Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
válasz Dark197405 #13346 üzenetére
Szerintem a Mi Home, az elején Roborockot használtam, de aztán váltottam is. (S5 Max)
-
Willie
őstag
-
Willie
őstag
válasz AlexDaywalkr #12079 üzenetére
Igen, viszont jelenleg nem vagyok otthon, távolról telepítettem. A héten tudok majd beszámolni róla, hogy milyen változást lehet érzékelni.
-
Willie
őstag
válasz huliganboy #12076 üzenetére
Szia!
Igen: link
-
Willie
őstag
Tegnapelőtt megérkezett Németországból az S5 MAX. Egyelőre még csak ismerkedünk, de így elsőre szuper eszköznek tűnik. Nagyon köszönöm Silent77 kollégának a segítségét a rendelésnél.
S5 MAX tulajokhoz lenne egy kérdésem: Ti kaptatok hozzá pótalkatrészeket?
[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
válasz Willie #11076 üzenetére
Azóta jobban körüljártam a témát Mop Pro (STYJ02YM)-t vagy S5 MAX-ot fogunk venni. Nem igazán tudunk dönteni, az S5 MAX felé jobban húzunk, viszont nagyon drágának találjuk. Az S5 MAX mellett szól a "no mop zóna", a jobb gyártó és az elviekben jobb anyaghasználat. Plusz úgy látom, hogy a támogatottsága is sokkal jobb: több YouTube szerelési videó, jobban el van látva alaktrészekkel. Az ár miatt a magyar piac kilőve, az Aliexpressről érdemes rendelni? Szerintetek a közeljövőben kuponokkal le lehet vinni az árát 120-130e Ft körülre?
-
Willie
őstag
válasz Yager01 #11107 üzenetére
Szia!
Legjobb tudomásom szerint mindhárom név ugyanazt a készüléket takarja, csak régiónként eltér a megnevezése. Európában Mop Pro, Kínában STYJ02YM, illetve a harmadik Viomi V2 Pro elnevezés mintha az Amazonon forgalmazott készülékeket jelöli, de ebben nem vagyok biztos.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Barátnőmmel eldöntöttük, hogy bővíteni szeretnénk a családot és Roberta lenne a legújabb családtag.
Roberta ~50 négyzetméteres lakásban fog élni, ahol nincsen és nem is lesz kisállat. Csak kisebb rongyszőnyeg van, amit leginkább csak kirázunk, illetve mosógépben mosunk. Természetesen nem hátrány, hogyha nem okoz neki fejtörést a tisztítása. Örülnénk, hogyha ügyes lenne és minél nagyobb küszöbön át tudna menni. Költözés előtt állunk, a jelenlegi helyen nincsen küszöb, de az új lakásban lesz, amit egylőre nem tudok megmondani, hogy milyen magas, bátyám válaszára várok, szerintem maximum 20 mm lehet.Amit már tudunk Robertáról:
- Xiaomi
- nem baj, hogyha csak a kínai nyelvet ismeri, sajátként fogjuk szeretni
- jól ellátott pótalkatrészekkel
- az előző pontok miatt az Aliexpress, Gearbest, Banggood, más megbízható hely az ár miatt előnyt képeznek, még sose rendeltem ilyen nagy értékű terméket külföldről, de valahol mindent el kell kezdeni.... Bízom benne, hogy nem lesz garanciális problémánk.
- szisztematikus működésű
- tudjon felmosni szivattyús elven (BTW: ezt nevezik mop-nak?)
- nagyon max. 150k HUF, inkább 100-120k Ft lenne a cél
- tudunk várni, hogyha valahol sűrűn van kuponA fentiek alapján mit tudtok javasolni?
S5 MAX?
Mop-Pro?Esetleg más típus? Van erre valamilyen jó oldal, ahol össze vannak gyűjtve a típusok és össze lehet őket hasonlítani?
A rengeteg típusba már teljesen belebonyolódtam...
Előre is köszönjük a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...