- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-28 12:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rviktor
aktív tag
A Dreame kifejezetten nem így van. Nincs itt szervize és az osztrák piacos más régió.
Leírás: Dreame Szerviz.Max letudod adni itt is a Médiában, aki elküldi Bécsbe és az intézi tovább
Sajnos ezt figyelik... Még írásbeli supportot se kapsz, ha nem stimmel a sorozatszám...
-
Milka 78
nagyúr
-
xrvman
őstag
-
rviktor
aktív tag
Igen írtam is hogy TDS-t nem csökkent eredetileg nem is emiatt vettem, csak meguntam a sok szűrőt és a hülye kancsókat, amit vásároltam már életemben.
Az ott van a leírásban: "Vízkövesedés védelem"
Ennek a működési mehanizmusa az amerika gyártói oldal szerint:
hogy „scale inhibitor” (vízkőgátló) van a Micro-Pure szűrőközegbe keverve, ami csökkenti az ásványi lerakódást a vízhasználó készülékekben.Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kalcium/magnézium továbbra is oldott állapotban marad (tehát a TDS nem esik), csak a vízkő kicsapódását/letapadását gátolja (küszöbhatás, kristálynövekedés-módosítás, "nem tapadóbb" forma, szuszpenzióban tartás történik.
Én csak annyit vettem észre, hogy a fürdőben undorító vízkőlerakódást takarítok 1-2 hetente a kádról a konyhában semmit. A kávéfőző/porszívó évekig elmegy vízkőoldás nélkül, előtte meg előbb tudtam hogy vizkövet kell oldani, mint ahogy kiírta, mert lassabban folyt a kávé
.Ezt úgy kell elképzelni, hogy a vízforralóba így maradhat poros réteg és az ultrahangos párásító is porzik, de nem annyira és nem ragad bele
Gyakorlatilag letöröld vagy hidegen ráöntöd a vízkőoldót meglögybölöd és már le is jött. Szóval ez nem tökéletes, nem is erre van, ez csak mellékhatása a szűrt víznek.A mosogatóba meg azért nem kell mert abban van só vagy nem tudom. Bár nekem rá van kötve, semeddig sem tartott.
-
rviktor
aktív tag
Mindenben is el szoktam merülni, ebben éppen nem merültem el így ma is tanultam valamit.

De örülök, hogy ez a PBS-400 vízszűrő pont annyit segít, hogy nem kell desztvizet használnom. Egyedül az ultrahangos párásítón nem segít, mert TDS-t nem csökkent (bár ezt használom abba is), de jó a kávéfőzőbe és a porszívóba, de jó a gyomromba is
-
rviktor
aktív tag
-
esmi89
junior tag
Nekem a WC-ben ül
elvágták az óra alatt a csövemet és csináltak egy kiágazást és a WC-n itt ülök mellette
HUB - Központi vízlágyító berendezés ilyenem van.
De átérzem anyámnál még ezt se lehet... Neki ilyen jutott a konyhába, bár ez nem vízlágyító, de kezeli a vizet. Anyunál ez működik, ebből tölti a porszívót és a kávéfőzőt, meg erre van kötve a mosogatógép. Aztán legalább tisztavíz is lesz.
Vagy ügyfeleimnél szokott lenni fordított ozmózisos, de én attól idegkiütést kapok milyen lassú. -
esmi89
junior tag
És nem olcsóbb egy vízlágyító vagy legalább valami vízkezelő? Az jót tesz minden gépnek, nem kell mindent ennyiszer takarítani. Még a ruháim is puhábbak mióta vízlágyítózom.
De ha már csak a konyhát leválasztod, akkor jólehet a háztartási gépekbe, amibe 1-5 liter víz kell.
Én évente egyszer megszokásból vízkövetlenítek, de kb semmi nem látszódik a gépeken.
Na meg ügyfeleknek szoktam még a boltban. -
arcsin
senior tag
-
esmi89
junior tag
-
arcsin
senior tag
Igen, a desztillállóra vonatkozott a kérdés, köszi. Nekem most a porbol kell 1-5 evokanál a szennyezödés függvényében. Bár annyira basic english a szövege hogy nem írják mennyi vízhez, pld ameddig vízköves a tartály, addig töltsem fel vizzel. Akkor majd felkeresem a helyi gazdaboltot, vagy az allegrot.

-
tibbike01
addikt
-
rviktor
aktív tag
Van hozzá utángyártott, ez egy szarkasztikus megjegyzés lett volna, hogy nem egy Sony a Narwal, hogy megteheti hogy egy játékért 10*-es díjat kér.
Nagyon kivagyok a PS5-höz tartozó játékok árától
Inkább veszek 3* annyiért PC-t, csak ne kelljen látnom a PS Store-t (na meg azért a kép is szebb PC-n).
Ilyet találtam: Replacement For Narwal Freo X Ultra /J4 /J4 Lite Vacuum Accessorie Parts - AliExpress
Mosószerből használhatják más gyártóét is, mondjuk a patronos nehezebb kérdés... De arról meg azt hallottam, hogy nem is gazdaságosan adagolja...
És mostanában nem is olyan hely de olcsó a Narwal.
*Szerintem* rossz üzletpolitika, mindenesetre fura egy cég.
-
rviktor
aktív tag
-
tibbike01
addikt
-
Kiskutya
veterán
-
rviktor
aktív tag
-
werszomjas
addikt
-
rviktor
aktív tag
-
rbgm
csendes tag
ezen a mop lecsatoláson én is sokat hezitáltam
elsőre nagyon kellett,
de aztán rajzoltam egy kis térképet a lakás alaprajzával, és arról láttam, h ahova kell, ott fölösleges a mop lecsatolásén ui. úgy gondolkodtam, h elsősorban akkor jó, ha nincs rajta a mop, amikor az amúgy nedves lenne, és úgy menne át szőnyegen
de ha úgy állítom be, hogy amikor porszívózik, akkor már mindig tiszta és száraz legyen a mopja, akkor az elég fölöslegessé teszi nekem a mop lecsatolást,
viszont amikor olyan helyen mos fel, ahova muszáj szőnyegen keresztül mennie, ott meg úgysem segítene a mop lecsatolás, mert onnan visszafele mindenképp koszos és nedves moppal vándorol át az útban levő szőnyegen - akkor is, ha amúgy le tudja csatolni -, hisz épp használta a mopot a felmosáshoz
(ilyen esetben az lenne a jó, ha a "feje fölé" tudná emelni a használt nedves mopot, és úgy menne át a szőnyegen
)de ha vki _effektíven_ használja a mop lecsatolást, azt szívesen meghallgatnám, pontosabban mire/hogyan
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
rbgm
csendes tag
nekem pont ellenkező volt a tapasztalatom - bár nem először promptolok
nekem marhára nem szedte össze jól az infókat magától, hanem össze-vissza hadovált, és amikor konkrétan rákérdeztem tényszerű dolgokra, mondta pl. h "igen", de mivel én vhol láttam, h "nem", rákérdeztem, erre ragaszkodott az "igen"-hez, erre megmutattam neki a (hivatalos) forrását az infónak, erre volt képe azt mondani, h "ok, akkor _pontosítok_, nem "igen" a válasz, hanem "nem""...
hát azért a feketének nem pontosítása az, h ja, bocs, akkor fehér...
...úh én inkább arra jutottam, h ha én megmutatom neki az infók forrásait, akkor azokat át tudja futni, és azok alapján tud releváns infókat mondani
mondjuk a működése alapján érthető is, h miért ilyen, de azért a robotporszívós kutakodásaim alatt még engem is megleptek az ott tapasztaltak
(pedig ahogy írtam is, jó pár AI-t kérdezgettem párhuzamosan) -
rviktor
aktív tag
Ahogy mondod. Az AI promptolása lassan egy külön szakma. Nekem kb 1 évembe telt jól promptolni és jól visszaellenőriztetni amit mond. Ami fontos, hogy mindegyik AI model másra való és ezek folyamatosan változnak, muszáj figyelemmel kísérni, ha pontos és jó válaszokat akar kapni az ember.
Néha érdemes megkérni az AI-t, hogy hogy kérdezné meg magától, hogy milyen proszívót venne, írjon erre egy promptot. Ezt mondjuk megkérdezni a Gemini-től meg a ChatGPT-től és teljesen új beszélgetésben ezzel a promptal indítva talán jó választ fog adni
Így lehet látni, hogy mennyi minden és hogy módosítja a választ.
Még egy jótanács, ha megzavarodik/eltéved/rossz információkat kevert be, akkor ott kell hagyni a beszélgetés folyamot, az már nem feltétlen lesz jobb
-
rbgm
csendes tag
amikor keresgéltem a robotporszívókat, 5 különböző AI-t is megkérdeztem róla, hosszú-hosszú képernyőkön át
egyik butább válaszokat adott, mint a másik - még akkor is, amikor konkrét kérdéseket tettem fel - úh azt javaslom, h csak óvatosan
eléggé meg van mindegyik AI-nál a módja, hogyan érdemes, és hogyan nem infók után kutatni (már ha a helyes válaszok érdekelnek
) -
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor már a 3iRobotics-es partnerség sem menti meg ( mert ugye ott pont az lett volna a lényeg, hogy olcsóbb kínai alapokat kapnak.
-
bcsarli
tag
-
werszomjas
addikt
-
bcsarli
tag
Oh, ez is nagyon jó ár! Úgy érzem várnom kell egy évet, amikor ezeknek a forgóhengeres felmosós gépeknek ez lesz a normál ára, és akcióban néha lemennek néha 200 alá. A forgó mop-os megoldást lehet hogy át kellene ugrani, és rögtön ezekre menni.
Csak nehéz megállni, hogy további 1 évig a Roborock S7 maradjon, mikor ilyenek vannak
-
Ance
őstag
Köszi! Meg is rendeltem. Most az üvegedényes is 70 euróra le lett tolva, kuponnal 65.22 lett a vége. Köszi még egyszer, hogy belinkelted!

Daywalker: köszi a választ! Eredeti a tri-cut kefe nálad gondolom, ezért arra kérnélek, hogy nézd meg az enyém, hogy van-e különbség. Akkor ki is derül, hogy hiába a csomagolás, ez valami kókány cucc. Köszi.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Ezt cáfolom a Matrix 10 Ultraval.

A mop csereberés ficsőrt forgóhengerrel nem tudják megoldani szerintem. Vagy nem biztos, hogy megéri kifejleszteni.
Ha csak nem komplett egység kazettásan.
Nem gondolom , hogy az akciózás ezzel osszefugg, mert az X50 Ultra sem túl régi megjelenés.
És valószínűleg már jövőre nézve is a nagyobb mászó képesség és a lépcsős robot lehet még egy hívószó.
Látok racionalitást a forgóhengerben is, csak nem tudom annak mosása, ilyesmik mennyire hatékonyak és mennyi vizet zabal a gép
A forgóhenger kapcsán valakinek volt itt Eufy gépet. Kíváncsi vagyok mik a tapasztalatai így hosszútávon
Ja igen, Reggie0-nak. Nem tudom követi-e még a topicot.
-
Graphics
Jómunkásember
Már nem közeli jövő, itthon is kaphatóak az új Dreame gépek. Eggyel fentebb pont írtam is
De amúgy a Matrix 10 a csúcs gépük. És az bizony maradt forgómopos. Csak a gép cseréli automatikusan.
Szerintem a cserélhetősege miatt a forgomop egyszerűbben megoldható mint a forgóhenger. És én nem gondolom , hogy sokkal hatékonyabb lenne , hacsak nem húzza le folyamatosan a koszos hengert. De ahhoz sok vizet kéne magával vinnie.
-
Cyberbeni
addikt
-
snowflake
tag
Az van, hogy szövegértési problémák kulminálódtak. Az indító kérdésem ez volt:
A D20 Ultra csak sima vízzel használható vagy keverhető bele robotporszívokba ajánlott mosószer is?

Ergo nem arról érdeklődtem, hogy csak a gyártó által támogatott mosószer mehet-e csak bele vagy egyéb gyártó terméke is okés lehet, hanem arról, hogy egyáltalán mehet-e bele (gyári)mosószer? Ugyanis erről nem találtam infót erre a gépre vonatkozóan.De akkor megválaszolom az utókornak: igen, mehet bele (a gyártó által támogatott mosószer az előírt arányban).
Indoklás: időközben megérkezett a gep és a manuáljában az alábbi olvasható:
Ezzel együtt úgy gondolom, hogy más gyártó ugyanazon összetevőket tartalmazó terméke is okés lehet, ahogyan azt Cyberbeni is írta korábban.
És itt nem a fillérbaszoskodásról van szó, csupán arról, ahogyan egy pr szlogen is tartja: hülye azért nem vagyok.
-
Graphics
Jómunkásember
-
ricogsm
őstag
-
Dwatti
addikt
-
Hatszorhat
csendes tag
+ Graphics
Miért fapados a Xiaomi app?
A következtők miatt:
- Lassan, 3-4 mp késéssel (és szakadozottan mutatva) követi a képernyőn azt hogy hol jár a gép a valósághoz képest.
- Volt olyan hogy volt a lakásról egy kész térképem, bejelölt no-go zónákkal, mindennel, amit használtam is pár hétig. Majd odavittem a gépet valahová, a home gomb hosszas megnyomásával helyi, a beépített 3x3 méteres helyi porszívózásra utasítottam. Azt meg is csinálta, de közben csinált magának arról a kis porszívózásról egy új térképet, amivel egyúttal el is feljtette a régit, az egész lakásról, kezdhettem előröl.
- Mivel több ilyet nem akartam, a lakást a saját beosztása mentén logikusan 3 részre osztottam, és mind a hármat külön-külön térképként mentettem el, ez egyébként is jól jön ha csak egyik vagy másik szobát akarom porszívózni (na meg ha megint elfelejti az egyik térképet akkor csak az egyik rész tűnik el, nem az egész). Na most azért csináltam 3 térképet, mert maximum ennyit enged
Logikusan az egyik részt még 3 felé tudnám bontani, azaz összesen nekem 5 térkép kéne. Ugyan mi ez a nevetséges korlátozás hogy 2025-ben csak 3 térképet enged max elmenteni? Tán sok helyet foglalnak el a memóriájából ezek a primitív pár bites kis móricka-térképek? Miért nem lehet 10, 20, 50 vagy akármennyi térképet elmenteni? És akinek több szintes csaldi háza van, meg esetleg néha elvinni a nyaralójába vagy a szüleinek is a gépet takaratíni?
- Ha már térképek: Vagy 3 mp-is "leáll" azaz gondolkodik amikor térképet váltok. Ugyan minek? A telefonom 2 éves, semmilyen más app nem gondolkodik ennyit, minden azonnal megy tappintásra. A szintén a telefonról irányított légkondi is azonnal reagál, pedig annak sem valami hű de profi az appja.
- Utasítom hogy porszívózza fel az előszobát. Megteszi, megy vissza a helyére. Félúton leállítom, hogy most meg kezdje el felszívni az egyik szobát (amiből közben kivettem a székeket hogy ne zavarja). Erre szegény nekiáll magát pozícionálni (noha a saját térképén végig mutatta hogy épp hol van, tehát elvileg tudnia kéne hol van a lakáson belül), majd sír hogy nem tudja hol van, mert ő nem tudja magát pozícionálni egy olyan lakásban amit már vagy 50x felporszívózott. Vissza kell irányítani a dokkra, a lakás túlsó végébe, mert csak ott képes erre a felettébb bonyolult műveltre, és akkor csak onnan képes újraindulni, elmenni a szobához és azt is felszívni.
- A térképét csak max 2-3-szoros méretre lehet felnagyítani, így nagyon nehézkes pontosan elhelyezni benne a kábeleket, stb. védő virtuális faljaimat. Ugyan miért nem engedi 2025-ben egy app hogy nagyobbra nagyítsam a térképét?
- Ha átkapcsolok más appra, majd vissza erre, akkor kell neki vagy 10 mp mire magához tér, és helyesen berajzolja az útvonalát ahol már járt.
Stb., most hirtelen ennyi jutott eszembe, ez egy nehézkes, fapados app, minimum a 6-8 évvel ezelőtti szinten idézi.
Együt tudok ezzel élni? Igen. Attól még hogy bénázni kell az appal, maga a gép szépen felporszívóz.
Azért ha lenne jobb app, akkor váltanék? Igen. Szóval a dreame saját appja jobb (ez a nagy kérdésem: joibb?), és menne is a váltás, akkor megtenném. -
Graphics
Jómunkásember
-
pomk
őstag
-
arcsin
senior tag
-
dredjudge84
őstag
-
dredjudge84
őstag
-
dredjudge84
őstag
-
dredjudge84
őstag
-
dredjudge84
őstag
-
adika4444
veterán
-
adika4444
veterán
-
lionshamlet
senior tag
-
lionshamlet
senior tag
-
dannyl
veterán
Srácok, bocs a flood-ért, de amúgy jobban megnézve az amazont, nem is kellett volna semmit csinálnom. Érdekes, hogy a customer service nem tudta ezt:
"If you purchase a product with the Black Friday badge sold by Amazon from 21 November to 2 December and the price drops further before 23:59 CET on 9 December, we'll automatically refund the difference! We’ll notify you when we process your refund."
-
dannyl
veterán
-
dannyl
veterán
-
Pikaa
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
luciferc
őstag
-
tranceplanet
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
-
luciferc
őstag
Kösz. Szóval akkor jó a gép és nem igazán hiányzik belőle semmi. A sarkokat felmosását azért ki lehet bírni. A meleg vizes mop mosás, ami birizgálja az agyam, hogy annak van-e értelme, ha azért hetente, ha nagyon összejönnek a dolgok akkor legkésőbb két hetente úgyis kimossa az ember a mop-ot.
-
luciferc
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
Froclee
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
-
xekta
csendes tag
Persze, hogy nem vízkövesedett le a gőzkamrája, hiszen nincs neki
De viccet félretéve megbeszéltük, hogy szinte ugyan az a kettő és leírtam, hogy ha venni kell, akkor én a desztillált vizet preferálnám, de nekem oly mindegy ki mivel használja, elmondom a jótanácsot aztán ha nem tartják be akkor megjavítom szívesen pénzért. Mindkettőt szinte bárhol lehet kapni és egyik sem halálos, csak ne ezt igya senki ha szomjas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Parkside szerszám kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos ezt figyelik... Még írásbeli supportot se kapsz, ha nem stimmel a sorozatszám...

elvágták az óra alatt a csövemet és csináltak egy kiágazást és a WC-n itt ülök mellette

farkas26