Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata xshuai hxsg1 robotporszívóval? 86 dollarba lehet most megszerezni
-
Hamarosan elhasználódik a szűrő a 1st gen xiaomimban.
Oldalkefe is kelleni fog nem sokkal utána. A főkefe még 55%on van.Van most valami ajánlott forrás ezekre?
Lehet Alis is, magyar webshop is, angol ebay is, lényeg, hogy normális minőség legyen, nem a legolcsóbb leggagyibb kell.Az összefoglalóban lévő Alis link már nem elérhető.
Köszönöm
-
-
julius75
aktív tag
válasz
ITI-san #8834 üzenetére
Én így vettem, megjött időben, probléma nélkül. Csomag is teljesen ép, sértetlen volt.
Volt pár reklamációs ügyem már Ali-s eladóval, olyan is ahol nagyon nem értettünk egyet. Ilyenlor megvár pár levélváltást az Ali, és közbelép, dönt. Eleve mint vásárló előnnyel indulsz, és ha kicsit is jogos a panaszod, visszakapod a pénzt, vagy amit szeretnél.
Nekem még soha nem volt gondom. -
ITI-san
tag
Sziasztok! Ali-ról szabad porszívót rendelni? Néztem Gearbest - en de ott most nincs jó ára.
Cseh-ből küldenék jó áron. Gondolom így Áfa mentes lehet.
Garancia ügyben mi a tapasztalatok Ali - val. Vagy ott nagyon az eladón múlik?
Köszi -
atee_13
őstag
Blitzwolf BW-VC1 40 ért jó ár?
-
tomazin
veterán
A gen1 vs s5 ara hogyan alakul egymashoz ( a kuponos, euexpresses arakra gondolok)?
-
-
Üdv!
A Navon Relax Smart-tal kapcsolatban van bárkinek tapasztalata? Papíron egy S50 féláron. Túl szép, hogy igaz legyen?
Esetleg hasonló áron létezik reális alternatíva?
Köszönettel:
Rhino666 -
Alg
veterán
Sziasztok,
Roborock S50-et vennék, két lehetőséget látok rá hirtelen: Amazon ~390 euró (magyar xiaomishop kb. ugynennyi), vagy Gearbest ~330 euró.
Gearbest garanciával volt valakinek tapasztalata? Lehet bennük bízni vagy rögtön azzal idítanak hogy postázzam el a gépet nekik Kínába?
A xiaomishop-ról is hallottam mondjuk rémtörténeteket, talán még az Amazon lenne a legmegbízhatóbb.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Robotporszívónk, aminek a szívó montorja megadta magát. Elvittük a szervízbe ahol helyre pofozták a kicsikét, ellenben azóta olyan dolgokat produkál hogy nem tér vissza a töltő dokkra. Megy takarít lelkesen és ott lemerül ahol éppen kedve szottyan.
Mi lehet a baj vagy mi a teendő?
-
ITI-san
tag
válasz
zsamiatt #8810 üzenetére
Itt a megfejtés a felmosáshoz...
Az új verzió támogatja a három seprő üzemmódot, de ahhoz, hogy mindhárom módot használhassa, szükség lehet néhány kiegészítő kiegészítő megvásárlására. A három mód a söpörés és a mosás, a csak a söpörés és a csak a tisztítás. A moppáláshoz 550 ml-es víztartályra van szükség, amelynek tartozékait külön kell megvásárolni. A standard változat 55 ml-es szeméttárolóval és 2 az 1-ben víztartállyal rendelkezik.
Valamilyen Japán keféje talán nincs. Az az alsó lenne? -
ITI-san
tag
Sziasztok!
Mit kicsit összezavarodtam porszívó ügyben.
Pontosabban XIAOMI ügyben.
Hogy mit kavarnak nem értem.Itt van a Xiaomi másik márkája a MIJIA.
Na most ebből is van alap.:
Xiaomi Mi Robot Vacuum
Van egy tovább fejlesztett.:
Xiaomi Mijia Vacuum Cleaners 1S
És egy felmosós is.:
Xiaomi Mijia STYJ02YM 2 in 1
Ez gyakorlatilag nekem teljesen új, úgy néz ki, hogy speciálisan rámentek a hatékonyabb felmosásra.Arról már nem is beszélve, hogy sok helyen a Roborock S50-et is Xiaomi MiJIA -nka hívják.
És akkor itt van még a Roborock S6, valamint a Roborock S5 Max.
Minek ennyi azonos tudású robotporszívó, és már magának csinál konkurenciát, akkor ebben hogy lehet eligazodni, hogy melyik miben jobb...... -
czegee
csendes tag
Sziasztok, filózok egy Roborock S6 beszerzésén, sok jót láttam/olvastam róla. Kíváncsi lennék az itteni tapasztalatokra is.
Leírásban írják hogy 2cm-es küszöböket meg tud mászni, nálunk 1-2 régi helységnél pontosan 2 cm-es széles küszöbök vannak, nem lesz vele gondom?Azért döntenék az S6 mellett mert két szintes házban dolgoztatnám, ha jól tudom ezt csak az S6 tudja az S5 nem.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Pár hete nyígtam, hogy valami nem oké a Xiaomi Gen 1 porszívómmal. Úgy tűnik vaklárma volt, és azért szedett össze annyira kevés port, mert a lakás tiszta, illetve amikor néztem, akkor pont nem ment be a kanapé alá, ahol megbújnak a kis porcicák. A kanapém lábai kb 9.5-10 cm magasat, és pár helyen van egy szőnyeg, vagyis a kanapé alá csak akkor megy be a porszívó, ha a dolgok úgy vannak pakolva, és Ő is éppen a jó útvonalon megy. Útvonalat én nem mentek vele, mivel állandóan változik ez-az, és eddig mindig simán körbe tudott menni az új útvonalán.
A lényeg, hogy a múltkor nem voltam otthon 1 hétig, ami alatt 3-szor körbement szépen, és amikor hazaértem, akkor a "porzsák" teljesen tele volt, vagyis nem gondolom, hogy bármi probléma lehet vele, csak én éreztem gyengébbnek valamiért.
-
lord_m
senior tag
válasz
Lasersailing #8801 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a részletes tapasztalatot, meg is győzött, szerintem ez a készülék lesz.
A padlószőnyeg szürkés, remélem azzal nem lesz gondja, a küszöböt is majd megoldjuk valahogy.
-
Lasersailing
senior tag
Szia,
Én lassan 2 éve vettem egy ilyet:
[link] (Nem is ebben a boltban, de most ezt találtam hirtelen)Megpróbálom a lényeget leírni:
A porszívó tökéletes, az applikációnak egy nagy hibája van - viszont hónapokig elvagyok az app használata nélkül.
- Eddig összesen 309 óra alatt 16e négyzetmétert takarított ki összesen 563-szor ment.
- kb. 2 naponta megy, 1 perc kb. 1 m2 takarítása
- Mi porszívózás előtt elrakjuk a székeket (bár ki tudja kerülni, de így alaposabban takarít). Kábelek alapból nincsenek a földön. Gyerekek játékait vagy elrakjuk (vagy inkább ők), vagy lekerítjük (nem szalaggal, hanem simán huzatfogó párnákat teszünk a legos sarok elé).
- kb 95%-ban manuálisan indítom el. Néha érdekes lehet megnézni, hogy hol, hogyan megy, meg szép a térkép, de kb. 2 hét után megnyugodtam, hogy szépen dolgozik. Én meg nem
- szőnyeg: rojtos szőnyeget fel szoktuk tekerni (nem nagy), abban 50%-ban elakad, ha nem vesszük fel
- riasztó: egyszer próbáltuk, 50 percig ment a porszívó, mikor ment a helyére beriasztott a lakás (ott már min. 3-szor elhaladt), így riasztó mellett mi nem használjuk.
- csak max. erőn járatjuk, döbbenet, mennyi koszt összeszed!
- kézi porszívózás gyakorlatilag megszűnt (pedig viszonylag komoly electrolux központi porszívónk van)
- küszöb: nálunk nincs, így nem gond, de az IKEA-s Poang szék lábával megküzd, ha elfelejtjük feltenni, ennél nagyobb küszöb lehet nem menne neki
- fekete foltok: nálunk lépcső is van, sose esett még le. Sajnos azonban az egyik (új) szőnyegen vannak fekete színek - ez teljesen meghülyíti. Azt hiszi le fog esni... Itt maradt a kézi porszívózás.szerintem első 5 üzemnél érdemes megnézni, hogy mi nem tetszik neki, amit kell átalakítani. Utána viszont simán bekapcsolod és hagyod hogy dolgozzon. Szerintem nem létezik akkor lakás, amin ne tudna egy töltéssel végig menni.
Padlószönyeg és parketta nem lehet gond, max a kettő közti küszöb.
Az appja-ba folyton jelszót kér, ha 2 napig nem használom. Ha belépek rendben működik, firmware frissítés is ok, de folyton belépegetni kicsit unalmas. Amúgy egyszer be kell állítani, aztán el lehet felejteni az app-ot...
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Android játékok topikja
- Villanyszerelés
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest