Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:40:46

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8501) herrká válasza ITI-san (#8500) üzenetére


herrká
senior tag

Szia! Nem tudom, hogy jobb lett-e szoftveresen? Miután bekapcsoltuk, rögtön kérte a frissítést, rá is küldtük. Tehát nincs összehasonlítási alapom.
Első 3-4 alkalommal nem talált vissza a dokkolóra. Ez azóta beállt, és rendben van!
Tapasztalatok: Szintén első 3-4 takarításnál, néha menet közben is "eltévedt". Ilyenkor tükrözte, vagy 90 fokban elforgatva hozzá másolta a térképet... A dokkolót meg "kirakta" valahová az udvarra és közölte, hogy nem talál haza... Kb másfél cm-es küszöbön kis forgolódás után átmegy. De ha lezökken róla van, hogy rögtön visít, hogy "nem tudom hol vagyok?"! A 4cm széles és kb fél cm magas domború kiképzésű arany színű burkolat elválasztón viszont nem megy át sokadik próbára sem!
A lézeres térképezés illetve mindenféle szenzorok ellenére néha furcsa az útvonal... Van, hogy körbemegy a nappaliban, de a fotelek közé nem megy be. Kimegy az előszobába, a többi szobába, kitakarít, majd visszatér és csak akkor megy a keskenyebb közökbe! Az említett szenzorok ellenére néha "nagyot koppan" a szekrények sarkán. Bemegy olyan helyre is, ahová lehet nem kellene! Ugyanis a teteje már össze-vissza van karcolgatva, mert éppen csak befér.
Mi az elején féltünk, hogy nagyon mellé nyúltunk, hogy soha nem megy vissza a helyére! De megoldódott magától!
Aztán másodszor akkor riadtunk meg, mikor egyszer közölte, hogy felszívott valami nem oda valót. Mindent néztünk, ürítettünk, csak nem ment! A fiam vette észre, hogy a főkefe feltekert maga mellé egy valahová leesett "titok harisnyát"!
Azóta nincs gond szerencsére! Nem tudom bekalibrálódott vagy mi történt, de most már hibátlanul teszi a dolgát! Nagyjából 65-70nm-ert takarít, ami elég zegzugos. Ezt kb 2-2,5 óra alatt teszi meg. Egy töltéssel. Szépen takarít! Néha egy-egy szösz ottmarad, vagy a morzsát kicsit "szétcsapja" és párat fel kell szedni utána, mert az asztal vagy szék lába mellett ottmarad.
De összességében megvagyunk vele elégedve! Bocs, a hosszért!

(#8502) ITI-san válasza herrká (#8501) üzenetére


ITI-san
tag

Köszi a leírást és nem volt hosszú. Ilyet szeretettem volna olvasni. :C
Ezért a cikkért kérdeztem hogy jobb lett e?
Még 1szer köszi.

[ Szerkesztve ]

A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"

(#8503) herrká válasza ITI-san (#8502) üzenetére


herrká
senior tag

Nincs mit! :) Nem is láttam ezt a cikket! Én is köszi a linket! Nekünk sosem "kelt életre" váratlanul. Most a fiam nyúzta szinte minden nap, hogy szünidő volt.
A cikken felbuzdulva most néztük, van frissítés, amit nem telepítettünk! De kb 3 perce csak "homokórázik" letöltés helyett. Pár nap múlva majd írok, ha lesz új tapasztalat! Üdv!

(#8504) ACE-


ACE-
addikt

Na király, az én Roborock S50-emnek is beszart a lézer fejegysége... Remélem nekem is 50$ postaköltségért küldenek újat... még simán garis, 1.5 éves, de 3 év garancia van rá elvileg.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#8505) wierra válasza ACE- (#8504) üzenetére


wierra
senior tag

Kitartást a gari érvényesítéséhez!

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#8506) ACE- válasza wierra (#8505) üzenetére


ACE-
addikt

Ahogy sejtettem egy 13$-os alkatrészt 15$-os postaköltséggel akar elküldeni... És nem is biztos hogy az a baja, de már kezdem puhítani, most már próbál keresni más postázási módot, ami olcsóbb... Vicc baszki hogy ezt megetetik az emberrel, hivatkoznak rá hogy mennyire alacsony költségeken dolgoznak. Persze baszki amikor egy 1 $-os cuccot ingyen elküldenek postával... akkor nyilván Ő csak 15$-ért tudja küldeni a garis alkatrészt. Leszartam volna ha azt mondja hogy 4-5$, de baszki jobban járok ha máshonnan megrendelem a motor-t 13$-ért (ingyen postával), mint ahogy Ő elküldi gariban? Vicc... Aliról sem veszek többet ilyen drága dolgot, a Gearbest ilyen szempontból jobb...

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#8507) wierra válasza ACE- (#8506) üzenetére


wierra
senior tag

Szóval akkor nem forgatja a toronyban a LIDAR egységet?
Ha sokat buziskodik az eladó, írj az Ali supportnak is.

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#8508) ACE- válasza wierra (#8507) üzenetére


ACE-
addikt

Na, most ez alapján: [link]
megszervizeltem, és működik :) Persze ettől még lejátszom a játékot az Ali-val, mert ki tudja meddig lesz még jó ez a motor így... De szerencsére komolyabb baja nincs, teszi a dolgát ahogy eddig.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#8509) wierra válasza ACE- (#8508) üzenetére


wierra
senior tag

Azt azért hozzáteszem, hogy az Ali support jelezte, hogy egyszer volt Budán kutyavásár, egyszer térítenek ilyen vitás esetben. Lehet te is jobban jársz, ha drágább alkatrész meghibásodás esetén vonod be őket.

[ Szerkesztve ]

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#8510) pstomi


pstomi
csendes tag

Aki olcso (nem xiaomi) robot porszivot szeretne annak itt egy nagyon jo video:

https://www.youtube.com/watch?v=voLX77wOMN4

(#8511) Poki79 válasza herrká (#8343) üzenetére


Poki79
tag

Szia!

Lehet kicsit későn válaszolok, de nekem még most jött meg a készülék, szintén BW-VC1. Eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nekünk kis lakásunk van, sok zeg-zuggal, de könnyen vette az akadályokat. Ágy alá, konvektor alá, szekrény alá simán megy, ahova befér. Amit nem szeret a lábtörlők és szőnyegek sarkai, de ezeket kikerüli és más irányból megy fel rá. A küszöb mászást íves profillal oldottam meg, ha két kerékkel arra merőlegesen hajt fel, akkor átmegy rajta, egyébként kicsit elakad, de küzd és mindig megoldja. Szoftver frissítés szinte minden héten volt eddig (pár nappal ezelőtt volt egy, most láttam megint van már), ez nagyon pozitív számomra. A tesztekben leírt minden funkció igaz, kizárás, virtuális fal nagyon jól működnek. Számunkra a sok szőnyeg miatt ez jó választás (kis szőnyegeket jobb felszedni, de padlószőnyegre tökéletes), a felmosás annyira nem vonz, talán ha lesz csak felmosó robot, akkor abba benne vagyok, de csak nagyobb lakásba, 49 nm-re ez is bőven sok. Én csak ajánlani tudom.

A kikapcsolás csak akkor működik, ha nincs dokkolón. Nekem megtalálta a dokkolót, ha arrébb tolta indulást követően is. A mozgás és felderítés logikus. Ha viccelni akarod, bemegy valahova és rácsukod az ajtót. Kicsit ilyenkor megzavarodik, mintha értetlenkedne, de ez csak bemagyarázás :)

(#8512) herrká válasza Poki79 (#8511) üzenetére


herrká
senior tag

Szia! Nekünk eddig nem jelzett frissítést! A linkelt cikk alapján kerestettem. Talált is egyet, egy augusztus 15-it. Elkezdtem ráküldeni, eltelt vagy 15 perc, semmi... Néha a telón elkezdett tölteni a csík, kb egyharmadig, majd eltűnt és csak az volt, hogy upgrade. Legalább vagy 8x indítottam rá, semmi változás! Végül az egyik ilyen újra próba után, nem találta a telefon az "eszközt". A porszívó is megszűnt online lenni! Kivert a víz, mindenféle kísérletezés után végre megtalálták egymást, de a frissítés továbbra sem megy rá! Ráadásul eltűntek a térképek, csináltam egy próba indítást, elment egy méterre, megállt és sírni kezdett, hogy neki menni kellene tölteni, de nem talál haza! Természetesen akkor jött le a töltőről 100%-al. Úgyhogy valami gebasz van, vagy én nem csinálok jól valamit! Majd hétvégén kísérletezek újra. :-(

(#8513) kokokka


kokokka
őstag

Nézte már valaki ezt a videót?

alternatív fal

Működik vajon mindegyik robottal? Navon deluxe-om van, random létére hibátlanul teszi a dolgát, de a virtualis fal amit adtak hozzá egy hulladék. Vagy csak én nem tudok valamit...

(#8514) pstomi


pstomi
csendes tag

https://www.youtube.com/watch?v=BC3VhmltiWs egy csavo popcornt csinalt a Roombaval:D

(#8515) ITI-san válasza kokokka (#8513) üzenetére


ITI-san
tag

Ezt szerintem mindegyik tudja amiben van leesés érzékelő. Hiszen itt azt hiszi hogy mélység van alatta ezért áll meg. Ez a gond a sötét szőnyegekkel.

A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"

(#8516) kokokka válasza ITI-san (#8515) üzenetére


kokokka
őstag

Igen, ez eddig rendben van. De utána néztem a neten és nagyon nem mindegy, hogy az a leterített anyag milyen. Mármint talán a szín számít a legjobban (nem lehet picit sem szürkés beütésű), de úgy néz ki, hogy az anyaga is. Voltak próbálkozások amiket olvastam, de nem mindegyik működött, hiába volt fekete az anyag. És itt jön az újabb gondolat : a fekete mágnescsík (pl. Xiaomi-hoz) mindegyik robotnál működhet? Nem a mágnesessége, hanem a színe miatt. Itt azt írják igen :

[This is not the case for magnetic tape]

Are Generic Virtual Walls Available?
Since there is no cross-compatibility with virtual wall barriers and robotic vacuum cleaners, there are no generic virtual wall barriers that you can buy. This is not the case for magnetic tape. Due to its wider compatibility, you can usually use generic magnetic boundary tape with the robot vacuum of your choice.

Lehet kapni direkt erre kitalált feketeségeket (Keepoff mat és Keepout strip) de szerintem ez csak lehúzás, mert amennyire látom ezek kb. ugyan azok, mint a régi autós szőnyegem. Sajnos már nincs meg, hogy leteszteljem, de még az anyaga is így nézett ki.

(#8517) qqzs válasza kokokka (#8516) üzenetére


qqzs
őstag

fogjal meg egy mattfekete papirdarabot es rakd ele. pl fekete filctollal rajzolj egy 1 centi szeles csikot. minnel mattab legyen

Eladó: GTS450

(#8518) p00h válasza qqzs (#8517) üzenetére


p00h
tag

https://youtu.be/8H3wI_hOglQ
Új roborock változat! Bocs h válaszra nyomtam, mobilon könnyű mellényúlni...

[ Szerkesztve ]

(#8519) ITI-san válasza p00h (#8518) üzenetére


ITI-san
tag

Igen ez a Roborock S5 Max.
Ahogy olvasom jobb lett a felmosási funkciója, jobban adagolható a víz mennyisége, kőre, parkettára, nagyobb a tartálya, indításkor több vizet ad, dokkoláskor le tudja állítani, van csak felmosási beállítás, valamint azt állítja hogy folyamatosan 300gr erővel nyomja le a moppot. Ellenkező esetben ahogy fogy a víz kisebb a nyomás amit kifejt.
Megkapta az S6 fejlett térkép készítését, és intelligens navigálást (ez alatt azt érti, hogy úgy megy ahogy hosszabb utat tud megtenni a szobában ergo kevesebbet fordul vagy is gyorsabb is lett.
Ja és hangvezérlés.

[ Szerkesztve ]

A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"

(#8520) Silent77 válasza ITI-san (#8519) üzenetére


Silent77
veterán

Megvan az S50 utódja. :K

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#8521) Tufa_


Tufa_
aktív tag

Az en S50 meg mindig a garizasra var.. az elado nem foglalkozik vele, az igert 3 ev garancia ellenere folyamatosan csusztatja a dolgot es mar 3. honapja varok...
Lehet valamit tenni aliexpressnel ezeknek az orvoslasara?

(#8522) pstomi válasza Silent77 (#8520) üzenetére


pstomi
csendes tag

Most nem tudom eldonteni hogy S50 vagy S60 tulajokkal akartak kibaszni ezzel az S50 MAX-al. Pl. no-mop zone funkciot sima szoftverfrissitessel meg tudna kapni S50 es S60 is. Igyis eleg szegyen hogy van benne carpet mode funkcio, szoval erzekeli mikor van szonyegre, onnantol kb csak 1-2 sornyi kod lenne hogy leallitja a mopot amig szonyegen van (programozo vagyok tudom mirol beszelek).

(#8523) L4mie válasza ITI-san (#8519) üzenetére


L4mie
veterán

szóval gyakorlatilag S6-t kapsz?
Vagy az valamiben azért jobb?

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#8524) ACE- válasza Tufa_ (#8521) üzenetére


ACE-
addikt

És mit mond az Alis? Miért nem cserél? Mi baja a porszívónak? Melyik Alis áruházban vetted?

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#8525) capafog23


capafog23
őstag

Sziasztok,
2 robotporszívó között vacillálok
1 szintes lakásba kéne, csak keménypadló, küszöb nincs

Roomba 960
Amazon.de-n minden hónapban leakciózzák 400 Eurora (132k Ft)
Családba van már 2 roomba és elégedettek vagyunk velük, valamint a szervíz is korrekt.
Ez volt az elsődleges opció amíg tegnap fel nem rakták ezt a videot.
Videoban a végén azt mondják hogy inkább szőnyegre ajánlják mert kemény padlóra kemény a szívóereje, mert valami homokot nem szedett fel rendesen a tesztbe.
Ebbena tesztben viszont kemény padlóról felszedett mindent 100%-ban. (teszt közepén van kb)
Szóval kicsit meginogott a hitem a roomba-ba.

Roborock S50
így találtam erre a típusra. Láttam is hogy gearbest-en van jó áron, de semmiképp se akarok se aliról se gearbestről venni mert garancia lényegében nincs. (volt velük már dolgom 800 euros cuccra nem lehetett érvényesíteni a garit mert mindig nekik van igazuk)
Ezáltal csak magyar beszerzés játszik (amazon.de-n magyar árak vannak)
Szóval 124 ezerbe megy itthon (kb 1 kategória a roomba-val)
Rákerestem itt a roborock-ra és elolvasgattam miket írtok róla.
Takarításteljesítményre elvileg jobb mint a roomba.
Amitől tartok az a magyar garancia/szervízháttér, hogy mókolni kell rajta valami fw-t, hogy elkezd beszélni éjszaka vagy bármikor, nem tudom ezt ki lehet e kapcsolni. Illetve még olyat olvastam róla hogy nem mindig találja el a dokkolót.

Véleményeteket tanácsotokat előre is köszönöm. Bár itt úgy gondolom hogy sokan xiaomi/roborock pártiak.

(#8526) ITI-san válasza L4mie (#8523) üzenetére


ITI-san
tag

Szóval ez a Roborock S5 továbbfejlesztett verziója. Nem S6!
Más. Főleg a felmosási funkciók erősödtek, nagyobb tartály, több kevesebb víz adagolás (ezeket az S6 nem tudja), a többiben viszont gyakorlatilag azonos. Persze másik gépről beszélünk, az s5, S50 sorozat nagyobb szívóerejű mint az S6, ami viszont csendesebb.
Szoftveresen gyakorlatilag azonosak, kivéve a felmosási funkciók beállítását amiben jobbnak tűnik az S5 Max.
Árazása tükrözi ezt a kettősséget, hiszen úgy olvastam gyakorlatilag azonos áron lesznek az S5 Max 600 $ körül várható, az S6 pedig 570 $ körül van.
Szóvál szerintem egy kicsit bekavartak ezzel a típussal. Nem könnyítik meg a választást.
Hiszen aki eddig úgy gondolta veszi a legjobbat az S6 - ot vett volna, de ez az S5 Max gyakorlatilag ugyan azt kicsit jobban tudja.
Kivétel a hangterhelés mert ugyan az S6 csendesebb, de igazoltan nem olyan nagy a szívóereje mint az S5 szériának.

A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"

(#8527) L4mie válasza ITI-san (#8526) üzenetére


L4mie
veterán

köszi a leírást :) :R

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#8528) Land


Land
veterán

Üdv!

Szisztematikus robotporszívót vennénk. Van oldal, ahol leírják melyik robotporszívó random vagy szisztematikus? 60-70.000 Ft-ból lehet már ajánlott modelt kapni?

Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

(#8529) Silent77 válasza Land (#8528) üzenetére


Silent77
veterán

Szia!

Összefoglalót átnézted?
Annyiért Xiaomi Gen 1, vagy 360 S5 kintről.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#8530) Land válasza Silent77 (#8529) üzenetére


Land
veterán

Köszi.

Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

(#8531) ITI-san válasza capafog23 (#8525) üzenetére


ITI-san
tag

Látom miről beszélsz. Megnéztem.
Szerintem a keféje lehet jól sikerült és ezért tisztítja jól a szőnyeget. Viszont az is látszik hogy kisebb a szívóereje, ami gond lehet sima felületen, persze szőnyegen is ha hosszabb szálú.
Sima padlóra felmosós jó lehet. Na nem azért mert hibátlan, de ha hetente végig küldöd mondjuk kétszer, akkor egész tisztaságot tudna tartani.
Másrészt ha bevált a Roomba miért nem maradsz a típusnál?
De ha rákeresel itthon is lehet Roborockot venni. Sajnos a szoftveres dolgairól nem tudok mit mondani. Hát ha hozzászól majd másvalaki is.

A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"

(#8532) Elux


Elux
tag

A 360 S6-nál megjelent az új v6.0.0.0 verzió, ami sok újdonságot tartalmaz. Többek között a zónák, vagy helyiségek automatikus kiosztását, amit különböző színekkel jelöl. Ez a felosztás már a régi lementett térképeken is rajta van.
A kínai leírásában még sok mindent ígér az új verzió.
Sikeres frissítést!

(#8533) jimmy5 válasza Elux (#8532) üzenetére


jimmy5
aktív tag

A Play Áruház semmit nem jelez.
Honnan töltötted le ?

Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0

(#8534) Elux válasza jimmy5 (#8533) üzenetére


Elux
tag

Az appot elindítottam, és felajánlotta.
Ha így nem megy, akkor az appon belül lehet vele kerestetni a frissítést.

(#8535) Revolit válasza Fecogame (#8499) üzenetére


Revolit
senior tag

Nekem is picit a bal oldalra szokott beallni, ugyan ugy ahogy nalad kb. Feltunt nekem is, de kulonosebben sosem zavart :)

(#8536) qqzs


qqzs
őstag

Ez valami bug? Zonatakaritas es a felso resz jobb felso es bal also sarkat siman kihagyta. Alul azert nem ment az ajto oda zarva volt. Nincs ott semmi nem jarkalt korulotte senki. Mar par napja os zonatakaritas utan ujra kellett inditani mert kovalygott a normal takaritas helyett

Eladó: GTS450

(#8537) ITI-san válasza Vodike (#8461) üzenetére


ITI-san
tag

qqzs ezt neked írtam, csak rosszul címeztem.

Olvastam már ilyet, visszakerestem.
Olvass innen már amit linkeltem, pár hozzászólással visszább is. Valamelyik szenzor koszolódhatott el.
Az is felmerült, hogy érdemes néha a mentett térképeket törölni.

[ Szerkesztve ]

A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"

(#8538) jimmy5 válasza Elux (#8534) üzenetére


jimmy5
aktív tag

Appon belül már nincs keresés.
5.5.3.2 app verzió
Ha belépek nem ajánl fel újabbat.

Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0

(#8539) gorbep válasza qqzs (#8536) üzenetére


gorbep
senior tag

Az oldalsó távolság tartó szenzora valami akadályt érzékel.... általában pókháló.... tisztítsd meg.... Sajnos ez ilyen.... ha ok nélkül ívesen megy, nálam mindig ez volt a probléma...

- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

(#8540) Leon77 válasza gorbep (#8539) üzenetére


Leon77
őstag

+1 Nálam is volt már. Szintén pókháló.

Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

(#8541) Elux válasza jimmy5 (#8538) üzenetére


Elux
tag

Valóban levették a frissítés lehetőségét. Korábban az about menü pontban volt. A Play áruház pedig a régi verziót tartalmazza.
Az üzenet küldések be vannak kapcsolva Neked az alkalmazásban. Nekem az app indításánál csak egyből felajánlotta.
Lehet, hogy csak várnod kell egy kicsit.
Én a gép vásárlásakor a megadott vonalkóddal töltöttem le az appot, nem az áruházból. Próbáld meg azt, biztos ott mindig a legfrissebb van felrakva, az áruházba pedig kell egy kis idő mire felkerül.

(#8542) qqzs


qqzs
őstag

Koszi a tisztogatas megoldotta most mar nem keruli ki a semmit.
Megjott a Braavajet 240. Meglepoen jol feltakaritja meg a makacsabb foltokat is. Korkorosen vibral a torlofej es a robot mozgasa szinte leutanozza a a manualis felmosast. Ivesen ide oda oda vissza. Dokkolo nincs, felmosas utan akku kivesz es toltobe rak. Nagyon erdekes ahogy szisztematikusan mos fel ugy hogy csak utkozes szenzora van. Ahogy halad utkozesek alapján rajzol terkepet. Bt kapcsolat van ami tulajdonkeppen csak a spot cleaningre meg allapotkinelzesre jo. Kicsit ertheto miert hagytak ki a dokkolast. minden felmosas utan kezbe kell venni a robotot vizet tolteni bele es "felmosoronygot" cserelni vagy tisztitani.
129eur volt akcioban. Gyari feltorlo darabja 1eur tobbszor hasznalhato 10eur vagy kinabol joval olcsobban.

[ Szerkesztve ]

Eladó: GTS450

(#8543) Begi


Begi
senior tag

Sziasztok!

Tud valaki linket kedvezmenyes/kupont Roborock S55-hoz valo filter-hez?
Lassan cserere szorul es szeretnem idoben megrendelni.

Elore is koszi! :R

(#8545) zezoka


zezoka
őstag

Mostanában az én S50-em eléggé megzavarodik... Össze vissza bolyong, mindennek nekimegy, megtorpan. Érzékelők pedig tiszták, igaz a torony érzékelőt nem mertem piszkálni, de azt hisezm ki kéne azt is takarítani, január óta megy naponta, és még nem volt.

(#8546) Skizohudii


Skizohudii
újonc

Sziasztok!
Rákattantam a témára, szeretnék venni egy robotporszívót...A legolcsóbb megoldást kerestem, ami már használható is, illetve egyéb paraméterek (alacsony legyen a kanapém miatt, nedves áttörlés stb.) alapján a topicot szinte 100 százalékban 3 napon át végigolvasva az iLife V5s pro-ra esett a választásom...A kérdésem: korábban ezt a típust sokat emlegettétek, ajánlottátok, stb. ez is győzött meg róla, az utóbbi időben viszont szinte már csak a saomi a téma ... szóval, ha ma olyan 40-45 ezer Ft körül robotporszívót vennétek, még mindig jónak tartanátok-e a v5-öt, illetve aki használja, nem bánta-e meg, hogy ezt választotta...vagy esetleg azóta ebben az árkategóriában van-e újdonság, amit érdemes lenne még figyelembevenni? köszi!!!!

[ Szerkesztve ]

(#8547) Elux válasza jimmy5 (#8538) üzenetére


Elux
tag

Sikerült azóta frissítened a 360 S6-ot a v6.0.0.0-ra?

(#8548) jimmy5 válasza Elux (#8547) üzenetére


jimmy5
aktív tag

Igen . Tegnap a Play Áruház felajánlotta. De csak úgy jött le ha letöröltem az előző verziót.

Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0

(#8549) Janaboy


Janaboy
veterán

Ha esetleg valaki szeretne Spotifyt nyomni a porszívóján (Xiaomi 1st gen):
[link]

Janaboy

(#8550) urobee


urobee
tag

Sziasztok!

Nem probléma a porszívó akksijának, hogy az életének 90%-ában töltőn van?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.