- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Nekem ennyi megoldatlan feladat maradt a nagy végső balhé után a freeplayre. Ezek közül a 3 artit képtelen vagyok összeszedni, a másik hely azonosításáért végig kellene járnom újra a Zónát.
Ezek csak mellékfeladatok, viszont úgy vettem észre, hogy még egy csomó ilyen kimaradt. Például Sidorovich egy adott pillanatban riaszt, hogy időzített bomba van elrejtve a faluban és keressem meg, mielőtt az felrobbanna. Erre van 2,5 perced. Ezt a feladatot nem kaptam meg - és ki tudja még hány ilyen apróságot. Amíg kijön az új Stalkersoup patch kezdek én is egy teljesen új, de alaposabb OGSE játékot az új patchel, amiben minden egyes mellékküldetést letudok, beleértve a mutánsvadászatokat is, és közben figyelek az előzőleg fennmaradt feladatokra is, mert így a sztori után már nem igazán ösztönöz a megoldásuk.
Dhampir: sajnos nincs magyarítása az OGSE-nek, és a hatalmas szövegmennyiséget nézve (egyhamar) nem is lesz
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest