Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5600 üzenetére
Igen, azt kell nézni.Szerintem nem kell a szerszámkészlet a kitüntetéshez.Persze a fejlesztéshez igen. Nem rövidítve van, csak elmaradt a szóköz, azért olyan zanza. Most keresem, hogy melyik file tartalmazza ezt a sort, ott majd át lehet javítani, és akkor láthatóbb lesz. Ha megvan, írok...
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5597 üzenetére
Ennyi eszem nekem nem volt...
-
SetCHOO.
aktív tag
Elég vegyesek az érzéseim a Monsters2.2 addonnal kapcsolatban. Az rendben van, hogy színesíti a zóna világát. De olyat ne csináljon már, hogy a pofámba terem a szörny!
Bár van egy újabb verzió a Monsters 2.2v2, de élesben nem próbáltam.
Ha most kellene újra kezdenem az SGM-et nem is raknám rá a Monsters addont.Akkor még jó, hogy nem fektettem bele túl sok időt az Enot-ba.
Nekem nagyon bejön a SGM 2.2-ben megvalósított elképzelések![ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5606 üzenetére
Egy csomó új fegyver kerül a játékba. Nagyon jó mod!
[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
Itt azért lehet fürdeni!
Az előző linket elrontottam.
Ha az New artefacts mod 3.0 beta is fel akarod rakni akkor ez után a Guns addon-t
[ Szerkesztve ]
-
morbias2
aktív tag
válasz SetCHOO. #5596 üzenetére
Ezeket hol találom? Link jobb lett volna Nem az enot-ot akartam leszedni,csak nem találtam linket és ezt szedte le.Nekem nem jött be a minimapon az ellenség létszámát se mutatja stb...Meg már eléggé akad i7 notin is
Köszi szépen!
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
dodopek
addikt
Ha esetleg valakit zavar,hogy az SGM 2.2 angol verziójában nem látszik a szám,hogy hány alkatrész van a szerelők széfjében, akkor a következőt kell tennie:
gamedata/config/text/eng mappában keresse ki a SGM_script_text.xml file-t, megnyit, majd,szövegkeresővel (ctrl+f) keressen rá a number szóra, és az itt vastagon szedett részt írja át:
<string id="st_mechanic_stripping_count">
<text>Number of boxes with spare</text>
Igazából mindegy mit ír, csak rövidebb legyen, mint a mostani mondat, mert egyszerűen nem fér el, ezért torlódnak a betűk össze a számokkal. És csak annyit módosítottam, hogy kitöröltem a with spare részt.Number of boxes 48 már simán elfér... -
SetCHOO.
aktív tag
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5616 üzenetére
Egy javítás a 2.2-re.
Itt utána tudsz nézni sokmindennek.
GSC forum SGM2.2. -
SetCHOO.
aktív tag
A monsters addon-t szerintem de rakjátok fel! Nálam betette a kaput!
Mikor készültem átmenni Pripyatba az alagutat úgy tele tette szörnyekkel, hogy holtan kezdtem a küldetést. Mire betöltött meghaltam. És nem tudok mit csinálni. -
Physicist03
senior tag
Azt valaki meg tudja mondani, hogy majd hol lehet más típusú exoskeletont is vásárolni?
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5624 üzenetére
A független kereskedőknél. Én is most vettem egy freedomosat a Janov állomáson ácsingózónál...
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5626 üzenetére
Mind fullra fejleszthető, de vannak külömbségek. Pl a duty exo 10kg kevesebbet bír el, mint a freedom, viszont a kevlár lemezek miatt +10% a golyóállóság.Viszont ha jól emlékszem, mindben lehet alapból futni,de nem biztos, hogy mindnél tudod használni mind az 5 artifrackt konténert. Elméletileg a monolithosat szoktuk a legjobbnak nevezni, de bármelyik megteszi.Első körben egy kopott, hulláról leszedett is megteszi, bár szerintem azt később jobb lecserélni. Én a freedomot választottam, mert kereskedő típus lévén minél több cuccot szeretek magammal cipelni.Most 219kg jön velem...
Egy apró (szerintem) bug. Nekiszaladtam a sötétvölgyben lévő helikopternek(gyalog!), és az meg hordó-hang kíséretében felborult. Lehet, hogy csak lemezből volt odatéve???
-
McTuja
tag
válasz dodopek #5627 üzenetére
Sziasztok nem tudj valaki hogy a cementgyárban hol lehet megtalálni a személyre szabott fegyvert?? képet ha van? mert nem találom
Ja és hogy hogyan lehet megvenni a 2.0 ban a a exo cuccokat duty/freedom[ Szerkesztve ]
https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
dodopek
addikt
Többnyire ebben a dobozban szokott lenni.Ugorj fel rá, ott kell lennie.Bár volt már, hogy máshova tette a játék.
Megrendeled a független kereskedőtől, leszurkolod érte az előleget(asszem 15k rubel), visszamégy egy-két óra múlva, és ott van az eladó cuccai közt.Nem párbeszéddel, hanem mintha elemet vennél, vagy bármi mást. A végleges ára olyan 250k körül mozog....Javítás.A két kopter, ami lemezből lett kivágva nem Sötétvölgyben, hanem az Agropromban van...
[ Szerkesztve ]
-
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5632 üzenetére
Monolithos csak Pripyatban. Zsoldos exo van a Jupiter gyárnál lévő zsoldosoknál.Oda kicsit körülményes bejutni.Vagy halomra lövöd mindet, vagy tudod a jelszót.Azt ha minden igaz, a zatoni "éhes" zoldosok küldetése után kapod.
Bandika exo nem tudom honnan van... -
Physicist03
senior tag
válasz dodopek #5633 üzenetére
Gondolom a katonai is pripyatban lesz. De van még egy féle [link] Magyarra forditva Hajnal a neve és alap állapotában 160 kg a max súlyhatár. Mennyi lehet fejlesztve? Valaki ezt ismeri? Valamiért nekem eltünt az éhező zsoldos küldetés. Mikor találkoztam velük még ott volt a kérdés, hogy miben segithetek nektek, de akkor nem akartam átvinni még aztán most már nincs ott (persze ez már azután volt, hogy odaadtam nekik a kaját).
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5634 üzenetére
Igen, ott lesz a katonai is.
A hajnal is egy frakció, bár elég kevesen vannak.Janovban találod meg őket.Egy vasúti alagútba költöznek be, de csak miután megcsináltál pár küldetést.Hogy miket, azt nem árulom el, hogy legyen valami meglepi is...[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz dodopek #5633 üzenetére
Már most harmadjára kezdem újra az SGM-et. Majd a fennsíkon figyelmesebb leszek.
A bandita exo szerintem ott lehet ahol egy Duty-s fegyverkereskedőt kellett lefülelni. Ott van a bandita tábor. Még ha kiirtottad őket, a kereskedőt nem tudod megölni.
Zatonban a leszakadt konvoj előtti gyárterület. -
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5637 üzenetére
Nem lehet, hogy fegyverrel közelítettél? Vagy lőttél a közelükben? Zokon veszik.Kicsit labilisak mentálisan, érzelmileg. De ha ragaszkodsz az Ő ruhájukhoz, akkor csak felhenteled a zsoldos tábort, és beszélsz a kereskedővel.Csúnyán, pirosan fog rád nézni, de a pénzed azért kell neki... És (asszem, de nem biztos), hogy Ő nem tűnik el, mint a bandika kereskedő...
[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
válasz dodopek #5638 üzenetére
Nem lövöldöztem én a közelükben, mert már oltastam itt, hogy nem szabad. Én leginkább a monolithost szeretném vagy a katonait, bár most ez a hajnalos változat is felkeltette az érdeklődésemet. Nekik is van kereskedőjük? Azért kérdezem, hogy hol lehet megvenni midegyiket, mert ha esetleg ki szeretnék majd próbálni egy másikat akkor tudjam, hogy hová kell menni.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5640 üzenetére
Jupiter észak-nyugati sarkában lesz a Hajnal tábor. Én akkor vettem észre, hogy odatelepedtek mikor a tudósoknak méréseket végeztünk egy csapattal. Legyen nálad tűzérő! Miután beszéltél a vezetőjükkel mutánsok akarnak betörni.
De szerintem nálam ezt a részt is a monsters addon kurta el. Olyan főszörny jött, hogy 1000 lőszert pumpáltam bele. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz dodopek #5642 üzenetére
Pontosan! Abba a szörnybe iszonyú mennyiségű ólomot kellett bele pumpálnom!
A másik ilyen móka, Noé-nál történt szörny invázió megállítása. Ott is simán elpufogtattam 1k skulót.Na majd figyelem az exo páncélokat. Egy szempont fontos: 4 ereklye tartó. Imádom a képződményeket!
[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
Hú, ha sokat spoilerezek szóljatok rám!
Senkinek a játékélményét nem akarom rontani. -
morbias2
aktív tag
válasz SetCHOO. #5613 üzenetére
Felraktam sorba és az optionsba ahogy be akarok lépni ezzel a hibával kivág a gamából! :
Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
Function : CUIXmlInit::InitFrameWindow
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
Line : 108
Description : XML node not found
Argument 0 : tab_sound:frame_captioning
Argument 1 : ui\ui_mm_opt.xmlMivel tudom ezt javítani?
köszi aki tudja
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest