- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia Alex!
Szerintem ne éld bele ennyire magad, mert eddig jópárszor volt, hogy egy címre két eszközt küldtek, és a visszaküldés helyett, akkor is a környezetbarát megsemmísítést ajánlották. Magyarul dobja ki...
És egyébknt az internet minőségét nem csak a sebességből nézik. ( én sem azon vettem észre anno, hogy baj van a netemmel, és nem csak én érzem úgy, hanem ténylegesen rosszak az értékek )És ha annyira fontos lenne a pontos mérés, akkor az országon belül is mérhetne, illetve csinálhatnának olyan openwrt, ami ki tudja hajtani a mérőt. Asus N66U-s routerrel, 120as nettel HELYESEN bekötve sem mért sose 120 közelében sem, még akkor sem, ha utána ellenőriztem, és magyar szervereken hozta a sebességet, úgyhogy nem hiszem, hogy nálam lenne a szűk keresztmetszet, főleg úgy, hogy WLAN csak mobil frissítésére használom, úgyhogy a mailek szinkronizálás nem hiszem nagyon leterhelné

Nem akarom nagyon védeni az UPCt, de pl nekem legtöbb esetben hozza a sebessét a letöltéseknél.Én személy szerint 60as net felett nem hallottam itt olyat a fórumon, hogy jól kimérte volna...
Persze ez senkit nem mentesít hogy ha ők nem csinálják akkor mi minek, de ha ők komolyabban vennék a dolgot, akkor szerintem mi is..
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest