Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
Igen, mindenkit kértek, hogy még folytassa, mert akkor lesz az értékelés. Engem pl az érdekel, hogy az új amit küldtek, akkor csak addig kell, hogy menjen-e, vagy akkor újabb két év - mondjuk engem sem zavar., és utána lesz egy egész jó routerem

A másik viszont ami zavar, hogy amikro kérdeztem, hogy a régit hogy lehet átrakni, hogy routerként működjön, arra nem válaszoltak semmit, csak azt, hogy környezetbarát módon semmísitsem meg - noha azért még az a router is jobb mint ami pl a szülőknél van..
Megmókoltam, de engem zavar, mert szerintem sokan azért (is) válalkoztak, hogy utána routerként tudják használni majd...
És nekem is volt pár olyan pillanat amikro mókolás közben megállt az ütő, hogy most téglásítottam - pedig nem tartom magam átlagusernek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Seagate 2TB tárhely bővítő kártya Xbox Series S/X konzolhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest