Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
static00
tag
köszi szépen a leírást, hozzánéztem pár videót, és már látom, hogy ez nem való oda, ahova szeretném, mert ezt tutujgatni kell, és ahova vinném, az nem az a korosztály, aki ezzel szórakozna. bár ha kifizet az ember mondjuk egy 100ast a telepítésre, akkor lehet lenne értelme, de látom a szemeim előtt, hogy "ez a vacak oda se megy be, oda se, azt nem nyírja le, fogom a fűkaszát oszt lenyírom én, be se kapcsolom mert a kutya ugatja meg el kell pakolni előle az ágat stb stb
én értem, de van hogy ha 30 éve valaki valahogy nyír, az úgy van és egy kis vödör ne nyírogasson már a kertembenvicces
de köszi mégegyszer!
nekem viszont jól fog jönni pár éven belül, engem kifejezetten érdekel az ilyen porszívó-fűnyíró téma, gondolom ezek is fejlődnek évről-évremost pedig keresek olyan videót, ahol sört hoz a fűnyíró
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest