- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
Cucuska2 #12878 üzenetére
A 100 Rad-ban a csaposnál, illetve Kordonban Szidorovicsnál van olyan opció, hogy pénzért rendezi a frakciókkal az ellenségessé vált viszonyodat. Csak persze élve be kell jutnod a bárba, ha például valamiért összevesztél a Duty-val.
Nos én összevesztem, bejutnom is sikerült, a beszélgetésben megjelent az opció, 80 rugóba került, de megérte. Próbaképp elmentem a Duty bázisára, simán beengedtek, beszéltem velük, semmi gond nem volt már, pedig 1 perccel korábban még minden dutys lőtt rám. Az összeveszés egyébként a katonai raktáraknál történt, amikor segítettem a Szabadságosoknak Skull és csapata likvidálásában. Először nem akartam lőni a dutysokra (ez más modoknál mindig beválik, hagyom, hogy a Szabadságosok intézzék el őket, így én tiszta maradok, de a hasznom mégis meglesz, mert kapok további feladatokat a Szabadságos főnöktől), ám a Szabadságos katonák annyira bénák voltak, hogy végül kénytelen voltam beszállni, mielőtt halomra gyilkolásszák őket a dutysok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest