Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz Medvelászló #5050 üzenetére
Nincs, kerestem már ott is.Semmi...
Csak azért itt mutattam, mert itt van teleport.[ Szerkesztve ]
-
LeoDelux
csendes tag
válasz dodopek #5051 üzenetére
Esetleg próbáld ki a 2.1-es mappában levő fájlt, hátha működik. Ha mégsem működik, akkor tedd vissza az eredeti fájlt és az
idle_particles = anomaly2\teleport_idle sort írd át erre:
idle_particles = anomaly2\anomaly_teleportés az -------- idle_sound = anomaly\teleport_idle sort írd át erre:
idle_sound = anomaly\teleport_incomingekkor meg kell változnia, lesz hangja, de nem fog világítani. Tulajdonképpen a teleport-tölcsérből csinál térbuborékot, tehát úgy kellene kinéznie mint az átjárónak.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz Medvelászló #5052 üzenetére
Sajnos nincs ott.Néztem, ugráltam a létráról le minden irányban, de nincs...
-
dodopek
addikt
válasz Medvelászló #5055 üzenetére
Jó ötlet.Kár, hogy csak olyan mentés van, amikor 200 zombi van még. De majd nekikesem, és kipróbálom.
-
LeoDelux
csendes tag
válasz Medvelászló #5058 üzenetére
-
LeoDelux
csendes tag
válasz Medvelászló #5062 üzenetére
Én a 2.1-et telepítettem fel először, mert a 2.0 nincs meg. Most a 2.2-t tolom, ez nagyjából ugyanaz, csak többet kellett szenvedni mire eljutottam jupiterre.
Még azt találtam a mentések között, hogy volt két mellék küldetés, még pripyatban. Az egyiknél a jupiteri ügynök aki az egyik helikopternél volt átküldött pripyatba a monolitosok területére. Egy halott tudóstól kellett valami doksit elvenni és visszavinni neki jupiterre.
A második volt, hogy gerri a vezető leküldött a föld alá megkeresni egy másik vezetőt, akit el kellett kisérni a mosodához. És utána untam meg a zombivadászatot pripyatban, ekkor mentem vissza jupiterre, kinyírtam a maradék zombikat és az után jött ez az üzenet... -
LeoDelux
csendes tag
válasz Medvelászló #5064 üzenetére
-
LeoDelux
csendes tag
válasz Medvelászló #5066 üzenetére
Igen ő volt az, akkor küldött el érte Garry, mikor jupiterre akartam visszamenni. De lehet, hogy az ügynökös küldetések a fontosabbak, azokat kellene előbb elintézni...
-
Medvelászló
senior tag
Valaki sgm 2.2 angol fordítás,
-
dodopek
addikt
válasz Medvelászló #5068 üzenetére
Nekem megvolt a tudós doksi, és a miller keresés is. Viszont nem találtam senkit, aki átzavarna a DValleybe... Bár eddig nem volt időm keresni...
-
dodopek
addikt
PeL!
Lesz magyarítása a 2.2nek? -
dodopek
addikt
válasz Medvelászló #5074 üzenetére
Sajnos nem, de még nem sokat kerestem a pasit...
-
jaje112
csendes tag
válasz makraipeter1 #2199 üzenetére
Megtudnád mondani hogy a modositott akt gauss cellákal hogyan lehet venni vagy modositani mit kell letölteni vagy valami segits légxszives
-
LeoDelux
csendes tag
válasz dodopek #5077 üzenetére
Üdv!
Írtam neked egy teleport fájt: [link]A többi ami benne van, az fegyverbuheráció 2.0-hoz. Aki letölti és használja az nézzen szét a kereskedőnél, és vegyen egy wpn_g36_nimble-t. Ez a fegyó a következő lőszerekkel használható: ammo_gauss, ammo_gauss_cardan, ammo_7.62x54_7h1, ammo_pkm_100, ammo_12x70_buck, ammo_12x76_zhekan, gránátok: ammo_m209, ammo_box_10_m209, ammo_vog-25, ammo_box_10_vog. Remélem működni fog.
-
dodopek
addikt
válasz Medvelászló #5081 üzenetére
Játszom a te mentésed.Nálad ott a térboborék...
Olyan így, mintha más,kisebb cipőjét kaptam volna egy 12 órás műszakra. A Te cuccaiddal 5 percenként meghalok. Te hogy éled ezt túl??? -
Medvelászló
senior tag
-
dodopek
addikt
válasz Medvelászló #5084 üzenetére
Közben rájöttem.Te mesteren játszol, én meg stalkeren. Ezért hullottam, mint a falevél, vagy a kenyér a lapátról...
Az artifracktokat eladtad, vagy csak nem szedted össze? Dragon eye, goldfish,más cipelésnövelők...[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
válasz dodopek #5085 üzenetére
Az artikból rengeteg lóvét csináltam,mind eladtam.A Dragon eye-val-vel még nem találkoztam,talán majd a 2.2-ben. Láthatod,én az arti helyére kevlárt lemezeket raktam be,jól mutat.
Már én is szedtem fel kenyeret ,nem a lapátról,nem kell annyira fűszerezni Finom[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz Medvelászló #5086 üzenetére
A draGONEYE A MONOLITHOS BÁZISTÓL NEM MESSZE VOLT NEKEM. +50KG FEJLESZTÉS NÉLKÜL.mEGYEK MAJD MEGKERESEM...
K..va caps lock... Így maradsz! -
morbias2
aktív tag
Melyik ruha ,és automata fegyó a legerősebb?
Hol találok ilyet a 2.0-ba?
Köszi
Jah alpha irtást szeretnék márNe próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
dodopek
addikt
válasz morbias2 #5088 üzenetére
A két legerősebb auto fegyvert az alpháktól tudod elszedni, illetve láttam már bagolynál is a skvadovszkon.Ez az én kedvencem: FT-200
Illetve a másik, ami nem olyan pontos, de erősebb: nem tudom most linkelni, csak itt feltöltött korábbi képen megmutatni. [link] Későb pótolom...
De ami az alpháknál van, az mind halálos.Ja, és persze az Eliminator teljesen automata módban is keményen büntet. Közelről..
Ruhából mindenképp újonnan vásárolt exo, talán a monolithé... -
morbias2
aktív tag
válasz dodopek #5089 üzenetére
Értem.Én asszem felvettem 1x egy erős fegyót azzal nyomtam végig de az lehet a banditák parancsnokáé volt vagy nem is tudom Egyszer a ruháját is el tudtam venni azt 3 szint védővel adta szépen a zombik és az alphák csak haltak úgy felszereltem mindent fullra
Mind1 köszi szépen keresgélek azt addig kipróbálom a linkelt fegyókatNe próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
dodopek
addikt
Én szeretem az FT-200m masinát. Fullra húzva 200m a hatótáv,75 sebzés és alig emeli a fegyvert.. AEK-et kerestem már, de senkinél nincs...
Utálok követeőzni, de lasan vége a 2.0-nak, és rajtam kívül is sokan várják a 2.2 magyart.Lesz? Amúgy hogyan kell csinálni? Csak kicserélni az angol szöveget egy szövegszerkesztővel magyarra?[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz dodopek #5093 üzenetére
Eddig még nem álltam neki Egyedül több napos meló, nem kevés, az 1.7 is majdnem egy hétig tartott ebben meg még több szöveg van. Amúgy nem bonyolult, a \gamedata\config\text\rus\ mappában találhatóak a játék szövegei XML fájlokban. Ezeket egy sima szövegszerkesztővel (Total Commander "F4"-e) tökéletesen lehet szerkeszteni, és igen csak át kell írni az angol szöveget magyarra, csak a szövegeken kívül ha véletlenül mást is átírsz akár kitörölsz egy "<" jelet a mondat végéről vagy elejéről ami a stringet jelzi akkor crashelni fog a játék indításnál. Miután lefordítottam az 1.7-et utána majdnem 1 órát azzal szívtam hogy kerestem a hibát hogy miért nem indul, hát azért mert egy > jelet töröltem véletlen az átírások közben az egyik fájlban a sok közül...
-
morbias2
aktív tag
2.2 én is jáccanám ha lenne magyar hozzá
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
dodopek
addikt
válasz morbias2 #5096 üzenetére
Szerintem angolt fordít...
Szerintem összeülhetnénk. Mindenki elvállalna pár file-t,aztán hamarabb kész lenne.Meg kel beszélni a neveket, képződményeket, stb, aztán hajrá. Kicsit stílustalan lenne, de szerintem belefér... Max google fordító, meg magyarosítás a hülye fogalmazás ellen..[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz morbias2 #5096 üzenetére
oroszt semmivel, max angolt Azt is csak úgy hogy amit nem ismerek szavakat kiszótárazom és próbálok értelmes magyar mondatokat fabrikálni amennyire lehet Tényleg nem kevés meló nekem, ha rendesen tudnék angolul 1-2 nap alatt meglenne szerintem. De így sokáig tart sajnos
-
morbias2
aktív tag
Én ma du-ra megyek meló,de ott notin belenézek azért
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest