Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnénk egy robotporszívót 52nm-es panelba. Egyik szoba padlószőnyeg, másik parketta. Néztem a Xiaomi xiaowa alap gépet és a Xiaomi Vacuum-ot.
Melyiket ajánlanátok inkább? Utóbbi is elindítható pl. manuálisan, mobil nélkül illetve mennyire bonyolult, ha a frissítésekkel és egyéb tuningolással nem szeretnénk foglalkozni?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
noicenoice #8797 üzenetére
két kerék több, mint egy. Három, meg több, mint kettő, stb... Ez alapján a hernyótalpas lenne az überkirály, de akkor meg még az ágyra is felmenne... Igazából mindegyik a hasán akad fent szerintem. mindegy mennyi kereke van, ha csak pörög mint a ringlispil. Viszont jó lapos!
-
noicenoice
tag
válasz
bandigyerek #8796 üzenetére
Nincs kamera,nincs lézer, nincs térkép. A többi csak parasztvakítás. Egyedül a dupla kerékre lennék kíváncsi, hogy jobban mássza-e a küszöböket
-
bandigyerek
senior tag
Szia!
Én is nézegettem a Phillips robijait, de szerintem ez nem úgy szisztematikus, mint a MI Vacuum, a Roborock, a Neato, vagy az iRobot 9xx-as, i7es szériája. (bár nekem iRobot 980-as lett, de az is tud olyan dupla lutz-ot bemutatni a lakásban, hogy csak na!) Szóval amit láttam a Phillips robijairól, az azt sugallta, hogy mindegyik összevissza-mászkálós, de lehet, hogy tévedek. (persze megvan mindegyiknek a szisztémája, csak mi nem értjük
).
-
tomazin
veterán
En elolvastam mit irnak rola, de nem vagyok benne biztos, h ez szisztematikus.
84k lenne. Mennyi egy kefe? Szuro? Vannak rola tesztek?
Nekem lutri egy gen1hez kepest.De amugy meg mindig a gen1 a bestbuy? Nem kovetem nagyon, de van egy olyan erzesem, h az s5-6ok jobbak.( ha eltekintunk a felhotol) vagy rosszul gondolom?
-
Sziasztok!
A Philips Smartpro Compactról mi a véleményetek? 40% kedvezményem van rá. Vagy inkább valamely Xiaomi típus?
64m2 a lakás, jó lenne feltörlő funkció is és minőségi tisztítás, küszöbleküzdés.
Természetesen szisztematikus porszívót szeretnék, mint az említett Philips.
-
zsamiatt
őstag
s55-re feltette valaki a valetudot?
-
farkas26
Topikgazda
Ha itthon vagyok és úgy indítom akkor nekem is rajzol térképet,de ha nem tartózkodom otthon és az időzítővel indul el akkor nem kapok sem üzit sem rajzolt térképet,az előtt pedig a munkahelyről is tudtam nézni,hogy merre jár a lakásban.Mindez app frissítés után kezdődött
.
Kipróbáltam,hogy a xiaomi szűrőt rakok bele,és észre veszi,hogy nem a sajátja és nem indul el vele.
-
wierra
senior tag
válasz
tothchrista #8788 üzenetére
No-go zónát állítasz be a térképen. Ha rajta felejted a zónát feltörlés után, akkor a következő alkalommal a kizárt részt nem fogja felporszívózni.
-
wierra
senior tag
válasz
tothchrista #8783 üzenetére
A porszívó hurcolásával pont az automatizálás kényelmét bukod el.
Nálam az emeleten egy Xiaomi robot vacuum, földszinten pedig egy S50 takarít. -
zsamiatt
őstag
válasz
tothchrista #8785 üzenetére
Én meg is venném végre ha lenne cloud mentes fimware ahhoz is
-
zsamiatt
őstag
válasz
tothchrista #8783 üzenetére
mert, hogy az el tudja menteni a szinteket?
-
válasz
tothchrista #8779 üzenetére
S50-est vettem, első robot porszívóm, több kisebb helységben használom, a magas küszöb miatt nincs közöttük átjárás.
Leteszem Robit a padlóra és elindítom a takarítást (mobil app-ból vagy megnyomom a gombot), soha nem tárolom a térképet, ha kész akkor átviszem a másik helységbe és újra elindítom.
Takarítás végén panaszkodik, hogy nem találja a dokkolót, de engem nem zavar. Ha 20%-ra merül, akkor kézzel ráteszem a dokkolóra, ami alatt nincs az a műanyag lap. Automa takarítás is be van állítva.
-
Garold
senior tag
Hátha másnak is hasznos lehet, nem frissült a Xiaoimi 1st gen porszívóm 3.3.9_003452-ról 3.3.9_003468-ra.
Meg lett a megoldás, de nem tudom végül is hogyan. Az app adatait töröltem, átállítottam China Mainland-ra, többször is próbálkoztam a frissítéssel sikertelenül...ma visszaállítottam a lokációt, erre most azt mondja uptodate az sw, és 3.3.9_003476 van rajta. -
zsamiatt
őstag
válasz
tothchrista #8779 üzenetére
miért sajnálod?
-
tothchrista
friss újonc
Sziasztok! Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy Roborock S50-nak. Azt szeretném megkérdezni, hogy akik kétszintes házban használják ezt a típust, hogyan használják? Mindig törlik a térképet vagy van vmilyen trükk, amit alkalmaztok? Van macska, kisgyerek, szóval valószínűleg az alsó szintet minden nap porszívóznánk, a felsőt szerintem csak hetente kétszer/háromszor. Az alsó szinten elég nagy a járólapos felület, szinte az egész az, egy szőnyeg és egy szoba kivivételével, itt feltörölni is szeretnék, de nem mindennap. Köszönöm előre is a tanácsokat. U.i: egy picit már bánom, hogy nem Roborock S60-at vettem, de nem akartam még több pénzt rászánni, most meg már nem akarom a cserével, visszaküldéssel bonyolítani az életemet.
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki S55-hoz szeretne alkatreszeket vasarolni, akkor ajanlom oket.
Most erkezett meg a csomag toluk. Minden eredetinek nez ki es szvsz a 18€ nem volt sok erte. Annyi hogy a takarito cucc feher, de minden mas fekete. (A keppel ellentetben a nem moshato hepa filter kerete nem feher, hanem olyan mint ami benne van) -
ITI-san
tag
Sziasztok!
360 s7 robotról valakinek tapasztalata, esetleg videóval. Érdekelne.
Honnan lehet hozzá gyári tartozékokat venni?
Köszi. -
Elux
tag
Megjelent a 360 S6 applikációjának új 6.1.0.0. változata.
Van valakinek tapasztalata az új appal? -
zsamiatt
őstag
S6 cloud mentes fimwareval kapcsolatban ha van valakinek info ne tartsa magában
Addig nem veszem meg. -
nyalifali
aktív tag
Persze, mond rá Ámen-t.
Nincs Change log, de a GEN1 v11_004004 2019090500 REL3.5.4_004004 feltűnően jobb.
Amúgy feltűnt, hogy visszafelé nemÁ ? -
Milu_PH
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a Xiaomi Vacuum-ot. Nagyon bevált, a kutya sem molesztálja.
Szeretné magát frissíteni, engedjem neki, érdemes?Köszi
-
Gabesz87
veterán
Most látom hogy a telekomnal kapható Xiaomi gen1 porszívó! Azért ez biztos forrás. Még ha valamivel drágább is.
-
Lajcsika
tag
válasz
noicenoice #8764 üzenetére
Nekem is Mi robot vacuum van/Xiaomi/,ha nyomnék egy térkép törlést akkor,hogy zónázna?
Hova tenném a zónákat? -
noicenoice
tag
Ez is frissíti, de csinált már olyat, hogy újra kezdte rajzolni a térképet, de közben 45 fokkal elforgatta és rárakta a régire. Lett olyan katyvasz a térképen, hogy csak na
. De ettől függetlenül visszatalált. Ezt elkerülendő, én mindig nyomok egy "clear map"-ot.
-
ACE-
addikt
A Xiaomi-k is frissítik a térképet menet közben, furcsa lenne ha nem így lenne.
-
moriak
tag
válasz
noicenoice #8758 üzenetére
Én nem törlöm a térképet. Ahogy én észrevettem menet közben pontosít a térképen folyamatosan így nem lehet az, hogy korábban ahol volt egy babzsák ott nem takarít fel a következő alkalommal. Tesztet megér, kiváncsi lennék rá.
-
herrká
senior tag
válasz
noicenoice #8758 üzenetére
Csak elindítjuk simán. De nem töröltük még az eddigieket sem. Nálunk is mindig minden máshol van, ezért nem töltünk vissza régit. Legközelebb indítás előtt, törlöm a régieket. Bár nem tudom, értem a működését, az imént jutott eszembe, hogy talán gond lehet az is, hogy egy földig érő ablak előtt van a dokkolója. Lehet bezavar neki a szemből jövő fény, ha dokkolni akar?
-
zsamiatt
őstag
S6-s porszivon for menni a cloud mentes firmware? Szeretném megrendelni, de csak ha le tudok válni az online dolgokról.
-
noicenoice
tag
Hogy szoktátok indítani a takarítást? Simán csak elindítjátok, vagy törlitek a térképet és újra feltérképez, vagy betöltitek az adott helység elmentett térképét?
Én legtöbbször törlöm, mert mindig máshogy vannak a dolgok a szobákban (székek, babzsákok, stb.), és így mindig visszatalál. -
moriak
tag
@noicenoice által linkelt videó alapján ragasztottam le a közepét. Meglepetésemre amikor szétszedtem akkor a két szélén volt már fehér leragasztás, de az nem volt elég ezért középre ragasztottam egy fehér lapot még méretre vágva. Nekem is az általad leírt módon osztja fel a lakást. Azt vettem észre, hogy a nagyobb területek kijelölése és elvégzése után a nagyságban csökkenő területeket végzi el sorban amelyek elmaradtak. Majd ezután pedig az 1-1 olyan területet ami kimaradt a négyzetes kijelölésből.
-
laci06
senior tag
válasz
tomazin #8744 üzenetére
De akkor az a kényelmi faktor, hogy telefonon megnyitok egy app-ot, vagy valami hasonló jellegű dolgot az eltűnik, igaz?
Az a baj, hogy kicsit rugalmasan kéne, hogy menjen, vagyis nem fix napokon, a napok közötti távolságok sem fixek, és az hogy napon belül mikor menjen is rugalmas kéne, hogy legyen. Vagyis nekem az tűnik az egyetlen működőkjépes megoldásnak, hogy rányomok egy gombra amikor nem vagyok otthon, és azt akarom, hogy menjen, hogy indulj, most.
-
herrká
senior tag
válasz
noicenoice #8750 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest