- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
rauley #36536 üzenetére
Szia.
Márpedig ha Criskelót tettél fel, az csinál efs backupot...
Én sokáig Criskelót használtam, a v18-tól a v30-ig, és van az sdcard-on egy olyan mappa, hogy: EFS_BACKUP, és van 7 efs backup benne, mindig amikor új Criskelót raktam fel, tehát automatikusan csinál backupot.
Azon kívül, az sdcard mappában is van egy sima efsbackup.tar fájl, amit nem én csináltam, szóval csak azt akarom sugallni, hogy ha Criskelót cwm-eztél fel, akkor szerintem nézd meg mégegyszer az sdcard (internal sdcard) mappát, mert kellene legyen efs backup
Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy ezek a ROM-ok többet esznek?
Nekem nem sikerül olyan eredményeket elérnem akkuidőben, mint a KI3 időszakban
Akkor nagyon jó akkufogyasztás volt
Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync