- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
Én nem értem azokat az embereket, akik egymást fikázzák a "készpénz vs. bankkártya" kérdésben. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Arany középút pedig inkább kis összegnél van sajnos nagyobbnál már nincs.
Nálam van valamennyi készpénz, ha olyan helyre tévedek, ahol bankterminál hiba lenne. De mindig kártyával fizetek, mert gyorsabb. Biztonságosabbnak érzem.
Ahogy el lehet hagyni a készpénzt, úgy el lehet hagyni a bankkártyát is. Lopásnál is hasonló helyzet áll fenn. Én is a "velem nem történhet meg" személy vagyok. Évekkel ezelőtt lakótársammal szívtam meg, aki felhozta az ismerősét. Két percre tettem le a szekrényre, mire kiléptem a fürdőszobából már nem volt meg. Azonnal letiltottam a kártyát, s csak minimális anyagi kár ért.
Ha helyesen használod, és nem vásárolsz a neten mindenféle kétes helyekről és nem dőlsz be csalóknak (amit mellesleg könnyű kiszúrni) akkor biztonságos. Készpénz is jó, ha ahogy fentebb írtam bankterminál hiba lenne valahol. De ahogy mondták fentebb is, elég esélytelen fél napos áramszünet, másfelől mindenhol kötelező a blokk/számla adás, így ha ez az általad említett áramszünet bekövetkezne, akkor nem tudnál vásárolni, fizetni. Még készpénzzel se.A fenti kérdésre: bankkártyát használok, de olykor a telefonomat is egy esetleges olyan helyzetre, ha a pénztárcámat otthon hagynám. Nem tapasztaltam se Simple alkalmazásban, se Wallettben, hogy probléma lenne fizetésben.
-
golyós
addikt
Csak elkölteni nem tudod mert nem tudnak adni számlát. ( attól még, hogy neked nem kell a számla, adniuk kell) Milyen esemény következhet be fél nap alatt amire feltétlen kell rengeteg kp???
Pár óra elteltével meg ihatsz meleg üdítőt mert nem megy a hűtő, nem tudsz meleg ételt enni mert egy hamburgert sem tudsz megcsinálni.
De az ötlet jó
kb 4 éve nem hordok kp-t, csak a probléma van vele. -
kokokka
addikt
Soha egyetlen eszközömön sem ment tönkre a C-s csatlakozó. 4 éves Samumat a fiam használja, még csak nem is lötyög benne a fej. Tabletem 3 éves, hibátlan a csatija. Asszony telefonja 3 éves, fiamé kettő, mindegyik hibátlan. A lámpáimban meg a szar mikrot már most igazgatni kell, hogy töltsön egyáltalán.
-
gretzky77
veterán
Évek óta C-s telefonjaim vannak és soha egyikkel sem volt semmi problémám. Haver lehet kifogott egy rossz példányt, de ezért általánosítani elég balgaság! Az meg, hogy az iPhone egy hulladék megint erős túlzás! Ezer éve droidot használok tavaly volt kitérőm több mint 1 év egy 15 ProMaxxal, tény más a rendszer megközelítése, de azért már az sem fos. Mindkét OS-nek megvan az előnye hátránya! Az meg hogy gari lejárta után pár nappal bedöglik sok, megint csak általánosítás! Itthon van 3 év gari ha hivatalosan veszed.
-
turho
addikt
A C port bajai a rengeteg láb és a felhasználási lehetőségek bővülése miatt erősödnek fel. Pl. dokkoló dugdosás (is) DEX miatt, ahol minden láp kell stabil kontakttal w 4k60 képhez, hanghoz. Picit robosztusabbra kellett volna csinálni a C-t, hogy ne nyúljon ki, ne kopjon abszolút. A C aljzat sem szereti azt, ha pl. egy fejhallgató dongle bele van dugva, és megróbálod zsebbe rakni, hogy neadjisten hallgasd útközben.
A mikro USB rémálom volt a gyors kopás miatt, plusz ott is volt rengeteg gagyibb kábel, ami 100 bedugást se bírt, be se pattant már, és kis megmozdításra is szakadozott. (Talán jópár évv volt egy Xperia V-m, ahol volt a telefon szélén, dokkolóhoz 2 kis bemélyedés, ahol aranyozott réz kontatktcsatlakozó volt. Ahhoz készítettem 2 mérőtüskével töltő-dokkoló kábelt, hogy kíméljem a mikroUSB-t. Plusz ha bedugtam a DAC-ot, a töltőporttal tölthettem közben. -
Sumptuous
senior tag
Gyengébb? A microusb-nél?
Azt a csatlakozót úgy kellet dédelgetni, mint egy hímes tojást. A C 10.000 csatlakozást bír. (Ha nincs piszkosan használva) A micorusb 1500-ra volt tervezve.. Azért nem mindegy. Vagy mi a c elődje a szervizes szerint?
A vezetéknélküli töltés tekercsse közvetenül az akkumulátoron van, ami hőt termel, egyből adja is tovább az akkunak. Ami szintén melegszik a töltéstől. Az akkunak a legnagyobb ellensége a hő. Egy jól átgondolt mérnöki bravúr ez a megoldás..
Hacsak tényleg nincs semmi más, nem érdemes használni.
-
turho
addikt
Volt már telóm, amin kiköpött az usb c, pedig márkás volt, egyszerűen lazább lett ès hajlamos volt kobtakthibára (mondjuk kábellel használtam külső DAC-hoz, stb, ahol azért adat is ment rendesen). De elgondolkodtam, megfontolom, bár mint kényelmi újdonság, tetszett.
Nem tudom, 5w alappal is nyírja-e nagyon, úgy nem melegszik jobban, mint kábeles töltéskor.
Perpillanat 93 százaléknál lekapcsol a töltés, rutinnal. -
turho
addikt
Az elv nem volna hülyeség, ha nem lenne papírvékony és nem melegedne....de sajna melegszik. Használom, de csak a lassú töltést (5W?), néha éjszaka. Az nem melegszik nagyon. Vagy azt is hanyagolom kéne? Nekem az tetszett, hogy csak rádobom a telót, nem nyírom az usb porton....
-
-
golyós
addikt
Oké, csak furcsa , hogy 2024ben ez megoldhatattlan feladat , gőleg, hogy mostmár cégnevet, beosztást + infokyt is lehet csatolni a névjegyhez.
😉
Beírtam fordítva, útónévhez a vezetéknevet és a névjegyzékben is útónév a rendezési sorrend, így jól jelenik meg a névjegyzékben és a híváslistában is.
Az autó fejegységen is átállítom útóneves megjelenítésre és akkor ott is jól jelenik meg. -
Bferibörs
addikt
Szerintem több malomban őröltök,van aki függő és van aki hébe,hóba használ valami szolgáltatást.
Én az utóbbihoz tartozom,tehát nem fizetek elő arra amit hébe,hóba használok,pld. yt. 1-2 havonta.
Aki napi szinten használ valamit annak megéri,kell előfizetni.Nem tudom ezen minek kell vitázni,szerintem mindkettő rendben van a saját szemszögből.
A vitát ne vedd magadra,csak hozzád írtam.
-
-
andrisms
aktív tag
Nekem hatalmas csalódás az S22Ultra. Kb mindig jó telefonjaim voltak, de ezt nagyon nem sikerült megszeretnem.
Egyszerűen nem gördülékeny, (mikro)laggol, onnantól kezdve meg már nem hozza a felsőkategóriát nekem.. (adaptív 120Hz, FHD+ felbontás) Már nem fagy, az elejen szenvedtem azzal is. Akku meg az én használati szokásaim mellett gyenge. Kamerával nincs gondom, kijelző, ceruza is rendben.
Ezért kérdés az S23U, jó lenne fogni egy akciót gyári garis helyen. Samsung.hu nem játszik, kell számla. Várható valahol szerintetek?
S24U-ról eddig nagy elorelepest nem olvastam, ezért is kérdeztem. max kamerában, de az nekem most is megfelelő.
-
klaya86
senior tag
Van banánra is 😀 inkább csak a tudat miatt nem vettem még. Eddig minden telefonom sík kijelzős volt, aliexpressről vettem hozzájuk üvegfóliát fillérekért, de vettem spigent is, az is megállt 6e forintba. Erre meg 20 ezer... Nehezen emésztem meg 😀 és nem azért mert nincs rá, hanem az elveim 🤣🤣
-
balintka
addikt
Én meg 375-ért vettem ajándék Buds 2-vel újonnan az S22U-t a Samsung-nál. Milyen ügyes voltam nem?
Igenis volt akadás nálam is a S22U-n, ahhoz képest sokkal fürgébb a 23U. Az üzemidőben is észrevehető a különbség.
És amiben nálam szubjektíve sokkal jobb a 23, a fogás, a 23U szögletesebb oldala sokkal kényelmesebb a napi használat során.
-
klaya86
senior tag
A saját fórumában sem ez az általános. Frankó, hogy te elégedett vagy vele. Az általános vélemény viszont nagyon nem ez, nyilván nem véletlenül. Néztem anno s21fe mellett mediában. Az fe kis túlzással nyilván, de megette sebességben az s22 ultrat. Már a főképernyőn is mikro laggok voltak, vagy alkalmazás váltásnál az animációkban. Az S21 fe vaj sima volt. De nyilván én 2 percig nyomkodtam, hosszú távon nincs tapasztalatom, de nekem az a 2 perc meg is alapozta , hogy ne is legyen. A közvélemény nem véletlenül egyhangú a konkrét s22 szériáról, nem pozitív értelemben.
Nálam az 5 óra sot alapból kuka kategória. Nem a 10+ óra a jellemző persze, inkább a 9, de a lényeg, hogy bírja szuflával.
-
workin
senior tag
Köszönöm szépen.
SES Storeban a nyugatinál, fel is rakják vajon ? Ahogy, láttam nem egy NASA technológia a felrakása, de lehet hogy jobban járok, ha nem én kísérleteznek vele. Jelenleg egy media marktos folia van rajta. De ezen az SPen valahogy életidegen módon viselkedik. -
Zsolt,72
senior tag
Keresés feladó alapján:[kép]
A többi is működik, viszont nem merek tovább beszélgetni olyan valakivel, aki (saját elmondása szerint) “vagy 20 éve” használ droidot… nekem nincs ennyi múltam az Android rendszerrel, és rajtad kívül nem sokan lehetnek büszkék közel két évtizedes tapasztalatra az említett rendszerrel.
-
janeszgol
félisten
-
tylerddd
veterán
"Ilyet ebben a fórumba ne írj, mert ez isten káromlásnak számít rengeteg fórum társnál! Ezért lettem már én lehurrogva hogy én vagyok a hülye, nem a gmail app a sz@r!"
Erre írtam, hogy pedig a Gmail app nem is Samsung, miért is hurrogtak le emiatt az S23U topikban, hiszen nem a készüléket szidtad, amiért húzhatták volna a szájukat. Ezt valóban nem tettem hozzá, félreérthető volt.
-
Zsolt,72
senior tag
évek óta lecseréltem a gmail appot, mert elfelejtette az új leveleket betölteni
Velem ilyen egyszer fordult elő, még a Samsung Galaxy S7 használatom idején. Átmeneti nyűgje lehetett, mert néhány nap múlva ismét helyesen kezdett működni.
vagy 20 éve droidot használok
Ezt vélhetően elírtad 🙂 , talán tíz évre gondoltál inkább.
-
-
TheMartin03
aktív tag
Akkor sok sikert kívánok a milliárdos úthoz! A szarrágó, akiből milliárdos lett, nem vett milliárdossága előtt ennyiért telefont
Szerintem nem ér ennyit havi 500 forint, de ha valakinek igen, akkor rendben van.
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a boltokban milyen döntés alapján impulzusvásárolsz teljesen felesleges dolgokat. Ha már elindult a személyeskedés. -
Gardaai
senior tag
Engedd el.
Én nem tudtam, bele is álltam pár nagyon értelmes emberbe, aki 1%-át nem tudta értelmezni amit írtam. Azóta szerintem itt hagyták a topikot, de őszintén az "ilyenekért" nem kár. Ha meg mered említeni, hogy az ISTEN S23U valamiben nem olyan erős, akkor füstöl a billentyűzet úgy írják a hozzászólást.
Elvakult fröcsögés nem mérvadó egy ilyen topikban véleményem szerint.
Ha meg valós tényeket hozol, példákkal, akkor Epül júzer vagy, vagy nincs is ilyen telefonod, esetleg rosszat kaptál, vagy te vagy a hülye. -
Most pontosan mi is a gondod?? Hogy nem tudod használni a fórum keresőt vagy a témaösszefoglalót??
Erről nem én tehetek...
Ember én segítettem neked, de úgy látom kár volt.
Majd eldöntöm hogy melyik topicba írok be.
Az hogy ezzel üzletelek ez megint csak az én döntésem. Ergo nincs sok közöd hozzá. -
k5.20
senior tag
Hát úgy szerintem bármelyik tokban tud... de csökkenteni lehet az esélyt.
Én sajnos már ejtettem el drága telefont (megmentette a Supcase tok) és nem vagyok biztos benne, hogy alkalomadtán ez sem fog esetleg kicsúszni az irányításom alól... így inkább védem. Vettem egy UAG-ot én is (Pathfinder), de az megmarad "terepre". A hétköznapokra meg ezt vettem, mert sokkal karcsúbb, de jó teszteredményekkel bír: [Torras]. Ezzel nem olyan tengerészgyalogos...
-
TODI1111
veterán
Jól értem, hogy eredetileg EUX volt abból csináltál SEK majd ILO csc-t?
Én úgy csináltam mindig, hogy minden váltás után először visszaállitottam az eredetire. Tehát a próbák így zajlottak:
EUX-----INS
INS------EUX
EUX------SEK
SEK------EUX
EUX-----ILO
Próbáld meg. hogy visszateszed az EUX csc-t és onnan váltasz másra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest