- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #14458 üzenetére
Kösz, majd körülnézek.
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #14444 üzenetére
Nem csak a wot hanem a stalker topikokat is olvasom. Nem rég feltettem a STALKERSOUP-ot, de a bányában elment a kedvem az egésztől. Ha tudnál ajánlani valami magyarított akciódús verziót bármelyik Stalkerhez azt megköszönném.
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #14205 üzenetére
Egy felettébb jó minőségű végigjátszás videó, ha valaki még kedvet kapna a Priboi Storyhoz.
-
emre
veterán
válasz
CJ4567 #13009 üzenetére
Bocs, ritkán nézek be ide.
Ez az OL2.2 Arsenal vintorez fájla. Ha a kijelölt sort átírod akár 12x70-es sörétessel is tüzelhetsz vele.
Valamelyik pisztolyt át is írtam egyszer erre, vicces volt. (így készül a távcsöves kézigránát is)
Amennyiben van ammo mappa akkor nagy valószínűséggel ezek tartalmazzák az adott lövedék sebzés értékeit. De úgy tudom alap esetben a sebzés, lövedék sebesség esési szög fegyverhez tartozik.
Illetve a megfelelő fájlok cserélgetésével másik hangot is lehet mellé rendelni.
-
emre
veterán
-
emre
veterán
Ja, a Stalker-t meg a gyerek miatt nem erőltetem, mert amikor az L.A. megjelent játszottam és folyamatosan az ölemben ült, irányított, hogy keressünk zombikákat, meg kutyusokat. Az idő tájékán elég sűrűn felsírt álmában. Szeptemberben múlott 5 éves, és ez azért nem egészen neki való.
(#12134) shield
Mivel nem játszok, szinte csak akkor tudok érdemben hozzászólni, ha valakinek régi cuccra van szüksége.
Az aktuális dolgokról fogalmam sincs. -
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #12132 üzenetére
Nyáron költöztem, akkor a ház felújítása miatt esett ki 1-2 hónap. Szeptembertől meg 3 műszakban dolgoztam mostanáig, és úgy hogy 8 órán át két monitor előtt meresztettem a szememet nem volt kedvem a szabadidőmben is azt csinálni.
Valamikor karácsony előtt játszottam, de most valahogy nincs kedvem hozzá.
Most meg ha elmegy végre a tél, megint csak a házat fogom csinosítgatni, meg talán idén a motorom is előveszem. -
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #12128 üzenetére
Keveset és egyre ritkábban wotozok.
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #12125 üzenetére
Szerintem már nem nagyon, leginkább a 2009-10 körüli complete packok tartalmaztak textura modokat.
Annak idején a Stalkker.Filefront-ról szedtem le egy csomó mindent, de az oldal megszűnt.
Winter mod van, meg lőttem egy screen-t, ha valaki esetleg lát olyant amit megnézne szóljon és felteszem a mediafire-re. -
emre
veterán
válasz
Plazmacucci #12108 üzenetére
Passzolom, ezer éve nem játszottam vele.
De nekem is úgy rémlik voltak gondok, még screen.t is tettem be repülő vérszívóról. -
emre
veterán
válasz
Plazmacucci #12097 üzenetére
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
rétisün #11690 üzenetére
Nekem ezek vannak. Még a stalker_filefront-ról lettek leszedve.
-
emre
veterán
válasz
rétisün #11687 üzenetére
A http://stalker-zone.hu fórumon van priboi topik, de regisztrálni kell.
Patch-eket találsz vagy töltsek fel?
-
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
blaci82 #11669 üzenetére
Ha jól emlékszek nem jobb, inkább csak a képi világa más kicsit.
Nekem amúgy ezek a Complete modok nem nagyon jöttek be.Szerintem továbbra is a két legjobb ShoC mod az OL2.2, valamint az ABC Inferno.
Aki durvaságra vágyik maradjon 2.2-nél, ha nagyobb nyüzsgésre akkor az inferno-nál. Megvan még a Soljanka is, de arra már nem is emlékszek hogy milyen. -
emre
veterán
válasz
SaGa59 #11426 üzenetére
Ami nekem van az ezt írja: SoC WW update 1.0005 must be installed before playing
mod: vótmá...off
-
emre
veterán
Érdeklődtek privátban az ol22 magyarítás miatt, hogy nem jó a link. Tényleg volt olyan hsz amiben nem volt jó, de volt olyan is amiben mind a három megtalálható volt. De most beteszem ismét az eddigi ShoC-hoz kapcsolódó feltöltéseimet. Ha valamire lenne még igény és meg is van akkor azt is bepakolom ezek közé.
Ezek vannak a linken.
-
emre
veterán
Ja, elcsesztem a linket.
smrter_pripyat_v041_options_pack
ClearSky mappa (szinkron, felirat és Smrter Zone Alpha)
-
emre
veterán
Semmi gond, sajnos egyre kevesebb dolgot lehet a neten megtalálni.
Mondjuk egy ilyen publikus verzióhoz lehet az actor és a weapon értékeket célszerű lett volna alapra állítani, de mindegy.Ha már smrter041 Itt megvan az options pack is.
Claer Sky komplett szinkron és felirat, mert SMRTER Zone Alpha (az utóbbi sem elérhető már) Ez meg amit eddig a ShoC-ból feltöltöttem -
emre
veterán
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
Colonel993 #9393 üzenetére
megtörtént
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
Colonel993 #9377 üzenetére
Ha tudsz olyan helyet ahova 770mb-ot (vagy nagyobb fájlt) darabolás nélkül fel tudok tölteni akkor akkor szívesen megosztom amit eddig felhalmoztam.
-
emre
veterán
válasz
Colonel993 #9375 üzenetére
Valamelyik Ol magyarítás jó hozzá.
-
emre
veterán
válasz
Colonel993 #9366 üzenetére
Valamelyik csak jó lesz....
-
-
emre
veterán
A data megint gyengélkedik.
Szóval itt egy mediafire link az OL 2.2 magyarítással. -
emre
veterán
válasz
Iginotus #8335 üzenetére
V-vel váltod át normál lövedékről gránátra és vissza.
De a beállításokban olyan betűparancsot adsz neki amilyet akarsz.Célszerű a kötszert és az eü csomagot is egér-gombra tenni (ha van jobbfajta 4-5 gombos rágcsálód), hogy ne kelljen a menüben matatni miközben elvérzel.
-
emre
veterán
válasz
dodopek #8310 üzenetére
Ha jól emlékszek az OL 2.2 magyarítást tettem rá. Csak 1-2 cucc megnevezése nem stimmelt, de teljesen játszható.
Új küldetések ott sincsenek, csak 1-2 megváltozott dolog miatt érdekesebb a játék. Pl. zombitámadások a bár környékén, több mutáns, teleport, radiaktiv fegyeverek stb....mod:
Tényleg azt írtam, hogy a 14-essel csináltam.[link]
A memóriám nem a régi..... -
emre
veterán
-
emre
veterán
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
Plazmacucci #8191 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
marked one94 #8139 üzenetére
Dezodor-ról lehet szó.
És amiről szó van az a Lost Aplha projekt
De állítólag SMRTER 0.45-ben is lesznek kimaradt pályarészek.
-
emre
veterán
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
dodopek #8067 üzenetére
Amennyiben olyan teszel fel ami nem módosítja a játékmenetet, illetve nincsenek benne új elemek, és csak és kizárólag a látványt dobja fel akkor elképzelhető hogy nem kell elölről kezdeni a játékot.
Minden más esetben egy régebbi mentés betöltésénél kifagy a game.
Én még kizárólag látványra épülő mod-ot nem használtam, szóval az egész a részemről kizárólag elmélet.De nagy baj nem történhet ha kipróbálod. Ugynis ha még nem tettél fel mod-ot akkor a nincs gamedata mappád a játék könyvtárában. Ha nem működik a mod akkor egyszerűen letörlöd, és tolod tovább az alap játékot.
-
emre
veterán
válasz
Misi 007 #8046 üzenetére
Ez azért bizonyos mod-ok esetében nem így van.
Valamelyiknél simán összeszedik amit a földre dobsz, meg az egyiknél a hullák ruházatát és a pénzét is le lehet nyúlni.
De a tárolókból nem szokott eltűnni a cucc.Nálam küldetéseket jelöli néha tévesen.
Például teljesítettnek hozza hogy hagyd el a barlangrendszert (keresd meg Strelok búvóhelyét küldi vége), de a térképen meg ott van a pötty hogy gyere ki te mafla.Az OL2010-nél meg nem tudtam Mole-t megmenteni, mert amikor végeztem a katonákkal 3 vérszívó elintézte a túlélőket. Én is csak az épület tetejére mászva tudtam lelőni őket.
-
emre
veterán
válasz
audi100td #8015 üzenetére
Általában, 04-es elég, de az a mod-tól is függ. például ehhez is elég a 4-es
patches info -
emre
veterán
Igazából hogy jobb nem teljesen megfelelő kifejezés. Az az eredeti.
Egyébként meg rengeteg mindent átírhattak ebben, hogy nem annyira kemény.
Szerintem addig nem vitatkozzunk míg ki nem próbálsz 1-2 másik mod-ot. (legfőképpen az eredeti OL2.2-öt), de kíváncsi lennék arra is hogy az INFERNO hogy teszik. -
emre
veterán
Szerintem megy a levesbe az OL2010
2009-08-23 véleményem frissítve:
- Az OL2009 egy kényelmes kirándulás az OL 2.2-höz képest, pedig ezt elit fokozaton kezdtem. Valahogy kevesebb a mutáns, a frakcióharc, az egész valahogy nyugisabb lett, és kb. olyan a képi világa mint a sima 2009-nek.
- A 2010-et szintén elit fokozaton kezdtem, és szerintem egy teljesen felejthető mod egyveleg. A fegyverek megtalálhatóak máshol is. Ráadásul nem hiszem hogy 3-4 jól bevált stukkernél több kell. A képi világ nem tetszik. Mutánsokkal alig találkozok, mozgás alig van.
Az egyetlen dolog ami tetszik, hogy a mentésekkor automatikusan kiírja az adott feladatot.Szerintem továbbra is a két legjobb ShoC mod az OL2.2, valamint az ABC Inferno.
Aki durvaságra vágyik maradjon 2.2-nél, ha nagyobb nyüzsgésre akkor az infernonál.
Akinek ez a képi világ jön be, annak pedig az OL2009RC1. (erre legalább fel lehet tenni a magyarítást.) -
emre
veterán
Köszi!
A kép megvan nekem is, meg párszor már végigtoltam 1-2 mod-ot.
Csak azt nem tudom hogy konkrétan ebben a modban, és konkrétan a Borov-os küldetés előtt van-e valamelyik boltban vagy rejtekhelyen ruha. (Ha nincs, akkor majd megoldom valahogy hogy legyen)
Ugyanis régebben talán az infeno mod-dal ilyenkor már EXO-ban mászkáltam, és nagy szükségem is volt rá.A Vad vidékre nem akarok egyelőre átmenni, mivel akkor megkeverem kicsit az eseményeket.
Túl korán lenne még. Illetve nem akarok frakciózni sem, ugyanis jelen pillanatban egyikkel sem akarok fasírtba kerülni. Mellék küldetésekkel meg emlékeim szerint nemnagyon jutok közelebb a dologhoz. -
emre
veterán
Az OL2010-ben hol jutok normális ruhához?
Mennék z X18-ba, meg Borovhoz, és még mindig csak a sima stalker rucim van, meg egy eccerű szabadságost sikerült szereznem.
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #7850 üzenetére
Igen ott van, de a kerítésen kívülről lett fényképezve.
Csak mert kérdezted, hogy ki lehet-e lépni a pályákról, szóval a válasz, hogy meg lehet oldani.Más
Feltettem az OL 2010-re az OL 2.2 magyarítását, úgy hogy nem írtam át a localization.ltx-et, hanem csináltam még egy eng mappát (az eredetit átneveztem, hogy megmaradjon, és ne kavarjon be), oda újra bemásoltam az angol feliratokat. Utána az így elkészült egész gamedata állományt felülirattam az OL2.2 magyarítással.
A végeredmény hogy nem fagy ki, a párbeszédek és a felszerelés leírások nagy része olvasható. -
emre
veterán
válasz
Medvelászló #7846 üzenetére
Valamelyik mod-ban már abban toltam mert tényleg jobb volt a PSZ9D mint a SEVA
-
emre
veterán
elb@sztam, itt is írnak róla, meg vannak linkek is
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #7830 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
choler. #7827 üzenetére
1-2 dolog leírása hiányzik.
Szerintem csinálj egy másolatot a complete 2009 gamedata mappádról, és az egyikben próbál ki a 2.2-es magyarítást. Semmit nem vesztesz vele.
De nem akarom erőltetni, mert volt akinek nem ment.
Viszont szerintem meg lehet oldani, hogy csak bizonyos xml fájlokat pakol át az ember, akkor félig meddig érthető lesz a game. (gamedata/config/text mappára gondoltam pl.)mod:
De én most nem állok neki kísérletezni vele, szóval mindenki a saját felelősségére gyakoroljon.
Az OL2010 még fenn sem volt, meg találtam valami LWR mod-ot amit most akarok feltenni. -
emre
veterán
-
emre
veterán
Már bocs, de ez baromság.
A no more fences mod a kerítéseket szünteti meg."Description:
This little modification removes the barbwired fences, some steel fences, and invisible (fake obj) walls around levels, so you can go anywhere you want on the actual map without restrictions. It is compatible with any mod, that does not alter the files in the mod. Maybe it would have been wiser to release it last year, when it was interesting to go thru the level boundaries somehow in shoc, maybe it can still make some fun for a while." forrásCsak utána ne akarjatok felmenni olyan helyekre, ahol acél háló a talaj, például rádiótorony.
Ugyanis a no more fences az összes acél hálóval kialakított anyagot átjárhatóvá teszi. -
emre
veterán
válasz
marked one94 #7760 üzenetére
-
emre
veterán
-
emre
veterán
-
emre
veterán
Lost Alpha érdeklődőknek:
"attól nem kell tartani, hogy a stk2 előbb kijön mint a la amúgy lehetőség szerint idén szeretnénk befejezni..." (by: dezodor)
-
emre
veterán
Lehet egy friss telepítéssel működni fog a dolog.
mod:
Az OL 2.2 magyarítás innét elérhető, és szerencsére jó az OL 2009-hez is.
Annyi hibája van, hogy a fegyver tulajdonságai lemaradtak.ol2.2 hun : http://www.megaupload.com/?d=0J6XVW1O
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest