Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veszett Róka
csendes tag
Normális, ez az alap beállítás. Nem emlékszem már fejből, hol lehet beállítani (vagy a konfigurátorban, vagy a játék elején - én utóbbira tippelek) hogy melyik map-on milyen legyen az időjárás. Az alap beállítás az esős-viharos, de ezt megváltoztathatod és akár mindenhol lehet napsütéses idő. A blowoutok után viszont mindenképp vihar lesz.
-
nem_tom
őstag
Ezzel tolom én is, általában tényleg borongós, esős az idő, de szokott változni. Előfordul, hogy kisüt a nap. Van bármilyen mod telepítve?
PeL: Szerintem ezt a 1.4007 -nél már korrigálták, itt 1,5 végigjátszás után rendben van minden a kitörésekkel meg az időjárással is. Mondjuk az vicces, amikor visszatöltök egy mentést pár másodperc vagy 1-2 perc elteltével és teljesen más az időjárás.
Bár ha jól emlékszem ez az alapjátékoknál is megvolt. -
PeL
addikt
Régebbi verziókkal volt időjárás script bug, meg a blowout-oknak is random kellene jönniük, minden játék elején van egy scriptelt blowout és onnantól egyszer sem jött nálam egyik verzióban sem (az 1.4000-et és az 1.4003-at teljesen végigjátszottam). A legújabb verzióban nem tudom mi a helyzet, 1.4007-el nem játszottam még.
-
Pet84
tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Dc 1.4007 optimális beállításokkal telepitve ha jól emlekszem ez volt bepipalva. dx11-ben játszom. Este 6 után viszont kiderült meg volt azóta egy blowout is. Hmm lehet pont éjszakára tisztulna ki az idő?...
szeretem a borongós időt is csak épp már kicsit unalmas így. Amúgy iszonyat hangulatos a cucc nagyon jó munkát végeztek dezowave-ék, mondom ezt úgy hogy mindhárom eredeti stalkert vegigjatszottam az elsőt legalább 5x anno. -
Pet84
tag
Sziasztok!
Az normális hogy az időjárás a játékban állandóan borús-esős napközben? A játék kezdetén napos volt azóta 2 napon át esik folyamatosan. -
Dhampir
félisten
válasz
Veszett Róka
üzenetére
Köszi a videót!

Öröm látni benne az egyszerű, mesterkéletlen embereket.

Az utána következő videó is hangulatos: Хроники узкой колеи
-
Veszett Róka
csendes tag
A Zóna valóban létezik

-
Veszett Róka
csendes tag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Old Road a neve, a normál játék közben nem visz oda sem cselekmény sem külön küldetés. Artifact vadászatra jó, illetve pár zombi és monolith
https://lost-alpha.fandom.com/wiki/Old_RoadIlletve van még az Antennas nevű hely, ami befejezetlen és kihalt. Jump_to_level az egyetlen mód hogy odajuss
-
sklopp
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
Szerszámok Rókának:
1. Ahol tanyáznak Róka és társai, az út túloldalán van a szivattyútelep és egy kisebb, magas épület, az egyik sarokban a szerszámok
2. Szintén Rókáék épületétől tovább az úton, jobbra lesz egy kisebb falu szerűség, az egyik háznál néhány randalírozó zombival. A zombik eliminálása után a ház pincéjében a szerszámok, de innivaló, kaja stb. is található a környéken. -
nem_tom
őstag
Tegnap elkezdtem kísérletezni a grafikai beállításokkal, mivel eléggé alacsony volt az FPS és erőteljesen ingadozott. Próbáltam utánakeresni mi az amiből vissza kéne vegyek, de sajnos nem találtam kielégítő infókat. Sok időmbe telt, de egyesével kipróbáltam a haladó beállítási lehetőségeket, hogy rájöjjek mik azok amik megeszik az amúgy nem gyenge gépemet. Szeretném itt megosztani amire jutottam, hogy ha más is szeretné a gépéhez mérten a lehető legszebben futtatni a játékot akkor legyen számára segítség. A konfigomat lentebb írom.
Azon beállítások amik erőteljesen csökkentik az FPS számot:
- Sun as a Light Source
- MSAA
- Detailed Surfaces Radius
- Grass Density
- Grass Distance
- Shadow Map Size
- Sun Light QualityEzeket a beállításokat érdemes levenni teljesen minimumra vagy kikapcsolni ha a géped nem boldogul a játékkal. Szerencsére nem olyan számottevőek a látványban, így ha leveszed ezeket akkor sem lesz csúnya a grafika. A többi szinte alig, vagy egyáltalán nem okozott semmilyen változást.
DX11 alatt kísérleteztem ki a dolgokat, igazából ez szinte egyáltalán nem befolyásoló tényező. Sajnos viszont a sok pici micro lag -ra nem találtam megoldást ami tarkítja nálam a játékot. Azt hiszem kénytelen leszek hozzászokni.
Mutatom hogy néznek ki nálam a beállításaim:
Sikerült elérnem, hogy minimális ingadozással, stabilan 50+ FPS -em legyen. (korábban 30 alá is bőven lement) Csak akkor megy le 40 körülire az érték ha tüzet látok, sajnos erre sem találtam megoldást.
Egyébként a nagy ingadozást az MSAA kikapcsolása oldotta meg. A Grass Distance pedig közepesen befolyásoló tényező, ezért kompromisszumot kötöttem és középre húztam, mert elég hülyén nézett ki, hogy előttem nő a fű ahogy haladok.Bár nagyon szép lett a játék, de az optimalizálás nem sikerült. Ennél sokkal komolyabb címeket tudok gond nélkül Ultra beállításokkal FullHD-ban játszani.
Alább láthatjátok a konfigomat:
- Alaplap: Asrock B85M Pro4
- CPU: Intel Core i5-4460
- RAM: Kingston 2x8GB DDR3 1600MHZ KVR16N11K2/16
- VGA: Gigabyte GTX 1060 3GB GDDR5
- HDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEW
- SSD: Kingston 120GB HyperX Fury
- TÁP: FSP 500W Hyper M
- Rendszer: Win10 ProRemélem ezzel tudtam valakinek most vagy a jövőben segíteni.

Egyébként leszámítva, hogy majd egy hétbe tellett mire eljutottam odáig, hogy rendesen játsszak (bár ez nyilván az idő hiánya miatt is van) eddig tetszik. Stabilan fut, nincs semmi gond, jól néz ki és tetszetősek az újítások is. Nagyjából kivégeztem a küldetéseket a Kordonon, legközelebb a Szeméttelepen folytatom az utamat. A magyarítás is jól működik. (módok nélkül) Remélem a későbbiekben is így lesz és akkor egy új, remek élménnyel gazdagodom majd.

Egy gyors kérdés: Eddig a játék nem adott támpontokat arról, hogy merre keresgéljek szerszám ügyben amikre Róka komának lenne szüksége. Ez majd fog változni? Ha igen akkor tárgytalan, ha nem akkor csak annyit mondjatok meg, hogy merre-fele kéne kicsit alaposabban körülnéznem. Köszi!
-
sklopp
őstag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Bevallom, nem emlékszem, melyik lehet új pálya, igyekeztem minél előbb túllenni a játékon és visszatérni az 1.3003-ra.
Érdekes, hogy eltűnt ennek a magyarítása, nekem szerencsére megvan. Feltöltési lehetőségem nincs, talán csak lustaságból, de mail mellékletben átküldöm szivesen. -
nem_tom
őstag
válasz
kekeeci
üzenetére
Értem. Köszi!
sklopp: Ha esetleg nem boldogulnék ezzel a verzióval és nem megy el a kedvem akkor majd lehet meglesem azt is. Bár ha a jelenleg elérhető magyarítás nem kompatibilis a régebbi verziókkal akkor off sajnos.
PeL: Világos. Így már kevésbé hangzik drámaian a történet.
-
PeL
addikt
-
sklopp
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
Dhampirnak is:
Az 1.3003 SeregA-Lus repack változat. A fene tudja, pontosan mik lettek kihagyva, de az 1.4007 kiadásakor valahol említve is lett, hogy bizonyos részek bugokat okozhattak vagy valami ilyesmi, stb., így kimaradtak. Mivel többször végigjátszottam a korábbi verziókat, így észlelhető volt, hogy rövidebb az új.
Nekem játékélményben ez az 1.3003 tetszett leginkább. -
nem_tom
őstag
Oops! Eszembe se jutott, hogy azt még át kell állítani a beállításokban. Eddig minden játéknál úgy volt, hogy a magyarítás telepítése után automatikusan magyar lett az egész. Köszi!
Hogy érted, hogy epizódokat hagytak ki? Illetve melyik verzió az amelyikre gondolsz? 1.4006 vagy más?
-
nem_tom
őstag
Üdvözletem!
Leszedtem a Lost Alpha DC Extended 1.40007 -s verziót a moddb-ről, amit sikerült is beüzemelni. Bár a Configurator valami hibaüzenettel jön és a Mods menüpontot nem tudom elérni mert kifagy tőle (kép lentebb) de maga a játék gond nélkül indul... leszámítva, hogy első indítás után mikor kalibráltam kicsit a grafikai beállításokat, utána nem tudtam kilépni a játékból és semmilyen módon bezárni, csak a számítógép újraindítás segített. Bár idő hiányában a menünél tovább eddig nem jutottam. A fő gondom az, hogy az f.i. csoportféle magyarítás ami elvileg ehhez lett kalibrálva valamiért nem működik. Telepítem, célkönyvtár stimmel, azt írja telepítve van de a játék továbbra is angol. Próbáltam megoldást keresni de nem találtam. Azt írták, hogy csak a natúr alapjátékkal működik, ezért újratelepítettem módok nélkül is, de ugyan az az eredmény. Valaki találkozott hasonlóval?
Illetve mellékesen még megkérdezem, de a játék telepítése során felrakatott velem néhány programot is. A Visual C++ meg DirectX -et még megértem, de az OpenAl és az Xvid nem értem miért kell ha kell. Ezekre mind szükség van egyáltalán?
Köszi előre is!
-
Laris2
senior tag
Jól emlékszel, ők Fekete stalkereknek nevezik magukat, a sin (bűn) nevet szándékosan, de tévedésből terjesztették róluk összekeverve egy másik csoportal. A vétek csoportal az x18-ban kísérleteztek, abban az időben kis bűnökért is életfogytiglanra ítélték a bűnözőket, mivel ismeretlen tudósok jó váltságdíjat fizettek értük, terjesztve hogy inkább a tudományt szolgálák, mint a börtönökben rohadjanak meg. Amit fordítok, közülük kerül ki a főszereplő.
-
shield
őstag
Valószínüleg én is ezt telepítettem, nem emlékszem. Volt más kiadása is esetleg?
Találtam új dolgot is hozzá, azon a linken, amit betettél.
[New Version of LA (DC Extended)] ez valami javítás. Talán megold néhány gondot.
Akkor még itt van ez is, azt sem tudom mi ez. [LB's LADC 1.4007 Compilation]
Ezzel majd foglalkozni kell. -
Laris2
senior tag
Kösz a linket, már megtudtam amit akartam. Ami érdekelt, csak annyi, hogy mit lehetett megtudni a Borongós bányáiban élő csoportról. Ők az x18-as kísérletek alanyai akik megszöktek a laborból, majd néhány év múlva beomlott a bánya, és menekülniük kellett. Szerencsétlenségükre összekeverték egy másik, sokkal veszélyesebb csoporttal, és vadásztak rájuk. Ebbe Voroninnak vastagon benne volt a keze. Ilyen előzmények után kezdődik egy játék, amit fordítok. De még a Fotográfba is bele kellene néznem, miképpen segített a Fotós az x18-ban az egyik ilyen teszt alanynak, de én nem emlékszem ilyesmire.
-
Sensut
őstag
Bocs, de nem vettem észre itt az aktivitást.
Az 1.4007 DC verzió tökéletesen működik nálam. A launcherrel volt egy kis bibic, ha jól emlékszem, de simán végig vittem volt magyarítás és egyéb biszbaszok nélkül. Hacsak nincs belőle 2 alverzió, akkor ennek működnie kell.
Innen szedtem volt le: [link]
-
shield
őstag
válasz
pszihopata85
üzenetére
Nálam játszhatatlan, pár perc után kidobált. Lehet hogy valami bekever neki, nem tudom.
Épp ma néztem a gépemen, az 1.3 is fent van, azt végig tudtam vinni. -
-
Dhampir
félisten
Boldog Új Esztendőt kívánok minden Stalkernek!

-
Laris2
senior tag
Valahol olvastam régebben, hogy nagyobb csaták után az otthagyott fegyverek eléggé megterhelik a memóriát, és ezért is kidobálhat a játék. Főleg ahol határértékig terhelték a memóriát. Azt írta, hogy célszerű belerakni az eladhatatlan szanaszét heverő fegyvereket a hullákba, és azok már eltűnnek a hullákkal együtt.

-
shield
őstag
Sajnos nekem nem volt szerencsém vele, nálam nagyon sűrűn lefagyott vagy kidobált, nem emlékszem pontosan. Vissza keresve a hsz-ok között biztos megtalálható. Azt tudom azért hagytam abba, mert nálam játszhatatlan volt, pedig eléggé toleráns vagyok a Stalker modokkal kapcsolatban. Valamelyik régebbi verziót végig tudtam játszani, valószínűleg még mindig fent is van a gépemen.
szerk. visszanéztem, kidobált.
-
Laris2
senior tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Stabil már ez a 1.4007-es verzió? Egyébként nem számít, engem csak a Borongós, és az x18-as labor doksijai érdekelnek. Működik a 4002-es magyarítás, 4005-ös verzióval, de azért több nem lényeges feladatnál csak a karakterláncok jelennek meg. Az angol szövegből behejettesíthető lenne, de ez engem nem érdekel.
-
Dhampir
félisten
Csupán egy információ:
A ·f·i· csoport honlapján a S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC 1.4007 magyarítás található.
Kiadás ideje: 2019. július 14. – v1.01.4007Viszont ez a magyarítás az ott olvasottak szerint "csak és kizárólag az alap, módosítatlan 1.4007-es verzióval működik".
-
Laris2
senior tag
Egy kérdés, feltelepítettem a LA. DC. 1.4005- ös verziót, és nem találtam hozzávaló magyarítást. Az 1.4002-es magyarítás kicsomagolva, belerakva a text mappába, hozzáigazítva a localization fájl, jó lenne hozzá? Egy játék fordításához a Borongós bányáiban élő Sötét stalkerekről kellene némi információ, mivel ők az egyik főszereplői.
-
Dhampir
félisten
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Az Extended kiterjesztettet jelent.
Fordítókkal kiügyeskedve, ha jól értelmeztem:
Újracsomagolt, frissített verzió a változatlan alapverzióval együtt (Lost Alpha DC 1.4007).
A Kiterjesztett verzió 2.78 (2020.11.04-től a Mod frissítve az indítón (launcher) keresztül)
- Telepített Orosz hang
- Telepített motor 2020.11.13-tól
- Frissített launcher 2020.09.10-tőlAz Újracsomagolás szerzője az "SpAa-Team"
-
Samael
csendes tag
Meg is oldódott, a szarkofágos küldetés megadása után, visszanéztem az X7-be és akkor már nyitva volt a PC.
-
Samael
csendes tag
Tudja valaki mi a PC jelszó az X7-es Labnál? Nem találom a neten. Azt írják szükséges a good endinghez, és hogy nem kell hozzá jelszó, de mégis kéri.
"Both PCs are unlocked by this stage of the game."
[link] -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A hangulatot adta ez a még 2014-es videó előzetes.

-
PeL
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
1.4007 az utolsó hivatalos kiadás. Innentől dezodorék már nem foglalkoznak a játékkal tovább, gondolom így is épp elég időt vett el az életükből ez a játék, tekintve hogy hány évig készült. Elvileg két új projecten dolgoznak, de semmi infót nem mondtak ezekről, annyit mintha olvastam volna még hogy elvileg nem is STALKER témában mennek tovább.
Lost Alpha-hoz gondolom nem hivatalosan lesznek még modok, bővítmények, esetleg javítások, sajnos nyilván nagyrészt orosz fanatikusok által készítve, amikhez meg szokás szerint nem fog készülni semmiféle angol verzió...
-
Samael
csendes tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Nem a RU DEV folyamatosan frissíti, már a 2.12 verziót tettem fel, de eddig még instabil. Esélyes, hogy pár hónap,év múlva lesz egy stabil verzió is ha folyamatosan fejleszti.
A Vk oldalán van is egy changelog természetesen oroszul, de google fordítóval nyomon lehet követni, hogy halad a mod fejlesztése. -
Samael
csendes tag
válasz
üzenetére
Igen a 1.4007-es. 3x kezdtem el újra, a második próbálkozás után már nem volt fagyás a banditáknál, de sajnos fél óra múlva megint elkezdett fagyogatni, aztán megint újra kezdtem hasonló történt akkor is, szóval nálam játszhatatlan volt. Jó kis mod lenne ha nem lenne ennyire instabil. A mod nélkül működik szinte fagyás nélkül
-
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Az biztos, hogy izmosabb súlyhatárral egyszerűbb lenne vizet raktározni.
Emlékeim szerint főleg az elemek beszerzése volt még fontos feladat.
Vannak jó fegyók, de nekem az a sörétszóró mindig kéznél volt és bevált. Van, aki főleg a harcra van kiélezve, én ezen túlmenően a kalandos helyzeteket, a küldetések végrehajtását, a keresgélést, bóklászást kedvelem.
Persze az is megakaszthatja a játékot, ha nagyon elvonttá válik és kínszenvedés rátalálni valamire, ami a játékélményt és a sikerélményt rombolja. Olyankor puffogtatni egyszerűbbnek tűnhet.
A lényeg, hogy a Stalkerben mindenki megtalálja a számára érdekesebb részleteket, miközben a hangulat mindent visz.
-
törölt tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Kaja meg víz a hulláknál is van, ha sokat mászkálsz teli puttonnyal akkor persze nem elég, 22-es csapdája.
Nekem mindegyik fegyver tetszik, és örömmel használom ha kezembe akad, egyetlen kivétel van az mp5 (Viper 5), az páncél ellen gyenge és arányaiban nehéz hozzá a lőszer, nehéz maga a fegyver is és gyorsan is kopik.
Lehet feléjük is meg közöttük is gyorsan mozogni, nem csak elfutni. Default 500ms a reakció ideje az NPCk-nek, ha tiszta lövés pozícióba került, megvan a vizuális kapcsolat, még ennyi időd marad becélozni és lőni, mielőtt az meghúzná a ravaszt. Ez, ha rendben van az adrenalin szint, az kurva sok idő..

-
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Kaja és talán még víz is van bennük. Sok ilyen van. Saját felhasználásra is jól jön az első lépések idején.
A Szeméttelepes bunker mélyén és a Sötétvölgyi banditáknál volt még rengeteg ellátmány.Amikor a korábbi Lost Alpha kiadást végigvittem, leggyakrabban ezt az egy puskát használtam. Közelről szinte mindent vitt, ha muszáj volt.
A nyúlcipő még inkább lecsökkenti a fegyverhasználatot.
-
törölt tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ja a dobozok? Azok megvárnak, gondolom a minél több pénzt szeretnéd ezekből kihozni, akkor úgy sem érdemes egyből az elején az öregnek eladni az össze-farmolt dolgokat, és a kibontsuk is ráérhet. Érdemes jobban fizető vevőt találni, majd odahordani a cumót.
Nem csinálom már a gyűjtögetést, a pénzért vehető fegyverek és a dögnéhez ruhák túlzottan lecsökkentik a kiszolgáltatottság érzését, lassítják a mozgást. Nem úgy adná az Adrenalint.
-
törölt tag
válasz
Dhampir
üzenetére
A játék elején stalker fokozaton is van bőven lőszer/fegyver, bizniszezhető az öregnél utánpótlás, wolf-nál lehet upgrade-lni stb .. Nekem nem tűnt akkora érvágásnak a hiánya.
A késnek szerintem addig volt értelme a játékban, amíg nagy volt a sebzése és alacsony cipelt tömeg, light öltözet mellett meg lehetett vele kergetni akár egy nagyobb szörnyet is vele.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én minap vettem észre, hogy a játék elején, banditáknál a gyártelepen el lehet(ne) fogni az átvezető videóban lévő fekete ruhás manust (TRS 301+ scope-al) a telep hátsó kapujánál láttam a fűben kempeleni, kicsit meglepődtem. Szóval aki tökös legény, az szerezhet magának rendes fegyvert még a kordonon belül, gondoltak rá az alkotók.
-
törölt tag
Nekem sem tetszett ez a változtatás, mert nagyon számítottam rá, hogy ott lesz, megszoktam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De egyrészt meg kell védjem a fegyvert, mert az nem sörétes, hanem egy vadász puska, csak a nem szóródó töltény jó bele...
Kipróbáltam ott a környékben, ameddig elláttam vele cső nélkül, addig igen meggyőző az ereje, közelre aim nélkül is igen pontos és hatásos.
Másrészt az új koncepció sem lenne rossz, hogy ennyire az elején ne kapjunk távcsöves fegyvert, amihez végtelen lőszert lehet találni, mert onnantól nagyon kihívásmentessé és egysíkúvá válhat a játék...Én wolf-nál szoktam egy Pm-et felpimpelni, gyakorlatilag ezzel meg néhány gránáttal végig lehetne tolni.

-
shield
őstag
Ez a bosszantó nálam is, hogy a régi verzióval tudtam játszani, ezzel az újjal a kifagyás/kidobás miatt nem lehet.
Na meg találtam benne egy nagy marhaságot is. Emlékeztek arra, amikor át mentek a Szeméttelepre és kaptok egy küldetést, hogy le kell szedni egy banditát a vasúti alagútnál?
Leszedtem a banditát és mit találok nála?! Egy sima sörétest, na ezzel aztán lehet sniperkedni.
Megnéztem egy végigjátszást, ami az 1.3-nál készült, persze hogy egy távcsöves AK-val lőtt a bandita, én pedig nem tudok szerezni egy rohadt távcsöves fegyvert sem, távcsövet sem.
Nem akarom dicsérni a CUT verziót, nem is lehet. Sajnos.
-
emre
veterán
-
törölt tag
Feltételezem a DC 1.4007-es verzióra gondolsz, mert az nekem is a bandita camp-es küldetéstől vált instabillá. Mondjuk voltak arra is jelek hogy baj lesz, mert a vörös erdő a bejáratnál megkapott mentsd meg a sérült stalker-t küldetést sem volt stabil, de az ugye nem a fő szál része.
Mondjuk a 1.3003 és a 1.4005-ben is volt több asztalra kidobós kalandom, ami azóta nem ismétlődött meg, pedig az csak az első 3-4 küldetést ismételgetem, és annyit csináltam, hogy kivettem a memóriamodulokat, és alkoholos kendővel áttöröltem a csatlakozókat, majd visszaraktam, szóval lehetett ez hardveres gebasz is.

-
Samael
csendes tag
Ez a DC Extended nagy csalódás. Becsapós mert az első 1 órában jól fut, aztán a banditás küldetés közbe vagy után, már állandóan crashel, akár visszatöltés után 10-20 másodperccel is. Még menteni se lehet, csak bizonyos helyeken, amiket gyakran el sem lehet érni mert pont pár méterrel előtte lefagy a játék.
Senkinek sem ajánlom. -
Sensut
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ezzel vigyázzatok, mert állítólag egy nagy bughalmaz (egyelőre)! Amúgy is, amolyan orosz módra, benehezíti a játékot és a mentéseket is automatizálták benne. Csak tábortüzeknél ment a játék, nincs kézi mentés se csak ezeken a helyeken. Csakhogy mindenki arra panaszkodik, hogy visszatöltéskor a játék folyton crashel. És ez csak az egyik része a hibáknak.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Láttátok? (március 17-én posztolták)
New version of LA out (DC Extended)
Az orosz fejlesztő munkája.
-
Mormota9
csendes tag
Helló!
Sajnos látom, hogy te is szívtál a BÁR-nál.
Pont ma tartok ott, erre nekem is random mód kifagy a játék.
Úgy kilép az asztalra, hogy semmi hiba üzenetet nem dob ki. És a Lanucher az írja hogy megy a játék.
Többször próbálkoztam, de mindig ugyan az az eredmény.
Így inkább hagyom az egészet.
Pedig kár érte, tisztára nosztalgikus hangulatba voltam. -
shield
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Én a Priboi Story-nál tapasztalom ezt, nem mértem az időt, de kb. 2-3 mp lehet a képmentés. Gyors mentést nem kell mérnem, mert nincs a modban, kissé meg lepett, észnél kell lenni.
Ezt az Radeon Anti-Lag-ot én is megnézem.
A LA CUT meg már néhány percenként fagyott, úgyhogy félretéve. Amúgy is már több mint egy hete nem játszottam semmivel sem, valahogy nincs hozzá hangulatom. -
törölt tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Sima mentésnél (a főmenübe kilépve) nem szabadna neki pillanatokra megfagynia, hacsak nem alszik a lemez amire mentenél, vagy nem nagyon alacsony az írás sebessége.
Nézd meg hogy mekkora egy mentés, és mekkora a háttértár írási sebessége. Ha előbbit elosztod utóbbival és több másodperc jön ki, akkor lehet hogy ez a probléma. -
Dhampir
félisten
-
emre
veterán
Elindult csak egyből a configurator hibaüzenettel. Ha a mods-ra kattintok akkor crash-el. Háromszor vagy négyszer raktam újra mindig ez van. Rendszergazdaként vagy anélkül, angol és orosz telepítéssel is.
Kibontottam a gamedata állományt hogy rákeressek a hibára de azt sem tudom mi merre van ebben, annyira át lett kavarva minden. Az első küldit felvettem Sidorovicstól, aztán hagytam a fenébe. Majd később még lehet ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Bár ha jól emlékszem ez az alapjátékoknál is megvolt.