- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-28 12:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomszlaj
tag
Sziasztok!
Megjott a robot, minden rendben volt eddig a bolttal.
Holnap tervezzuk beuzemelni.
A manualban azt olvastam, hogy tiszta csapvizzel kell feltolteni. Van itthon desztviz is, az a kerdesem, hogy erdemes-e inkabb azt rakni bele a vizko miatt? (Atlagos a vizkemenyseg nalunk).Koszi,
Tomszlaj -
adamssss
veterán
Ez tényleg nagyon fain kis gépnek néz ki. Köszönöm
-
rviktor
aktív tag
5.000 Ft-nál veszett több Mohácsnál. Ráadásképpen a digiexpertnél nem raktáron van ("külső" raktár ahogy mostanában hívják a nagykert
) Gondold el ha 350.000-ért veszed
Ezt nem lehet kiszámítani. Az egyik legjobb áron vetted. -
werszomjas
addikt
na, elkapkodtam
Dreame L50 Pro Ultra még olcsóbb lett 5000 Ft-tal

Digiexpert - 265.000 Ft -
laszi84
tag
Elég jó árak vannak náluk, csak én is ugyanezek a dolgok miatt nem merem megrendelni a gépet:

-
esmi89
junior tag
Egy jó robot mellett max a power H15 Pro való. Az ugye felszedi a kiömlött levest tésztával is
Itthon nekem is van z30-am/h15 Pro-m is (nem vettem "tesztelésre" van) a H15 Pro-t évente 3-4*veszem elő... ha kiborítok valamit trutyisat. -
esmi89
junior tag
Hát a különbségek listája nem nagy.
Picit halkabb, UV fertőtlenítés van benne, de a legnagyobb különbség, hogy kényelmesen mászik 3,5 cm felett is küszöböt, mert lába van, nem pót kereke. -
Gubu0101
veterán
Nekunk a Philips Aquatrio van,mondanom se kell miota a robot van elose vettuk,legalabb is a vizes moso reszet.Kulon van egyseg a szaraz porszivozasra azt mar tobbszor hasznaljuk ha kell.Amugy nekunk netto 54nm nem birt ki egy toltessel.Igy inkabb tenyleg csak gyors felmosasra valok vagy ahova esetleg a robot nem tud bemenni.
-
Graphics
Jómunkásember
Ez jó cucc most ennyiért.
-
rviktor
aktív tag
Az ion 1 év (De az annyira olcsó, ha hármat veszel, hogy nem éri meg egyet venni
) Az ion-t be is lehet tenni a dreame appba szól ha cserés.Az x50-ben indulás óta van Ion így nem tudom milyen nélkül, mert ebben van UV fertőtlenítés is, forróvizes mop mosás etc.. Az L10 Prime-ban érezhetően lassabban büdösödött a mop.
A szagtalanító meg nagyban függ hogy milyen sokat áll a vízben. Alapvetően az irodában elég sokat, mert akkor indul el, ha élesítik a riasztót + 1 óra. és akkor benne áll reggelig vagy pénteken akár hétfő reggelig is a szennyvíz.
Amíg itthon naponta ürítettem szerintem 4 hónapot is simán bírt, de az irodában ha hétfőn már büdi a víz akkor cserélhetik. Ott fogy szerintem évi 5 is.
Most vegyél hármat és tedd be BlackFriday emlékeztetőnek 11.11-re én úgy látom mindig akkor vettem, akkor 4-5000 Ft/3db. Most novemberben ~14.500 Ft/9db volt.
-
rviktor
aktív tag
-
esmi89
junior tag
Hát ha lett volna L50 Pro Ultra amikor én vettem, azt vettem volna.
Elvben 1 évvel újabb konstrukció, de olvasok sokmindent, a fene tudja.
Amit nemrégen olvastam, hogy állítólag az X-be speckóbb csöndes motorok vannak. Hivatalosan nincs meg, ezt keresem most bőszen, de azt hiszem az X 63 decibel, az L meg 70 decibel... -
esmi89
junior tag
Hát marketing különbségek vannak:
Szívóerő: X50 Ultra 20 000 Pa, L50 Pro Ultra 19 500 Pa.
Küszöb / akadálymászás: X50 Ultra 60 mm (két lépcső) / 42 mm (egy akadály); L50 Pro Ultra 40 mm / EasyLeap 4 cm (inkább 3,5 cm)
Magasság (alacsony bútor alá): X50 Ultra 89 mm (szenzor visszahúzva), L50 Pro Ultra 89,5 mm.
Felmosó-mosás a dokkban: X50 Ultra 80°C forróvizes mosás (több hőfok), L50 Pro Ultra 75°C.
Higiénia: X50 Ultra-nál van UV-lámpás baktériumcsökkentés (felmosó + porzsák környéke)Nem én szedtem össze és németről van fordítva
Egyik se egetrengető. -
rviktor
aktív tag
Csak a leírásban néztem utána és ott is csak annyit, hogy CTRL+F "kamera"
Itt van:
Dreame L40s Pro Ultra robotporszívó (fehér) | Dreame | A robotok és porszívók hivatalos webáruháza
Itt nincs:
Dreame L50 Pro Ultra robotporszívó (fehér) | Dreame | A robotok és porszívók hivatalos webáruházanekem is fura, de ezért külön rámírt egy user, hogy ne terjesszem, hogy az L50 Pro ultra olyan mint az X50 Ultra csak nem tud lépni.
De örülök, ha ennyire nem birka a dreame.
De akkor mit jelent az s? -
esmi89
junior tag
Hát az L50 Pro ultra helyett én már az x50 ultrát venném. Kb ugyan annyiba kerül. Az X szoftvere korlátozás mentes, az X mindig tovább van támogatva mint az L, bár az is igaz hogy az x50 már lassan egy éves. Ha van macskád/kutyád még a fertőtlenítés (UV) adhat pluszt
Ez csak az X50-ben van. Ha használsz okosotthont a matter is jól jöhet akár később. -
sub71
senior tag
Azt már próáltad, hogy törlöd a térképet, a gépet berakod a szekrény alá, majd elindítod a térképezést?
-
zoleeno1
veterán
-
esmi89
junior tag
Itt kell keresni és meghúzni oda, ahová nem megy be.

-
tomic
addikt
Én hétfőtől péntekig állítottam be neki rendszeres tisztítást a teljes lakásra. De ha beküldöm csak a fürdőszobába akkor is bemegy alá.
Ez előtti amit visszaküldtem D20 pro plusz az is bement alá.
Mikor ezt megkaptuk akkor én is csak néztem miért nem megy be egy dupla annyiba kerülő gép a szekrény alá. De mint írtam egyszer csak azt vettem észre, hogy bent van alatta. -
Graphics
Jómunkásember
Mova app ugyanaz mint a Dreame.
És a Mova a Dreame almárkája.
-
Graphics
Jómunkásember
A Mova az Mova cuccokhoz van, a Dreame meg a Dreamehez.
Nincs keresztbe átjárhatósag.
De most gondolom Dreame appal használod, nem Mi Home alatt.( Szerintem ott már nincs is benne ez a modell)
Én csinálnék egy resetet és hátha feldobja ezt a frissítést.
-
tomic
addikt
Melyik fw van rajta? Nekem a 3276 végű.
-
esmi89
junior tag
Még az jutott eszembe, hogy a térképre lehet húzni szűk helyeket, lehet tomic-nál is behúzta magának egy idő után. Azt még próbáld ki

-
tomic
addikt
Nekem kb ugyan ennyi távolság volt egy tükrös szekrénynél. Kb egy hét használat után bement alá. Hogy fw frissítéstől vagy csak rájött, hogy befér de bement. Azóta is bemegy.
Ugyan ez a gépünk van.
Mi nagyon szeretjük. -
esmi89
junior tag
Kicsit fura, hogy így áll. De problémát nem okoz, vissza lehet nyomkodni
Itt szívja ki a dzsuvát. Valószínű rosszul csomagolták, de visszaáll normálisra.A másik nehezebb kérdés, az az X50-nél közkívánatra belekerült a padlótakarítási beállításoknál, van ilyen opció, ott érdemes keresni. De itt az LDS-re vonatkozó az opció. Itt érdemes körülnézni.

-
kisskd
tag
Köszönöm az újabb tippeket, asszem nekem is el kell kezdenem excel gyártani (bár ha van valakinél közkézen forgó, arra is kíváncsi lennék)!
Karácsonyra, nagyinak most elhoztam egy AE-t tegnap, az legalább itt van a kezemben. Viszont jön még egy kazal beszerzés (iroda, nyaraló, új ház), szóval úgy látom, kutathatok tovább, nem úszom meg azzal, hogy találtam egy szimpatikus típust.
-
rbgm
csendes tag
ilyen "trade name"-re nem igazán érdemes sokat adni, mert eléggé össze tudnak keverni
pl. "Dreame Mova" az osztrák MediaMarkt szerint: https://www.mediamarkt.at/de/product/_dreame-mova-p50-pro-ultra-weiss-laufzeit-bis-zu-200-minuten-2018598.html
Kínában meg ezt látva "sudoku-t" követ el szegény marketinges, aki próbálja kétfelé pozícionálni a 2 brand-et
nem mintha nem lenne elég kaotikus és obskúrus is amúgy a gyártók termékpalettája (ld. "Valami"(s) Max/Pro/Ultra/Plus/Gen1-2-3/Master/Complete/kiskutyafüle,
de a boltok még rá is tesznek erre egy lapáttal, h néha fogalmuk sincs, mit árulnak, és inkább behasalnak vmit, mint konkrétabban utánanézzenekígy történhet az is, h PONTOSAN ugyanazt a terméket megveheted X Ft-ért és 3,5-szer annyiért is
...erre rá is fázhatnak azok, akik nem néznek utána (mert pl. nem akarnak beleőrülni, mint _egyesek_ itt is...
), és abból indulnak ki, h "a drágább biztos jobb is" -
rviktor
aktív tag
Aki mobilarénát szokott nézni, az nem kételkedhet
Bog volt a Dreame/Mova gyárban.
Amúgy amikor fordítottam akkor meglepődtem, hogy ennek a három gyártónak, a hangcsomagjuk is ugyanaz
Dreame/Mova/Truver -
rviktor
aktív tag
Szerintem sokkal tisztább a mop általános körülmények között is, ha meleg vízzel van mosva.
@sub71: Na igen ott a Mova, nem elég, hogy a dreame szop@t a választékkal, még a Mova is ott van.
Nekem annyiban 'mákom' volt, hogy a lakásomban kell tudnia lépni (4 cm egy lépésben) és van 9-12 cm közötti bútorom. Két választásom volt, abból az egyik gyárihibás volt.
így maradt az X50 ultra.
De amíg nem találtam meg az X50 Ultrát olyan durva excel táblát csináltam, hogy melyikből mi hiányzik, és mi az ami kell. Melyikhez mekkora küszöb kéne vagy miről kéne lemondani...
Nekem sok robotporszívó után és egy viszonylag piszkos irodahelyiség után, az amiből nem engednék és kiszűrtem amik ezt nem tudják:
- meleg vizes mop mosás (tisztább mop)
- meleg levegős szárítás (nem büdösödik be)
- mop "kinyúlás" hogy fal mellett tudjon felmosni. (nem lesz a fal mellett 1-2 cm-es csík)
- tisztítószer adagolás (sokat spórol)
a többi extra meg lakás/pénz függő. Pl.: lépés magasság, lidar behúzás, tisztább/fejlettebb mop mosás, lecsatolható mop (hosszúszárú szőnyegnél), gubanc mentes főkefe, fejlettebb akadály elkerülés (főleg ha van egy macskád, akinek az a hobbija, hogy akadályozza a proszívót)
-
sub71
senior tag
Én használok. Csak egy dologban zavaró, hogy azon a szinten, ahol nincs dokkoló, ott egy "kosszal" mos fel 40m²t, mivel nem tud magától visszamenni kimosni a mopot, ha szeretnéd mégis, akkor egy takarítás alatt 3-4x neked kell le-fel cipelni
#31726rviktor
Van Mova P50 Ultra (szintén Dreame gyártmány) ami árban a kettő között van és az oldakefe is kinyúlik, illetve forróvízzel mos mopot, sőt a szőnyegen nem csak a mopot emeli fel, hanem az oldalkefét is (már, ha ez egyáltalán számít is valamit) -
rviktor
aktív tag
Hát ha lehet választani, hogy kinyújtja az oldalkefét vagy melegvízzel mos mopot én az utóbbit választanám. Nem is értem miért szegmentálnak ennyire.
Az L40s pro ultra jó lövés, itthon annyi mint az x50 ultra. -
tomic
addikt
Ausztriában lakom itt rendeltem.
rviktor. Remélem szuperul fog működni. Most töltöm fel éppen. Fw frissítés megvolt.
-
sub71
senior tag
Ahogy elöttem is írták, a Dreame és a Mova "tesók,". De csak mostoha, mert a Mova gépek mindig kb 15-25%-kal olcsóbbak, mint az azonos kategóriájú Dreame...
-
bcsarli
tag
Kb mint a Xiaomi és a Poco
-
Graphics
Jómunkásember
Dreamehez kapcsolódó almárka, azt állítják különállóak, de elég sok gép azonos a Dreamevel
-
CoolBoy323
nagyúr
köszi, megpróbálkozom vele
-
Graphics
Jómunkásember
És na az asszony itthon azt mondta, hogy következőleg hajvágós fokefes gépet vegyünk.
Amúgy nem tudom, lehet az L40s Pro Ultraba Tricutot tenni?
-
bcsarli
tag
Ebből meg hiányzik az L40s Pro Ultra.
Egyre nagyobb a választék, ezzel együtt a káosz is
-
Luigi962
őstag
Én most vettem végül is egy Roborock Qrevo Curv-öt ami szintén kinyúlkál/kefe is mop is/és azt kell mondjam elég hatékony a kicsi. Előtte Roborock S7-em volt amit most árulok. Egyelőre meg vagyok elégedve. Ráadásul Matter szabvány is van benne, így könnyű volt betenni akár a Samsung SmartThings akár Amazon Alexa alkalmazásba! Ez egy jó pont.
-
Bajgunar
senior tag
Ez hogy vizezi a mopot? Visz magával valamennyi vizet, aztán maga alá "vizel" mikor a forgó mop megy?
? Vagy a dokkolóban benedvesíti, majd visszajár folyamatosan kimosogatni, megint nedvesíteni? Erről sehol nem írnak semmit. Nem jöttem rá.
Még nem vettem meg a gépet. Most már karácsonyra halasztottam a vásárlást. De ez most árban is, tudásban is szimpatikus. -
arcsin
senior tag
Köszönöm, ezt nem tudtam. Betettem megfigyeltbe. Az a probléma hogy már elfogyott amit adtak hozzá, így kénytelen voltam rendelni asap valamit nem túl drágán. Egy db olyan 9-10 ezerre jött volna ki máshol, ezért a 15 ezer ft -os ár 2db-ért jónak tünt. Gondolom a szav ideje több év ezeknek, meg nem romlik egyik sem.
-
Graphics
Jómunkásember
A kettő üti egymást, tehát általában a kamerás porszívók fentebb vannak pozicionálva.A Dreame L10s Ultra biztosan kamerás volt, de a gen2-es utódja már nem az.
Mindjárt megnézem, nekem a Dreame vonalon rémlik még.
szerk.: Meg is van.
Dreame D10s Pro - 80 ezer most több helyen.
-
Dareiosss
senior tag
Ausztria mediamarkt.
-
Ance
őstag
Átszállítják a boltba, ahol vennéd, ha megveszed. Nekem is így volt.
-
Graphics
Jómunkásember
Így , ahogy leírtad.
Igen, állítható, négyzetméter vagy perc vagy szoba alapon. Most az X40 Ultrat nem tudom tudja-e mindhárom opciót.A mop nem szól, a porszívó esetleg.
-
Graphics
Jómunkásember
250 körül volt eddig. Ennél olcsóbb nem nagyon volt még és lehet nem is lesz, mert az X50 Ultra jött a helyére, így amint elfogynak a készletek kifut.
-
Graphics
Jómunkásember
X40 Ultra kinyúló moppal rendelkezik, tehát a széleken hatékonyabb.
-
arcsin
senior tag
X40 ultra az a tavalyi flagship. Chatgpt kiköpi instant hogy mi a különbség. Van mobilarena-s video róla.
-
Graphics
Jómunkásember
Hát ez jó kérdés, mert az S20+ Dreame masina, ezek a folyadékok pedig roborockhoz készültek.
De az az omo szerintem nem eredeti, inkább hamisítvány.
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm az infót.
-
Yellow73_a
aktív tag
Én nem tudom, miért lenne olyan nehéz leszedni a hajakat a keféről.
Két sötresor között végigvágod ollóval, és kész. A tengelyvég az macerásabb persze, de hegyes körömvágó ollóval nem nehéz onnan sem leszedni -
werszomjas
addikt
Xiaomi Mop Pro (STYTJ02YM) akku infó, ha valakinek hasznos lenne.
Lehet a cellákat cserélni, nem tilt le a gép.
Ali verziókkal vigyázzatok, mert az ott írt akku méretek elvileg fizikailag bele sem férnek a gépbe, így biztosan kamuk ezek a több ezer, akár 10ezer mAhák.
Végül itt az aprón ő cserélte az akkut, gyakorlatilag Alis árban és valós kapacitással, jó minőségű cellával. Ajánlom.
-
Graphics
Jómunkásember
Igen volt valaki pár hete, de nem tudom most kikeresni.
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem az L10s Pro lassan kifut, lehet ezért is akcióznak.
De ha minden igaz jövőhéten befut belőle ( S20+) már pár darab az egyik forgalmazóhoz, és akkor én is okosabb leszek.
Valahol persze spórolnak, ez az olcsóbb Xiaomi modelleknél is így volt, pl a Lidar nélküli Mop Essential és 1C ( Viomi és Dreame, azt már ne kérdezd melyik melyik), ott épp aksival vagy apróbb alaplapi dolgokkal, de amúgy jó gépek.
Mindig azt szoktam mondani ,hogy a Dreame olyat gyárt a Xiaominak, amit kérnek és amennyiért kérik.
A mopokon például látszik a spórolás persze.
Hiányzik azért egy jó Roborock a Xiaomi porszívók kínálatából, de ők szintet léptek.
A Dreame is érzésre kicsit kifelé hátrál, szerintem azért sem került már rá a gyártó neve a címkére, mert a Dreame elvileg már azért külön utakon jár. ( hozzánk is jönnek hivatalos üzlettel hamarosan tán)
-
Graphics
Jómunkásember
Nagyon nagy a különbség.
130-137 ezer most az L10s Pro, azt kell megvenni.
mopemelés szőnyegen, akadályfelismerés hatékonysága.
Mondjuk úgy, hogy az S10+ butított L10s Pro.
Persze ha nincs szőnyeged veheted az S10+-t is, de ha van , akkor az L10s Pro-t kell venned.
-
Graphics
Jómunkásember
Rákattintva 186 ezret ír most.
Hogy jön ki olcsobbra?Megvan, nap szerintem 7 ropiert csak ha még nem kezdték feldolgozni , akkor mondja le.
137 ezer.De jah, jól jár.
-
humigabi
aktív tag
Igen, be tud.
-
maestro87
őstag
Igen, áfamentes, de HK raktárra nem jó a kupon. És holnap is csak 426$-ra szóló kupon lesz HK raktárra.
-
3szli
tag
Köszi a válaszokat. Végül tányér alátét lett
-
canniball
nagyúr
Abban pl. jobb, hogy tud több térképet (több szintes házat) menteni. Illetve úgy rémlik az is tudja jelezni a kopó alkatrészek állapotát, míg a Mop Pro (még/mifelénk) nem. Ellenben csak kombi tartálya van, míg a Mop Prohoz jár a "sima" portartály is. Hirtelen ennyi ugrik be, de pont tegnap linkeltek róla egy tesztet, azt olvasd el!
-
porker
tag
OK. Úgy, hogy "kényelmi eszköz" elfogadható és az biztos, hogy vagy ahhoz kell tervezni a berendezést vagy sok munka van utána (nálam pl. sok fotel van és íróasztalok mindenfelé).
Azt viszont nem mondtam, hogy 5 perc egy porszívózás csak, hogy amennyit a robot megcsinál az amúgy nekem 5 perc. Mondjuk nekem "mániám" a halk porszívó (bár akad Karchner nedves-száraz is) és jó porszívó, így azt is elfogadom, hogy 100K alatt nincs jó robot sem. -
ANOka
őstag
Ékszíjcsere.
(Legalábbis nálam a Neato D95-nél ez orvosolta az oldalkefe hasonló problémáját.)
Keress rá a Youtube-on hátha lesz ehhez is videó a csere folyamatáról. -
törölt tag

Feltettem, mert kíváncsi voltam, hogy mit csinál a matraccal. Vártam néhány percet, addig sokszor ment mindegyik szélére, de egyszer sem esett le. Aztán otthagytam a hálóban, gondoltam mehet egy fél órát, hátha pár millió poratkával kevesebb lesz. Aztán egyszer csak azt hallottam, hogy csattant, majd ment tovább a padlón.
-
Steady74
addikt
A mi szőnyegünk kb 1cm, az A6 hasmagassága is kb annyi. Nagyot döccen amikor felmegy. A 2 centire írtam, hogy szerintem nem, eléggé merevnek tűnt a szőnyeg a fotón. Aztán ki tudja, ki kellene próbálni.
-
Steady74
addikt
Ó, hát kikkel nem fut össze az ember

-
Dr. Gonzο
senior tag
Nálunk V7 végzi a napi takarítást. Kisebb módosításokkal 100%-os visszatalálási eredményt tudunk összehozni. A fürdő ajtaját kellett rögzíteni, mert hajlamos volt magára csukni az ajtót és onnan csak a fürdőben keringett a drága. Azt megfigyeltük, amikor átvált töltő kereső üzemmódba, egy darabig kering, aztán falkövető rendszerrel gond nélkül megtalálja a helyét. Egyszer átvertük, megközelíthetetlenné tettük a dokkolót, de képes volt majd 1 órát ott járkálni az eltorlaszolt töltő előtt. Már mi untuk meg és elvettük az akadályokat.
A portartályban minden nap van kosz, amin csodálkozunk is. Pedig reggel kiürül a lakás és legjobb esetben is csak délután 5 kor van otthon valaki. Addig a kutyának nevezett macskaméretű házőrző is anyósnál van. Szóval nálunk több a begyűjtött napi adag mint amire számítottunk.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Én is rendeltem, de eddig nem is foglalkoztam a követési számmal. Majd jön!
Bár én EU raktárosat rendeltem. -
Silent77
veterán
Ma jött meg.
A dpduk oldalon írjátok be, ott ki fogja írni a teljes számsort.
Amúgy valószínű elég ha elé írod, 1550xxxxxx
Dpd sms-el ne foglalkozzatok, még kinában van, onnan megy Angliaba ahol átveszi a DPD.
Kb 10-20 nap. -
arcsin
senior tag
Mi kedden rendeltük meg, csütörtökön kaptam sms-t a dpd-től kóddal meg hogy 2-5 munkanap. Még sehol semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós kamerák
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Motoros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem engedi enyhülni a memóriahiányt az ügynökalapú AI
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A manualban azt olvastam, hogy tiszta csapvizzel kell feltolteni. Van itthon desztviz is, az a kerdesem, hogy erdemes-e inkabb azt rakni bele a vizko miatt? (Atlagos a vizkemenyseg nalunk).
) Gondold el ha 350.000-ért veszed
Ezt nem lehet kiszámítani. Az egyik legjobb áron vetted.

Munka közben 
Bár én EU raktárosat rendeltem.
farkas26