 óra kijelző idő is.
Remélem tudtam segíteni valamit.[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
válasz gyuri81 #13419 üzenetére
Én nem vettem észre semmi változást. Bár nem is frissítek kényszeresen modulokat amikre nincs még update, nálatok nem tudom mi a helyzet, hogy csináltatok bármi ilyesmit. Ha igen, legalább friss! Nincs mitől tartani. (Bocsi )
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz migabi24 #13431 üzenetére
Akkor van katyvasz
Július, október, november.
Sose jövünk rá a logikára.
Na nem baj, majd csak frissül ez is egyszer.Köszönöm mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
tylerddd
veterán
Azoktól szeretném kérdezni, akik Samsung billentyűzetet használnak Google hangalapú gépeléssel, hogy a Messengerben náluk működik-e a hangalapú? Mindenhol megy, kivéve a Messengert, kb. tegnap óta. Köszönöm!
-
Lajmund
őstag
válasz tylerddd #13433 üzenetére
Igen működik rendesen. Biztos hogy a billentyűzeten belül inditod a hang alapú gépelést? Nem a messenger hangfelvételre nyomsz véletlenül? Màr volt hogy én is benéztem.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
kisdobos0111
aktív tag
Az ujjlenyomat olvasó fóliával vagy üveggel működik jobban?
-
tylerddd
veterán
válasz kisdobos0111 #13437 üzenetére
Elvileg fóliával. Én a Samsung gyári fólia és a Domeglass között nem vettem észre számottevő különbséget, ami már zavaró lenne. Tehát a fóliával is volt, hogy nem oldott fel. Viszont ugye az üveg komolyabb védelmet nyújt. Én nagyon örülök, hogy bevált az üveg!
-
CP111
tag
-
félisten
-
kengyel
nagyúr
válasz kisdobos0111 #13437 üzenetére
Nálam a gyári fólia van fent, rendesen működik vele. Már lassan egy éve.
kengyel
-
jcrk
tag
Vajon mi a jobb? a pakisztáni 1100 Ft os családi yt prémium vagy a revanced?
-
Topikgazda
válasz Plazmacucci #13440 üzenetére
Mert volt aki fizetett érte anno???
De szép is volt a dekóderes világ...[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
Na és ki milyen színű S24 Ultra-ra fog váltani?
-
-
-
klaya86
senior tag
válasz fahrii #13444 üzenetére
S24 ultra inkább finom reszelgetés, nulla értelme váltani. Ezt alátámasztja, hogy szoftveres dolgokkal (AI) demózzák, mert hardveresen nincs semmi innovatív dolog. Szokásos erősebb proci, aminek nincs jelentősége, meg talán a lapos kijelző. Szerintem akkor lenne értelme váltani, ha mondjuk lenne egy 6000mah aksi, legalább 65w töltés, esetleg kijelző alá rejtett előlapi kamera. 1-10 között veszteségmentes zoomkamera stb. Az hogy antutuba másfél milla vagy 2 milla a pont, full mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Horgász topik
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Apple notebookok
- Metal topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest