Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejárt a szerk.: egy fontos kiegészítés még, hogy ha valaki később olvassa, és nagyobb tuningban gondolkodik (én nem tenném), azért a tápot akkor se méretezze túl. A dokkoló elektronikája ugyanis szerintem hibásan van tervezve. Magának a robotnak a fedélzeti töltője megáll ugyan 4-4.5A-nél, de a dokkoló 8-9A-t kifacsar a tápból, ha az bírja. A különböztet ugye jobb híján elfűti. Nekem konkrétan megégette a kezem a benne levő elektronika belső műanyag takarólemeze(!), amikor 10A-es áramkorláttal hajtotta a labortáp. Milyen forró lehetett akkor a board meg a rajta levő alkatrészek? Ebből is látszik amúgy, hogy a dokkoló jól bírja a gyűrődést, mert vígan üzemel azóta is, csak már 2.2A-re korlátozott táppal (ennyivel épphogy csak kézmeleg töltés közben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Assetto Corsa EVO
- OLED TV topic
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- potyautas: A teljesség igénye
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs