-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Sza_Sa #28199 üzenetére
Dreame D10 Plus Gen2
De ha valóban felmosast akar, akkor Xiaomi X20+De szerintem előbbi is bőven elég lenne, ha mama nem IT barát.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Sza_Sa #27120 üzenetére
Annyiért jó, amennyiért ott ment, az tény hogy overkill a cucc szerintem, illetve én lehet a Q Revo S-t venném most.
Majd számolj be róla.
Főleg a kinyúló jobb mop miatt jó vétel a Dreame[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-
Galahed
senior tag
válasz Sza_Sa #15929 üzenetére
Ahogy már elöttem is irták:
A tárgyfelismerés úri huncutság, lesz egy csomó képed a papucsokról, és megijed a porcicáktól, mert másnak véli mint ami.... (persze tanitható, hogy legközelebb ne ijedjen meg...)
Szóval akkor van értelme ha van otthon háziállat. Persze rá szoktam nézni a kamerára, hogy éppen hol jár mit lát. De enélkül is takarit ugye...Ha meg van otthon háziállat akkor a porgyűjtős dokkoló a felesleges, mert úgyis ki kell tisztitani a keféket a szőröktől... Meg le kell venni a vizes moppot , a HEPA szűrő sem lesz tiszta tőle stb... Szóval igyis úgyis oda kell menni.
Irom ezt úgy, hogy S6 maxV van itthon.
Szvsz ha jót akarsz venni akkor jelenleg sz S5 max a jó vétel (legalább Roborock gyártmány...)
-
MBalu0001
csendes tag
válasz Sza_Sa #15929 üzenetére
Hát ezt viszont tényleg Neked kell tudnod, a tárgyfelismerés igazából azoknak a legpozitívabb akiknek háziállatuk van, mert ha kirakják az aknát a robot felismeri és nem keni szét..Meg írták hogy jó mikor a robot kameráján keresztül nézik a dolgokat, szórakoztató..De igazából se ez, se a porszákos dokkoló nem létfontosságú, sokan használnak robotporszívót ezek nélkül is.
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz Sza_Sa #15908 üzenetére
Hát t8 aivi-ja szerintem itt senkinek nincs így összehasonlításba nem nagyon fognak tudni segíteni esetleg ha valaki megnézte az összehasonlító-tesztet. A német smart home assistant oldal általában az aivit hozza ki gyöztesen a roborockkal szemben, esetleg nézz teszteket..
Igazából Neked kell eldönteni mire van szükséged, a roborock és az aivi kamerás, a roidmi nem, viszont porszívó-dokkolós, de gondolom ezt tudod.A roidmi nekem kicsit még jobbnak tűnt az s5 max-nál(de majd kiderül ha meglesz )mondjuk az s6-tól és az aivitól nem tudom mennyire van lemaradva..
A t8-ról még annyit tudok hogy rezgeti a mop-ot így egy picit még hatásosabb a feltörlés..Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz Sza_Sa #15815 üzenetére
Saját tapasztalat alapján én nem vennék semmi drágát egyéves gyerek mellé, mert úgysem lesz hosszú életű a robot. Mozgó, hangos érdekes dolog, amit ráadásul ki is lehet nyitni és szét is lehet szedni. Az első robot nálunk 1 hónapot bírt. Most 2,5 évesen már nem játszik vele, de néha kedvet kap, hogy kiürítse a tartályt töltés közben vagy takarítás közben megállítsa a robotot, (utóbbi esetben ránehézkedik ahogy próbálja megnyomni a gombot, várom is már, hogy mikor törik ki ennek is a kereke).
Szerintem a legjobban egy használt s50-nel vagy Xiaomi 1st gennel jársz, 40-50 körül már lehet kapni, alkatrész is van hozzá bőven és akár házilag is javítathatod.
[ Szerkesztve ]
-
Galahed
senior tag
válasz Sza_Sa #15859 üzenetére
Arra, hogy hol vegyed, nem tudok tanácsot adni, manapság nem nézegettem az árakat. Ráadásul anno én az akkor még jó hírű Turbado tól vettem... Így nehéz ezügyben tanácsot adni. Ha az AliExpress ről veszed, az nagyjából olyan.,mintha nem is lenne gari....
Az S6 maxV az roborock gyártmány, a Mi Home progival nem is működik minden funkciója. A Roborock appot javaslom használni hozzá.(azzal tegnap pl nem volt gond amikor a Mi Home megállt)[ Szerkesztve ]
-
Galahed
senior tag
Szia!
Szvsz a jelenleg egyik legjobb robot a Deebot T8 Aivi, elég sok teszt hozza ki győztesnek.
(hátránya: az , hogy nem tudni, milyen az alkatrészellátottsága. Senki nem panaszkodott, hogy elromlott volna)- A iRobot készülékei is nagyon jók. Sokkal többféle szabaduló program van benne, ha elakadna (kábel , szőnyeg, beszippantott zokni stb)- Az én 10 éves Roomba-m még mindig jobban kiszabadul ezekből a helyzetekből, mint az új S6 maxV -ém....
- de pl a S9 az nem lézerrel tapogat le hanem kamerával próbál navigálni ami pontatlanabb , mint a LIDAR-os (lézeres letapogatással műkődő)
- S6 maxv: Szépen teszi a dolgát nálam kb 4 hónapja, nincs rá panasz, magas szivóerő, objektumfelismerés az előnye, ez akkor jün ki ha pl vannak kisállatok a lakásban.
A többit nem ismerem, véleményt mondani nem tudok róluk de:
Én báziállomást (tartály kiürítőst) az én körülményeim között ( két macska bent) nem javaslom, hiszen ha végzett akkor igyis-úgyis oda kell mennem a készülékhez és kitisztitanom a kefét is, levenni a moppot is, mert a bázisállomás ezt nem teszi rendbe... (pl Xiaomi Eve Plus)
Ha fontos az alapos porszivózás akkor nézd meg a szivóerőt (is), bár szinte sose használom a max szivóerőn....valószinű te sem fogod, és nem is ajánlott az irodalom szerint. Fontosabb lenne az alsó kefe kivitelezése, annak szélessége(már láttam nagyon keskenyet is).
Saját véleményem szerint a Roborock készülékei közül válasz, a minőség miatt, valamint a pótalkatrész sem drága és a fogyóanyagok (kefe, mop stb) is olcsón beszerezhetők kinából.
Javitani is könnyű őket youtube alaján.Ha meg nem akarsz ilyennel foglalkozni, mert nem ilyen beállitottságú vagy, akkor én a Deebot T8 Aivi -t venném biztos forrásból, ahol van garancia...
-
nagyúr
s7, de azt még nem árulják. egy s5 max kiszolgál minket két gyerekkel, hasonló méretű lakásban. az asszony imádja.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
vrsptr
aktív tag
válasz Sza_Sa #15818 üzenetére
Kibontottam, megnézegettem, szerintem nagyon rendben van. Minőségi darabnak tűnik, a Roborock szintje. A csomagban +1 filter, +4 3literes porzsák, + 10 egyszer használatos felmosó. Akartam én is párosítani Mi Home de mikor a routerre akart csatlakozni az nem ment nekem se (olvasom itt ma sokaknak baj volt vele). Nekem is ma többi cuccom hol offline, hol megy (orosz appal). Majd máskor megpróbálkozom ismét párosítással. Egyelőre szerintem nagyon megérte az a + 25$ S5 Max-hoz képest.
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
vrsptr
aktív tag
Én az utóbbi 3 valamelyikét mondanám. Hazai garanciával szeretnéd drágábban vagy elég kínai garancia is? Egy (Xiaomi) Roidmi Eve Plus-t most bontok ki, de még nem fogom használni. Most közbejöttek egyéb fontosabb dolgok.
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Revolut
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- E-book olvasók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Ukrajnai háború
- Tippmix
- TCL LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- További aktív témák...
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten