Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Kis segítség kellene:
barátom venne az anyjának egy porszívót, max 150 ezerig. Fontos lenne a kezelhetőség miatt a magyar kezelőfelület, felmosás nagyon jól jönne, önürítés szintén.
Csak járólap van a házban, szőnyeg, küszöb nincs.
Mit ajánljak?"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Nekem is megjött az L20 ultra, ma tettem a helyére, egyelőre tölt.
Impozáns a megjelenése, bár egy kisebb dokkolót azért el tudtam volna képzelni, igaz, két akkora tartály van benne, hogy így érthető a méret."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Hosszas gondolkodás (egy hétvégi -nekem semmire nincs időm: feleség) után végül mégis megrendeltem egy Dreame l20 ultrát. Remélem nem fog a feleségem csalódni.
Egy darabig az x40-en agyaltam, de az az ár már nekem meredek egy ilyen cuccért. Majd vigasztalódom egy g4 oleddel… 😎
Egyébként a Pixelrodeo-tól jön, tartalékba betettem egy szett pótalkatrészt meg egy felmosó folyadékot. A 48 hó jótállás végleg meggyőzött.[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok,
Dreame L20 Ultra mostanság jó vétel 313-ért? Nem érzem a késztetést az utódért kifizetni a 160.000-es felárat, de szerintem bf-re sem fog bezuhanni 400 alá.
Vagy valami mást nézegessek? Kutya-macska, háziállat nincs, csak 2 kisebb gyerek. Heti egyszer takarítanak, szóval csak a köztes időszakra kell valami lomeltakarító."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Galahed #15938 üzenetére
Nincs itthon háziállat, hacsak én nem lennék az...
Tárgyfelismerés ezekszerint nálunk nem téma.
Lehet, hogy S6 Max lesz, mivel a Mi Home app tegnap megint letérdelt, nem találja a szervert, eléggé hektikus a működése"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
válasz KilgoreTrout #15906 üzenetére
Köszi a tanácsot, használtat nem szeretnék, mivel bizonyos fokig ajándékként veszem.
A nagyon drága Roomba S9 kiesett, maradt az új Eve Plus, vagy a Roborock S6 MaxV, esetleg a Ecovacs Deebot Ozmo T8 aiviMár csak azt kellene tudni, hogy melyik a jobb...
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Galahed #15853 üzenetére
Köszi a hosszú és mindenre kiterjedő véleményt, a Roborock S6 MaxV szimpatikus, dupla kamera és lidar is van benne.
Érdemes ezeket a cuccokat megrendelni magyar forgalamazótól, vagy olcsóbban és bonyolultabb gari nélkül inkább külföldről?
Egyébként nekem is van Mi home termékem, egy légtisztító és egy egy konnektor, tegnap este egyik sem működött a szerver miatt, és ez elég gyakori eset.
Szóval, ha a porszívó is megadja magát szerverhiány miatt, lehet más gyártó és legfőképp offline termékét kellene választanom"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
-
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok,
14 hónapos gyerekünk kellő kajamaradványt termel a házban, eljött az ideje egy robotporszívó beszerzésének.
80nm, egy szint, a szobák laminált parketta, a többi járólap, gyakorlatilag nincs küszöb és egyéb kiemelkedő akadály.
Szőnyeg nagyon minimális (1db pici a gyerekszobában) ez nagyon változni nem fog a padlófűtés miatt.
Felmosás nem fontos, feltörlés sem, csak ha ezzel magasabb minőséget kapok, viszont jól porszívózzon. Alkatrészellátás lényeges, kezelhetőség, megbízhatóság szintén.A opció: amennyiben nem számit az összeg, csak a legjobbat szeretném megvenni, mi lenne az?
B opció: 250e-ig az elérhető legjobb minőség + 20e nem akadály.
Kigyűjtöttem egy pár típust, vélemény?
- Roomba S9 ( sokallom az árát, tényleg ennyivel jobb?)
- Xiaomi Viomi S9
- Roborock S6 Max V
- Xiaomi Eve Plus (titokban ebben reménykedek)"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...