Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worx élmények: M700, az 5. szezonját kezdi:
Van benne futás, jövőre el akarom adni, visszapörgetést vállal valaki? Nemdohányzó orvosmatektanárnő tulaj..., a kertből sose vitte ki!!
Blade work time is 1000+ volt, szerintem egyszer reseteltem csak, most megnyomtam, azért nulla. Akku gyári, degradáció nem tudom mekkora lehet, holnap megnézem egy szuszra mennyit bír menni.
Azért nem teljes az öröm, már tavaly a szezon utolsó napjaiban elkezdte játszani azt, hogy túlmegy a dokkon, illetve töltés közben "wire missing" eventeket dobált. Kicseréltem a tápot egy Mean Well-re, sajnos hiába, nem ez volt a gond, mert most folytatta. Később olvastam pár helyen, illetve @_Dumber_ -nél is az volt, hogy a DC oldali tápkábel csere oldott meg ugyanilyen problémát (nála garis szerviz volt). A dokkóló belsejében a bemenetnél rögtön egy elég spéci csatlakozója van, így teljes kábelcserét most nem csináltam, egyelőre csak levágtam róla minden felesleges centit + a vízálló gyári csatlakozókat is (az új tápomhoz amúgy is feleslegesek), egyelőre töltögeti, nem ír hibát, meglátjuk holnap mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest