Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudzsi
tag
válasz noicenoice #9601 üzenetére
Hát én azt vettem észre hogy 80-90% ugy megy mintha szönyegen lenne. Most ezt az új funkciot "cleaning partition" probálgattam. X méter/oldalt jelent.
-
phain
tag
Sziasztok !
Vacilálok a Roborock S5 vs S6 között. Megéri már az "újabb" S6 ot venni szerintetek ?
60nm lakás, kisállat (még !) nincs, nagy küszöbök, lépcsők se. -
ITI-san
tag
Hát most nem bontanám ki a lényeges különbségeket.
Alapvetően a válasz nem.
S6 inkább több szintes házba, vagy lakásba való.
Kicsit csendesebb.
A felnyaló funkciója nem jobb, állítható kézileg a víz mennyisége, na puff. Az app kicsit többet enged, de ahogy én látom az S5 appja is egyre több funkcióját tudja.
Mászó tudás nem jobb. Szívóerőben S6 elmarad az S5 től.
Ja és jóval drágább.[ Szerkesztve ]
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
-
Ispy
veterán
Van zone cleanup funkció, több helyiséget is ki tudsz jelőlni a térképen és akkor csak oda megy. Sőt olyat is tudsz mondani, hogy ne csak 1x menjen végig, hanem 3x (ez a max). Gyerekszoba esetén hasznos fícsőr.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
MCs88
aktív tag
Sziasztok,
Mi Home App + S50 kérdés:
2 szintes a lakás és jelenleg az alsó szinten használom az S50-et, elmentett térképpel (kellettek no-go zonák 2 hangszóró állvány miatt, amit mindenáron meg akart mászni).
Ha csak simán felviszem az emeletre és elindítom (ott nincs szükség no-go-ra és mentésre), akkor mi fog történni az elmentett térképpel? Vagy az appban kell létrehoznom egy másik "szobát" és úgy elindítani az emeleten? Ez a Mi Home app közepesen intuitív. -
gorbep
senior tag
semmi sem történik a mentett térképpel... felviszed, elindítod... egy darabig keresi a helyét a térképen, amit persze nem talál... ezt el is mondja, majd elindul, felderít és takarít.... ha végzett leviszed... és megkeresi a helyét a térképen... és csinálja amit mondasz... megy a töltőre, takarít stb. Nem kell létrehoznod semmit... az S50-nél egy mentett térkép van.... az nem változik, amíg ki nem törlöd. A mentett térképtől függetlenül máshol bármit csinál, amihez nem kell mentett térkép. De értelem szerint a" másholban" nem tudsz no-go zónát és virtuális falat használni.
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Celtis
veterán
Ma jött meg az 1S. Az eszköz felismerés nehezen ment. Biztos le volt írva százszor, de nem ugrott be, hogy a régiónak nem Hungaryt, hanem China Mainlandet kell választani.
Elég jól takarít. Egyelőre a küszöböket nem cseréltem le, de ez a kis dög átküzdötte magát, pedig van vagy 2 centi. A leírással ellentétben a dokkolóra úgyis rátalál, ha az egy porszívó szélességű zsákutca végén van.Még ismerkedünk. Amúgy nagyon vicces dolgokat csinál, mint egy kis háziállat
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Roborock S50-et, gyönyörűen porszívózott, azonban a szőnyegbe beleakadt a forgója többször is úgy, hogy le kellett csavaroznom, így visszavittem
MIlyen robotporszívót tudtok ajánlani ami megbírkózik ilyen szőnyeggel, illetve kicsivel alacsonyabb mint az S50? (az ágy alá is beszorult egy ponton).
Köszi
-
ITI-san
tag
-
ALESSANDRODE
csendes újonc
Ma jött meg s50
Nagy csalódás hogy a fekete csíkok a szőnyegben teljesen leblokkolják!
Próbáltam leragasztani szigszalaggal az érzékelőit de vagy nem indult el vagy nem teljesen jól működött
Térképet nem tudok visszahívni hogy takarítsa ki a lakást vagy egy adott részt,vagy no-go zónát létrehozzak!
Ezek nem mennek!
Másik ami a legjobban dühít hogy a leesés érzékelőt nem lehet kikapcsolni így viszont a szines szőnyegeket kihagyja ami a legfontosabb -
tomazin
veterán
válasz ALESSANDRODE #9621 üzenetére
Ha jol emlekszem maszkoloszalag volt a tuti a leragasztashoz.
-
Highground
aktív tag
Sziasztok!
Adott:
- 7 helység (eléggé tagolt a lakás)
- kb. 45m2-nyi takarítandó felület (vegyesen keménypadló és szőnyeg de leginkább szőnyeg)
- Normál mennyiségű bútor (szekrények/asztalok lába magas)
- 1 db antiszociális macska (normál mennyiségű szőrhullatással)
- 3 db kisebb küszöb (a 4. burkolatváltó)
- 4 nagyobb és 4-5 kisebb rövid szőrű színes szőnyeg
- Maximálisan 130-140 ezer "jó" Magyar forint, mint költségvetésből erre a célra megítélt összeg.
- Két, forgalmas út sarka (Kacsóh Pongrácz M3 bevezető egy köpésre). Szóval istenes "porterhelés", sűrű használat.
A szőnyegek képeinél van egy shaggy is amit nem tervezek bevonni a robi melói közé mert úgy sejtem az neki gondot okozna. Ha úgy látjátok nem akkor halleluja, de nem valószínű. Ezért jó lenne ha mindenféle fizikai korlát alkalmazása nélkül ki tudnám zárni azt az egy szobát a takarításból. A többi nem kívánatos helység ajtaja be lesz csukva (kamra, WC). A küszöbök magassága csalóka lehet a képeken egy picit mert nincs teljesen 2 centi. Inkább erős 1,5. Valamint a szőnyegekről a színük miatt csináltam képeket. Nehogy probléma legyen nekem a fekete mennyiségével
Kaphatnék egy kis segítséget a választáshoz?Köszönöm és mindenkinek nagyon boldog karit!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Begi
senior tag
válasz ALESSANDRODE #9621 üzenetére
Kapcsold be a terkep mentese opciot.
Jobb felul a 3 potty, majd vacuum settings es map saving mode (iOS es angol) -
Kollár Kinga
friss újonc
válasz Savageboy #9615 üzenetére
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! S 50-es porszívót kaptam, most próbáltuk ki, de egyáltalán nem megy fel a szőnyegre, mintha falnak érezné, pedig a carpet mode be van kapcsolva. Mintha nem tudná annyira felemelni magát vagy nem tudom. Lehet, h hibás a készülék?
-
Ispy
veterán
válasz Kollár Kinga #9625 üzenetére
Milyen szőnyeg? Lehet túl vastag neki....
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Arageus
tag
válasz Kollár Kinga #9625 üzenetére
Nekem csak Gen1 van, így S50 röl nemtudok pontosan, de eddig úgy tudtam hogy arra tud "felmászni" amire feltudja magát tolni (gen1 nél az első ütköző kb 2 centi magasan van, ami ez alatt azon áttolja magát mivel az alja nem éles hanem szögben tört mint 1 hajó feneke), vagy az újabbak már tudják emelni is magukat?
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Van pár apróság, amire talán tudjátok a megoldást.
- a Xiaomi Home appban nagyon lassan jelenik meg a porszívó állapota amikor megnyitom. Legalább fél perc. (kínai szerveres)
- Szintén a porszívó áttekintő oldalon minden egyes alkalommal amikor megnyitom felül megjelenik egy "Let the robot vacuum start after locking the door" felirat, mai takarja az állapotsort, és baromi nehéz bezárni. Meg lehet ettől valahogy véglegesen szabadulni?
- A remote controlban van olyan, hogy spot cleaning, ami az ikon alapján egy kijelölt téglalapot takarít(?). Ilyesmit nem lehet közvetlenül a térképen kijelölni és elindítani? -
Arageus
tag
- Fentebb mintha írta volna már valaki hogy a lassú térképbetöltés kínai szerveres dolog miatt van, eu-sra átállítva megoldódik (nekem global verziós gen1 szóval eleve eu-s régión van)
- a remote controlnál a spot funkció ugyan az ami a roboton fizikai gomb (gen1 nél a "home" gomb 3 sec ig tartva, későbbi modelleknél kapott külön gombot) lényegében a robot ahol éppen tartózkodik, maga körül egy kb 1.5x1.5m es területet takarít mikor ráböksz a spot takarításra.
a 2.dik kérdésedre nem tudok infót -
Morris
veterán
Van valami bevált forrás a szűrő és forgó kefe beszerzésére? (Gen 1)
-
Highground
aktív tag
válasz Highground #9623 üzenetére
Valaki erre esetleg?
-
wierra
senior tag
válasz Highground #9632 üzenetére
Roborock S5x széria, vagy 360S6-S7... talán. Szőnyegek sztem nem gond egyiknek sem.
A küszöb necces lehet mindkét/három javaslatnak.[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz Highground #9635 üzenetére
Volt itt olyan user, aki magas küszöb elé rámpát épített.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Arageus
tag
hivatalos magyar xiaomi webshopon kívül elég sok magyar webshop is árul Gen1 hez kiegészítőket, xiaomi.hu nál sem vészes az ára és legalább tuti eredeti, ittvan hamar, és amúgy se olyan kirívó az árkülönbség hogy megérné kintről rendelni ezeket (legalábbis szerintem) főleg tekintve hogy nem pár hetente kell cserélni ezeket hanem fél-1 éves ciklusokat jósolt neki a gyártó (pl főkevére 1 év) de volt itt akinek már 2 éve megvan az eredeti szóval szerintem ez mindig attol függ a tied mennyire van elkopva stb. a szűrő élettartamát talán lehet kicsit nyújtani ha néha rendes porszívóval ki van tisztítva / kompresszorral kifújva, de mivel pollenszűrős (asszem) így idővel úgyis csere.
xiaomi.hu/termek/xiaomi-mi-robot-vacuum-tisztito-kefe/ gen1 főkefe 2490.-
xiaomi.hu/termek/mi-robot-vacuum-filter/ gen1 2db filter. 2490.-
szerintem ezek az árak nem vészesek és ha épp nincs leterhelve bolt/futárcég 1-2 napon belül nálad
(a linkek nem reklám, de xiaomi oldalán nincs kereső és anélkül nehézkes ilyet megtalálni, ha mégis gond leszedem a linkeket. . ha nem jelenik meg akko.. google. )[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
Vettünk mi is karácsonyra egy Roborock S50-et. Eddig nagyon jó, én a hepa szűrőt is kimosom vízzel, hiszen így van mindenhol írva és rajzolva. A felmosótartályába mindig teszek egy mokkáskanálnyi mosószódát, az feloldódik, nem képez lerakódást, nem habzik és nagyon jó tisztítóhatása van. Azon a kis szivacskorongon és a mikroszálas kendőn kívül úgysem megy át semmin a víz, nem tud károsítani semmit, mivel teljesen mechanikus a felmosás.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Morris
veterán
válasz Arageus #9639 üzenetére
Van valami jelentősége hogy eredeti vagy utángyártott?
Igazából 7k-ra jön ki egy főkefe és 2db szűrő.
Az azért az ebayes árakhoz képest 2x-es ár. (legalább)
Nekünk 2 hónapja van meg a gép és 745m²-t takarított eddig. A szűrőt már nem tudom kiporszívózni annyira, hogy szép fehér legyen.[ Szerkesztve ]
-
Highground
aktív tag
Nekem is vannak ilyen kis 1 centisek, de ha kell beteszek egy burkolatváltót vagy egy vízvető profilt Vagy ha kell leveszem a küszöbről a fém "rátétet" és lecsiszolok alatta a fából. Burkoló vagyok Szóval az a legkevesebb aggály Inkább a hosszú távú megbízhatóság, és az intelligencia ami fontosabb a gépben. Ezért is tettem föl a képeket a szőnyegről is.
-
wierra
senior tag
válasz Highground #9643 üzenetére
A robotban nem fogsz csalódni, ha reális elvárásaid vannak.
Szerintem a shaggy is menne az említett masináknak.
Szóval burkoló vagy...foglalkozol kisebb projektekkel is?"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Goose-T
veterán
Most találtam ezt, eredetinek tűnik, írják is, a vélemények is jók.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
ITI-san
tag
válasz Highground #9623 üzenetére
A fekete szín miatt lehet mókolni kell értsd ragaszani. S50 helyett, ha ekkora a keret, inkább 360 s7 - et vennék, már ha kell felnyaló funkció. Többet tud szoftveresen.
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Goose-T
veterán
válasz Arageus #9639 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem egy magyar oldalon, és nagyjából kétszer annyiba kerül ugyanaz a csomag, mint Kínából rendelve.
ittvan hamar, és amúgy se olyan kirívó az árkülönbség hogy megérné kintről rendelni ezeket (legalábbis szerintem) főleg tekintve hogy nem pár hetente kell cserélni ezeket hanem fél-1 éves ciklusokat jósolt neki a gyártó
Ezzel meg magadnak mondasz ellent, mert ha ritkán kell cserélni, akkor nem mindegy, hogy két nap vagy két hét alatt érkezik meg?
Ezek meg az árak:
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest