Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Jani18
aktív tag
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
válasz Bjørgersson #5587 üzenetére
Youtuberól csak az állatok hallgatnak zenét.
-
Elemental
addikt
-
canniball
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #5590 üzenetére
Mi a frász az a fején, kakukkos óra?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
TeeBee73
veterán
válasz Cthulhu Dawn #5590 üzenetére
Bájosak.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Cthulhu Dawn
őstag
[link] Miafasz ?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Dilikutya
félisten
Egy kis tuskóság: Black Tusk koncert február 6-án!
De ha a progos, technikás deathcore-t csíped: Within The Ruins, I Declare War 3-án!
De ha egyik se, akkor pusztuljatok Earth koncertre lehangolódni jó mélyre!Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #5587 üzenetére
bezony ám, szeressük is hallgatni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bjørgersson
félisten
Nem gond, Pink Floyd is van YouTube-on.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #5585 üzenetére
Most Pink Floyd hangulatom van, majd inkább később.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bjørgersson
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #5583 üzenetére
Őket nem ismerem.
üdv, föccer
-
Bjørgersson
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #5575 üzenetére
Nevermora és Brutal thrut keverékének hangzik. Valahgy nem illik össze nekem a kettő...
üdv, föccer
-
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
Ezt tegnap véletlenül választottam ki a kocsiban levő pendriveról hazafelé úton. Azóta loopolva ez az album megy...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Ellia
addikt
-
the_blu36
tag
válasz Bjørgersson #5576 üzenetére
Nagyon kell
Egy kis lakodalmas metál mára?
Amorphis-Cares"Téged a szenvedély vezérel, vagy egy H97 chipset?"
-
Bjørgersson
félisten
Black metálosoknak kecskés pendrive.
-
Bjørgersson
félisten
-
Ellia
addikt
válasz Cthulhu Dawn #5569 üzenetére
Industrial Slipknot? És még a címet se cenzúráztad? Ejnye!
-
deicide
veterán
Ellenben a Marduk elsőre nem rossz
-
deicide
veterán
Az új The Crown nekem kicsit csalódás, lehet túl sokat vártam, de a Deathrace King élmény nem jött el újra.
Azért egy ilyet nehéz überelni.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Ellia
addikt
Őket meg régen nagyon sokat hallgattam, meg is lepet, hogy vannak új számok mostanság.
Salvus - Világra Szóló
Salvus - Ketten egyedül -
Ellia
addikt
Régebben volt egy remek, elég egyedi hangzású magyar metal zenekar Solar Scream néven. Nem találok róluk releváns infot, valaki tud valamit?
Pár számuk:
The Storm
Still Running Deep
When I Need You Most
While I'm Lying Awake[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz Dilikutya #5563 üzenetére
Ejj, de szerettem kiskoromban...
Shut me out, '92-ből.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Dilikutya
félisten
Nem annyira metál, de: Sick Of It All koncert lesz az A38-on!
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy jön-e valaki a Brutal Assaultra? Esetleg volt-e már valaki, mik a tapasztalatok, stb.
Köszi előre is.Up the Irons!
-
blasko92
őstag
válasz Bjørgersson #5560 üzenetére
Mint az offroadban. Bekapcsolja a 4x4-et
-
Bjørgersson
félisten
válasz TeeBee73 #5559 üzenetére
Kezdesz fejnehéz lenni?
Septicflesh - The First Immortal, azt figyeljétek hogy hörög a kissrác.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz Bjørgersson #5558 üzenetére
Átmentem közben pálinkázós-borozósba. Pöppet húz a fejem.
-
-
Ellia
addikt
Na miután diplomás munkanélküli lettem a mai nap és mielőtt nagyon bebasznék ezt itt hagyom: Queen - We Are The Champions!!!
-
the_blu36
tag
Swallow the Sun - Plague of Butterflies (laza 35 perces doom, fogyasszátok egészséggel )
"Téged a szenvedély vezérel, vagy egy H97 chipset?"
-
TeeBee73
veterán
válasz Bjørgersson #5550 üzenetére
Iszok. Azóta is, non-stop. Kezdek becsiccsenteni. Most már abba hagyhatom?
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cthulhu Dawn #5551 üzenetére
Tavaly nyáron nézegettem a videót, nagy forma és nagyon jól játszik.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Bjørgersson #5548 üzenetére
Nagyon Orionosan dobol, csak simogatja a bőröket . Ettől függetlenül kurvajó a srác, csak az olyanokat akiken látszik a szenvedély dobolás közben (na meg oda is basznak) jobb nézni, pl.: Josh Steffen
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
TeeBee73
veterán
válasz Cthulhu Dawn #5547 üzenetére
Azt hittem, valami Boney M feldolgozás lesz, de úgy látom, Ellia-val tönkre akartok tenni. Idegállapotba' vagyok.
-
Bjørgersson
félisten
David Diepold, inkább az egész channelt linkelem.
Ja igen, kurva száját a srácnak!
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz TeeBee73 #5543 üzenetére
Kitartó vagy, én kb 2x2 másodpercet tudtam neki adni a bizonyításra. Nem jött össze neki
üdv, föccer
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
válasz Cthulhu Dawn #5541 üzenetére
-
Cthulhu Dawn
őstag
BODY COUNT - Institutionalized ááááá miez
-
TeeBee73
veterán
-
Rypejakten
addikt
-
P.H.
senior tag
Paradise Lost - Draconian Times album live 2011
Ezt így eléggé sótlan beírni ide.Enhancement valamiért Mackintosh nélkül
Hallowed Land ahogy az akkori MTV-nézők szerették: aranyos dobos, atomittas énekes, combos basszus
Last Time (1997) (1997) a Backstreet Boys sorban állt a receptért... a zene azért rendben van
Forever Failure A sláger
One Solemn punk
Shadowkings 1995
Elusive Cure fan art
Yearn for change + erős idegzetűeknek az 1995-ös verzió.
Shades of God ezt az is ismeri, aki nem; fakultatív változat
Hands of Reason olyan fan art, hogy hivatalos is lehetne... szinte jobb, mint a zene
I See Your Face
Jaded "The feeling can't avoid you"+The faning can't avoid you![ Szerkesztve ]
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies ˙˙˙
-
Ellia
addikt
Ezt még itt hagyom estére MÅNEGARM - Sons of War
-
Ellia
addikt
Ha már vizsgák hétfőn drukkolni Jön az utolsó záróakkord
Addig is egy tökéletes feldolgozás.
És még egy[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz Bjørgersson #5531 üzenetére
Fél lityi már lent van. (2010-es Olaszrinzilg volt a kísérő). Úgy érzem, lassan itt a "csicsike" ideje.
Kezdek illuminálódni.[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #5531 üzenetére
Persze, nekem feb 2-án kezdődik a következő félév... Valsz pénteken megyek uv-zni, de még nincs is meghirdetve az időpont.
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
Valószínűleg nekem se sikerült a keddi, de szarni bele, február elején lesz még egy időpont, akkor csak meglesz kettesre. Főleg, hogy egy hülye kötelező töltetéktárgyról van szó.
(#5530) TeeBee73: Akkor én együtt kértem volna.
-
TeeBee73
veterán
válasz Bjørgersson #5528 üzenetére
A gyengébbek 3 cl., a natúr alkeszek fél deci után kérik a kísérő szódát. Én a második feles után kértem.
De akkor nagyon gyorsan, mert éreztem, zsugorodik a májam."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #5528 üzenetére
Én se vagyok az, de mindjárt bontok egy sör, ha már úgyis megbuktam a mai vizsgán. Na jó még nincs eredmény de úgy számoltam hogy nem lesz meg pedig írtam egy csomót.
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
-
TeeBee73
veterán
válasz Bjørgersson #5524 üzenetére
Ilyet, de saját főzést.
Sokat.MOD: Még egy Susperia.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz Bjørgersson #5520 üzenetére
Sajnálom, nem értek a vízilovakhoz.
-
Bjørgersson
félisten
Nekem nem tetszenek a fehér részek a kép körül, újraszerkesztenéd?
-
TeeBee73
veterán
-
blasko92
őstag
-
the_blu36
tag
Zene uzsihoz:
Naglfar - Harvest
FINNTROLL - Under Bergets Rotmég belefértem a szerk. időbe:
Svéd - Magyar Nyelvrokonság[ Szerkesztve ]
-
the_blu36
tag
Armin van Buuren a producerük (vagy mi), ha jól emlékszem. Azért linkeltem, mert ez az album teljesen hallgathatatlan lett számomra, nem tudom eldönteni, hogy most a '80-as éveket "diszkáu" zenéit hallgatom vagy valami mást... És nem ez a legbénább szám rajta.
Amúgy ha már nyalókametál, életem leggázább koncertjét tőlük láttam (NEM a dal miatt mentem el ) : Gyöngyvér - Égboltnak Óceánt
@Dilikutya: ha már HC: Bridge To Solace - House Of Dying Sun
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Voltam egyszer Eluveite koncerten. Olyan volt, mint egy trendi dallamosabb metalcore csapat tekerőlanttal. Metalfest, 2010, szakadt az eső, behúzódtunk a sátorba. Talán a Nevermore jött utánuk.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ellia
addikt
válasz the_blu36 #5507 üzenetére
Sharonnak nem ez az első kitekintése más stílus felé In And Out Of Love - Armin Van Buuren Ft. Sharon Den Adel HD. Meg lehet kövezni, de szerintem egy korrekt, hallgatható trance szám.
Amit linkeltél meg inkább ilyen Amaranthe féle nyalókapopmetal
-
the_blu36
tag
válasz Bjørgersson #5508 üzenetére
Nem ismertem őket, de már csapatom. Morcos Amúgy valóban, Dimmu-t mindenhol a metal Britney Spears-eként emlegetik
-
Bjørgersson
félisten
-
the_blu36
tag
Eluveitie-t nem bántjuk (Glanzmann úr hangja + Anna [nem csak hangja]) , csak én nem tudom ezt a "nyúlást" hová tenni
A WT-t néha hallgatom háttérzajként, de nálam itt teljesen elvérzett:
SinéadEzt ismeritek?
Dimmu Borgir - Forces Of The Northern Night - Orchestra Oslo"Téged a szenvedély vezérel, vagy egy H97 chipset?"
-
the_blu36
tag
Kis progresszív doom valaki?
(ex-Amorphis, Moonsorrow, Kreator stb. tagok is fellelhetők benne )
+1 móka-kacagás:
Az ELUVEITIE - The Call Of The Mountains
refrénje elég keményen hajaz ennek a refrénjére:
Within Temptation - Shot In The Dark+ még egy, a klipje NSFW, a szövege kész
Steel Panther - Gloryhole (Explicit)[ Szerkesztve ]
-
Barrie
újonc
Alissa > új énekes
Egy gyerekkori lazulós kedvenc nagyon régről.
-
föccer
nagyúr
válasz deicide #5501 üzenetére
Chaos AD-n nőttem fel. Talán az egyetlen motivációm volt az "angol tanulásra".
üdv, föccer
-
deicide
veterán
És még egy gyermekkorom kedvenceiből. Sepultura - Arise
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest