- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Visszatérve, erre a több napos full Stealth stilusra...
Azért HA ennyire belemerül az ember a gameplaybe, hatványozottan előkerül pár dolog, felértékelődnek, idegrendszer is... Végjátékban a Vadászpsukaval/AK -val történő mészárlás, öröm volt a köbön...a rothadó patkányokra a gránát, az meg felért egy orgazmussal.
Lehet, a játék végéig nem gyilkolok már le ennyi embert - Rambo style- még egyszer, ilyen erőltetett formában, és aprólékosan beleállva, keringve egy adott teruleten, akár a gólyafos a levegoben.
Pedig hát sztm De, ha beszabadulok pár helyre...ez már diszkónanszija.
Egyébként az apróbb dolgok - nem a Kifagyás, nem a GBBug a repkedő emberrel - ( Egy -egy alkalom, visszatöltöttem és kész. Mivel már 110-130 halál körül mozgok, a mentés a véremben van. Ráadásul a fokozattal meg a kezelőfelülettel is akad cumi, plusz a gamestyle maga. ) zavartak...
Nem lehet kúszni, nem lehet mászni komolyabban, pakolászni, felkapni dolgokat, szóval egyéb interakció a környezettel, amik által színesebbé lehetne tenni a játékélményt, ha már adott a parádés berendezésű valóság, a Zóna !
Ezek a lámpák, fényt adó objektek is...illúzióromboló volt, nem lehet a rácsosat kilőni, vagy utólagos töltés során, ott marad a fény...vicc. Immersion Epic Fail ! Játékélmény csorbul.
De ide veszem a lámpámat is, cast shadow meg dynamic s. etc...majd a modderek ! NightVision meg egyéb ketyere is elférne, amik segitik a beleélést, visszajeleznek.
ÉS Ismét elérek a térképhez, a szaros PDA hoz, vagy tájolóhoz, kihagyott ziccerekhez, dolgokhoz, eszközökhöz. Amikkel ráadásul az NPC-k élnek.
Ott a mechanika is, ezt a késelést is lehetne variálni, meg az egész mozgáskultúrát. Jó persze, akkor megyek majd és megveszem a Solid Snake remaket.Meg is !
A tereptargyakba akadassal sok baj nem is volt, de előferdült, hogy nem úgy álltam fel és mozdultam, ahogy akartam. A hangokkal is volt prboléma...
Az AI az hülye volt egyszer-egyszer...akár a segg. De azért ennek örültem is néha, összességében pedig rendesen szivtam az NPC-k miatt. Legalább nem termelődtek, mint a lepra. Féltem hogy teljesen ellehetetleniti a spawn sys...de nem.
A motorral is vannak érdekességek, belülről kifelé, akár egy atomvillanás és odabent is érdekes sokszor, ahogy a fény vetődik, oszlik a térben, függetlenül a külső tényezőktől. Falhoz közeledve, többször, abszolút megvilágosodott a körülöttem található tér is...
A félig beragadó NPC pedig nem újdonság, de a fegyver beragadása, ezáltal folyamatos zajkeltése is bosszantó tudott lenni, a környezetben. Meg ugye a nem mindig konzisztens Alert sys, érzékelés. De ez még élhető is volt.Egyelőre olyan 65-75% ez igy, ez a része...WalkSim és Immersion sztm klasszabb, de az OW Looter Shooter és a Horror Survival is hasonló cipőben jár...
Van hiányérzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest