- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Antonius1978 #10299 üzenetére
minek szopatod magad?
-
Antonius1978
addikt
válasz
op.erik #10298 üzenetére
Hat ahogy nezem, en is arra kell fanyalodjak.Eleg gaz, mert a kuldetesek is balfaszul vannak megszerkesztve, egy csomot kell koricaljal amig megtalalod a megfelelo embert, sokszor a palya masik vegen, mar vagy 10x bejartam foloslegesen az egesz palyat, es nagyon kevesre jutottam...
Csak 1 kerdes meg : volt egy olyan, hogy az elhagyatott gyarepuletben vart teged egy masik "riporter".Azert az idezojel, mert elmondja hogy egyedul volt a bazison, es fel, mert hangokat hallott.Ha bemegyunk a nagy epuletbe, nyoszorog valami iparos a tetoterbe, de ha odamegyunk, megjeleni 3 szorny a semmibol es vegunk.
Ez valami beugratos dolog a tortenet szempontjabol ? Mert a fickot - aki a kinai ujsagnak dolgozik, habar nem kiani - ha lelovom, akkor azon a helyen nem jelenik meg a nyoszorgo ficko...Talan igy akartak eltenni lab alol, mert tul sokat szimatolunk ? Fene tudja, lehet hogy erre volt kihegyezve ez a dolog... -
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #10297 üzenetére
Én végigjátszottam az orosz kommentárok fórumok olvasása, videók nézegetése után.. nem vagyok valami jó oroszos, muszáj a segítség keresése. Ajánlom a Google fordítót, orosz-angol, GSC fórumokat stb. Sajnos pontosan nem emlékszem már a részletekre.
-
Antonius1978
addikt
Udv ujra.
Mint emlitettem a Fotograffal tolom, csak epp idegesit, hogy keves az informacio, es ismeretlen meg a terep, ez tetszik, de az nem, hogy alig lehet a kuldetesek targyait megtalalni.
Van egy rakas mellekes kuldetes Szidorovicstol, azokkal most nem untatlak, de a fo szallal elakadtam.
Ahhoz hogy bejussunk a barba, kell 10 antirad, a boltos parancsot ad/elintezi hogy bejussak, de a 10 antiradot valami fura kajakert adja a bazison levo raktaros.A netrol neztem a vegigjatszast egy darabig, de nem jatszodhatok ugy, hogy 5 percet jatszom, es 10 percet nezem hogy merre megy a masik a videoban.
Nos, a fura kajat megkaphatjuk egy stalkertol, de annak valami hangtompito kell a Viper-jere.
Na azt hol a jo budos francba kell keresni ?
Es idegesito hogy minden nincs angolra forditva, pl a kaja neve, meg ha csereberelunk...
Valaki emlitette hogy vegigvitte, mar nem emlekszem egesz pontosan, talan Op.Erik ? Konyorgok segitsetek -
Antonius1978
addikt
Udv.Feltettem a Fotograf nevu ShoC modot.Erdekes, hogy a jatek nagyon popecul megy, ritkan szaggat, azt szeretnem kerdezni, hogy a COP-hez is talaltam valami 1.6.02-es patchet.Valaki tudja, hogyha feltelepitem, akkor a CoP modok mennek vele ?
-
Honzi
senior tag
Ez mennyire normális? [link]
Először sírtam aztán nevettem. -
kislaki92
senior tag
amúgy nem a legstabilabb mod :/
de mondjuk melyik az -
kislaki92
senior tag
aazt tudtam,hogy a Zóna kiszámíthatatlan...de,hogy 20 monolitos kordonban...
micsoda vérfürdő volt ott
-
kislaki92
senior tag
L.E.G.E.N.D.A.R.Y. elkezdve!
-
rétisün
veterán
van ebben a legendary modban valami épkézláb (távcsöves) fegyver? se a csaposnál, se szidorovicsnál nem láttam még, a hulláknál is jóformán csak az AK-k verziói vannak.....
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Autumn Aurora-ban hogyan lehet aludni? Mert a Kordonban sikerült Kopaszfaluban, viszont a Szeméttelepen a hangárban lévő ágynál nem megy. Kiír valamit, viszont lesz egy ikon is a hudon, ami egy ágy áthúzva. Mifene lehet? -
op.erik
aktív tag
Játszik valaki a Secret Trails 2-vel?
-
rétisün
veterán
válasz
kekeeci #10265 üzenetére
ez a vége:
Belépés a játékba...
* phase time: 8 ms
* phase cmem: 354438 K
* [win32]: free[2288948 K], reserved[153412 K], committed[1751880 K]
* [ D3D ]: textures[694400 K]
* [x-ray]: crt heap[354436 K], process heap[16061 K], game lua[23217 K], engine lua[162 K], render[2058 K]
* [x-ray]: economy: strings[6319 K], smem[28742 K]
[16-9] get_xml_name for[game_tutorials.xml] returns [game_tutorials.xml]
[16-9] get_xml_name for[ui_credits.xml] returns [ui_credits.xml]
[16-9] get_xml_name for[closecaption.xml] returns [closecaption.xml]
[16-9] get_xml_name for[ui_movies.xml] returns [ui_movies.xml]
stack trace:0023:05E1B552 xrGame.dll
0023:05E226E5 xrGame.dll -
-
rétisün
veterán
válasz
shield #10261 üzenetére
"elgyalogoltam a pálya másik felére akkor jó lett a mentés"
úgy érted, betöltötted a korábbi mentést, odébb mentél, és ott jó volt már a gyorsmentés is?
megpróbálom, de pl. amikor fenn állok egy ház tetején, és lent 5 vérszívó szaladgál (amik ebben a modban simán kiütik a kezedből a fegyvert), nem könnyű odébb menni
-
shield
Topikgazda
válasz
op.erik #10259 üzenetére
Lefogom tölteni, csak egy kis rendet kell tennem a 320GB vinyómon, mert tele van Stalker cuccokkal. Még másik vinyókon is van belőlük.
Jobban örülnék ha a modot fordítanád le.rétisün az gyakran előfordul, főleg ha nagy a mozgolódás a területen. Ilyen volt a Sniperben is és a Braz161-ben is, elgyalogoltam a pálya másik felére akkor jó lett a mentés. Nem rég írtam, ez volt amikor a katonai raktáraktól vissza akartam menni Bárba és rengeteg volt az ellen.
-
rétisün
veterán
elromlott a legendary-m, elkezdett gyorsmentés visszatöltéskor kidobálni
-
op.erik
aktív tag
A kézikönyvet, mint mondtam, valószínű lefordítom majd, csak a türelmeteket kérem és igen, a MEGA oldalamról tudjátok letölteni.
-
rétisün
veterán
válasz
shield #10255 üzenetére
"Ez egy kis felüdülés a sok CoP pálya után."
mind a 3 után
na jó, éertem hogy érted, én is emiatt játszok mostanában inkább a ShoC-al....bár az AMK.t azért be akarom fejezni (már csak a 'teszterség' miatt is) kérdés mikor
(#10256) op.erik: az aláírásodban lévő link?
(asszem mire sort kerítek rá, még így is lehet hozzá magyarítás, hogy nagyon nem érsz rá ezzel foglalkozni
)
-
op.erik
aktív tag
válasz
shield #10255 üzenetére
Fenn van a Secret Trails 2 (Titkos Nyomok 2), lehet letölteni az oldalamról!
ELŐRE SZÓLOK, A MOD ANGOL NYELVŰ ÉS A KÉZIKÖNYV IS!!! SAJNOS SZABADIDŐHIÁNYBAN SZENVEDEK, EZÉRT NEM KÉSZÍTEK MOST MÉG MAGYARÍTÁST HOZZÁ, ESETLEG MAJD A KÉZIKÖNYVET LEFORDÍTOM EGYSZER!!!
Videó róla:
TrailerRöviden a modról:
A Secret Trails 2 eredetileg 2011-ben került nyilvánosságra, és a hivatalos legutolsó patch a 2012.12.28-as.
Egy teljesen új sztorit kapott a mod, egyfajta előzmény a ShoC történetéhez. Strelok barátunkkal kezdünk, ahogy magához tér a Zónában, és megkezdi a keresést a bátyja után.
Az orosz fórumokra támaszkodva, és a játékosok véleményére, benne van minden idők TOP 10-es ShoC modjai közt.
Rengeteg újdonság van benne, a HUD nagyon minimalisztikus, és nem egyszerű játék, de majd készítek hozzá kisebb módosítást, hogy az "észnélkül öldöklős" emberek is szeressék.
Jó játékot!
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #10252 üzenetére
Kell egy kis változatosság. Ez egy kis felüdülés a sok CoP pálya után.
Most az OL2010-et tolom, a magyarítást kell ellenőrizni. Pel által linkelt Kyuzo féle verziót, lehet hogy jobb lett volna az alap modhoz igazítani.
Amúgy még a Legendary dinamikus üzeneteit csinálom, érdekes módon csak pár üzenettel találkoztam a játék folyamán. -
kislaki92
senior tag
https://www.facebook.com/pages/Eldaymod-Stalker-GAMES/501637826613919?skip_nax_wizard=true ez az fb oldala a közelgő modomnak...ha csatlakoznátok ,megköszönném...persze nincs erőszak..ha gondoljátok közben pillantsatok be
köszi !
-
kislaki92
senior tag
op.erik : ha feltöltötted a modot majd légyszi szólj...mert kíváncsi vagyok
..ST2
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #10249 üzenetére
Köszi, javítottam. Tegnap épp ebben a szövegben javítottam az előrébb levőt Vintorezt. Ez van hibázok. Sokszor már azt sem tudom mit olvasok.
Ha találsz még, tudod mit kell tenned.Tegnap ennek a kapcsán az OL2010-ben is ráakadtam pár javítanivalóra. Játék közben már találtam többet, de azok már korrigálva vannak.
-
rétisün
veterán
válasz
shield #10248 üzenetére
tessék, stable_task_manager.xml :
"Volt itt az a fura sztori. Felbukkan itt az a fickó, tele a zsebe dohánnyal, és elkezd csapatot toborozni magának. De nem ám az öreg rókák közül, hanem inkább az izgágábbakat. Vett egy tonna felszerelést is... Volt nekem egy vadiúj Vintaram, egy remek darab! És voltam olyan hülye, hogy eladtam neki. Nem hazudok, kerestem is rajta rendesen... csak aztán az egész bagázst kicsinálták a Vörös-erdő közelében. Mit mondhatnék, értelmetlenül haltak meg... A tanulság: pusztán csak pénzzel nem törhetsz magadnak utat a Zónában. A lényeg viszont, hogy folyton eszembe jut az a Vintorez; egy olyan pofás fegyver, és odakint eszi a rozsda valahol! Nem keresnéd meg nekem? Jól megfizetem!"
-
rétisün
veterán
válasz
rétisün #10244 üzenetére
na, megvan, "nyák" nevű arti kell valójában....feladat:
"<string id="barmen_find_artefact_3>
<text>Keress egy Éjcsillag képződményt</text>"description = barmen_find_artefact_3_descr
parent = barman
target = af_ameba_slimevalójában : af_slime_ameba:
<string id="af-ameba-slime">
<text>Nyák</text> -
rétisün
veterán
legendary-val játszók: a csapos ad egy 'keress egy éjcsillag képződményt' küldit, de hiába van nálam az arti, nem kell neki. aki megcsinálta ezt a küldit: nem lehet, hogy másik képződmény kell? próbáltam megkeresni a magyarítás meg egyéb fájlok alapján, hátha el van írva, de nem találtam meg
-
kislaki92
senior tag
ez fless...
..erre meg...nem tudom
-
kislaki92
senior tag
de ezzel én nemtok mit csinálni...és irritáló
-
kislaki92
senior tag
keresek róla képet
-
kislaki92
senior tag
gránátvető volt rajta?
-
kislaki92
senior tag
köszönöm szépen! akkor valami nálam van elbaszarintva...:/
-
kislaki92
senior tag
köszi! fotót mellékelj pls
-
kislaki92
senior tag
igen! az is kell nekem!!
-
kislaki92
senior tag
- = Zk = - : tényleg...egy kérésem lenne hozzád...légyszíves kapcsold be a gamet...és vegyél elő egy távcső nélküli AK-t...és nézd még nekem,hogy amikor közelítesz...tehát jobbklikkezel...nem ilyen mutáns nagy kezed van...nyomj akkor egy printscreent kérlek ! tehát ak..szkóp nélküli...jobb klikk...printscreen
vagy ha van fent frapsod még jobb...és tedd fel ide kérlek !!
-
kislaki92
senior tag
biztos
nekem mindig a legújabb patch van fent...találtam egy torrentet erről...7%ig elment..aztán helóó...de ha találok linkelek!!! de op.erik-é jobb lesz!
-
kislaki92
senior tag
- = Zk = - : majd le kell törölnöd... mert ez egy külön mod
-
op.erik
aktív tag
A Szarkofág:
A Kívánságteljesítő:
Képződmények éjszaka:
-
kislaki92
senior tag
egy letöltési linket dobni valaki erről?
-
op.erik
aktív tag
válasz
- = Zk = - #10215 üzenetére
Igen, a Secret Trails 2 mod + amit én finomhangolok rajta.
-
op.erik
aktív tag
Látkép ez Erdő pályáról:
Az Erdész és lakhelye:
-
kislaki92
senior tag
hát én ezt meg fogom lesni majd
ügyes!
-
op.erik
aktív tag
Rakosgatom össze a Secret Trails 2-t. Találtam hozzá grafikai pakkot (HORUSmod), kissé több memóriát használ, mint az alap játék, de jóval szebb is lesz tőle.
Dead City pálya, még a korábbi ShoC verzióból.
-
kekeeci
senior tag
-
rétisün
veterán
még mindig legendary:
- fejlesztéseket teljesen kivették? ha jól emlékszem, az alapjátékban volt szerelő, meg talán pendrive-okat találva lehetett fejleszteni a cuccot.....edddig csak szidorovics javít, de nem fejleszt. mással nem is találkoztam, aki javítana.
- ha kitörés jön, és nincs hova bújni, akkor kész, vége?
-
rétisün
veterán
válasz
rétisün #10206 üzenetére
azért a régi feeling megint előjött, amikor agropromba menet a szeméttelepen az átjárónál a banditáknak több tár se elég, hogy elpatkoljanak, engem meg 2 lövéssel kinyírnak.
és gondolom ugyanolyan fegyverük van, mint nekem. igaz, az fps-ek nagy része így működik, nem is értem, mér' csodálkozok ezen újra meg újra -
rétisün
veterán
válasz
Alienhun79 #10203 üzenetére
-
rétisün
veterán
válasz
megpróbálom, köszi
legfeljebb hozzászokok, hogy alig van valami, amit jelez a hud....
(ha CoP mod lenne, simán tolnám rá az enot hudját, de ezzel sztem nem menne
)
-
Aarpok
őstag
válasz
Engem se zavar a Misery - ben hozzászoktam,de Dodo kollégát zavarja.
-
Aarpok
őstag
válasz
- = Zk = - #10200 üzenetére
Még nincs annyira nem fotozkodtam
Nekem csak statikus fényekkel megy azzal nem látszik teljesen milyen a mód.
(#10201) shield Azt nem tudom megy e 1.0005 - el mivel nekem 1.0006 - os van és emlékeim szerint ezt is kéri a mód.Ezek a képek az előtt készültek mielőtt újraraktam.Gondom akad a betöltéssel,több mint 2,5 percig töltött be.Aztán megelégeltem és újra telepítettem a módot és feltettem a módhoz kiadott patcheket is.Kb 1 órát játszottam vele és eddig minden rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest