Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Nekem lassan egy éve van meg. Kickstarteren rendeltem expressz szállítással, így 2024 május óta van szolgálatban. Legelső szoftver verziókban a normál fordulás volt alapértelmezett. Én azzal használom azóta is.
Többen panaszkodtak, hogy a fordulónál kikezdi a füvet, ezért az Y-ons fordulót tették alapértelmezetté. A fű kikaparásnak az az oka, hogy elég nagyok a keresztbordák a kereken és elég erős a motor. Így ha az első középső kerék picit elakad a szegélyben, vagy a fű melletti sávban akkor is meg próbál megfordulni és egy pillanatra ki is kapar ha kell.
Mikor ez előkerült mint téma, akkor megpróbáltam párszor ezt az Y-os formát, de nagyon lassú és nekem nagyon nem szimpatikus, hogy minden élesebb kanyarban fordulásnál ott "bolyong". Tényleg sokkal több, akár többszöröse is volt a nyírási idő nekem, mert elég bonyolult a terep így sok a a forduló, ráadásul a No-go zónák körül, ill a peremen is amikor sarkos volt a fordulás, akkor is Y-ban csinálta.
Ráadásul az Y-os fordulásban a tolatás elég nehézkes volt a fű- és levélgyűjtő kosárral. Így én tényleg csak párszor használtam az elején és nálam normál fordulás van. Lehet ezen is fejlesztettek már azóta, de szerintem mindenképpen javaslom próbáld ki a normál fordulót.
Ha nem szépen nyírja le a szélén, tehát kihagy részeket, akkor szerintem a peremnyírás számán növelj és esetlg csökkentsd a nyírási távolságot. Az utóbbinál elég lehet akár 1-2cm csökkentés is. Legalábbis én így járnék el és ezeket megpróbálnám....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest