Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

Worx élmények: M700, az 5. szezonját kezdi:

Van benne futás, jövőre el akarom adni, visszapörgetést vállal valaki? Nemdohányzó orvosmatektanárnő tulaj..., a kertből sose vitte ki!! :DD

Blade work time is 1000+ volt, szerintem egyszer reseteltem csak, most megnyomtam, azért nulla. Akku gyári, degradáció nem tudom mekkora lehet, holnap megnézem egy szuszra mennyit bír menni.

Azért nem teljes az öröm, már tavaly a szezon utolsó napjaiban elkezdte játszani azt, hogy túlmegy a dokkon, illetve töltés közben "wire missing" eventeket dobált. Kicseréltem a tápot egy Mean Well-re, sajnos hiába, nem ez volt a gond, mert most folytatta. Később olvastam pár helyen, illetve @_Dumber_ -nél is az volt, hogy a DC oldali tápkábel csere oldott meg ugyanilyen problémát (nála garis szerviz volt). A dokkóló belsejében a bemenetnél rögtön egy elég spéci csatlakozója van, így teljes kábelcserét most nem csináltam, egyelőre csak levágtam róla minden felesleges centit + a vízálló gyári csatlakozókat is (az új tápomhoz amúgy is feleslegesek), egyelőre töltögeti, nem ír hibát, meglátjuk holnap mi lesz.

Új hozzászólás Aktív témák