Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia Alex!
Szerintem ne éld bele ennyire magad, mert eddig jópárszor volt, hogy egy címre két eszközt küldtek, és a visszaküldés helyett, akkor is a környezetbarát megsemmísítést ajánlották. Magyarul dobja ki...
És egyébknt az internet minőségét nem csak a sebességből nézik. ( én sem azon vettem észre anno, hogy baj van a netemmel, és nem csak én érzem úgy, hanem ténylegesen rosszak az értékek )És ha annyira fontos lenne a pontos mérés, akkor az országon belül is mérhetne, illetve csinálhatnának olyan openwrt, ami ki tudja hajtani a mérőt. Asus N66U-s routerrel, 120as nettel HELYESEN bekötve sem mért sose 120 közelében sem, még akkor sem, ha utána ellenőriztem, és magyar szervereken hozta a sebességet, úgyhogy nem hiszem, hogy nálam lenne a szűk keresztmetszet, főleg úgy, hogy WLAN csak mobil frissítésére használom, úgyhogy a mailek szinkronizálás nem hiszem nagyon leterhelné

Nem akarom nagyon védeni az UPCt, de pl nekem legtöbb esetben hozza a sebessét a letöltéseknél.Én személy szerint 60as net felett nem hallottam itt olyat a fórumon, hogy jól kimérte volna...
Persze ez senkit nem mentesít hogy ha ők nem csinálják akkor mi minek, de ha ők komolyabban vennék a dolgot, akkor szerintem mi is..
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 5-6. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest