- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Pet84: Szerintem is hangulatos lett. Az X-Ray-nek volt egy "hangulata" valóban, vagy talán pont azt szoktuk meg, nem tudom. Az UE bizony a mai kornak megfelelő, nagyon remélem, hogy a végeredmény egy igazán ütős, méltó folytatás lesz, amivel évekig fogunk játszani! Nem is beszélve a moddolhatóságáról, akkor bizony hosszú időre le leszünk kötve. (Egy X-Ray 2.0-át megnéztem volna én is.)
Veszett Róka: egy új Battlefield-nek nem örülnék. Mindenképp megéri futni vele pár kört majd, főleg hogy elviekben legalább 100 órát kitesz majd a játék mellék küldetésekkel együtt. A helyszínekre nagyon kíváncsi leszek...
Dhampir: szerintem nem túl veszélyes a gépigény sem, én nem fogok új gépet venni miatta az biztos :)
emre: most nem mondod azt, hogy a régi kiadatlan 2010-es motort megvették és a Dezowave felkarolta a projektet és majd kiadják? OMFG!
nem_tom: én is bizakodó vagyok, remélem, hogy ütős lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest